Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Anonim

O nisi taimi e le aoga DOGES DODERS: E tele ni nai sekone pe o loʻo latou tau i le puipui poʻo meaafale. I lenei mataupu, o faitotoa na vate faitotoa e mafai ona fesoasoani. Ua taua foi le piilima pe gagau. E le suia le aano: O loʻo aoina mai le tasi pe lua itu o le faitotoʻa, nofoia sina avanoa.

Ituaiga o gauga faitotoa

O faitotoʻa faitotoʻa o soʻo se ituaiga e faʻafaigofie. E aofia ai fusuaga eseese e feoaʻi faʻatasi. O se tasi o fasi pepa o le pito sili ona lelei pe o le agavale - tumau. O mea uma o totoe i luga (o nisi taimi i le pito i lalo foi) fai ni mea laiti na aofia ai i totonu o le taiala. A faʻaaoga, e fa 'faʻalataina le au vaʻavaʻai i luga o le taʻitaʻiga, aua o le faamalosia o vaega e atiae. Faatulaga i auala ma o fea ua mautu ai taavale solofanua, ua gagau faitotoa o le lua ituaiga: "Harmonici" ma "tusi".

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Ituaiga o faitotoʻa faitotoʻa: Tusi ma Harmonica - o le mea lena o le eseʻesega

Afai e faʻamautu e le au fitafita i faitotoʻa taʻitasi o lamella, ua maua le faitotoʻa - harmonica. I le tulaga lea, o vaega taʻitasi na liliu mai i le Axis, o loʻo faʻamautuina e le uaea. O le Forlds o loʻo lelei - e uiga i le lautele o le puipui (teisi sili atu pe itiiti - faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga ma le tapulaʻa o le puipui). O le lautele o le Lamella's Field Dour o lenei ituaiga o le 8-20 cm. O le sili ona taatele - 12-15 cm lautele, o isi mea e masani ai. O le maualuga o loʻo i ai le tulaga mo le faitotoʻa o le 220-230 mm, o le lautele e laʻititi - 50 cm, o le tapulaa maualuga o le 600 cm.

O le umi o le tapoleni e faigofie ona faʻasaʻoina - o se siʻitia i totonu pe faʻaitiitia ai le numera o vaega, e oʻo i le faia o le piopine o gaʻoa. Na o le tasi le taimi: i faitotoʻa o faitotoʻa / vasega, e lua taiala e manaʻomia - i le pito i luga ma lalo. A leai, pe a galue, e masani lava ona fautuaina ai le faʻataʻitaʻiga.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Masini faitotoʻa-harmonane

Ma le faʻapipiʻi faitotoʻa-tuʻutuʻuga - maualalo tau. E tele faʻamatalaga i le tau o le tau e uiga i le 2-3 afe ona o le masani i luga o le faitotoʻa. E masani ona taugata. Auaunaga Ola - Pe a le 5 tausaga. O le masani masani o le malologa o le le lava o rollers. I le taugofie tele e fai ai le palasitika palasitika. O le iʻuga, o faitotoʻa "pisapisao" ma taʻosa vave. E pei ona masani ai, o le filifiliga o le: sili taugata ma, masalo, sili atu, pe taugofie.

O faitotoa o le tusi e iloga i le tele o fasi. E le silia sili atu i le lua vaega ile gutu ole laiga. O lenei la, o fitafita ua faʻapipiʻi e ala i se tasi o talaʻaga, ma - i le nofoaga o soʻotaga. I lenei tulaga, o loo feanu ai o le faitotoa palu, ma le tauaveina le itulau o le tusi. O le vaega e leai ni rollers o loʻo tuʻu atu i le potu.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Tusi Paʻaga Tusi Tusi: O fesoʻotaʻiga masini

I le vaega o loʻo piilima, o le tusi o le tusi e sili atu le tele avanoa nai lo le "harmonica", ae o lenei ituaiga masini e iai lona tulaga lelei. E le mafai ona faia ni vaega o le Dodgs Harmonice mai le mafiafia o mea: o le fausaga lava ia e le faatagaina. O lea, e masani ona latou faia i palasitika, MDF. E mafai e le tutoʻatasi o tagata gaosi oloa ona faʻaogaina ma isi mea faapena. O le mea lea o le tusi talosaga - e masani ona faʻaaogaina o se faitotoʻa i potu aoga - ituaiga o potu teu oloa, e mafai ona faʻapipiʻiina o faitotoʻa i le fale taʻele. I lenei mataupu, o le palakalafa o se tasi lea o mea sili ona lelei: O le a le fefe i le maualuga o le susu, E lelei, ma le faʻaaogaina o vailaʻau. E pei o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa poʻo ni vaega, na tuʻuina atu e faitotoʻa le nofoaga e faʻailoa ai le avanoa: o uiga o le Windy Cress e faʻatatau i le "leai".

