Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Anonim

O le mea e sili ona saʻo i le faapaologa e leʻi tutoʻatasi ma le fale. I lenei tulaga, e leai ni faʻafitauli. O nisi taimi pe a galo se fale e leai. Ona faʻapipiʻi lea o le faapaologa i le fale. Fai se faʻalauteleina o mea e tolu: fafie, uamea ma sima. Afai e mafai ona gagau le fale piliki mai le piliki. O le isi filifiliga o le faia mai le fauina o poloka ma le maeʻa ai. I se tulaga, fuafua e fai ni faʻamalosi ma o ou lava lima, e vave lava ona ia fuafua le faʻavae ma le fesoʻotaʻi pe leai foi ma le faʻavae o le fale.

Faʻafefea ona fuafua le tapulaʻa

Muamua e tatau ona e filifili i le mea o le a tuua ai e itu laasaga. E mafai ona latou mafuta ma le tasi, lua pe tolu itu. Fuafua lenei mea i luga o le faʻavae o le lava fesoʻotaʻiga ma tupe e te mafaia / manaʻo e faʻasoa mo le fausiaina. O le maualuga o le maualuga o le poletisi e faʻalagolago i le maualuga o le faʻavae ma e tatau ona o le 50-70 mm i lalo o le pito o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O lenei laʻasaga laʻititi e le faʻatagaina ai le faʻatupuina i totonu o le fale. Masalo e sili atu le taua o le a faʻatagaina le faitotoʻa e poloka ai le faitotoʻa pe a tu i le poleti mai le brost deam (pe a tatala e faitotoʻa).

Fuafua le lapoa o le pito i luga tulaga

O le poletito i le taimi e amata mai le fuafuaina o le tele o le maualuga o le tulaga maualuga. Afai e tatala i fafofono, e tatau ona e maua le avanoa e tu ai i luga o le upega tafailagi e tatala ai faitotoa. O lona uiga, o le loloto e tatau ona 30-40 cm sili atu nai lo le lautele o le faitotoa stakevase. E tusa ai ma fautuaga a le Gostst, o le nofoaga e toʻalua e tatau ona 1.5 taimi le lautele o le faitotoʻa. Sili atu e mafai ona itiiti - le manaʻomia - le fiafia.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Faapaologa ma se tamai telē

Afai o lau 80 cm lautele faitotoʻa, ona o le loloto o le pito i luga o le itu i lalo o le 120 cm. O lona lautele o loʻo fuafuaina e faʻavae i luga o le faitotoʻa.

Matou te manatu o le numera ma le tele o sitepu

O le maualuga o le poleti o e iloa: 50-60 mm i lalo ifo o le faitotoa palu. Le sili ona fautuaina o le laasaga (o loʻo osofaʻi) o le 15-20 cm. Fetufaai atu le maualuga o le faapaologa i le maualuga o tikeri, ia tusa ma le numera o sitepu. O le numera e seasea maua i le atoa. O totoe o seneturi e totoe e mafai ona vaeluaina i le va o sitepu uma pe fai se tasi o latou i luga. O le isi filifiliga o le faia o se tamai sitepu i le pito i lalo, e ui atonu e le talafeagai.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Sili ona lelei

O le sili sili ona lelei le lautele (custos) 25-30 cm. Iloa le numera o sitepu, le loloto o le pito i luga, o le loloto o sitepu, e mafai ona e fuafuaina atoa le faapaologa. Ia i latou e mafai ona uma ona uma ona atiaʻe se faavae i lalo o le popō.

A filifilia tapulaʻa o sitepu, e manaʻomia le tausisi i fautuaga a SnipA: o le aofaʻiga o le naunau ma le faʻaluaina e tatau ona i totonu o le 600-640 mm. Mo se faʻataʻitaʻiga, na e fuafuaina ai le maualuga o le tulaga (tagata taʻavale) o loʻo ia te oe 17 cm, o sau (tikeri loloto) 280 mm. A maeʻa ona faʻatino mea fuafua, matou te mauaina: 170 mm * 2 + 280 mm = 620 mm. I tulaga fautuaina, matou te fetaui lelei, o lona uiga o le suia o soo se mea.

O le a se faavae e manaʻomia

Afai o le portirt ua fuafuaina ma se malamalama - laupapa po o uʻamea - faʻavae, tele lava, tele, fai maleʻe poʻo le pou. Filifilia faapitoa i luga o le faavae o tulaga faalenatura. I luga o moli lelei i luga o le maualuga o le eleele eleele, o le koluma sao, faʻatasi ai ma le faʻaeteeteina foi o loʻo taua, manaʻomia se faaputuga, onosi.

