Faʻafefea ona vave oso i totonu o le kapoti ma lavalava

Anonim

Faʻafefea ona vave oso i totonu o le kapoti ma lavalava

Ua tumu le kapeneta i, ma e leai se mea e ofuina o se faafitauli e faavavau. O le taeao e amata i le tigaina: O fea o loʻo iai le blouse e fetaui lelei i le sakete, ma le sailiga mo seevae saʻo e le itiiti ifo ile 15 minute. E foliga mai o loo e tetete i mea uma talu ai nei, ma e leai se mea e maua ai se mea. Matou te manaʻomia se fulufulu Soa, ma e tele lava ma tamaʻi mea. Faʻafefea ona ou aumaia le faʻatonuga i le leoleo mamoe? Ina ia foia lenei mataupu, e tatau ona e faʻaaogaina ni togafiti e mafai ona fesoasoani ma tumau ai le faʻatonuga. E aoga le mafaufau ia i latou i auiliiliga.

Matou te tauaveina le poloaiga i le ofu lavalava

E le o ni tagata uma o ni tagata eseese potu ofu. Afai e le o oe o se fetu ae le o le faletua o le Ooioka, e tele lava, e sili atu lou totoa i le sikuea mita. Ia amanaia le tau o le tau o lo tatou tau, e tatau ona tuʻuina mea uma mo le taumafanafana ma mo le taumalulu vaitaimi. Ma afai o le totoa o le tamaʻitaʻi o se aiga o 3-4 tagata, o le taimi lea o le galuega e masani ona le mafai. O le mea moni, o le tali talifolau. Manaomia e:

  • Faavaia mea i vaitau;
  • togi ese le matua ma le masani ai;
  • Vaevae le vaega;
  • O seevae e teu ai i pusa;
  • Saili se nofoaga mo trufles.

O sea faigofie tele o le a fesoasoani i tagata uma e faʻapipiʻi i nofoaga i totonu o le pusale. O le a taofia le taeao i se filifiliga tiga, ma o le a faʻaauauina foliga lelei. O le a tatou vaʻai auiliili pe faʻapefea ona faʻaaoga e lenei algorithm i faʻataʻitaʻiga.

TAUA! O le faʻaaogaina o se toʻatele o atigipusa, ato, masini faʻaonapo nei o le a fesoasoani e teuteu ai au mea, ma ia tumau pea le faʻatonuina.

Faʻafefea ona vave oso i totonu o le kapoti ma lavalava

Faavasegaina

Amata i le faʻamamaina i Chiffaisi, muamua o mea uma, e manaʻomia le tapeina o ana mea uma i le fola ma faʻamamaina i luga o le fola. Afai e amata le taumalulu ma o le matagi i fafo atu o le faamalama, o le taulefiafi a le taumafanafana, e tatau ona sosola ese ma aveese se mea i le menani ina ia latou le faalavelave ai. Ae le i aveeseina lavalava i totonu o le laupapa, e tatau ona afifiina. E tatau ona e togi mea na afaina ai pe leiloa lou ituaiga. O i latou eo atu i le vaitau o le tatau ona disassembled e faaopoopoga: Taaloga e ao faatasi, pito ofu - i se tasi faaputuga ma pito ofu, ma jeans - e jeans. O le mea lea e sili atu ona fetaui mo oe e te iloaina latou.

E tatau ona tatou faʻapipiʻi muamua ma le tele o tautau. O mea uma e tatau ona tautau eseese, pe o le 5 fasi tasi tauau. O le kapoti e tatau ona sili atu le popole, o lea o le a le manatuaina e le lavalava ma o le a sauni pea mo le faaaogaina. Ma le auala o le teuina o mea uma o le a vaʻai ma o le a le manaʻomia e manatua ma mea na e ofuina ai nei ofuvae i le taimi atoa.

Mataupu i luga o le autu: Mastic mo Cirquet: Paul Vii Lusi, Wooden Wax ma le faʻavaʻa, o lau laupapa ua ia te oe lava, Pork

O mea leaga mai mea taugata e tatau ona teuina i ato faʻapitoa. Afai o le lavalava o le lavalava ma tautau, e mafai ona e mulimuli i le tele o le boolen filo filo. I lenei mamanu, e fiafia tagata tatau i le mata, ma e le paʻu lava mai ia i laʻua.

TAUA! Le mafai ona tautau lavalava i luga o tauau, e mafai ona suia.

Ma seevae e tatau ona e faia tutusa. Filifili le tasi e le fetaui ma le vaitau, afai e manaomia, na taua i le matai, ma aveese mo le teuina umi. Ina ia avea la ma pusa taʻitasi i taimi uma, filifili faʻapitoa seevae, e faʻaputu mea faʻapipiʻi ia i latou ma se faʻamatalaga, e fiafia lava e faʻaputu ai ata. Afai o nofoaga i luga o fata i luga o seevae e le lava le lava, ona e mafai lea ona gagau seevae i pusa palasitika mo le vaitau.