Tusi tala e mafai ona faia e oʻo mai foʻi i se fafie. Muamua, e faʻaaoga tele e le au fitafita, faʻaluaina - O le mamanu e le faʻatagaina ai faʻatapulaʻa faʻatapulaʻa i le mafiafia. Aua o faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona faia o laupapa, tioata, uamea. E le gata i lea, pe a faʻaaogaina ni fesoʻotaʻiga faʻapitoa, uamea-palasitika-palasitika faitotoʻa e mafai ona faʻaaogaina e pei ona faʻaaogaina: a o latou saunia lava le lava o le saogalemu. E masani ona tuʻu i totonu o le fale o se ulufafo atu i le faʻafitauli poʻo le lotoa. Le lava o ia faiga masani: Tau. Se seti o fesoʻotaʻiga i luga o le tasi faitotoa-tusi mai WedPlaytic tau pe a ma le 550-600 $. O le masani e taugata tele nai lo le tulaga masani. E i ai filifiliga ma mo le 3-4 afe rubles. E mafai ona faʻaoga o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa faitotoʻa, tuʻu i totonu o le Kapeneta.

Mataupu i luga o le autu: manatu ma ituaiga o tagata tauaso

Faʻavaʻa faalenatura mo le gagau faitotoa ituaiga "Tusi":

  • O le umi o loʻo i luga o le 7 m faʻaaogaina laupapa laupapa (ma pe leai foi i le tioata) ma e oʻo atu i le 6 m i uʻamea-palasitika faiga.
  • Wooden High - mai le 800 MM i le 3000 mm; Mealoplastic - mai le 640 mm i le 2400 mm.
  • O le lautele o le tasi soash i wooden mai le 440 mm i le 1200 mm; I le uamea palasitika - mai le 490 mm i le 940 mm.
  • Le numera o le steash - mai le 2 i le 7.

E i ai le isi ituaiga o faitotoʻa o loʻo sefeina le avanoa - Faʻateʻa. E uiga i mea latou te tutupu ma pe faʻafefea ona faʻapipiʻiina e mafai ona maua iinei.

Faapipiiina o gaugau faitotoa

Talu ai o faiga e ese lava, e tele eseesega i le faʻapipiʻi faʻagasologa, ae tele o taimi ma taimi lautele:
  • O faitotoa o loʻo tuʻuina i totonu o le faitotoʻa.
  • E i ai manaʻoga faʻapitoa mo le geometry faitotoʻa o le faitotoʻa matala: Faʻagasolo i luga ma le malosi i luga o le, e aunoa ma ni suiga.
  • A faʻapipiʻiina, e manaʻomia le pulea o le malosi o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina. O le aufaʻamataʻu tiga e iʻu ai le faʻaopopoina o le system, faʻapea foi ma le sili atu vave o le lalagaina o vaʻa.

Le isi, matou te faʻamatalaina le faʻapipiʻi faagasologa o ituaiga o masini i le ata ma ata vitio.

Faapipiiina o le faitotoʻa o le harmonica: Tuʻu ia te oe lava

Fomaʻi Haricaca faitotoa i le tulaga faʻapitoa o loʻo iai:

  • Lua nini nofoa uumi;
  • Tasi puʻupuʻu - luga (masalo i lalo);
  • Le numera manaʻomia o lamellas (faʻalagolago i luga o tapulaʻa o lau faitotoʻa);
  • faapipiiina elemene (lava-fetu i luga o le au e fao, kiliva, ma isi.);
  • taofiloa;
  • atalau;

Ina ua maeʻa ona suʻesuʻeina mea o loʻo i totonu, matou te amata ai ma le faʻaseʻe. Muamua, o le matou fuaina ma le faʻaeteete le faitotoʻa. O le au tusitala taiala na tipi i luga o le maualuga. Ina ia lamolemole le tipi, e sili le faʻaaogaina o le uea, ma ou te vaʻaia ma se nifo - tatalia mo uʻamea, mo se faʻataʻitaʻiga.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Sut i le umi o le au paia tusi

O le pito i luga o le taʻiala e tatau ona puʻupuʻu o le lautele o le lautele o le amataga: o le ai ai foi lea o le lalagi. Aua o le lautele o le faitotoʻa 'aveʻese mai le masaga lautele o le auvae itu. Eseese tagata gaosi, e eseese a latou satauro vaega, ae o le averesi e te manaʻomia e ave ai le 3-4 cm. O tagata uma o loʻo fuaina ma tipi ese.

