Faʻafefea ona fai lamepa mai fafie ma o latou lava lima?

Anonim

Ata

O fale tumaoti, o le laʻau e masani lava ona fesoʻotaʻi ma anamua. O le mea lea, o lamepa laupapa o loʻo vaʻaia tuai. O fale e sili ona taʻutaʻua o loʻo nonofo i le foliga o le uili mai le taʻavale.

Faʻafefea ona fai lamepa mai fafie ma o latou lava lima?

Ata o se desktop laupapa vaalele.

Faʻafefea ona fai se moli e te faia mai le laʻau?

Lelei ma le le fiafia o fausaga laupapa

O le ata o lenei ituaiga ei ai mea e sili ona lelei:

  • Afai e e saʻo lava moligaʻo, o le ata o le a tuʻuina atu ai le tuʻinanau lava o elemene uma o le potu;
  • O le amoina o ni taʻamilosaga o le a le fatuina ni faʻafitauli i le malamalama.

E tutusa foʻi uiga tutusa o loʻo i ai nei o loʻo iai nei, ae o le i nei nei nai lo le lotonu i le wex ma lamepa o loʻo faʻaaogaina lamepa. I le tele o taimi, o fausaga faʻapena e faia i le fomu o le moʻolima.

Mamanu mai fafie ei ai ni mea lelei nei:

Faʻafefea ona fai lamepa mai fafie ma o latou lava lima?

Faaputu o se lapotopoto laupapa laupapa: 1 - vaega mo rim, 2-nila-spin, 3 - hub.

  1. Mea o le a le siosiomaga faauo. O le a le gata mai e le iloga i vailaʻau leaga, ae o le a saturate ai foʻi le ea ma le manogi i luga, lea e faafaigofie ai le manava o tagata.
  2. Laau e mafai ona faigofie ona taulimaina. Afai o le a manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa mo le gaosiga o le palasitika poʻo uamea mamanu, ona mafai ai lea ona faia lamepa ma o latou lava lima faʻaaogaina le maualalo seti o mea totino.

Le mautonu o fausaga laupapa:

  1. O le laau o se mea susunuina. Tuu elemene mai lenei mea i tafatafa o le istindintment lamepa e le fautuaina. Afai o se fesoʻotaʻiga o loʻo tau le fiafia i le lamepa, ona mafai lea ona faʻalogoina le mamanu.
  2. O lamepa na faia o fafie mo le taualuga o loʻo osofaʻia e le fusi, taliga ma isi supa. O le mea sili e mafatia ai mai le pala ma mea e sili ona fiafia i ai ituaiga o laau. Mo ituaiga o ituaiga, e fautuaina ai le faʻaaogaina o angispice sui sooupu o loʻo mafai ona faʻaititia le faʻatumu o mea.
  3. Laau o se hygroscopic mea. Na faʻaaoga le susu mai fafo o le ea, o le faʻaiuga o le mea lea, i le faʻagasologa o le faʻamago, e mafai e mea ona suia le tele o le tele, foliga poʻo le faʻapaʻi. O le tulafono mo le galuega e auauna atu i se taimi umi, ae o le a manaʻomia e tuʻuina i le vevela ma le susu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona e vaʻavaʻai i ata hd ata mai le telefoni i luga o le puipui! Faigofie Fale Cainema e faia oe lava

Avanoa e tatau ona iloiloina i le gaosiga o fausaga laupapa

I le faʻagasologa o le fausia o lamepa mai fafie, e manaʻomia le tatau ona amanaia le alatele nei:

Faʻafefea ona fai lamepa mai fafie ma o latou lava lima?

Matagofie o le Fono Aoao o le Lapatiaga Faigofie Rings.

  1. O ata e tatau ona iai se ituaiga o loʻo aveesea uma eleelea mai masini na faia o fafie. O lamepa e tatau ona vaʻai i luga, talu ai i le tulaga lea e le mafua ai le tafe o le ea o le ea o le ea o le sulugatiti.
  2. O tulafono saogalemu o afi e faʻasaina mai le tuʻuina atu o fale taʻele i lalo o le kilia.
  3. O le lamepa lamepa e atoatoa mo se potumoe po o potu malolo. I totonu o le potu umukuka poʻo le faletaele, lea e tele ai le tele o le ausa, o gaioiga e le faʻatagaina.

I le tulaga o le tapunia o le vaega, e faigofie ona e maua ai se mea i le taimi nei.

