Teuteuga o le Plasterboard arkemin

Anonim

Ata

Ae paga lea, o le tele o fale puipui e le faʻatagaina e faʻaaoga ai se mea fou laupapa. Ma o lea ou te manao ai!

Teuteuga o le Plasterboard arkemin

Ona o le faʻaaogaina o tekonolosi lata mai, o loʻo iai le avanoa e faia ai le pepelo mai Mrwall i lou fale.

Peitaʻi, i nei aso, i le faʻaaogaina o faʻamaumauga ua matuʻi, ua mafai lava ona faia le pepelo mai le Misiona i lo latou fale.

O sea teuteuga o le afi afi e fetaui lelei lava e oʻo i totonu o le tamaʻi fale mautotogi.

Gyptum Carton e manatu o le sili ona talafeagai ma aoga mea e le gata i le fatuina o faʻasaumo, atoa foi mo le faʻatulagaina o pusa eseese, e mafai foi ona faia i le vave faʻapipiʻi O ni ata faaSā faaSā faaSā, ma tutoʻatasi o mea e tumau i lenei mea o le a le faigata.

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea

Teuteuga o le Plasterboard arkemin

Meafaigaluega mo le galue ma le nofoaga sima.

  • O laupepa o loʻo faia ai le faʻapipiʻi (pe a fai o le feagai ai o le pepelo o le a faia i le teuteu poʻo le glc e tatau ona susu-fusuʻaga);
  • Uamea talaaga o ituaiga e lua: rack (60x27) ma Taiala (28x27);
  • O oe lava-tipitipi fao mo uʻamea mai le 14 i le 16 mm umi (mo fesoʻotaʻiga vaega o le faʻavaʻa);
  • lava-lipine o le fao (mo le faʻavaʻa o loʻo feagai ma le tulaga faʻapipiʻi);
  • 'Aveina poʻo le sikulukalaiva;
  • Seleulu mo uamea;
  • rofautte;
  • fale tulaga.

O nei mea e tatau ona avanoa. O loʻo faʻatauina atu le toe vaega i le lumanaʻi o le magalafu: Afai e fuafua i le pisia poʻo le tagata faʻamalosi, o le a avea muamua ma punou; Mo le kukaina o le ogaumu - grot mo ato ma faapitoa kelu.

Falqumin ata

Teuteuga o le Plasterboard arkemin

Falqumin ata.

Ma, aʻo leʻi amataina le gaosiga o pepelo ma ou lava lima, e manaʻomia le faʻailoa lona tulaga ma manatu i le lumanaʻi. E manaʻomia le faia o se fuafuaga mo le tulaga o lenei mamanu i totonu, ia gaosia uma fua faatatau ma tusa ai ma latou faia ni ata autu (o le lauolati lava, etc.)

Mau i luga o le Au Mataupu: Pe mafai ona faatau atu i se tasi o le fanua le taupulepulega?

O le tusi ata e le tatau ona aofia ai e na o le foliga mai o le magalafu (mamanuina o mamanu) ma le ata na faia e faʻatatau i le nofoaga o le nofoaga ma le magafiti tusitusi.

TAUA: I le fuafuaina, o le le mafiafia o laupepa o laupepa o sima e tatau ona tatau ona faʻaaogaina .

Montage Karcasa

Tamoe le faapipiiina o le faʻavaʻa ma ou lava lima e le faigata foi:

