Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Anonim

Ina ia mafai ona o le dwarf i le atunuʻu pe latalata i le fale, na suʻea e le faʻatoʻaga pe o isi nofoaga e tatau ona latou iai, latou te manaʻomia se tulimanu manaia mo i latou. I le avea ai ma tulafono, matua o mai i le manatu o le manaʻoga e fai se taʻaloga poʻo se taʻaloga tulimanu - faʻalagolago i le matua ma le manaʻo tele i tamaiti. O le 'auga pepe a tamaiti na te tutoʻatasi le natura o le mea moni o loʻo faia i le taimi o lona fausiaina, e mafai ai ona aiaia ai mo lona faʻatulagaina suiga. I mea uma, o le a le mea e talafeagai mo 2-3 tausaga le matutua pepe, ua le toe pei 5-6 tausaga, ma sili atu tamaiti matutua. Ma o Peitaʻi, o se isi nofoaga o tamaiti e masani ona fauina i le tele o faʻamatalaga o tupe teu, e toʻafia o le manaʻo e faʻamalieina le tamaititi. lona lava ia lava, lona fale ma le faapaologa, faitotoʻa ma uiga lelei uma.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O le malae taʻalo i le latou lima - nofoaga mo taʻaloga o ni nai uso e fiafia i ai i le atunuʻu poʻo le fanua

Filifili Nofoaga

O le a talafeagai le fofoina o se galuega faigata. Muamua, e manaʻomia e mafai ona vaʻai le malae o titeli mai le fale, ma mai le potu lea o loʻo i ai se tasi o taimi. Lelei, pe a fai o le nofoaga o loʻo vaʻaia mai le tele o potu poʻo ni manatu. Lona lua, e tatau ona eseese mai le cozpostrokekk ma "Agasa", pe a iai faapena. Lona tolu, e manaʻo e amanaia le matagaluega o le eleele: O le taʻaloga faigata e mafai ona iloga i se nofoaga faʻaʻaisa i le eleele, maualuga - e 30 40 cm tanu koluma o aau.

A o le filifilia o se nofoaga, e le leaga le tuʻuina o le taʻaloga a tamaiti latalata i le puipui poʻo le pa tele. O nei sone e mafai ona masani ona faʻaaoga vave, ma i le tulaga lea e mafai ona faʻaaogaina mo taʻaloga. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai se faʻasega i luga o le puipui, tuʻufaʻatasia o le vaitaʻele o laei ane, o se laupapa sipili ma isi leai se manaia mo tamaiti. Atonu e te iloa mea e fiafia ai lau fanau, ma afai e te le iloa - o mafai ona e fuafuaina: O ni pa ma pa puipui, nofoaga eseese masini i luga o lau tama ua tuai. Ia e suʻe foi i le mea e toso ai atili ai, o le ae iloa le itu e agaʻi iai.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Chapel Board i luga o le pa - Tamaiti Faʻafiafiaga ma o le atinaʻeina o le papam wapy lima lima

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Le mautonu mo tamaiti i luga o le pa

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Aʻoaʻoga tulaga mo tamaʻi taʻavale i luga o le puipui

E manaʻomia le amanaia le malamalama. O le tulaga o taʻaloga a tamaiti e le tatau ona faia pea i le paolo, peitaʻi e leʻo manaʻomia foi o le la. E tusa ma le 2/3 o le upega tafailagi e tatau ona i ai i le paolo (oneone, swang), ma 1/3 - i le la - aau vaitaʻele, pe a fai o se sone o taʻaloga gaioiga. Afai o ata lafoia i luga o le 'upega tafaʻilagi e le tupu, o le a tatau ona e faia se pa puipui pe tuʻu se fasi tele.

I le taimi lava e tasi, vaʻai le motu o le nofoaga faatatau i le ata tumau. Tamaiti, o le mea moni, e tatau ona ita, ae le o lenei auala. Tusa lava pe o fuafua se nofoaga mo le itu taʻaloga a le fanau, aua nei tusi le eletise eletise poʻo isi talitane, o otometi, o otometi ma isi masini ua oʻo latalata mai. Tamaiti e fia iloa ma agaalofa, o lea e sili ai le le afaina.

O le a le itu e manaʻomia

Sina mea e uiga i le eria e te manaʻo e nofo i lalo o le malae taʻalo a tamaiti. E le manaʻomia tele tamaiti laiti - oneone, ni tele atoa faigofie, o se tamaʻi vaitaʻele, pe a e manatu e mafai. E le leaga le i ai o se vao poʻo se lamolemole, lamolemole ma ni ofu lelei talafeagai i le mea e mafai ona e maua i lou fiafia. Pau lava lena. O lenei mea uma e lava avanoa i le 4-5 sikuea mita. mita.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Tamaiti laiti manaʻomia se tamaʻi malae taʻalo mo taʻaloga

