PLOVENTVEN BULLAND: UIGA O LE MAFAUFAUGA MA LE VAEGA MA FUA

Anonim

PLOVENTVEN BULLAND: UIGA O LE MAFAUFAUGA MA LE VAEGA MA FUA

O le aso, o le foloa afi lea, ua tele lona faʻaaoga lelei, ua tele lona faʻaaoga mo le faʻamutaina o faiga o potu eseese. O le autu autu o lenei oloa o le puipuiga ma le faʻatonutonuina o le potu, e isi lava, i lalo o le pron lona iva, e mafai foʻi ona nana le uau uaea. O le fua faatatau o le vaega e masani ona faʻapipiʻi i le puipui po o le fola, a o le faʻapipiʻiina o sea oloa e mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi.

Ituaiga o oloa ma a latou uiga

O loʻo avanoa nei le Pourth Woodtun i le taimi nei i nisi ituaiga o loʻo iai nei, pei o:

  • O le oloa e faia i Lalafa falai;
  • Veneer Froeptorts;
  • Oloa MDF.

O le pito sili ona taugata o le foloa o le prev o le faia o le malosi o laupapa laupapa po o ni maalili. O lenei oloa atoa le tausisia o manaʻoga uma o le tost ma ei ai se tusi faʻamaonia o le tulaga, e faʻailoa ai lona gafatia, faʻailoga, faʻapea foʻi tulaga ese. O sea oloa e masani ona i ai se lanu paʻepaʻe, aʻo faigofie ona valiina ma le suauu vali i toetoe lava o soʻo se paolo.

PLOVENTVEN BULLAND: UIGA O LE MAFAUFAUGA MA LE VAEGA MA FUA

Prev Bedned Veneer e na o le na o le sili ona lelei o le tau e aofia ai march, spruce, pine. O le mea e i ai ituaiga uma o teuteuga o teuteuga (sili atu, e lemelo, paʻepaʻe, matematika), tau faatemoʻe o mea uma. Mai i le le atoatoa o lenei oloa, e tatau ona maitauina o se tamai mafiafia o le talaaga, o se taunuuga o le ono mafai ona faateleina le gaioiga. O le mea lea, ina ia aua neʻi faʻataunuuina se oloa leaga, e fautuaina le siakiina o lana tusi faʻamaonia lelei ma tausisia manaʻoga o le tagata alu ese.

PLOVENTVEN BULLAND: UIGA O LE MAFAUFAUGA MA LE VAEGA MA FUA

Fausaga o le vene

O fafo atu o le MDF PLONTON, o loʻo i ai se tusi faʻamaonia lelei, o loʻo faia i le faʻaaogaina o se fafie fibber o loʻo faʻaalia, o loʻo faʻaalia e se lamolemole poʻo le lamolemole. O le mea e lelei le teteʻe i le susu, ultraviolet ua le mautonu, faʻapea foi ma isi agafesootai i fafo. E le gata i lea, o oloa eseese o oloa e fesoasoani e nana ai ni faaletonu i luga o le puipui ma feusuaiga. Na o le pau lava le minus o oloa o lona tino malosi, o lea lava e oʻo lava i le faʻapipiʻiina o le INGOLS e tatau ona faʻatinoina e tusa ai ma tulafono faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: totonu o le potu i totonu o le potu tumaoti: Manatu mo potu malolo i latou e nonofo i se fale (36 ata)

Foliga o le filifiliga o le oloa

O mea i fafo o loʻo i lalo o le iloiloga e masani ona filifilia e faʻavae i luga o le faʻapitoa o le potu. Faʻataʻitaʻiga, afai o le foloa i totonu o le potu ua faʻatutuina mai se laupapa faʻa-paaga poʻo isi fesoʻotaʻiga masani, ona faʻapea foi lea o le alalaupapa ile mea manaia.

A o le lanu o le oloa, e tatau ona faʻapipiʻi atoa ma le lanu teuteu o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa. O lona uiga o se ata malamalama e filifilia i lalo o le paepae tuu, o le fausiaina o se laina uiga ese, faʻapipiʻi le potu atoa. O leisi tali matagofie e mafai ai ona e maua le tele o le tele o le potu, o le filifiliga o le lanu o le plth o loo mafaufauina o le tonesa o le toto po o le fola. O lea la, o tuaoi o le vaalele e faʻalauteleina le siʻitia o le vaalele, ma o le suiga i le va o luga o luga e utu.

Ituaiga o Faapipiiina Plinthus

O se mataupu sili ona talafeagai i aso nei o le filifiliga o le faapipiiina o se laupapa ili. O lenei o le oloa i lalo o iloiloga mafai ona faʻapipiʻi i le puipui i ala moni nei:

  • e ala i le tutusa o le tufuga;
  • ma le fesoasoani o fao ma fao;
  • Faapipiiga o le Aufaipese.

O le muamua o le lisiina filifiliga e talafeagai, aemaise mo le malamalama mamanu, aua o le kelu e le mafai ona taofia le puipui mo se taimi umi. O le mea lea, o le suavai faʻaleleia vaega e masani ona faʻaaogaina i luga o le lautele o le MDF. O le Dynamic luga o le Tyth i lenei mataupu e tatau ona muamua-faamago ma mago, a leai se isi o le fola e mafai ona pau i nai aso o le faaaogaina.

PLOVENTVEN BULLAND: UIGA O LE MAFAUFAUGA MA LE VAEGA MA FUA

O le metotia masani o le faʻapipiʻiina o le vaega o elemene e pei o le fao, o le faʻaaogaina o le tagata, poʻo le fao o loʻo faʻaseʻe (faʻasaina) i le puipui. Mea uamea uamea na mafai ai ona saogalemu se fausaga laupapa, e aunoa ma le faʻaleagaina o lona fausaga ma andhetics o foliga. O lea mea, o le faʻapipiʻiina o le Amen IIN lea e ono manaʻomia ai le le tumau, faʻapea foʻi i tau, e faʻapea foi ile taunuʻuga ole tino, pe a mautinoa e sili atu i ou manaʻoga.