Faia se moli i le ituaiga o se kofe tautua

Ina ia faia se moli e te faia ai oe lava, o le a manaʻomia ona e saunia mea nei:

Faʻafefea ona fai lamepa mai fafie ma o latou lava lima?

Polokalame o le taavale laupapa laupapa.

  1. MULIMULI MUAMUA O ASO FUA. E mafai ona e faʻaaogaina uma pane masani poʻo le pirch ma lefulefu. Oak, e le manaʻomia le valiina poʻo le vanimonimo.
  2. Tele o le kofe kofe kuka ma osofaiga ia i latou.
  3. E tele ni laupapa mo sina tamaʻi faʻavae ma fusiina mo latou.
  4. Manaomia pulu. I lenei tulaga, e fautuaina le faʻaaogaina o elemene na taʻitaʻia.
  5. O se tamai numera o pa oka. O le latou aofaiga o le a faʻalagolago i le metotia o le teuteuina o le aufana.
  6. Lua-fale saei i le apamemea o se tamai vaega ma le umi umi. E sili le faʻaaogaina o le uaea ma le koluse vaega o 0.75 mm.
  7. O le filifili o se tamai mafiafia pe mimilo maea. O nei mea o le a faʻaaogaina e puipui ai le oloa i luga o le taualuga o le fausiaina.
  8. Manaomia le numera o fao ma mama. O le a le mautonu le moli o le a taofia le faʻaaogaina o faʻamatalaga.
  9. Eletise eletise.
  10. Drills mo le galue ma fafie ma le kafenel.
  11. Sgatia.
  12. Sikulukalaiva pe sikulu.

O le mamanu o le fausiaina o le mamanu o:

  1. O le Herep laupapa o loʻo togafitia ma le emery pepa (muamua coarser, pe a maeʻa - le pito i lalo).
  2. Le isi, o le a manaʻomia ona e vili ni nai pu i nofoaga na e fuafuaina ai taʻavale taʻavale.
  3. Afai e faʻaaogaina le eseese o laʻau matagofie, ona le mafai lea lea e faʻatino ai mea. Afai e faʻaaogaina isi ituaiga o fafie, o mea e tatau ona faʻauluina ma se veneer, ona mago ma ufiufi i vale i le tele o vaega. I le ea matala, e matutu ai le Nitrolac i le tele o itula, ona o lenei faiga o le a le tele lava taimi.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e filifili ai mo laupapa: ituaiga, foliga

  1. I le isi taimi, o le ae manaʻomia le faʻatamai i totonu o perisi ponesi ma pa o le pu, aʻo matua taua lava aua le faʻaleagaina. I lea tulaga, e te manaʻomia le faʻaaogaina o le taʻavale mo galuega ma tioata ma le paʻu. E le faatagaina ona faia ni taumafaiga tele. E tatau ona e vili atu i le itiiti ifo ma le saoasaoa maualalo, i le faʻagasologa e tatau ona e mautinoa e leai ni faʻaseseina. Afai e te faʻagesegese i lalo o le eletise eletise, ona mafai lea ona vaeluaina le ipu poʻo le le pu.
  2. I uma auala avanoa e tatau ona faʻapipiʻi ai uaea. I le taimi lea, e le tatau ona faʻasaʻo le tasi i le isi.
  3. O le mea atoa ua toe faia i se tasi. Afai o le a faʻaaogaina e le aufana i totonu o pad ma pu mo le vave tele o elemene, latou te manaʻomia le tosina atu i le laupapa i pu i teuga poʻo ipu. Afai ei ai se paipa ma le kapeti ma se nati i le pito o le pulufana, ona manaʻomia lea ona latou faʻapipiʻiina i ipu, maputi ma le laupapa. I le va o uʻamea ma tioata elemene e manaʻomia ona faʻapipiʻi pakete pakete. O le masini e mafai ona tutoʻatasi mai se mea pueata e le masani ai mai se uila poʻo se taʻavale.
  4. I le pito i tua o le laupapa o le ae manaʻomia e tosoina le fao ma mama.
  5. I le tutusa, e fesoʻotaʻi loli. Leai se mea e tuʻua ai minists, o loʻo tapuni i se lipine. E manaʻomia malosi le faia o se vaega o le lamepa, lea e leai se tasi na te vaʻaia. Ina ia faapipiiina le uaea o le a manaʻomia le faʻaaogaina o le poloka.
  6. O le poloka e tatau ona faʻasaʻo i le pito i tua o le laupapa i soʻo se metotia: o se laʻititi laititi o le faʻapipiʻiina o le paluga poʻo ni sikulu. E manaʻomia le tuleia o le vaega o le uaea o le a fesoʻotaʻi i le uaea.
  7. I le pito i tua i le mama e autasi filifili po o maea. O le lona lua pito o nei elemene ua taofia i le matau i le taualuga. E tatau ona amata le uaea i se tasi o filifili. I le faaiuga e te manaʻomia e faʻapipiʻi moli moli.

