Shed mai le uamea (Spotifically foloa): Oloa gaosi ma ata

Anonim

Fesuiai - fale talafeagai i luga o se faatoaga tumaʻoti i le taulaga ma le nuu. A aunoa ma lea, o le a e le alu i le Dacha. Malie faataimigi atili ma sili atu le tele o mea faigaluega, metotia, fale e tatau ona teuina i se mea. Malu puipuia malu mo nei mea uma - o le metallic sthed. Afai e te iloa fai kuka uʻamea - o le a le faigata ona e faia oe lava. E aliali mai i se tau talafeagai e tutusa ma laupapa, ma tele cheaper piliki.

Iron sarea fausiaina tekinolosi

E i ai uʻamea uʻamea o fanua laumua, ma e iʻu i ai. Ua mou atu le laumua mai le uʻamea, e ono i ai se fogafale, o loʻo liliuina i luga o se faʻavae ua saunia, ma ua masalo laupapa. Afai o le fola e fuafuaina mai laupapa, o le pito i luga o le a faalagolago ai, e faia mai le mafiafia-Waltable Promage Paipa o 60 * 40 MM -5 mm ma sili atu. O le talatuu o le fola e pipii i le fusi. E mafai foi ona latou ua, ma e mafai - fau.

I se tamai mumu mai uʻamea, e mafai ona e faia le fola e aunoa ma lag. Mo lenei, o le faʻafitauli e mafai ona faia mai le mafiafia o le 4-6 mm mafiafia ma le itu o le itiiti ifo i le 10 cm. Tulimanu fata e faʻaaoga e fai ma lagolago mo laupapa. Naʻo le komiti e tatau ona le itiiti ifo ma le 40 mm mafiafia. E tele taimi e manaʻomia ai se fesoasoani tele. E mafai ona faia mai le paipa paipa o le vaega tutusa

Shed mai le uamea (Spotifically foloa): Oloa gaosi ma ata

Uamea parn ma laupapa laupapa

O le Descascation / Cullapption Metallic Shed e aofia ai le vavaeeseina o le tele o faʻavaʻa faʻavaʻa e fesoʻotaʻi e noataga. Sheathing - e masani ona masani ona avea ma polofesa o loʻo vave ona tuʻuina atu ma aveese. O le taualuga e faia i mea tutusa. Faʻapipiʻi se fale i le atunuʻu e mafai ona i ni nai itula faʻatasi ai ma le faʻalavelave. O loo totoe i le taimi o le vaitau i luga o Dacararded Dachas, ona nana lea i lalo o le 'olo, pe aveese le taumalulu mautotogi.

E i ai le tasi filifiliga sili atu o le mea e sili ona faʻaalu (o loʻo taʻua foi o le "Hozblock") - Mo i latou e le manaʻo e faʻaaoga ma le gaosiga. Alamanuia e maua ai ni pusa ua sauni e aoina o se tagata mamanu. E i ai filifiliga Saina gaosiga, e iai - leai se aiga. O le tau eseesega e le o se mala le 20-30%. Ma o le mea e te talitonuina i ai, ona filifili lea. O le Fono Aoao o se tasi o le Custorias ILew Collapper Shelds o loʻo faʻaalia i le vitio.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vali le fale laupapa i fafo ma ou lava lima: aoina vali

O le ala e fai ai se pa mai se fola, faitau iinei, ma faʻatumauina le pa mai le filifili o loʻo faʻamatala i totonu o lenei tusitusiga.

Uamea parn mai le pepa faapolofesa e faia oe lava: Ata

Na latou fausia mai paipa o vaega eseese ma le malosi fola, ma le tasi vae vae. O le tele o le Barn o le 6.5 * 4 mita, o le maualuga o le puipui o le 2.5 m, le pito i tua, e leai se mea mafanafana.

Mea

Racks o paipa faataamilo ma se lapoa o le 61 mm. Sa filifilia ona latou i ai i le faatoaga. Fusi ma le auala o le ogatotonu mai le sipai-paipa-talaaga (60-40 mm ma 40 * 20 mm). Le mafiafia o le puipui i soo se mea - 2 mm.

Taumafaina o paipa: faataamilo 32 m, talaaga tetele vaega - 21 m, laiti - 156 m. Toa o le fola o le X-20 mita - luga o le 3.5 mita - 4 pepa 2.15 m, 16 laupepa o 2.5 mita. O le lisi lea o mea mo le faʻavaʻa. Ma fusiua ma faʻapipiʻi mo le faʻaaloalo:

  • 16 Streghts ato;
  • 7 tone o ceive;
  • vili (1 lisi);
  • O le faʻaaogaina o ou fao, faʻasolosolo, faʻamalamalamaina le eletise;
  • Laupapa laupapa i luga o le crate: 50 * 25 mm - 3 PCs. 6 mita.