Mataupu i luga o le autu: O a puipui e talafeagai mo meafaitinu paʻepaʻe

PLOVENTVEN BULLAND: UIGA O LE MAFAUFAUGA MA LE VAEGA MA FUA

O nisi taimi lautele i fafo atu o fafo i fafo atu o le upu 0 i le puipui e ala i faʻaputuga faʻapitoa papatusi. Talu ai, o nei elemene e faʻapipiʻi i le faʻavae, pe a maeʻa se mea e fai ai se masini teuteu i totonu ia i latou, lea, pe a manaʻomia, e faigofie ona le fiafia. O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina pe a manaʻomia le faʻasaʻoina o Analogs mai se Veneer, e aofia ai le pito i tua ma se platband.

Tulafono ma le faasee foliga

O le faʻapipiʻiina o le laupapa laupapa o loʻo faia e tusa ai ma tulafono faʻapitoa ma faʻatautaia ni mea taua. I le taimi lava e tasi, o le faʻaogaina o se vailaʻau ese atu oloa e faigofie ona faʻatinoina ma ou lava lima i luma o se seti o mea faigaluega ma le manaʻo. I le faʻagasologa o le faʻatau o lenei oloa e aoga e mafaufau loloto i lona tele, a o sili atu le mauaina o se mea i le proman o le 10-15 cm e tatau ona tutusa o le lanu (fausaga o oloa), e faʻamalieina manaʻoga o le Toso ma ia i ai se tusi lelei le tusiga, a leai o lona aoga o le a tumau lava le fesiligia.

Afai o le puipui ma le fola i totonu o le pito i totonu o le lamolemole lamolemole luga, o le gost i luga o le MDF e fautuaina e pa. Pau a le mea e tatau ona faʻamaoni o le talafeagai o le Junctions e sili ona lelei e sili ona lelei e faia i itu taumatau. Mo le le fiafia e sili ona faʻatau atu ai se lautele malamalama o loʻo i ai le paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le lanu uliuli, faʻapea foi ma se tusi faʻamaonia aloaia. Faapipiiina o le oloa iinei o loʻo faia muamua pe a uma ona faʻataluina le tikeri, faʻapea foʻi ma le faʻamamaina o le togitogi i luga.

Faʻapipiʻiina o le Gost Tytth o loʻo fai i le faʻapipiʻiina o elemene o loʻo faia e tusa ma le tekonolosi o loʻo mulimuli ai. Muamua, o le tele o mea o loʻo fuafuaina, pe a maeʻa le oloa ua teuteuina i se fata faʻapitoa mo laupapa (stab) ma nifo papaʻu. O fuaitau o loʻo fautuaina e fesiitai i le teuina o oloa ma se autafa, aua o le sili atu e mafai ona faalauiloa pea. E sili le faʻagaeʻetia o le paʻepaʻe paʻepaʻe mea mai le fafie, ua i ai se tusi faʻamaonia talafeagai o le lelei, pei ona mafai ona valivali ma le suauʻu manaʻo.

Tusitusiga i luga o le autu: O papatusi e lelei i luga o le puipui e faia oe lava

PLOVENTVEN BULLAND: UIGA O LE MAFAUFAUGA MA LE VAEGA MA FUA

I le isi tulaga, o le drick drill e tulia e se pu i totonu o le pa i lalo o le faletalimalo, lea o lo o aveina i le avanoa e se samala masani. O le mamao i le va o tagata mama ua filifilia i totonu o le 10-15 cm, ma i totonu o le laupapa fafie, o le arlill e faʻataʻavaleina e se pu i lalo o le pu i lalo o le pu i lalo o le pu i lalo o le pu i lalo o le pu i lalo o le pu i lalo o le pu i lalo o le pu i lalo o le pu i lalo o le pu i lalo o le pu i lalo o le pu i lalo o le pu i lalo o le pulupulu. Afai o le lautele o le PROGNH O loʻo i ai le paʻepaʻe paʻepaʻe, ona iloa ai lea o tagata tomai faʻapitoa na fautuaina le faʻaaogaina o le siliva siliva o le laititi o le lautele, o le a le mafai ona vaʻaia i le oloa.

Ia faigofie ona momoli se pu i totonu o le plank o loʻo i ai se tusi faʻamaonia lelei, ua fautuaina e tuu se pa laupapa mo le mafai ona puipuia lelei le fola mai le fola. White Tamst Printus, e masani ona maua ni scratches eseese i le gaosiga, lea ua fautuaina i le vave tapunia ma le faasao. A maeʻa lena mea, o le paʻepaʻe mea o loʻo fa 'ese i le' aʻano i le tino i le tino o le tino seʻia lūlūmū, ma e te le manaʻomia le faʻaaogaina o le soona malosi, a leai e mafai ona e faʻalavelaveina ai le filo. I le faaiuga, paʻepaʻe tolono o loʻo fetuunai i soʻoga, ma o le faʻamoemoe lava ua siakiina mo le malosi.

O le mea lea, o le fafie laupapa o se mea manaia tele o mea ua mafai ona nana ai le atoatoa o le alavai o le fola pito i lalo o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le vai faaonapo nei. Ile faiga o le mauaina o ia oloa, o le a fautuaina le malamalama lelei ia i le uuna atoatoa o le tolopoina ma ei ai se tusi lelei.

Faitau atili