Fuafua ma Plywood Lace

Faʻafefea ona fai lamepa mai fafie ma o latou lava lima?

Meafaigaluega mo le gaosia o se moli laupapa.

E tatau ona maitauina o lenei mamanu e le lelei mai le itu o le saogalemu afi. Peitaʻi, i lenei tulaga, o loʻo faʻaaogaina moli, e le lelei tele. E tatau ona manatua o ituaiga mea e masani ona le vevela. O le mea lea, o le lamatiaga o le afi i lenei tulaga ua le aofia ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le fale laupapa

Mai le plywood o se tamai mafiafia ma le fesoasoani a se tusi lesona jigsaw, e mafai ona e faia ni togafiti faataulaitu. Fai ni lamepa ma o latou lava lima e pei ona taua i lalo:

  1. Muamua lava, e tatau ona e pasi le laupepa o le laupepa paliwood.
  2. Faʻaaoga le faʻaaogaina o kopi kopi, e tatau ona e siʻitia ai le ata o vaega.
  3. O le ata elemene o le a manaʻomia e tipi i le faʻaputuputu.
  4. Totonu o vaega taʻitasi e manaʻomia ona soloia, e tatau ona e faʻafailele pu. I lea tulaga, e fautuaina le faʻaogaina o le 1 mm thick chall.
  5. I le isi laasaga, e manaʻomia ona e tipiina vaega i totonu.
  6. I faila laiti, o mea eseese o le a manaʻomia ona faʻamamaina pito o le fausaga.
  7. O le isi e tatau ona e faia uma elemene o le tasi ma le isi. Ia faia lenei mea, e fautuaina le faʻaaogaina o le faʻaputuputu o le paluga. E tatau ona maitauina o le PVA Glue mafai ona susulu atu pe a mavae sina taimi. Ole mea lea, e sili le faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi faʻapitoa mo fafie. O toega o le faʻafefeteina fefiloi i luga o vaega vaʻaia o le ata o le a aveese atoatoa.
  8. Ile iʻuga, e tatau ona faʻapipiʻi le oloa i varnish.

Afai e te fuafua e faʻaaoga lamepa incindinty, ona tatau lea ona manatua lea o lo latou malosi e tatau ona itiiti ifo i le 40 W.

E manaʻomia le tuʻuina ia i latou i le tapulaa maualuga mamao mai elemene mai le laʻau. Naʻo lenei mataupu e mafai ona aloese mai le soona vaʻai atu i le moli.

Isi filifiliga mo moli laupapa

E mafai ona fai isi moli ma ou lava lima:

  1. Mamanu mai laupapa ma maea. I lea ma le tulaga, o ni vaega taua tele o loʻo faʻaaogaina e pei ona faʻaalia ni tala faigofie. E leai se mea o faʻafitauli i le faia o se mamanu. E tatau ona maitauina i lenei mataupu e naʻo le malosi o le malosi-sefe poʻo le kaliva malamalama e tatau ona faʻaaogaina. O le malamalama o le malosi o le malamalama o le a masani ona faia se afi.
  2. Borks ma pot. Ina ia mafai ona viliina pots o pu, e tatau ona e faʻaaogaina se togafiti e galue ai ma le paʻu. I lea tulaga, e le faʻatagaina ona faʻapipiʻi fua o soʻo se malosi.
  3. Lakapi ogalaau ma ie. E tatau ona manatua e mafua ai le faʻalautele le faʻalautele o le oloa.

Mai le laau, o lamepa o loʻo faigofie foʻi ona onosaʻi io latou lima. Na o ni mea e talafeagai e faʻaalia ai mafaufauga ma sauni ai uma elemene o le a manaʻomia mo le fausiaina o le mamanu.

Faʻafefea ona fai lamepa mai fafie ma o latou lava lima?

Faʻafefea ona fai lamepa mai fafie ma o latou lava lima?

Faʻafefea ona fai lamepa mai fafie ma o latou lava lima?

Faʻafefea ona fai lamepa mai fafie ma o latou lava lima?

Faʻafefea ona fai lamepa mai fafie ma o latou lava lima?

Faitau atili