O le faitotoʻa faitotoʻa pepa e masani ona i ai se umi sili atu nai lo manaʻomia. E mafai ona tipi ese, pei o se tulafono, tipi i lalo i le pito i lalo. O le maualuga o le lamella ua fuafuaina e pei o: mai le maualuga o le faitotoʻa, 0.7-1 cm o le vale ua faʻaoʻo i le pito i lalo (ina ia aua neʻi pipii i le pa masini ma le taiala. I totonu o mataupu taʻitasi, e eseʻese, masani ona faʻaalia i totonu o le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga, e tatau ona faʻapipiʻi i le faitotoʻa. Afai e le o se mea, e mafai ona e faia le pito i luga taiala, lisi taavale solofanua i totonu, ma fuaina le maualuga manaomia. Teʻi o ia i le lamellas, o le vaega e le manaʻomia o loʻo feʻeiina. E mafai ona e faʻaogaina se tusi lesona masani na vaʻaia, grinder pe faʻaiʻu. O ai e iai le oloa.

Tasi le tutusa mea: i nisi tulaga, ma le pito i lalo muamua - fusiua e mafai ona faʻapipiʻi i le pito i lalo o le lamellae. A o le i amata ona tipiina, latou te manaʻomia e faʻatamaʻia mea uma. E masani ona faigofie ona ave ese. E tatau ona e faia se taumafaiga.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Oti le lamella ma faʻafesoʻotaʻi vaega o le umi o le umi umi

Le lava le umi tipi ese uma fetu fetuunaiga. Afai o le au faitotoʻa o le auala o lote o lo o e masani ona fesoʻotaʻi ai vaega e faʻaaoga ai le fetuʻutuʻunaʻi tagata fesoʻotaʻiga o loʻo faʻapipiʻi ai le panels. O nisi taimi o tagata gaosi oloa e faia ai le faʻaopopoina o le faʻapipiʻiina o le ufiufi, o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i lalo o le lamellas i luga o le bildiral lipine (e sau foi ma).

Tusitusiga i luga o le autu: O taʻiala mo le sui o Linisum e faia oe lava

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Decoveratives o lo o i nisi faʻataʻitaʻiga

Le isi, alu i le faʻapipiʻiina. Muamua ave le loka pa. O le pito sili lea o pa, e le tupu ai i faitotoʻa faitotoʻa. O loʻo faʻamautuina le faʻailoga mulimuli.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Faapipiiina le taiala faasee i luga o le amataga pa

I luga o laau uma, ua matou faatuina le faaputuga solofanua. E mafai ona eseese foliga. I le faʻataʻitaʻiga, tamaʻi elemene. O loʻo faʻapipiʻi i totonu o le maliega tulaga ma ua faʻasaʻoina ma le tasi pe lua fao.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Faapipiiina ata i luga o le pologa

O lenei ua mafai ona e aoina le laupepa faitotoʻa. I lenei faʻataʻitaʻiga, e fesoʻotaʻi ai lamela i le faʻaaogaina o le fetuʻutuʻunaʻi vaega. Faʻaofi i luga o pito o le Groove faʻaopoopo o fuafuaga.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Matou te aoina Lamellas ma fetuutuunai faʻapipiʻi

Gagau uma vaega manaʻomia, faʻalelei ni vaega faʻapipiʻi. O loʻo faʻapipiʻi mai i luga ma lalo ma le fesoasoani o fao (o mai i le pusa). E sili atu le faigofie ona tulei uma le sikulu, ona faʻamau ai lea ma se sikulukalaiva.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Faalelei vaega fetuutuunai

Gagau le lau faitotoa, fua lona lautele o le setete pi. E tatau ona faʻapipiʻi le taofi.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Fuaina le lautele o le "tulafono" i le gagana gaoa

O lenei tele o loʻo fesiitai i le pito i luga o taʻiala. I lenei nofoaga, i le ogatotonu e tuli ai le pu mo le faʻapipiʻiina o le taofiga. E tuu i le tulaga, teuteu le fao.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Taofi le faapipiiina

Ua maeʻa le faitotoʻa a le faitotoʻa o Haricas. O le king i le faitotoa amata.

Muamua tuu le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le pito i luga. E masani lava ona latou i le ogatotonu o le tatalaina, ae atonu ei ai ni tuusaunoaga. Tuu le faapipiiina laina, ia mautinoa e lamolemole.