Mo le mamafa o pole - faia o piliki poʻo le monolithic sima - faia se lipine faʻavae poʻo le monolithic prete. O le tu i lalo e masani ona pei o le fale lea na fausia ai le fale.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Ituaiga o faavae i lalo o le faapaologa

Ona e tatau ona e filifili pe e te faamaaaina le faavae o le poletito ma le faavae o le fale pe leai. O faʻaiuga e ave i luga o le faʻavae o le fuafuaina o le faʻalauteleina ma le ituaiga eleele. Ma i totonu o lena, ma le isi filifiliga e i ai ni vaiitupe. Afai e leai se fesoʻotaʻiga, e masani lava ona fai ni faaputuga o le vaʻa o le poletila ma le fale, ona o le palu paʻu, o le faapaologa e mafai ona oʻotia. I le faʻafitauli, o le umiaina o fale o le taumafanafana e masani ona feagai - e tele pefu e fai ai laupapa ma le mafaufau. Ina ua uma le lalolagi ona mou atu, e mafai ona "nofo i lalo" Ia lava, ma mafai ona manaʻomia ni isi auala.

A faʻafesoʻotaʻi se masini, e mafai foi ona faʻataʻavaleina, ae le gata i le gagana mama, faʻapena foi i le "tino" o se faaopoopoga. E tupu lenei mea pe a fai o le faʻapolofila faʻamalosia o vaʻa e le mafai ona tauia mo le uta le mafai ona faia e le fale ma se faʻaopoopoga. O le mea lea, o le gafataulimao fuafuaga mo mata faapato e faia pe ana pipiʻi i se fale mamafa ma e mamafa ma sili atu faʻatasi e tuʻufua. O le faʻaiuga lona lua ma le vaifofo o le faia lea o se fesoʻotaʻiga ma maualuga uiga. Mo lenei, o le faʻavaʻavaega mita mo se lapoa o le 12-16 MM o loʻo faʻaogaina i le faʻavae o le pu ma se uluaʻi lautele. Ua siosiomia i latou ma le faʻamalosia ma lona faʻavae o le tau o loʻo ° git mo le faapaologa.

Tusitusiga i luga o le autu: vai vai puipui i le ala savali

Ata o faasitepu

E lua ata faʻavae o sitepu: luga o malo ma luga o le vai. E mafai ona faia i laupapa, uʻamea. O loʻo iai foʻi se tuʻufaʻatasia filifiliga - o uʻamea + laupapa laupapa poʻo uʻamea + sitepu.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Mamanu o faasitepu - i luga o aseta ma luga o le paaga

I le tuputupu aʻe

O faamuamua i aseta o le faigofie. Mo le faapaologa - o se filifiliga lelei, aemaise pe a fai o le fale o le laupapa po o le itiiti ifo. Lagolagoina pa e pipii i le itu i totonu. Afai e te galue ma le uʻamea, o pa o loʻo i totonu o le faʻaaogaina (e mafai ona e mafai ma le itiiti ifo i le faʻaituau 1-2 ° ina ia oʻo i sitepu o le vai tafe). I le tulaga o fafie, o le lagolago e mafai ona pupuʻu pa, pe o le sitepu o le a nonoa ai, pe o le fanua ua tipiina (e le sili atu nai lo le 1/2 o laʻasaga o le laupapa

I luga o kowra

O le sitepu i luga o satauro mafai foi ona avea o se faigofie mamanu - ma lagolago lagolago. I lea tulaga, i le pito i luga o le laupapa o loʻo tipi i lalo o le manaʻo o tafatolu o tafatolu. La latou vaega pito i lalo o se lagolago mo sitepu.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Sitepu

Faatasi ai ma se laina o le rowwer, tuu le maualuga o le tulaga ma le lautele o le pipii. O loʻo fesoʻotaʻi i itu taumatau. E tusa ai ma le faʻaaogaina o faʻailoga e faia ai se mamanu, faʻatasi ai ma laasaga uma ua tuʻuina.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Le mataupu faavae o le tipiina goow

O le numera o cosomes i faasitepu faalagolago i lona lautele ma mai le mafiafia o laupapa na faaaoga mo sitepu. O le manifinifi a le laupapa mo sitepu, le tele taimi e tatau ai ona tuʻu le kosoya. Afai e te faʻaaogaina le 25 MM laupapa, e tatau ona i ai se mamao e le sili atu i le 50-60 cm i le va o le lua lagolago. Afai e te manaʻomia le tele o 'eleʻele E taua lo latou le papapalaina lalo o latou vae.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Taualumaga mo le faʻaputuputu o sitepu i luga o le fono

