Pupuni tauaso i ou lava lima: suʻiʻi ma ou lava lima

Anonim

O le aso, mo le faʻatulagaina o le faʻamalama matala ma le puipuiga o le potu mai le lafua o le la susulu, manatu e le faʻatagaina, e faʻatonutonu eseʻese filifiliga e mafai ona faʻaaogaina. E le gata lava filifiliga faʻaletulafono e lauiloa, faʻapea foʻi e o loʻo ala ai ona faʻagasolo ai i luga o itu, a latou tulaʻi i luga. E iloga i latou e ala ma le manaia. E mafai ona e sau ma le tele o mafuaʻaga o pupuni, e le faigofie e le tauaso ona faʻamata atu e faʻamavae tagata tauaso.

Pupuni tauaso i ou lava lima: suʻiʻi ma ou lava lima

O pupuni Roma e foliga mai e sili ona manaia le palasitika ma faʻatagaina oe e faʻaaoga mo le decoding tisu o soʻo se lanu ma le tino.

E mafai ona e faʻaogaina e le gata i le suʻisuʻi o le suisui, ae o le mafiafia foi o se pepa matagofie. Mo tagata gaosi gaosilotu, E masani ona faʻaaogaina le au paia o le lalolagi, e na o le faigofie ona suisui, ae o isi foʻi matagofie. O le ata o ia togafiti na mafai ona eseʻese, faʻalili mai i le faigofie tuʻusaʻo 'upega tafaʻilagi ma faʻaiʻu i ni tulaga le masani ai o loʻo teuteuina i pulumu, faʻapipiʻi, applibouri, applibousy. E masani lava mo pupuni o ie puipui e le o se tasi lanu lanu, ma le lua. O le tasi ua faʻaaogaina mo le foliga vaʻaia, ma le isi e tatau ona nonoa.

Sauniuniga Faigofie Filifiliga

Pupuni tauaso i ou lava lima: suʻiʻi ma ou lava lima

I le faʻaaogaina o le pupuni pupuni, e mafaigofie ona tuu faʻamalama faʻamalama o soʻo se tulaga le masani ai.

Tafailagi, poʻo le venetian, o tagata tauaso e masani lava ma foliga masani o le tele o vaʻa. E manifinifi, e masani lava o le palasitika poʻo le omipini fasi fasi e le gata i le suia o latou tulaga, ae mafai foi ona tulaʻi pe alu ifo. O le aso, o faatafunae papaʻe lea na faia mai le au faitele tagata, e lauiloa o tagata o B.O. O papalagi o loʻo faʻaogaina mo potu malolo ma ofisa, potumoe ma tamaiti. E sili atu lo latou tetee i matagi agi mai le agi a matagi, asthetic ma lalagaina. E aofia ai ma le sttersical tissue lamellae, o fea e mafai ona liua i o latou axis, fetuunai le maualuga o le moli.

Afai e manaʻomia, o se pupuni faʻamauina ua teuteuina i le itu, o se auala faʻapitoa e faʻaaogaina e fetuunai ai le lafo ma le tulaga o le lamellae. E faʻatagaina oe e te lafo atu le malamalama e le gata i le potu, ae i luga foʻi poʻo lalo, luga o le fola. Pe a manaʻo iai, moli moli. Ua maua e Plustes lo latou igoa ona o le mea moni o le tapoleni e tele le tele o pa puipui. E faigofie foʻi le puipuia o ie puipui e fai ai oe lava e oʻo lava i se fasi pepa poʻo se pepa teuteu teuteu. E tele vaega o ia pupuni, e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamalama atoa poʻo tapuni naʻo le tagata. O lenei pe mafai ai ona faʻaaogaina le tele o lanu, fatuina se tulaga le masani ai ma le manaia lagona.

Pupuni tauaso i ou lava lima: suʻiʻi ma ou lava lima

E oʻo lava i le Wed Wallpaper poʻo se Corrugtated tane tane e mafai ona tautua i mea mo le pupuni o le plasese.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi o le fola i totonu o le Gazebo

Faatasi ai ma le fesoasoani o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o tauaso e mafai ona faʻatulagaina atoatoa, faʻatupu malamalama i totonu o le potu amata, pe tatala, ma tuʻua se nofoaga mo le vaitafe o le aso moni. Plussa o le sili sili filifiliga pe a manaʻomia e mamanuina o le faʻamalama o se foliga le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga i foliga o se lio, trapezum.

E ese le tauaso o Iapani tauaso mai le malologa. O ni vaega ese nei o loʻo agaʻi i luga o le tele o vaega o le tele o vaega, faʻamalosia i totonu o le connily. O le upega tafailagi e lautele, na o le latou agai i le vaalele lava e tasi, aua le liliu i latou o le axis . E masani lava, o le cornice e aofia ai naʻo le 3-6 (lautele fusuaga, o mea taʻitasi e mafai ona faia mai le tisu o foliga eseese ma le mamanu. Lea e mafai ai ona e faia se mea e sili ona matagofie i totonu o le a tuʻuina atu le potu o foliga o le atamai ma le faʻaleleia. O le lautele o le tasi o le vaega e masani lava o le 50-150 cm, o ie o ituaiga eseese ma tulaga e faʻaaoga mo le gaosiga, i le pito i lalo o le vaega faʻapitoa o loʻo iai.