Teuteuga o le Plasterboard arkemin

Gypsum camiina masini

  1. O loʻo i ai i ni laina muamua o ni laina (faʻailoga) e faʻatonuina faʻamatalaga o loʻo muamua i le umi o le umi. Afai o le faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻi i le sima, ona tatau loa lea ona faʻapipiʻiina i le faʻapipiʻi nofoaga, ona vili lea o se pu i totonu o le ata faʻapipiʻi. I le puipui i luga, e mafai ona faia pu ma se avetaʻavale poʻo se tagata erforator ma se tagata aoga talafeagai mo nei faʻamoemoe. E faʻaofi i le au meaʻai i mea nei.
  2. Faapipiiina le rack talaaga i totonu o le taiala ma fao ma le tagata lava ia. TAUA: Afai o le luga o le puipui o loʻo faʻasolo atu ai le faʻavae i ou lava lima, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, o tulaga lelei, ona faʻatonutonu lea, o loʻo faʻatagaina ona faʻapipiʻi le faʻafitauli i le puipui i le puipui. Faatasi ai ma le fesoasoani o le faʻamalologa faʻamaumauga, e mafai ona e tuʻuina atu fata faʻamalosi tino.
  3. O lenei e tatau ona e faia le faʻavae mo le magalafu mai le glc, pe a uma le pa puipui ma le tatalaina o le ogaumu. Mo sili atu le malosi ma le malosi o le faʻavaʻa, o vaega uumi o vaega ma fata e aumaia faʻatasi ai ma osofaʻiga.
  4. Afai e te manaʻo e fai se mea e fai ai le fiafia o le curviilinear foliga, ona tipiina lea o le seleulu mo le uʻamea o le talaaga o le tulaga masani, ona punou ai lea.

Faapipiiina i luga o le faavaa o nofoaga sima

Teuteuga o le Plasterboard arkemin

O le ufiufi o le afi mumū e tatau ona gaosia e faʻaaoga ai le 'au o ia lava-fao mo uʻamea.

  1. Oti uma faʻamatalaga mai le GLC i le maeʻa o le muamua o le tele o fuaina. Ina ia mafai ona tipiina lenei mea, o se pepa puipui e apalai ai pe o se ogalaau. I le tipiina o le vaega o le digwall i le tasi itu, e mafai ona e liliu le laupepa i luga o le laina tipi, pe a uma le laina i le isi itu.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻaaogaina o le faʻaofuina, nonoa o faʻamatalaga o le mea faʻapipiʻi i le tino na faia. Fao le fao i le glcs e manaʻomia ina ia maina o latou pulou, ma e le o pipii i fafo. O le mamao i le va o mea faʻapipiʻi e tatau ona mai le 10 i le 15 cm i nofoaga tuusaʻo.

Tusitusiga i luga o le autu: code loka i luga o le faitotoʻa: tau ma toe iloiloina o masini ma eletise eletise

Faapipiiina o Drywall faigofie e faatino ai ou lava lima, e oo lava ia i latou na muamua galulue faatasi ma ia mea. Peitaʻi, e manaʻomia le amanaia o le laupepa o le glc e matua maaleale tele, o le mea lea, o loʻo i ai le faʻatonutonuina o le faʻasao, aua le tulei le faʻasologa o le sikulu.

Faauma

Ina ua uma ona sauni le Decoveravery Filentin, e na o le faatinoina o lona faauma. O le sili ona faʻatauvaʻa filifiliga mo le teuteuga o le masani o vali poʻo se ata faʻapitoa. O le mea moni, aʻo leʻi faʻaaogaina e le mea saʻo faʻamatalaga ma isi mea mo le faʻamaeʻaina o le magafiti, e manaʻomia le tuai i le faʻaumaina o le ata atoa: e fasi mea uma e fausia ai avanoa.

Le teuteu teuteu, teuteuina i le maa faaletagata, o le a le mafai ona iloa lelei. Ae e leʻo fautuaina le maʻa masani mo le faia o ni afi matilaʻo.

O le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o se isi auala muamua o le faʻamaeʻaina o mea pepelo. O sea faʻataʻitaʻiga e mafai ona vali i le tele o eseʻesega o lanu, ma atonu e paʻepaʻe. E faʻalagolago uma lava i le faʻafafa ma mea e fiafia iai.

Nei o le vaega autu o le galuega e tatau ona faia mo le gaosiga o pepelo ma o latou lava lima.

Teuteuga o le Plasterboard arkemin

Teuteuga o le Plasterboard arkemin

Teuteuga o le Plasterboard arkemin

Teuteuga o le Plasterboard arkemin

Teuteuga o le Plasterboard arkemin

Faitau atili