Faʻafefea ona vave oso i totonu o le kapoti ma lavalava

Toomaga mai mea le talafeagai

A uma lau aufaʻamalaina o loʻo avea ma taimi i faaputuga vaitau, ua oʻo i le taimi e vaʻai ai ia sili atu le vaʻai ma vaevaeina i ni vaega se tele:

  • mea lelei e masani ona ofuina;
  • faʻaoʻo, leiloa manatu poʻo le faʻaleagaina;
  • Ofu lelei o oe mo soʻo se mafuaʻaga e le ofuina.

Ma le vaega muamua, e manino mea uma. O lenei lavalava e tatau ona asiasia pe a e manaʻo e lafo se vaega i le fufuluina, ma o isi o loʻo aveese i le chiffaini.

Afai ua leiloa e le mea lona foliga muamua: O le safu uma o loʻo i ai i autafa o laʻau uma, tamatamaʻilima ofuvae, e tatau ona tuʻuina i latou i ofuvae, e tatau ona tuʻuina i totonu o le faaputuga. E i ai foi le taua o le a o le lafoina o le valiina po o ni ofu masaesae. O lenei faaputuga kuka e mafai ona tuʻuina atu ma le saogalemu i lapisi ma aua le salamo, ona le mafai e nei mea ona teuteu oe i le fale pe i se savaliga pe i le atunuʻu.

O le vaega mulimuli o le mea e te le ofuina. Masalo o ofu na matua itiiti lava pe leai foi se mea e o ese ai, poʻo na faʻatau ma se paʻu tele, ae leʻi sau gofie. Mai foi i lenei mea, e tatau ai ona aveese. Iloilo le Faʻaaliga, mo se faʻataʻitaʻiga, lua tausaga e faʻapupula ai le taimi atoa, ma togi lototele ia latou le taʻeʻe i lenei taimi. Mea o le lelei lelei, ae le talafeagai i le tele, e mafai ona e faia se uo poo ni masani. Afai o se alofa e lafo ese atu, e mafai ona e tuʻuina atu ia i latou ni faʻatagofie sini: ave i le lotu poʻo volenitia. O iina o le a latou maua talosaga.

O lavalava na o mai i fafo o le faiga e tatau foʻi ona tuʻua i totonu o le kapoti i lalo o le faʻataʻitaʻiga o le "Fashion ua toe faʻafoʻi." E matua vaivai lava le faʻafelulu i le taimi nei, ae naʻo le taʻitaʻiga tulaga lautele ua teuina. Ioe, ma mea, sa le totogia nisi o luasefulu tausaga, e mafai samasama ma vete.

Tusitusiga i luga o le autu: Sanuisi potu mo Willow: Lelei ma le le lelei o le faʻamaeʻaina. Motemaja tekonolosi

Afai, pe a uma nei faʻailoga, o mea e sili ona tele, taumafai e faʻafefeteina i latou e tusa ma le "sapalai." Vaai lelei, atonu o loʻo iai ni oʻu ofutino 3 o le tutusa lanu poʻo se paga o le faʻailoga tutusa? Ona tatau lea ona e tuua le mea sili atu le tuʻufaʻatasia ma le isi o le potu malolo, ma isi e aveese.

I le itu lava e tasi, matou te faia ma seevae. Pe a o ni seevae e fiafia i ai, e mafai ona valiina. Peitaʻi, afai latou te leiloa le fomu pe ua taʻe lava, e sili atu le togiina ma faʻatau mea fou.

TAUA! E tatau ona e aveese le masani o le faia o mea le aoga mai le tasi i le isi nofoaga. Mo le taumafanafana o le taumafanafana, e mafai ona aoga le togalaʻau i le toe faʻaleleia, e le tatau ona tatou faʻagaloina le tasi ma mea uma. E oo lava i le togalaau, e le tatau ona e pei o le sikaleti.

Faʻafefea ona vave oso i totonu o le kapoti ma lavalava

Teuina o ofuvae

Ina ua maeʻa le ofu pito i luga, ua oʻo i le taimi e amata ai ona faia le teuina o ie ma totini. E sili atu le talafeagai le tausia o latou i tagata ese puipui. Afai e le o faaauʻupegaina lau pusa i nei mea, ona e faʻatau mai lea o se pusa matagofie i le faleoloa. I le taimi o faleoloa i pisinisi pisinisi, e tele lava le filifilia o ia koneteina o lanu uma ma mai soo se mea. Filifili i latou e fetaui lelei i totonu o lau pusa puipui ma pei o le mamanu.

Afai e le mafai ona e mauaina pusa e tofo, e mafai ona e faia oe lava. O le faia o lenei mea, ave se pusa faigofie a le kamelo ma le kuka, afifi pepa poʻo le pepa puipui, o le Wallpaper, ma lau totonu. Lingerie mafai ona faʻavasegaina e lanu, faʻaititia ma le malie lemu. I totonu o le pusa e mafai ona e momoliina ese o vavae. O lea, e faigofie ona lafo i lalo o totini, ofuvae, ae siomia foi ona mumusu lava.