O se lisi aoga o fale. Ae i le tau o sea fale puipui o loo sili atu le taugofie nai lo piliki.

Laasaga-i-sitepu fausiaina

O le amataga o le galuega o le faʻailoga o le upega tafailagi. Kens o pine i tulimanu, siaki siaki. Afai latou te fetagisi, o le masaga ua soloaʻi, e tuu i luga o le faapipiiina nofoaga o fata. I nofoaga faaiʻu, o le maina e faia i le loloto o le 60 cm. O paipa o loʻo faʻaalia ma liligiina ma le sima fofo (M200).

I le taimi muamua, taofi ma sasaa fata i tulimanu. Ina ua tago le sima i se mea, sa nonoa se laina fagota - i le pito i luga ma lalo. Na latou squirting o le isi vaega.

Shed mai le uamea (Spotifically foloa): Oloa gaosi ma ata

Paipa o loʻo faʻaalia ma le faʻaaloalo

O le isi tulaga o loʻo faʻafetaiaina le faʻavaʻa. O paipa Top o loʻo i ai le paipa i luga o le PIpe 60 * 40 mm ma le pa ma le mafiafia o le 2 mm. Ma le isi, i se tasi o paipa i tulimanu, matou te faailogaina le fola. Faatasi ai ma le fesoasoani a le Hydroevum, matou te aveina i le tele o fata. I nei faʻailoga, nonoa le masaga ma ave i luga o fata uma. E ala i le makaina o loʻo matou uia i luga o le paipa paipa 40 * 20 mm. I faapena aʻai, o le faʻavae e faʻaaogaina i luma o le ogatotonu: lua manaʻomia manaʻomia. Ina ia saoloto i le faitotoʻa, o se motoblock poʻo se taʻavale, o loʻo faia lautele ma maualuluga - 1.2 * 2 mita. O le pito i lalo o le uʻamea ma o latou lava lima ua uma ona aoina.

Mataupu i luga o le autu: tauaso mo se gazebo: O le tele o mea ma uta auala

Shed mai le uamea (Spotifically foloa): Oloa gaosi ma ata

Uamea sted stemp

O le isi na mulimulitaʻi i le faʻapotopotoga o taʻiala mo le taualuga. E tolu faʻatoʻaga e tolu o le tolu o le 6.5 mita le umi. Sa faamaʻilia i laʻua o le lalolagi, ona sa latou le usitai i tulaiga o tagata. Ina ua maeʻa vaega o le paipa o le paipa 40 * 20 mm (10 fasi) o le faʻaaogaina. Uamea uamea tino ua sauni atoatoa. O le isi tulaga o le Primer - ina ia aua le osofaia.

Le isi, na amata ona faia se sima. Muamua faʻapipiʻiina galuega. Na tuʻuina atu o ia i fafo o le faʻavaʻa, solomuli ai 10 cm. Pasi mai i laupapa laupapa, malolo piliki - ina ia le salalau piliki. Le isi, na la faia sauniuniga o le faavae. Nutimomoia maa ma talepe piliki tuʻituʻi i le eleele. Latou te le fiafia i le mea moni. O se fasi piliki o loʻo tuu i luga o le eleele, tuʻituʻi seia toeitiiti lava lavea. Ole mea lea e faia ai le pito i luga o Towerher, ma o le isi uiga le lelei e sili atu le fesoʻotaʻi ma le eleele.

Shed mai le uamea (Spotifically foloa): Oloa gaosi ma ata

Faapipiiina o fua faatatau

Ina ua maeʻa se fofo vaieli, na tuu i luga le uila - e tusa lava pe osofaʻiga (25 * o le laupapa fagota, o mea na tosoina i lalo o le vaega . Ina ua uma ona suʻesuʻe lona siʻomaga, na faʻaalia ai e le moli moli.

Shed mai le uamea (Spotifically foloa): Oloa gaosi ma ata

I le tele o piliki, o se samala pa'ū i le eleele, tuu le uila

Ina ua uma le fofo i luga o moli, na saisau, liligi ma sima M-250 (latou te faitau i le ituaiga o sima ma o latou tufuga iinei). Itiiti na pulea i luga o le Katone na faʻaalia ma lalo ifo o tamai paipa, lea na tuʻu i luga o le tulaga tutusa.