Afai e te filifili e kuka le sitepu i luga o tapata mai le uʻamea, e tatau ona e onosaʻi: e tatau ona tatou maitauina le tele o vaega laiti, ae o le faʻavae o faʻavae e tutusa.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Uamea apefai i luga o cosos

Metotia mo vaega faʻapipiʻi

O le pito i lalo o le sitepu o le faapaologa e mafai ona faʻamatalaina tuʻusaʻo i luga o le eleele. O lenei filifiliga e faigofie, ae le tausuaʻi. Muamua, o le eleele e mafai ona nofo i lalo, o le a palu le sitepu. Lona lua, i taimi ole fesoʻotaʻiga ma le eleele, fafie ma uamea paʻu televave. Mo laupapa o loʻo i ai le faʻailoga faʻapitoa (Senezher ma Sezheng Altra, faʻataʻitaʻiga), ma ua lelei le uʻamea e ala i le numera. E ui i lea, e sili le faʻavaeina o le faʻavae - sasaa se lipine lelei tele, o le a le faʻamoemoe o le au leoleo poʻo boosters.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Faʻafefea ona fai se faʻafanua faʻapipiʻi

I le sili ona faʻamalosia atoa, e mafai ai ona faʻasaʻoina le sitepu mo le poletito i ni auala e lua - i le pror-bre o le va o le vaega o le koluse lautele (i le ata i le taumatau).

Faigata e ono tupu i le faʻapipiʻiina o poletila koluma. O metotia e tele. E i ai se tasi e faigofie ma le lelei, o loʻo galue lelei e oʻo i le palapala palapala (omea ma le lamia). I lalo o pou, o pu o loʻo eli ma le loloto o le 50-60 cm. O loʻo sasaa i lalo o le pito i lalo o le pakete oneone, e manaia. I luga o le oneone oneone mai le 'afa ABRAB ma le tram. Sa latou tuu se pou, ua oʻo ai i le tulaga, tuu le faʻataʻoto o le a taofi i se tulaga e tasi. O le avanoa i le va o le puipui o le vaieli ma ua faasolosolo ona moe le pou ma le malaia, ma le faaeteete lona trambus. E tumu le pu i se eleele ma se eleele, o le pito i luga e mafai ona fetaui (ina ia le faʻaʻi e le tosina), ae le faʻamaligiina seʻia oʻo i le pito i lalo. Ua potopoto pou tagata i lenei auala e le taitai atu ai lava i se malosi malosi. I le oneone, o loʻo iai se vaega taua o le vai, ma o loʻo totoe malosiaga o loʻo totoe, le mafaagaloina ai.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Metotia mo le faapipiiina o pou i le sima faavae

Afai o pales, o se lipine faavae poʻo se monolithic plate, o le lipine faʻavae o loʻo faʻatumuina i lalo o pou palu, ona oso ai lea o atigi lapisi i totonu o le laupapa laupapa. Ina ua maeʻa le matua o sima, o le pa o fata o loʻo tumau ma muffuhari poʻo paʻu.

Afai o fata o metac, o le sima o loʻo faataatia se tulimanu ma le puipui puipui o le itiiti ifo ma le 3-4 mm ina ia faigofie ona faʻavaivaia ai.

I le taimi o le fausiaina o le poletila laupapa, atonu e i ai ni au fesili e uiga i le faʻapipiʻi o le puipui ma Panasan. E mafai ona aoina i faʻatoaga masani, ae a manaʻomia, e mafai ona e faʻaogaina noataga poʻo agavaivai. I le tulaga lea, o pu na galulue muamua, ona faʻapipiʻi lea o faʻapipiʻi i totonu ma faʻamalosia ma le ki. O sea tuʻufaʻatasiga e sili atu le faʻatuatuaina nai lo naʻo fao.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Faʻafefea ona tulia le faʻailoga poʻo le paleni

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tatalaina le faitotoʻa pe a taʻe le 'au

Afai o le faapaologa ua faʻatulagaina i se fale fou na fesoasoani i le fale laupapa, lea e leʻi maeʻa, ma o le ata o le faapaologa, o le mauga i puipui e fetuu faʻapitoa.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Faapipiiina o le faapaologa fata ma se fale laupapa mumū faʻamaloloina taui

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

O lapisi uma o le lagolago e mafai ona faʻaaogaina i luga o le faapaologa o le fale laupapa faʻapipiʻi i luga o le faʻapitoa fetuutuunai

Matou te tosina maia lou mafaufau i le mea moni o uamea ma fafie o le a e faʻaaogaina mo le fausiaina o le poletiva e manaʻomia le faʻaeteete. O le potuina e noatia i faatosinaga uma a le auala ma mea e manaʻomia ai le puipuiga lelei.