Faʻafefea ona vave oso i totonu o le kapoti ma lavalava

Teuina o Belts ma fusiua

Belts ma sootaga e mafai ona paʻu i totonu ma teu i pusa ma faʻalapotopotoga, pei o ofuvae. O le a tatou faʻamoemoe i taimi uma, pe a fai e te siʻitia i luga o le faitotoʻa o le Chifferaera. E aoga foi e ulufale ai i sikauti tetele, pareo. Afai e le o ni faʻamaumauu i luga o faitotoʻa, ona faigofie ai lea ona fai a latou lava vaʻai mai matataʻalo mo solo.

Mo mea taulima ma faʻaputuga e iai ni mea faʻapitoa o le a le mafai ona ave le tele o avanoa, ae o au mea faigaluega o le ai ai pea i luma o ou mata. Mo asoa, e mafai ona faʻatau mai ni pusa laiti.

Faʻafefea ona vave oso i totonu o le kapoti ma lavalava

Tulafono mo le faʻatumauina o le faʻatulagaina i totonu o le kapoti ma lavalava

Ina ua maeʻa le faʻatulagaina i totonu o le fale puipui, e aoga tele le mafaufau pe faʻafefea ona faʻatumauina le tulaga e mafai ai. Ia amata i le, e manaʻomia le faia o le tele o tulafono mo oe lava, lolomi se pepa ma faʻapipiʻi i totonu o le faitotoʻa o le chiffiophiera:

  • Malamalama lelei, O mea e aveʻese ai mea ma aua neʻi tuʻua i se mea.
  • Leai se mea e alu ai le mea i totonu o le kapoti i totonu o le laupapa i le vaiaso mulimuli ane, e leai se auala mai lau poloaiga.
  • Afai o le mea e le o le ata - vave ona aveese.
  • O lavalava e tatau ona lelei tulaga Afai e teʻena, ua leai sona tulaga i lau Gavarderob.
  • I le tausaga, e tatau ona oulua ofuina.
  • E tatau ona e nofo lelei e ofuina lenei mea. E matua moni lava lea o seevae, sa i ai le saga o le saga - o le mafuaaga e avatu ai i se uo teine ​​seevae.
  • O ofu e tatau ona faʻaleleia atili ai le vaega o totoe o le potu malolo ma faʻatasi ma seevae. Ma, i se isi itu, aua le teuina o seevae e leai se mea e fai, tusa lava pe e te fiafia tele i ai.

Mataupu i luga o le autu: Matou te faia se tulaga le masani ai

TAUA! E mafai ona tautau se faʻata i se tasi o le faitotoʻa o le kenera. Lea e mafai ai ona faia le talafeagai i nofoaga ma e le o vave maua ni mea e tatau ai i totonu o le kapoti, ae le o le faataapeapeina i totonu o le potu.

Faʻafefea ona vave oso i totonu o le kapoti ma lavalava

Aoga aoga, faʻafefea ona gagau ma teu mea

E aoga le aofai e ao. E manaʻomia le toe faʻaleleia o le faʻatonuga mai le pito i lalo, e teu ai tulafono nei:

  1. Pito i luga e tuu mea e laiti. Ina ia faʻateleina le avanoa o le pito i luga o fata, e mafai ona tuʻuina mea i pusa pe gagau i totonu o le atopau.
  2. O ofu, ofutino uumi ma ofuvae e tatau ona tautau i ona tauau.
  3. E tatau ona faʻaogaina le faitotoʻa o le Kapeneta e faʻaaogaina le tautalaga. I le mea e tasi, i le itu, i le isi - matau ma fusiua mo belts, simula ma fusiua.
  4. O faʻamalama e mafai ona nonoa i le Cranger Crossbar, o le a latou vaʻaia.
  5. I luga o le sifi i luga o le fatufatu i le tele o laina puʻupuʻu.
  6. Faʻavasega lavalava i le lanu poʻo le taunuʻuga: jumper - i le jampers, mitiafu - ma mitiafu - ma mitiafu.
  7. Afai o fata o le fata a le kapeneta e loloto, o le taimi lea i le laina muamua mai le puipui, tuu mea na e ono mafai ona ofuina.
  8. Totini ma ofuvae e tatau ona teuina i ni pusa faʻapitoa. Afai e leai se mea faapea, e mafai ona faʻatau e oe pusa poʻo ato ma nofoaga tuʻufua.
  9. Pusa ma seevae ua faʻatulaga i laina i lalo o le tautau lavalava. Ia iloa tonu le ituaiga pusa e manaʻomia, e tatau ona e pipii atu se faʻamatalaga poʻo se ata.
  10. E tatau ona pipiʻi le ie puipui o le ie linoni i le aluga. O lea e le o le mautonu le pusa ma o le a le sau i luga.
  11. Mo le teuina o asoa e aoga e faʻaaoga ai pusa laiti. I se tele, e mafai ona faʻaopopoina faʻaputuga potu o loʻo vaivai ma tu totigilima.

TAUA! I chiffaini, e mafai ona e faia se mea sili ona tofo. O ou lavalava o le a avea lava i le atoatoa tulaga, ae o le matagofie foi manogi.

Faʻafefea ona vave oso i totonu o le kapoti ma lavalava

Vitio e uiga i le tapenaina o le kapoti:

Faitau atili