Shed mai le uamea (Spotifically foloa): Oloa gaosi ma ata

O lenei foliga foliga o se sima fola i totonu o le pa ponaivi pe a uma le fofo

Na toe amata le faʻapipiʻi o le ogalaau - le polofiti. Amata mai le taualuga. E faʻamautuina le mea o le a faia i luga o le uʻamea, aua le ofi i luga o le ulu, muamua i luga o le faʻavaʻa ua salalau ai le ata tifaga. Ua tuʻuina i le vaetamaina o le tasi pane i le isi tusa o le sefulu ma le tasi le isi ma le tasi ma le isi i ni faʻaseʻe faʻapitoa (faʻatau atu iina, o le mea ma le susu). O se ata masani o Polythylene e sili atu le faʻaaogaina: e le o toe sili atu nai lo le tele o tausaga - maualuga -3-5.

Mataupu i luga o le autu: Tarldenle faleuila

Na mapu mai le vai amata mai lalo ifo, agai i luga, ie lavalava. O lea ua avea o le mata mata mai luga mai luga, tafe i le Nazaza lava ia. O fasi pepa na tipi ese le umi nai lo le mea e tatau ai ma tautau i le pito itiiti (30 cm) - ina ia tafe mai le sua o le kiona.

Na toe amata ona faapipiiina le laumua o le lau. A o le gau soʻo se pepa mea i luga o le taualuga, e taua le setiina o le muamua pepa saʻo. Ona vave lea o le a faigofie mea uma. O le mea lea, o loʻo fuaina ma le totoʻa le mafaufau uma ma ofu, tulafono, ma isi A faʻaalia le laupepa, o loʻo 'ai e tagata faʻatau. Na latou tuu i totonu o se galu - i le vevesi. E tele lava avanoa o le a pa'ū ai le vai i totonu o le pu.

Ma le paʻu o itu, o mea uma e faʻapea foi, e naʻo le mea lelei, naʻo oe e tatau ona tipiina pito i luga o laupepa mai le skate. Muamua faʻaaliga saʻo, o mea uma e pei o le suauu. O le pepa fou e fufuluina i le galu ma faamau. E tusa o le 20 fao o loʻo totoe mo le faʻapipiʻi o se tasi o le faʻapitoa pepa.

Shed mai le uamea (Spotifically foloa): Oloa gaosi ma ata

Ua faia e Sheed ia te oe lava mai le uamea (tomai faʻataʻitaʻi)

O le faitotoʻa na faʻafefeteina mai le tutusa faʻamatalaga paipa 40 * 20 mm, loto. A tulia le faitotoʻa, na aveʻese ma faʻalata i luga o le laualuga luga, ula ua uma ona maeʻa.

E mafai ona e faitau e uiga i le masini faifaatoaga masini iinei.

O le metallic Barn i le tulimanu na teuteuina i se tulimanu tulimanu. Ua totoina i luga o moli. E tautuaina mo le faʻasoesa, ma faamalieina foi ni avanoa laiti, lea na fausia pe a togitogia i tulimanu.

Na avea ma sili atu nai lo le fausiaina o le fausiaina - 26 sikuea. E mafai ona faʻaogaina e teu ai suʻesuʻega, fale mea, ma le faʻatonutonuina o se vaega i lalo ole Komiti Faʻafoe. Ole pe a lea e tu i luga o se togafiti i tafatafa o le fale.

Mo le fale e aunoa ma le puipuia o le SED mai le uamea - O le mataupu e lamatia, vagana ai e tape mai le tumutumu o le laau. Ona e tatau lea ona e faia le afifi laupapa i luga o le faʻavaʻa (i le ata i lalo).

Shed mai le uamea (Spotifically foloa): Oloa gaosi ma ata

Shed ma laupapa laupapa i luga o le uamea comp ua fausia ina ia

E mafai ona e faitau e uiga i le fausiaina o se laupapa faʻamalilafu iʻo.

O loʻo matou fausiaina se uʻamea o le uʻamea o le a aunoa ma le faʻaaogaina: Vitio

E le o tagata uma latou te iloa le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le mapu, ae o pu vili ma toso lua elemene ma kolots faigofie. O le vitio faʻaalia ai le faʻagasologa atoa o le faʻaputuputu o se pulupulu o le lelei o le tele o faʻailoga mai le paipa paipa i luga o fesoʻotaʻiga. O le faʻaaogaina e faʻaaoga muamua: widget mata ese. O le ai ai ni noataga.

Faitau atili