Faʻafefea ona fai ni pulupulu ma o latou lava lima?

Anonim

Mo manaʻoga tele i luga ole fale ile fale e masani ona manaʻomia: otaota, urofutaga papa, o loʻo tu ma sili atu. Mo le tele o faʻafitauli, tatou te faʻaaogaina i le atunuʻu ma le paoa laupapa. O le a fiafia i le tele o tulaga, oi ai le maualalo o mea ma e faigofie ona potopoto i le afa itula. Faʻafefea ona fai se paneta laupapa ma oʻu lava lima? O le a le mea e manaʻomia mo lenei mea? O a mea e tatau ona faʻaoga e faʻaaoga i lenei galuega?

Faʻafefea ona fai ni pulupulu ma o latou lava lima?

O se mea e mafai ona faʻaaogaina ai paletini mo le tele o manaʻoga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le taumafanafana ua mafaia tele i totonu, ma ile fale teu meaʻai.

O le laupapa laupapa ua faʻaaogaina i le atunuʻu mo le tele o faʻamoemoe - e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o se faleoloa fualaʻau, faʻaaoga i le taumafanafana mo le tietie i le taumafanafana, taumatau i luga o le fola pe i luga O le sima na malaga. O le ata faigofie lenei. Faʻafefea ona fai o le a faamatalaina i lalo.

Filifiliga o mea

Mo le tumau o le faʻatulagaga, ina ia mafai ona faʻaaogaina i tulaga masani o savali pea i le vai, e mafai ona e filifilia o le mea autu i pine pine. E masani lava ona maua ni pa lelei ma laupapa mai i totonu o lenei ituaiga fafie e le mafai. O le mea lea, a o le faigaluega, e te le manaʻomia le gauai atu i nisi o fasipoo ma le kalave o mea.

Afai e te faia le pallet e tuu i le taumafanafana i le la, 1-1.5 itula, ona mago lelei lea. O lea, o mea autu o le mamanu filifilia filifilia pine pa ma o le koluse o le 50 × 50 mm ma laupapa - 100 × 25 mm. Faʻatau i latou i le maketi maketi.

Filifiliga o Meafaigaluega ma Sauniuniga o le Falefaigaluega (Palatona pallets)

Faʻafefea ona fai ni pulupulu ma o latou lava lima?

Laupapa laupapa laupapa laupapa ma fua.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se Split System (Air Party) oe lava

Ina ia faia se pallet ma ou lava lima, e tatau ona e maua pe faʻatau mea nei: roulette, spews, peni, hacksvaw i le tapoleni mo le tipiina o fafie, sikulu. O le faia o le faigofie mamanuina, e manaʻomia galuega.

Afai e leai, ona e mafai lea ona e faʻaaogaina mo le vaʻai ma le faʻailogaina o pine pine ma laupapa se faleoloa faigofie o le tau mafanafana. Ae le i faia le galuega, tuu mea uma i mea talafeagai ma mea faigaluega aʻo leʻi faia le galuega - o le a sefe ai le tele o taimi.

Pallet ma ou lava lima: vaega o galuega

Amata i le fuaina o le umi ma lautele o le taumafanafana solo. Ma mai le mauaina o mea taua ave 50 mm - O le fausaga o le pallet e tatau ona itiiti ifo nai lo le agaga lapoa ina ia mafai ona e aveese pe sui pe a tatau ai pe a tatau ai pe a tatau ai pe a tatau ai pe a tatau ai pe a tatau ai pe a tatau ai pe a tatau ai pe a tatau ai pe a tatau ai pe a tatau ai pe a tatau ai.

Fai ma le faʻailoga i luga o le mea o loʻo faʻaogaina ai se roulet ma se penitala, ma tipiina mea i hacksw. Afai o le tapulaʻa o le taʻele 1200 × 1200 mm, o lea o laupapa (pa) e tatau ona tipi i le umi o le 1150 mm.

Mo le malosi ma le mautu o le pallelet, o le pa o loʻo tuʻu i se mamao o le 8-12 cm mai itu taʻitasi. O le laupapa o loʻo taoto ia i latou e tatau ona faʻafoʻi fua le mamafa i le 150 kisi ina ia le ogatotonu o le fausiaina e le o se taufaasese.

Faʻafefea ona fai ni pulupulu ma o latou lava lima?

Ituaiga o laupapa laupapa: A - Woodseden lua Pani Papelet i Pasi; e - lua-togi laupapa tasi-puipui papeta-apa o pa i luga o pa; i, r, D - fa-auala pallets.

Tuu le pa i luga o le laualuga i luga, seti le mamao ma amata faʻaputuputu: Tuʻu le faʻaeteete ma le faʻaeteete laupapa i luga o le faʻavae ma faʻapipiʻi i latou ma tagata taʻitoʻatasi. Matau ona o le le saʻo o mea, o le sikulu e ono le amataina le sikuluga i le iʻuga. I lea tulaga, e tatau ona e ave ni alalafaga masani ma au lava taumafaiga e aumai ai le mataupu i le mulimuli.

Afai ei ai se nofoaafi eletise, ona mafai lea ona e faʻataʻitaʻiina se leo i se lapoa i lalo ifo o le calibier o le fao o le laupapa ma pa o loʻo faapipiiina ai le fao. Masani ona aoina vaega uma o le pallet. Ina ia maua le tutusa mamao i le va o laupapa, e mafai ona e faʻaogaina le nofoaafi ma le mafiafia mafiafia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fola mafanafana i le faletaele mai le faʻamafanafana i totonu o le fale mautotogi

I le faʻapipiʻiina o le komiti i Bruus, faʻaaoga le nofoaafi i ai ma o loʻo faʻaauau ai le pa i lalo e latalata i le mea e tapunia ai o le fale "faʻataʻitaʻiga"

A maeʻa le faʻatulagaina o le laupapa mulimuli, e mafai ona e setiina le pallet i totonu o le taʻele.

Mea e faʻaaoga ai ma mea faigaluega

  1. Aufana.
  2. Pine pine ma laupapa.
  3. Eletise ma mea e tupu.
  4. Sikulukalaiva.
  5. Tusi Lesona Pulu.
  6. Fufulu ma le tapoleni mo le tipiina o laau.
  7. Roulette po o le uamea pule.
  8. Penitala.
  9. Lamolemole fata.

Tutoʻatasi le Greentare o le pallet ave 30-40 minute.

E masani lava, afai e tatau ona e faia ni faavae tutusa mo isi faamoemoega, o mea faitino e na faatau i le aofaiga atoa. O le telē o pallets atonu e ese, ae o a latou gaosiga tekonolosi e tutusa.

Faitau atili