I le faʻataʻitaʻiga, o taiala o loʻo faʻamauina i luga o le 'ie: tamai laʻau tamaʻi palasitika. O lenei faiga e talafeagai i le faʻapipiʻiina. Muamua, o faʻapipiʻi o faʻapipiʻiina, ona taʻitaʻia lea o taʻitaʻi o loʻo faʻatinoina ia i latou.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Kilipa nofoaga

Talu mai le avega autu i se polokalama faʻapitoa mo le pito i luga, iinei o loʻo faʻapipiʻi soo. Ogaoga - i le mamao o le 1 cm, toe fetuunai le 5 cm mai ia i latou - o le isi tasi, ma isi o loʻo i ai i le muamua o le 40 cm. Faʻamolemole vaʻai i le ata mo le faʻapipiʻi mai O le maota e laititi tele i totonu, ma valivali solo lanu mea papae. O loo latou tuu i se mamao o le 40 ma le 70 cm.

A faʻapipiʻiina, o le saʻo ua maitauina i se fale mautotogi. E oʻo lava i se utiuti o le a oʻo mai ai i le mea moni e faapea o le taiala "o le a le nofo i lalo". O le mea lea, e ono mafai ona iloa e le gata o le averesi o le laina, o loʻo faʻapipiʻi atu ai vaevaega, ae o ia tulaga o loʻo maualuga.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

O kilipa ua mimilo

Afai e tatau ai, aua o tusiga taʻitasi na tuʻu ai le faletalimalo. A faʻapea o loʻo taoto le pa laupapa i le faitotoʻa, e mafai ai ona faʻapipiʻi i luga o le popo o se laʻau ma le umi o le 80 mm.

Ae le i faʻapipiʻiina le Slider (Rollers) o loʻo i ai ma faʻapipiʻiina le librictation.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Libricated sliders

Latou te o mai i le pito i luga. E sili atu le talafeagai ona faia lea i le tulaga ma le potopoto. O loʻo faʻatagaina Lamis, o feoaʻiga e puipui i le fale o loʻo avanoa i le taʻiala.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Harmonica

Nana i luga o faitotoʻa o loʻo tulaʻi i le amataga. O loʻo faʻapipiʻiina le taʻiala i luga o ata, na o le mauaina o se pama i na nofoaga o loʻo tuʻuina atu ai ni kilipa.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Faapipiiina o le faitotoa-harmonaca i le faitotoa

O le itu o itu e tuʻu i le auala lava e tasi: e sau i le puʻeina ma sina aafiaga o le palm "laau" i le nofoaga. E ui lava i le faigofie o le faapipiiina, e lelei tele. Mo le lelei o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona e toso: e toso ese mai le faʻapipiʻi o le a tatau ona faalagolago atoa.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Faapipii pou

O le mea mulimuli e faapipiiina le au. Ae le i faʻapipiʻiina, e sili atu foi le faʻamalosi. O le 'au e aofia ai vaega e lua: foliga ma tua. Latou te fesoʻotaʻi e ala i le fao. Uma uma: O le laʻau taase-harmonica o loʻo faʻapipiʻiina i o latou lima.

E le o faʻapipiʻi uma faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻi i ata. Tele, e ala i le ala, e iai se mea masani i luga o le fale-fao. I lenei tulaga, e i ai le faʻapipiʻiina o foliga. O loʻo latou talanoa e uiga i ata vitio.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vali le faitotoʻa: Poloaiga ma foliga o vali (ata)

Tuu faitotoa tusi

Tusa lava pe na e faatauina se seti ua sauni saunia, e aunoa ma se galuega e le tatau ai. Muamua lava, e tatau ona e faʻapalepale i le faitotoʻa. E masani ona maeʻa le faitotoʻa. E iloga ona iloga i le i ai o le p-foliga groove lea o lo o faapipiiina le slider. O lea la, o se pusa tuai, tusa lava pe le manuia le tulaga lelei. O lena, e mafai ona fausia se faʻamatalaga, o le sili ona talafeagai kolosi vaega.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Ma o le tala e pei o se pusa o le pusa i lalo o le faitotoa-tusi

Mai lenei talaaga o le pusa. O le atoa faiga o loʻo faʻamatala auiliili iinei. O le a manaʻomia foʻi ona faʻapipiʻi le matasele. Na latou tuu i luga o le vaega o le a tatalaina. TALA FOU O LE TALI O LE O LE TAʻU FAʻAIʻUGA O OʻU FUAFUAINA AI E na o le na o le tuu, vili pu ma faamau ai le fao.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

