Faʻafefea ona aumaia se faʻailoga iloga i totonu ma se pistachio ie puipui

Anonim

O le lanu lanu e faʻauia ai se faʻailoga i le lelei ma le lagona o se tagata. E faigata ona malolo i totonu o le potu pe a susulu mumu po o le mungundy domers pule i ai. O le isi mea o le Pistichio lanu. E sili atu. E faigofie tuʻufaʻatasia ma isi foliga, faʻaola le potu, maua ai le malosi faʻapitoa. E alofa tele i ni tagata fai mea e fai ai ma tagata faigaluega.

Faʻafefea ona aumaia se faʻailoga iloga i totonu ma se pistachio ie puipui

Pistichio potu moe

O le vaega autu o le lanu o le pistachio o le matagofie matagofie. O lenei paolo e masani ona faʻaaogaina i totonu o loʻo i totonu. E sili ona lelei mo nofoaga e le o ufiufi i lanu masani. Ae e oʻo lava i moli poto, e le sese lona lagona.

Tulafono autu mo le filifilia o lanu i totonu

E ui lava i le lelei uma o lenei paolo, o le manuia o le pistipea ma isi nofoaga e maua ai ona o le maelega ma galuega fatufatu, e manaʻomia faʻapitoa ai. Sei o tatou vaʻai i le mea e fesoasoani ai paolo ia maua ai se soʻotaga lelei.

Faʻafefea ona aumaia se faʻailoga iloga i totonu ma se pistachio ie puipui

  • Lanu paʻepaʻe. Manuia le tuufaatasiga masani. O sea tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo ni tamaʻi laiti ma tele ma tele.
  • Beige. Lelei Pisticho Candon. O lenei tuʻufaʻatasiga e foliga fiafia ma faʻalenatura, faʻafetai i ai e faʻamalieina ai le sili ona manaʻomia e sili ona talafeagai.
  • Lanu samasama. Faʻamoemoe ma le fiafia ma le lanu fiafia, o loʻo aʻafia tele ai mea totino o le Pistichio. Faigofie le mafai ona faʻaaogaina o se mea taua o le lanu i totonu. Lautele samasama o le a fesoasoani faʻaalia leo.
  • Lanu moli. Saturated Shadedes o moli, faʻapea foi ma le lanu o le tuai o le vaʻa ma le apricot foliga vaʻaia i se pistachio talaaga. I le lavelave, o ia ituaiga tuʻufaʻatasia e faʻatino ola ma faʻailoga ata.

    Faʻafefea ona aumaia se faʻailoga iloga i totonu ma se pistachio ie puipui

  • Piniki. Atoatoa faʻamaeʻa malamalama lanu lanumeamata. O le tuʻufaʻatasiga e foliga o aliʻi, faʻafetai i le 100% fiafia.
  • Lanu moaga. Lanumoana pe turquoise lanu faatasi ma le lanumeamata o le sami. O sea lanu e foliga manaia o mea tetele e fai ai le puimanava.
  • Lanu enaena. O le tuʻufaʻatasiga e le mafai ona fefinauaʻi. E iai se isi mea e sili atu nai lo le tuʻufaʻatasiga o le agamalu agamalu ma se paolo, meaafale.
  • Le uliuli. O le atoatoa tumau mo aso nei mamanu. O lenei filifiliga filifili tagata ola.

Mataupu i luga o le autu: Sakura i luga o le puipui - ata ma ou lima lima

Faʻafefea ona aumaia se faʻailoga iloga i totonu ma se pistachio ie puipui

Le manuia tuʻufaʻatasiga o se tuʻufaʻatasiga o le pogisa ma le samasama lanumeamata ma lanumoana. O le lanu uliuli paʻepaʻe o le a faia ai se pistichio tone palapala. Peitaʻi, o sea tuʻufaʻatasia e iai le tatou malosi e i ai peʻa faʻamalosia e tuʻufaʻatasia ata, tino ma mea. O le mea autu o nei inisi o le laititi e mafai ai. Vaai lelei le lanu moana lanumeamata ma Khaki lanu.

O lenei leo e le manaʻomia ni faʻaopoopoga e pei o ata faʻapitoa poʻo le palapala. I le taimi lava e tasi, o faaputuga pupuni o pupuni pupuni o le a avea ma se mea sili ona lelei i totonu.

Faaaogaina le Malamalama lanu meamata i totonu o le ata, ma le le fiafia i mea masani: Bamboo, maa, maa po o vao po o vao. Na o le ta o lou lima.