Tapunia ata ma manoa

Pupuni tauaso i ou lava lima: suʻiʻi ma ou lava lima

O pupuni o le fulafusi e mafai foi ona faʻaogaina e iloa ai le potu avanoa ma i totonu o faitotoʻa.

O tagata tauaso o le laugatasi o pupuni na faia o le uplesceces faia o le opliquque polymer ie ie. Tele taimi latou te faʻaaogaina mo tofi, umukuka, potu malolo. Eseese ma laina masani, sinasina. O le faavae e masani lava FiberGlass, e faʻatagaina oe e tufatufa atu i le moli, faʻamaligiina, ma faʻafaigofie ai. O se vaega o le sifi nifo ua faʻataʻapeapeina, e sau le potu i totonu o le potu e tusa lava pe o se aso vevela tele. Ua taua foi le ie puipui o le "timu" po o le "Breeze". O se matagofie o le matagofie o le palu, o le mea lea e faia i luga o maea manifinifi po o filo.

O le eseʻesega i le va o se faiga o tagata tauaso mai isi o le leai se fesoʻotaʻiga filifili i le pito i lalo, o le plumping e le faʻaaogaina, o le pupuni e leai se totogi. O filo uma o le alu e vavae ese ai nimellas e faʻapipiʻi i o eAves. O le umi o le filo atonu e ese tele, masani lava ona i ai i le fola. O le pulega e faia tonu lava e pei ona tauaso o tagata tauaso. E i ai le togafiti mo le liua o le lamellas faataamilo i lona Axis. E pulea le filifili poʻo le pa e faʻaaogaina, i le itu. E matua manaia lava ie puipui, e mafai ona faʻaoga mo faʻamalama, ae mo fesuiaiga faʻapitoa. O loʻo latou te atoatoa le le fiafia i ai o le ea fou, faia faʻamalu lemu, ae le o susulu ma le tauaso.

Mea mo Cust Court

Pupuni tauaso i ou lava lima: suʻiʻi ma ou lava lima

Vaega o le fausia o tagata folau Roma.

Ina ia ave faataoto a Roma, e tatau ai le saunia o mea ma mea faigaluega:

  • O le ie o ituaiga e lua, o se tasi o mea e tatau mo le itu i luma, ma le lona lua - mo le laina, i.e o le sese o le pupuni;
  • O pou manifinifi o loo faʻaogaina mo le puipui; E tatau ona faʻaseʻe malosi o tagata Roma, ma 'na tuʻuina ai galu i ni taga e faʻaaoga;
  • O loʻo faʻaaogaina laupapa laupapa laupapa mo le pito i luga o pupuni ma e pito i lalo, o tapulaʻa o ia papatusi: 2.500 CM ma le Cm;
  • Faʻamaoniga Cormi faʻatasi ai le Corde. E mafai ona e faʻaogaina le masani ai o Niu manoa, ae a fai o tauaso tauaso i luga o le a i ai se faʻatusa matagofie poʻo se faʻafiafiaga e mafai ona filifilia teuteu;
  • Mama mo maea, mata o lo o mou atu i le palapala;
  • Velcro lipi mo pupuni faʻapipiʻi;
  • O fualaʻau faʻapitoa, o loʻo faʻaaoga e tautau ai i tagata tauaso o Roma (e mafai ona faʻatauina i soʻo se faleoloa fa fale).

Tusitusiga i luga o le autu: O le 'ultrasononic Break faia ia te oe lava: Mo le mea e manaʻomia

Ina ia puʻeina ni pupuni i o latou lava lima, e tatau ona e faʻalauaʻitele ma le faaeteete le filifiliga o mea. E tatau ona mafiafia le ie, ae le o le faigata tele, ae tatau ona atoatoa na te tausia le puipui. Mo le itu i luma, e sili le filifilia o se parvas matagofie e iai se teuteuga poʻo se mamanu, ma mo le mea sese e faʻatagaina ona faʻaaoga se tasi-photon, e ono i ai se eseesega-photon, atonu e i ai se gase solo. Afai o loʻo faʻaaoga pupuni mo le potu malolo poʻo le umukuka, e mafai ona faia ni ie e mafai ona faigofie ona faʻataufaʻaina ma le potumoe, ae mo le potumoe e mafai ona e filifilia ma sili ona mafiafia. Mo faletaele e fautuaina e filifili le upega tafailagi, e le fefe i le vai, e le tatau ona i ai ni teteʻaga ma nofoaga i luga o latou luga.

Suisui o le malo Roma

Pupuni tauaso i ou lava lima: suʻiʻi ma ou lava lima

E ese le faaiʻuina o ie puipui a le Roma.