Monolithic sima faasitepu

O le sili ona tumau faasitepu ua faia o le monolithic sima. O a latou gaosi oloa e sili atu le tele o le taimi nai lo uamea po o laupapa, ae o le latou tautua olaga o loʻo fuafuaina i le sefulu tausaga. O ituaiga o faasitepu mai le sima o loʻo faʻamatala auiliili i totonu o le vitio. O loʻo iai foʻi le faʻavae mo le fuafuaina.

Faʻafefea ona fai lau lava lima le sima sima i luga o le vai, vaʻai i le isi vitio.

Laupapa laupapa

O le fafie fafie o se tasi o filifiliga sili ona masani i lo matou atunuʻu. PASPENGESEME, faigofie ona taulimaina, e laititi tele (i lo tatou atunuʻu), faʻamagaloina le tele o mea sese. O le mea lea e sili ona fiafia iai.

E iai foʻi le faʻaletonu: E manaʻomia le puipuiga lelei ae e te leʻi amataina le fauina (antibacteriacial mantivesrenes), faʻapea foi ma tausiga masani - faʻafou o le tino puipuia. Ma o se taimi umi foliga manaia, a leai - leiloa lona atoatoa.

O se tasi o filifiliga mo le fauina o le laupapa laupapa ma se sitepu i luga o aseta e mafai ona vaaia i le vitio. Faʻamolemole ia matau o le poletito ua fausia i luga o le eleele oneone, ina ia le faʻaaogaina metotia o le faʻapipiʻiina o pou e le talafeagai. A leai, e manino mea uma.

Piliki porch

Talu mai piliki - o mea ua mafiafia ma mamafa, o le piliki piliki e manaomia se faavae matuia. E masani lava o se monolithic plate, ma le faʻaluaina faʻamalosi ma sili atu pe a sili atu le fuafuaina o le faapaologa i le tele.

A fuafua ni tapulaʻa o sitepu, e manaʻomia le amanaia le tele o piliki ma le mafiafia o le Sum i le va oi latou. Ona tuu ai lea o le a faigofie ona galue - aua le tipiina le piliki. Afai o le faapaologa e le o feagai ma le feagai ai, faʻaaoga le maualuga-uiga lelei mea mo laina i fafo. O laina i totonu - Zaratovka - e mafai ona faia mai le taua poʻo le fausiaina o poloka ma o latou toega.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Piliki poleti ma laupapa laupapa

Afai e tu le fale i luga o le pito i luga o le pito i luga, faia se monolithic piliki manogi taugata tele. Ona faʻapipiʻi lea o koluma poʻo puipui, o loʻo tuʻua i totonu o se avanoa avanoa. E mafai ona faʻaaogaina i luga o le tamaoaiga mafuaʻaga pe tapunia ma le gaosiga o talitane. Afai o le pito i luga e manaʻomia, o nei koluma / puipui ua ova atu i le sima sima - homemade poʻo le maeʻa - o lenei ua maeʻa filifilia. Ona faʻapipiʻi lea o le apefai i le faʻavae o le faʻavae. E le o le piliki. E ono mafai ona metallic, sima pe tuufaatasi.

Ata Lipoti: Booden Pati i luga o le uamea faavaa

O le atute e na o le leo ma le fausiaina foi. E sili atu le malamalama i taimi uma i le manatu, afai e te matamata i le gaioiga oe lava, ona e mafai ona e vaʻai i le mea e faia e isi se mea.