Faʻafefea ona aumaia se faʻailoga iloga i totonu ma se pistachio ie puipui

Pustchio ie pupuni i nofoaga eseese

O le malamalama o fesuiaiga e sili atu le lautele e mafai ona faʻaaogaina ma le manuia i totonu o tagata vaivai o nofoaga eseese. O ie phostsachio ie puipui o le a teuteuina ai le nofoaga moe, taʻaloga, umukuka ma le potu malolo. Tusa lava pe o loʻo i totonu o le potu i totonu o le potu, moli lanumeamata lanumeamata ma lagona o loʻo aʻafia ai le tuufaatasiga ma paʻepaʻe o le vae o le avanoa. I le taimi lava lea, o pulega eseese e talafeagai iinei.

Potumoe

Ua pupuni Pistachio i totonu o le potu potu i totonu ma le toʻafilemu, e aoga pe a maeʻa le aso faigaluega galue. E manaʻomia le e le gata ua pupuni, ae faapena foi isi elemene mo totonu: O le ie, wafpadenched and pholows, na faʻatino i le lanu talafeagai o le potu. I lenei mataupu, e sili le faʻaaogaina e faʻaaogaina ai pupuni mafiafia e le gata o le faʻatonutonuina o le potu, ae ia fuafua le faʻamoemoe manaʻo. Ae ina ia le mafai ona vaʻai i luga o le potumoe i lea lava taimi, o malamalama pito i luga e tatau ona faʻavaeina saʻo. Afai o le potu e laititi ae le lava, paʻepaʻe tulle ma feololo o le mea e talafeagai mo le faʻavasegaina o faamalama i lanumeamata lanumeamata.

Faʻafefea ona aumaia se faʻailoga iloga i totonu ma se pistachio ie puipui

Potu malolo

O le potu malolo o le potu mataitu i le aiga, ma o lea e tatau ona faia ma le faamaoni. O fuaiupu o le Pistichio lanu o le a fesoasoani e fausiaina le itu taumatau. Ina ia mafai ona tusia le potu tele i le fale, na avea ma faʻamalamalamaina, e manaʻomia le faʻatulagaina o le Windows o le Vose ma PET BOWERS - elemene ma le Free Free ma le Free Tusi lolomi.

Tusitusiga i luga o le autu: tuufaatasi puipui mo le umukuka i totonu: 35 ata o le manuia tuufaatasiga

Faʻafefea ona aumaia se faʻailoga iloga i totonu ma se pistachio ie puipui

Faʻataʻitaʻiga mo le potu malolo

Vaʻaia faʻateleina le avanoa o le a fesoasoani i le tuʻufaʻatasiga o le lelei lanumeamata lanumeamata ma pogisa prischio puipui. Faʻatulagaina le totonu o le fale ma fale meaafale palustel centel, o le ae faʻatupuina ai se ata tulaga ese. Vavaeese le mafaufau puipuia i totonu o le masani i le masani ai, o le auala o moli lanumeamata lanumeamata e ogatasi ma le auro siliva. Faʻapea foi, o le Pisticho Cortives o le a fetaui lelei ma i le laititi o le totonu o le totonu, pe a leai se mea teuteu teuteu ma leai ni faʻailoga.

Faʻafefea ona aumaia se faʻailoga iloga i totonu ma se pistachio ie puipui

Umukuka

Gaganifo I soo se fesuiaiga o loʻo i ai se faiga lelei maloloina, i lenei tulaga, latou te nonofo i se meaʻai lelei o loʻo tautau solo i le umupika. Lenei e mafai ona e faʻataluina le saogalemu faʻatusatusaina lanu o le a faʻatagaina oe e toe malosi i le malosi ma le malosi i le taeao. I lenei tulaga, e mafai ona tuʻufaʻatasia le malamalama lanumeamata ines, lanu mumu poʻo moli pepa, poʻo le pepa puipui, ae peitai, o le a faʻapipiʻiina ai le pepa puipui ia latou lava.

Faʻafefea ona aumaia se faʻailoga iloga i totonu ma se pistachio ie puipui

E masani ona i le umukuka i totonu o loʻo i ai le ulu o le ulu o se laʻau masani. O sea elemene foliga faʻatasi ma se paʻepaʻe paʻepaʻe, lanu efuefu poʻo enaena linosum poʻo le parqut. Ma afai e te faʻaopopo umukuka ma ie puipui o Pistachio, ona mafai lea ona faʻaigoa lea.

O le moli lanumeamata lanumeamata ma se pupuni mafai ona faʻaeaina i se laulau pepa, umukuka ma le umukuka ulu i se tutusa lanu.

Vaʻai vitio ata

Ia amanaia le mea moni o le lanu lanu meamata ma mea uma o loʻo tuʻufaʻatasia ma mea masani ai ma mea masani, o le puimanava o le a faʻaleleia atoatoa le umukuka ma le fafie.

Faitau atili