O tagata tauaso Roma e amata ona suisui ma le ie vavae. Mo le mea lea, ua muai fuafuaina e ala i le tele o le lumanaʻi mamanu, o le lautele ma le maualuga o le faʻamalama o loʻo fuaina, faitau le aofaʻi o le fogafale. Faʻaopopo 5 cm mo pito i luga i le punou, umi - 21.5 cm. A o le TM TOFIS Roas, e manaʻomia le tipiina tutusa. O le ie autu na te feagai ma le faapuupuʻu i luga o le laulau, e fai ai pito i luga i le 5 cm, ua feʻaveaʻi i latou, pe a fai o loʻo toe mafai ona afifiina itupa, ma ua uma ona toe iai ni tulimanu. O le iʻuga o se faʻaululuga o le mea lea, o le 45 °. O taga e tasi e tatau ona toe fai i le ufiufi, o le bend e fautuaina e fai le 6.25 cm lautele.

Ina ua mavae lena, o tauaso o Aikupito e tatau ona fā molimu. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le amataina o le tapoleni autu i luga o le laulau i lalo, tuu le laina laina o luga. Faatasi ai ma le fesoasoani a le pine, e tatau ona e faia le ie, aʻo agai i luga le ufiufi i le 5 cm i luga. I luga o le itu ma lalo o le Seam, o le tapoleni ua lafoina. E taua tele le vave iloa le auala e vave ona iloa ai le numera o le o le a faʻaaogaina, ma le a le laʻei o le a latou o. Mo lenei, o le aso e mafai ai ona e faʻaogaina le tele o laulau faʻapitoa, ae sa masani lava o le faʻataʻavaleina o loʻo i se mamao o le 20-30 cm. O le mamao mai le pito i luga, 25 cm mai le pito i luga o le 20 cm. O pine uma e faia i se tamai fasi po o le pulupulu o fasimoli, o se faipule e faaaoga mo galuega.

Mataupu i luga o le autu: gaosi oloa Iloilo talaaga

Mo le taketi taʻitasi i luga o le fale, e manaʻomia le faia o taga sipai ma o le tauaso Roma mo le lotu na fausia lelei matagofie. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻailoga faʻapitoa mai se natura cotton poʻo lona lautele e tatau ona 7.5 cm, ma le umi e tatau ona tutusa ma le umi o le fasi ie. O le fasi pepa o loʻo faʻapipiʻi i le afa, pe a maeʻa le laʻau. O le Vapi e tatau ona 1.7 cm, e taofi foʻi le uʻamea.

O lipine e tatau ona faʻaleagaina i luga o le luga o le ufiufi i se auala e sau ai le faʻamau o le 1.7 cm mai ie.

Pupuni tauaso i ou lava lima: suʻiʻi ma ou lava lima

O le ata o le filifilia o le sili ona lelei o mea sili ona lelei o pupuni o pupuni Roma, fuafua i le maualuga o le faamalama matala.

E tuleia i pauna, ina ua maeʻa le lipine i nofoaga na faia muamua ai faʻailoga. A sauni ato mo pupuni, e tatau ona e ave le vaitafe, ma olo lemu i le umi manaomia. O loʻo faʻaofi i totonu o taga ua saunia. Ina ua maeʻa auala uma o alavai i luga o taga, e manaʻomia le faagasolo i le suisui o mama. I luga o le tapoleni mo le tasi gagau, e manaʻomia le ave 3 mama, tasi le suʻisuʻi i le ogatotonu, ma isi e lua i le 5 cm o le solo i le pito o le ie.

Cord Cord tatau ona tipiina i le 3 tutusa vaega. E tasi le maea e nonoa i le moli pito i lalo i le itu tauagavale, pe a uma ona pasia uma mama o le itu. O loʻo totoe o loʻo totoe o loʻo toso mai i le auala e tasi. I luga o le faamalama pito, e tatau ona faʻamaumau le auala ona o le siitia o pupuni, ae masani foʻi ona faʻatau se pule laupapa, ma e mafai foi ona faʻatau atu se malosi faapitoa. O lenei e tatau ona taumafai e faʻaaoga le pou mafai ona ia mautinoa e tonu le umi o le mea na fuafuaina. A iai se manaʻoga, ona mafai lea o le puʻupuʻu. Afai o le umi e manaʻomia sina tele, o le mea lea e mafai ona teuteuina le vaega pito i lalo ma le lace, losesa, lalelei pulumu. O le tapoleni lava ia i le eaves e sili ona pipii i se faʻapitoa velcro lipine. O lea mea o le a avanoa, pe a talafeagai, ma faigofie ai ona ave le ie, ona faʻamau ai lea lea i tua.

Mo faamalama, e mafai ona e faʻafoeina isi ituaiga o pupuni, ae e lauiloa tele i ai ma le au puipui o Roma. Latou te tali atu le faigofie. A o luma o le suisui e taua le saʻo o le filifilia o le aofaʻi ma le nofoaga o le piʻomoa, filifili se talafeagai lelei. A leai, o le ie pupuni e le mafai ona faʻaseʻe, ma o foliga foliga o le a le galue lelei pei ona fuafuaina.

Faitau atili