I le talosaga a matua, o se kopi saʻo o le faapaologa tuai na faia. Na pau le eseesega o le uamea fou o loʻo vaʻaia.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

O se post post

I le nofoaga o le paʻu o le paepae, o le loloto o le loloto o le 25 cm. I lalo o le vaega pito i lalo, o le oneone e rambles, o le uamea o loʻo aofia ai le sela o le 10 cm. sima.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Ipu i lalo o le faapaologa

Mo le tutusa ituaiga o le poletito, o le ua uʻamea faavaa na ofi atu (mai le tulimanu o le 70 * mm). O autafa o loʻo faʻaalia ai le saʻo ma faʻapipiʻi i luga o ata. I tafatafa o i latou o le mamafa o lalo ifo i lalo o le nofoa. O le uamea atoa e faʻagaioia e le Run Lifeder, ufiufi i le eleele ma vali faʻalua.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Matou te le mapu ma vali ma vali le faavae mo nofoa

Fafie faaaoga mo le soloia matutu. O le puʻeina o laupapa na tipiina i le lapoʻa (lautele lautele) ma faʻagaioia faʻagaioiga mo fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo ma le eleele.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

O le fafie o fafie e le i ai

Ipu laupapa taoto i luga o le faavaa. I lalo o le Mauga taʻitasi e tatau ona e aveina le pu - o le tulimanu na o le le avea.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Amataina le potuina laupapa

I le taimi lea, e lua mea sese e lua ua faia na faia loa. Le muamua - o le Tvim amata le le mafai ona i ai ma le autafa. Vave amata ona fetaui i laasaga. O le iʻuga, i soteriʻe o le itu o le sipai ma sitepu, vai ma fafie lava ua faʻafefe i taimi uma. E manaʻomia le amataina o le faʻailoga mai itu, ma sitepu e fai se mea umi atu ai ina ia latou o mai mo le itu o le povi pe le itiiti ifo i le lua seneturi. O le mea sese lona lua - o laupapa i luga o le faapaologa ua latalata i le tasi ma le isi. Ma le vevela maualuga, latou te palu ma o le laualuga e le tutusa. A o le faʻaofuina o le polo utu, fai ni avanoa ia le itiiti ifo i le 5-8 mm.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Le faiga o le plating

Ina ua uma ona faʻamautu o laupapa, o loʻo faia latou. Muamua, o le lipine o le kapeti masini ma le cartoe saito, ona le disk ma manifinifi. E umi le faiga. I le tutusa, o le galuega ua foia - aveese le lanu meamata lanu. E le ofi atu e tusa ma le tolu vaega o le tala o le ato.

Tusitusiga i luga o le autu: Afai e le o le drum e le milo i le pomu fufulu masini

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Olo o le laualuga o laupapa mo le taliaina faigofie

Ina ua uma le olo - amata vali. Matou te faaaogaina faatolu. O vaega taʻitasi ina ua maeʻa le faʻamamaina o le taimi muamua. O le iʻuga, o le lanu o se pouliuli mahagon.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

O vaega laupapa e ufiufi i le puipuiga puipuia

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Nei o le tolu vaega o vali vali.

A o le vali le vali mulimuli ane, alu i le gaosiga o nofoa. I lalo o latou o loʻo tipiina laupapa, laʻea le charliquer chamfer (mo le matagofie), ufiufi le pito i lalo.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Laupapa mo ukiame

O tua i tua o loʻo faia ma se tamai puaʻa - faataamilo i luga o pito.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

I luga o le ata e tuu ai le matagofie

E tusa ai ma le fuafuaga fuafuaina ma se paddle ma le jigsaw, ona tatou olo lea i le pito lamolemole.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Lenei na amata ai se nofoa i luga o le potuina

O autafa o loʻo goto ai le plywold, o loʻo valiina i le lanu e tasi. Ua sauni le faapaologa.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Sauni laupapa laupapa ma ou lava lima - itu vaai

Brick-simrete polesi faia oe lava: Ata

Muamua, o puipui o le sitepu e aofia ai le piliki, i luga o le pito i luga o le monolithic sima ua tumu. I luga o le pito i lalo, o le faʻavae ua teu mai tulimanu - O lea e mafai ona e talia le kilatipa ma fusi.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Partch fuafuaga: O le a se mea e tatau ona vaai uma mea uma

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Sauni piliki i lalo ma sima slab

Mai le tulimanu o 70 * 700 * 5 mm tipi le avanoa i le umi umi. A uma, ua latou gaosia e le tagata e liua. Kuka amata ina ua maeʻa le tali ma le uʻamea mataua.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Tipi uamea manao umi

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Faagaioia le malosi

Na ufitia le faiaoga muamua mai le uamea.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Kuka muamua

O le pito i luga na faʻapipiʻi i le lautele atoa ma lua pine.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Faapipiiina i le Correte Lagolago lagolago

I se mea talitutusa, e mafai ona matou kuka le lua fale faafiafia ma faapipiiina. A o galue, ia mautinoa o le lua e lua o loʻo tutusa lava i le vaalele.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Lua faleie ma tulaga, o loʻo faʻatonutonuina le vaalele