A faʻapipiʻi faitotoʻa, o le tusi o le a manaʻomia ona opoina le matasele

E lua tapoleni e lua i le va o latou lava e fesoʻotaʻi e le au e natia poʻo le pato.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Natia Loops i totonu o faitotoa faitotoa

Afai e te filifilia mai le lua ituaiga o matapes, e sili le i ai natia. I le avanoa avanoa, latou te le o tuua le slots i le va o le tapoleni. E le gata i lea, e sili atu lo latou malosi, e mafai ona tatalia ai avega mautu. O latou tagata lelei: faigata le faʻapipiʻi ma taugata tele. Ae afai o faitotoʻa mai le MDF poʻo se faʻasologa, ona e tatau lea ona e tuʻuina i latou. "Postflies" e talafeagai mo se auala malamalama poʻo le mea e fai ai ni taliaina iloga i lalo o le tino o le teʻa o le matasele o le a le aoga.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

O se pulufana o le matasele

I le maeʻa ai o taga o le mataa o le lops (sili atu le nana, latou te le toe talitonuina, ma foliga sili atu) e tatau ona e faʻapipiʻiina le slider. E tuu i le pito i luga o le tapoleni, o le a gagau.

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Tuu le paʻu i luga o le pito i luga o le osofaʻiga o le faitotoʻa o le faitotoʻa

Ona tumau lea o le tautau i luga o le afa muamua i le pusa faʻapipiʻi. Ina ia faʻapipiʻi le lona lua i ai, o le faʻatuina lea o le vaega lona lua o le tea. Na o le muamua le afa lona lua ua amata i se nonoa i le Groove ma na o le alu atu ma ua uma ona fiafia i le afa. Ina ua uma na, na o le faapipiiina o lima ma le faamautu o faitotoa e Platbands tumau pea.

Laasaga-i-sitepu gaioiga o faʻapipiʻi faitotoʻa-tusi. Vaʻai i le vitio.

Afai e le faigata se galuega mo oe, e mafai ona e aoina le tusi tusi tusi na o oe. O loʻo iai i totonu o faleoloa o matasele, tagata tamoe, rollers, sliders ma taʻiala. O le faʻapotopotoina uma nei mea, o le a e mauaina le manaʻomia: gagau faitotoʻa i foliga o se tusi. Pe tusa o se seti o fesoʻotaʻiga - i le vitio i lalo.

Ae e oʻo foʻi i le tusi faapena, e tatau ona e iloa le auala e aoina. O lenei fonotaga faʻapotopotoga o loʻo i le vitio lenei. Vaʻai, atonu e mafai ona e faia. E le leaga.

O le isi filifiliga o le faitotoʻa-tusi metotia i le isi vitio. I totonu, e lua tapoleni e fesoʻotaʻi e le auala faʻapitoa e ala i luga o le ipu, o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i luga ma lalo mulimuli. O le auala ua faʻamatuʻuina atu ma fitafita, o loʻo agaʻi atu i le pusa taʻiala faʻapipiʻi i le pito i luga. Faʻafefea ona Aoina ma Faʻamau le Palota Fafo-Tusi ma se masini - i le isi vitio.

Ata o faitotoʻa faitotoʻa i totonu

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Faʻaaoga faitotoʻa faitotoʻa mo kapeneta - lelei manatu

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Tusi-Tusi i totonu o le fale puipui: faigofie ma le aoga

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Faʻamatalaga eseese o loʻo iai - o se filifiliga lelei e maua ai le tele o nofoaga

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

E mafai ona e faia se vaega o le vaega o le a le o le a faʻapipiʻi ai le Tatala. Ma i le afa lona lua o le a lava le malamalama

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Afai o le carridor e matua laiti, e mafai ona e tuʻuina le potu fai potu-harmonaca

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

A filifilia se lanu, e mafai ona e filifilia i le leo o puipui

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

O loʻo faʻaaogaina foi tusi a le faitotoʻa o se potu faʻapitoa. E moni, i lenei mataupu, na latou faʻalauiloa le teritori

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Ave se ulufafo i le lotoa o le fale i lenei auala - e sili ona lelei

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

E le mafai ona foia se mea tatala pe tapuni le terace? O le tali lea

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

O le filifiliga lava e tasi, na o le vaʻai mai totonu

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

O le ulufale atu i le faapaologa e teuteuina i sliding palasitika faiga

Faʻafefea ona tuʻu faitotoa (faʻatasiga, tusi)

Tatala / tapuni le taumafanafana umukuka

Faitau atili