Ituaiga o Glue mo Linoleum - Faʻafefea ona filifili saʻo

Anonim

Linoleum e sili ona taatele ma lautele faʻaaogaina le fola ufiufi i luga o le maketi Rusia. E faigofie ona o le mutia, e fai ma le tetee ma e tele se filifiliga o le lanu fofo. Democratic taua e avea ma mea taua o le filifilia pe a filifilia se mea i fafo.

O le filifili e faatu ai lea ituaiga o le ogaumu, e tele e fesiligia e uiga i le faia o le oloa. E tele auala, oi latou uma lava o loʻo faʻaogaina ma faʻalagolago iai i le nofoaga, avega i luga o Linoum. O le faigofie auala o le faʻamau o le faʻaaogaina o le lua lipine. Afai e laʻititi le potu, nofo i le gatete o mea i lalo o le upu.

Ae ui i lea, mai filifiliga uma e naʻo le tasi le faʻatuatuaina ma le tumau auala - Faatulagaina o le Klue . E toʻatele e le fiafia e faʻalavelave i le kelu ma faʻatali mo lona faʻamago, o lea latou te faʻaaogaina le tele o metotia. Ae o tagata atamamai fautuaina e faaleleia le kukula. O lenei e faamatala i ni mafuaaga malie:

  • O le auala faʻapipiʻi e faʻaalu ai le ola o le linouum.
  • Aveese le Deforetation o le taupulega (galu ma fulafula i lalo o meafale, mulivae).
  • Faia le oloa sili atu tumau ma ofuina-solia.

Ituaiga o Glue mo Linoleum - Faʻafefea ona filifili saʻo

Afai ua fuafua le ufiufi fola ina ia aua le togafitia i le tasi tausaga, e matua naunau lava e faʻasaʻo i le itu. A leai, o mea e vave faʻaumaina, e iai le faʻafitauli o faʻaleaogaina i le faʻatinoina o galu ma feula i tulimanu. Faʻaaogaina le metotia mautu, e mafai ona e faʻalautele le tautua o le tautua faʻalua.

O le faʻaaogaina o lenei metotia e toʻalua ni mea faʻapitoa. Muamua, o le faʻapipiʻiina o le a alu umi, aua e manaʻomia le faʻatali mo le faʻamagoina o le fausaga. Ae e le o ni mea mataga, ae na o maa mata le mautinoa o le tekonolosi faiga. Lona lua, o le le mautonu o le tau o loʻo aumai ma le aveeseina o le kelu o le kelu O lenei faiga e alu ai le taimi ma e manatu o le matua popole.

Ae peitai, o aso nei e foia ai lenei faafitauli. O le toe vave ona alu ese mai le laufanua pe a le fiafia. E le gata i le kelu, e mafai foi ona e faʻaaogaina ni mea leaga o Bluemen. O lana eseʻe o le mea lea e mafai ona sili atu ona faʻaletonu o faʻavae tetele. Ae o le a faʻaaogaina ni tuʻufaʻatasiga masani, o le faʻavae e faia e ogatasi e ala i le faʻatumuina o le taʻavale. Fua o mea e tatau ona o le le mafai ona gafatia o mea faʻapipiʻi i le tulaga o le laualuga.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea o iai faitotoa i totonu ma le kuata uiga

Ituaiga o Glue mo Linoleum - Faʻafefea ona filifili saʻo

A o le i ulufale i le faʻapipiʻiina o Lininoleum, e manaʻomia le iloa le filifiliga o le kelue.

Ituaiga o kesi

O le kenie mo linoleom e lua vaega lautele, aofia ai ma le tele o laina e sili atu le aoga fuafuaina. Ogaoga lua ituaiga:
  • lafoai mea faʻapipiʻi;
  • Tali atu.

Faapipiiina Asiasi

Nofoaga o loʻo i ai le kulie o le vai faʻavae faʻavae. O vaega autu o le vailaau o le sela cellulosoglycomickickic ma le acrylic. Lauga, tusi le tala i le tele o oloa.

Ituaiga o Glue mo Linoleum - Faʻafefea ona filifili saʻo

E saogalemu tele vaega o loʻo saogalemu, latou te le oona ma fautuaina mo le faʻaaogaina i nofoaga mataala. Aua neʻi i ai se manogi faapitoa, o le mea e taua pe a faʻapipiʻi linouum. O lenei ituaiga o le fuli o loʻo faʻaalia ai le laina o loʻo i lalo o tufuga:

  • Acrylate Glue mo Linoleum O le mea e sili ona taʻutaʻua ma lautele faʻaaogaina, e pei ona fautuaina mo se heterogenious ituaiga o le PVC Linoleum i luga o le palu ma luga o le tino masani. E faia ma le palasitika taofiofi. Latou faʻaaoga fesoasoani i le viscosity o le faʻavae. O le faʻapipiʻi ua mamanuina mo le faʻasaʻoina o linoleom i pisinisi ma nofoaga e nonofo ai ma feololo O le tuʻufaʻatasiga e fautuaina e faʻaaoga i luga o le faʻaaogaina o le pito i luga o le faʻavae - o se sima faʻapipiʻi, laupapa laupapa.
  • Gemisaiks - O le tuʻufaʻatasiga ua fuafuaina mo se ituaiga masani o Linioleum. O le vailaʻau o loʻo gaosia ma le faʻaaogaina o le fou ma le paʻu. O le tagata gaosi poloketi e fautuaina foi le faʻaaogaina o se oloa mo ituaiga meaʻai o Linoleum ma se masani masani muamua vaega - lagona poʻo le tisu.
  • Bustilate - Faʻaopopoina le faʻaaogaina o mea e faʻavae i luga o le carboxymemethylceluslose. Masalo e leai se tagata o le a le faʻafefeina lenei faʻailoga lautele. O le tagata gaosi oloa fautuaina lona faʻaaogaina mo Linoleum ma se vaega autu mai le lagona. Ae ui i lea, o le vailaʻau o loʻo faʻaaoga mo isi ituaiga uma o Linoleum, seʻi vagana le mafai ona tupu.

O le le lava o le fesuiaiga o le suiga o lona "fefe" maualalo vevela vevela ma le susu. A o le faʻaʻaisa, ua leiloa e Glue ana meatotino uma. O lona faʻaaogaina e le mafai pe a teteʻe.

Tusitusiga i luga o le autu: o le sili ona matagofie o fale i le potu malolo: ata o oloa fou

Afai ua faʻateleina le susu i totonu o le potu e silia ma le 70%, o le fola o le a alu ese mai le faʻavae. O le kelu o le a leiloa ana meatotino i lalo o le malosi o le susu. Peitaʻi, i tuʻutuʻuga fale ma fale, faʻapena tulaga faʻapitoa e seasea lava.

Lalo o le sili ona lauiloa ituaiga o kelu ma averesi tau mo latou.

Tali atu i luga

O le tali atu i luga o le linoleum o se tuʻufaʻatasiga o lua vaega - polyrerethane ma epoxide. O le mea lea e taʻua o le "faaluaina glue" poʻo le "malulu o le toto". A o faʻafesoʻotaʻi vaega autu, o se tali e tupu, o le iʻuga lea ua avea ma tulaga ono faʻailoaina o mea.

E masani lava, o le paipa ma le tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaogaina mo le faia o ni ie. O lenei tagata gaosi oloa gaosi ua fautuaina le faʻaaogaina mo pisinisi faʻapisinisi. O le kulimi e i ai le sili ona manogi vailaʻau manogi, mo lenei mafuaʻaga o loʻo faʻaaogaina i le potu malolo e le mafai ona manaʻomia.

Peitaʻi, o fale i le fale o le falesese faatatau i le lelei o le faʻavaeina: susuga le teteʻe, malosi ma faʻatuatuaina ai o au puipui. E le gata i lea, "malulu o le sami" e le faigofie ona faʻasaʻo soʻotaga, ae faʻatumuina. O le iʻuga, o le le vaaia o le suisui o loʻo mautinoa.

Ituaiga o Glue mo Linoleum - Faʻafefea ona filifili saʻo

O le tulafono, o le tali a le Beeeves e le faʻaaogaina e le faʻaaogaina mo le faʻavae autu o le linoleum i le potu nofomau. O lona faʻaogaina e faʻatapulaʻaina i le faʻagaioiga o le au puipui. A maeʻa ona galulue ma le faʻapitoa e tatau ona e tatalaina le Windows ma le ea o potu.

Glue filifiliga filifilia

Glue mo Linoleum e tatau ona filifilia, faʻavae i luga o le ituaiga o faʻavae: faʻaaoga pe le maalofia. O le ituaiga muamua o loʻo atagia ai ni matata o se sima o loʻo siʻomia ma se laupapa laupapa. O le lona lua o le feagai ma le feagai ai ma le nonoa, polecevin cydure, maasiasi.

Ina ia faʻasaʻo le fola o le fola i luga o se sima poʻo le laupapa laupapa, o se faʻailoga o le ituaiga o mea e faʻaaoga ai. Mo faatagāmau fanua, o le masani lea ma le faʻatatauina o le tali fiafia, o le faʻaaogaina lea e faʻatatau i le tele o puipuiga: vaalele ma totigilima. O le aufaʻatasiga e faʻaaogaina e faʻaaoga i le faʻavae ma se spatiu faʻapitoa ma nifo.

Taofi le ufiufi i le taimi lava e fai ai le tusi kelu. E manaʻomia le tuʻuina o ia teisi teisi. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le taʻotoga, e manaʻomia le faʻamago le kulimi, o le taimi faʻamago o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o le faʻapipiʻi.

Mataupu i luga o le autu: O tagata tauaso e faia oe lava mai le Alualu i luma mea: Fautuaga ma Ala

O le filifiliga o le Gliue mo Linoleum e faafaigofieina pe a fai o le laufanua uma o laufanua o loʻo amanaia, o ituaiga o faʻavae ma sikuea sikuea o loʻo taliaina. Faʻaaogaina le auala o le faʻasaʻoina o le ogaumu i le kulimi faʻamaonia o se olaga umi.

Faitau atili