Ua amata ona matou faʻaaogaina tapulaʻa o pa. E taua le pulea masani o le siʻomaga, ina ia le o le sitepu.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

O le muamua o taʻavale i lalo o le pito i luga o le laʻasaga ua sauni

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Matou te ogatasi uma le lagolagoina o fasi i luga o le alatoto

I le lagolago lagolago na matou maitauina ai ni vaega o le tulimanu o le tulimanu ina ia o le fata.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Tulaga eseese

Toaga e loʻa uma ina ia latou fausia se faʻavaʻa. Na latou tuuina se fasi fasi ata. I luga o le ata matou te taʻutino ai le faʻamalosia o le uamea uamea. O pito o le grid orld i le faavaa.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

O loʻo sauni pea o loʻo sauni pea mo le faʻamalositino

I le saunia o sitepu matou te sasaa. Ou te faia ia maualuga maualuga - ina ia umi sitepu pe a umi.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

E tumu i le sima

A o le a maua le malosi o le a maua le malosi, ave mo fata lea o le a lagolagoina le puleaina o le faapaologa. Mo i latou, tatou te pueina se polofesa lagolago 70 * 40 * 3 mm. Mai ai matou te tipiina faasitepu e fa. Lua nai lo le umi o le a latalata i le puipui o le fale, lua i le 15 cm puʻupuʻu - o loʻo latou tutu i le pito i fafo o le poletito, ina ua alu lelei le kiona. Mo le faʻatagata ma le crossbar, tatou te faʻaaogaina se faʻaʻoleʻole paipa 40 * 40 mm.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Spare vaega mo le Papoiy ma Taavale Pati

O le uamea atoa e gaosia foi e le ele elefeagai.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Muamua seti fata, pue i luga, seti le le tumau taofi

Ina ia aua neʻi e tulaʻi mai le taua, o le fata e taua tele le faʻatulagaina o le malosi. Na ou faʻaalia i ai, paʻi mai, i le tele o nofoaga puʻupuʻu o laina, toe siaki pe o latou saʻo. Matou te mauaina le le tumau taofi ae naʻo le isi siaki na matou siaki i luga o tulafono uma.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

E faigofie ona faia e le claumps e galue

Ina ua maeʻa uma fata na faʻaalia ma na mapu ai, e mafai ona e aoina ai le fusi. I le maualuga maualuga, latou te fuafuaina lava foliga loloto.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

O le Realtal o loʻo faʻafefeteina

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

E foliga mai

Ona alu lea i le faʻapipiʻiina o le taualuga. E mafai ona saunia mai le talaaga paipa i le 40 * 40 mm. Muamua, o le laina ese i le taimi nei - e tusa ai o le puʻupuʻu o fata, ona toe maua lea o le vaega atoa o le mamanu. E faigofie o Ia, ae o taimi e totoe ai - le tele o fegalegaleaiga.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Slinged Sports System i luga o le faapaologa

Ona oʻo atu lea e alu e te alu i luga o tuʻutuʻuga ma teuteuina. O lenei foi, e leai ni faigata, o le a faigofie pe a mananao ai pe a manaʻomia.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Auina Raililla

Mea uma, o le porteto ua sauni mo le uma ona faia galuega. I luga o sitepu ma le sitepu, o le pale e pa le ua faʻatau mo le faʻaaogaina i fafo. Sa vavaeeseina o ia ma le ato o le monolithic ipu.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Tile i luga o sitepu filifilia mumu-enaena i lalo o le lanu o le piliki

O le uʻamea ua valiina filifilia i le leo o le vali, o le taualuga na o i luga o le taualuga, o totoe pe a maeʻa le faʻapipiʻiina o le taualuga. O le poletito na le lagona se faapaologa.

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Sauni

Ata manatu o le teuteuga o le faapaologa

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

O se tasi o filifiliga mo se sikapupupu ma laupapa laupapa

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Itu

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Faigofie faapaologa i le atunuʻu fale i luga o uʻamea pou

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Faapaologa i le taʻele o le taʻele poʻo le tapa - staracase mai logs

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Pork, teuteu PCK - Polymer Consiate

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Metallic polec ma le pato o polycarboate

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Taamilosaga Brick Pork

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Apaau o ogalaau e tipiina le fale

Faʻafefea ona fai se faapaologa i le fale

Faapaologa ma le polycarbonbate capy

Faitau atili