Mo tamaiti laiti, e manaʻomia le 'aʻapa. Lenei o le a avatua ia te oe le avanoa e le latalata i taimi uma, ae o le mea e taʻu mai ai e uiga i au mea: choda i le vaʻai ma saogalemu. O le pa e mafai ona - le mataupu i ou mafaufauga, naunautaiga ma avanoa. Le mea sili ona manaʻomia - e tatau ona saogalemu ma tumau pe matua le mafai ona faʻatagaina mo le puipuiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se choin grid, o le ae vaʻai ai i le ata i luga. E tupu ma se palasitika o loʻo ufiufi lanu pupula ma e foliga mai e le sili atu le mamafa e pei ona masani ai.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Rabits-rabita ma pvc coting - o se filifiliga lelei mo le pa o malae taalo

Afai mo soʻo se mafuaʻaga o lenei filifiliga e le fiafia, e mafai ona tuu se kopeperik o le a avea ma tamaiti i se mea o i luga o le tauau, o le mamao i le va o le ulu ua sasaina iina. E mafai ona fuafuaina le sitena a sitiseni e lanu eseese.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Sipela - o se pa masani i le masani ai

Naʻo le faʻalogo ia i 'pito' eseʻese ma leai ni 'ie faʻamamafa, sa faagasolo: O ofisa e le fiafia tele i tamaiti. Faʻamau le sipela e manaʻomia le mausali. Faatasi ai ma le fuafuaina o se mea, chad o le a tatau ona tautau i luga ma oso.

E seasea lava le faaaogaina o le pa mai le maea, peitaʻi e foliga lelei, o galuega ia e faʻatinoina lelei: mausali, saogalemu, malu, ma manaia tele, asthetically matagofie.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Rope pa mo le malae taʻalo - mausali, taugofie, faʻatuatuaina ma saogalemu

Mo tamaiti matutua, o le pa e maeu le toe fetaui. Mo i latou, o le faʻavae o gaioiga o le lalolagi atoa, ma e naʻo le faʻalavelaveina foi se mea manaia. Lolomi iinei o loo manaomia foi. Afai e mafai, ave ese tamaiti ile 7 tausaga 8-9 M2, mai le 7 i le 12 tausaga ile 12 M2. Ua i ai nei se seti o atigi mamafa, o le mea lea, o nofoaga tetele o loʻo manaʻomia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le fatufatu o le fola, e aunoa ma le aveeseina o le fola: poto masani fautuaga

Totoina mo le malae taʻalo

Ose galuega faigata tele lea. A o tamaiti o ni mea laiti, vao e atoatoa. E le o se parade, ae taʻaloga (e iai se faʻapitoa faʻapitoa o fualaʻau ma le maualuga o le tetee atu i le lagi). E le manaia i fafo atu, ae mafai ai ona onosaʻia nofoaga laiti ma e toetoe lava e leai se mea e leaga ai. Le lava o laʻau o le manaʻoga mo tausiga faifai pea: vai, lauulu, ma isi mea

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Mo tamaiti laiti, o le fetaui lelei i luga o le malae taalo - fanua mutia

Faatasi ai ma le uta mai taʻaloga o tamaiti matutua tamaiti, o le laufanua e leʻi toe avea. Aemaise i le sone o taʻaloga galue: latalata i le faʻaseʻe, aau. Nei o nofoaga sili ona taua. Afai e te tuua nei vaega "e pei ona", i le taimi o le timu, o loʻo fausia se piddle i lalo, pe a uma se nai "tuuga", liliu i se savali ". E i ai se tali lelei: Fai se moli moli o le lapisi, ma o le pito i luga o le moe moe pe taʻoto se paʻu e pei o le mea o loʻo faʻaaogaina i malae. E tumau ma mausali.

Ina ia aveese le susu mai le vaega o le malae o taʻalo, ua aveʻesea le eleele i le loloto o le 15-20 cm, latou te momoe ma tosoina foi le pito i luga ma toso foi le oneone. Uma le vaega o le 10-15 cm. I le taimi o le fausiaina, e mafai ona taofia i lenei: O le laueleele i luga o lenei 'upega tafaʻilagi ua le leaga. A ua faʻasolosolo lava ona faʻamamaina le oneone, ma e tatau ona faʻafouina faʻavaveina. E mafai ona e tufatufaina le fala paʻu. Ua matua ogaoga lava ma naʻo oe le mea e tatau ona fai ai sina migaliga sinai ma le vai mai le taimi na amata ai timuga. Se tasi o loʻo faʻapea na o le paʻu paʻu ua suia e le ofuina.

O le isi auala e oʻo mai ai le opeo i luga o le tulaga atoa ma tamai laʻau, o oneone. E manaʻomia le taimi o le a lamolemole ma fana, ae atonu o le mea sili lea ona aoga.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O le taʻoto mo le taʻaloga taʻalo mai le oneone - mai le vaega "vave ma aunoa ma le tele o le faʻalavelave"

O le isi filifiliga o le liligiinaina o pakes. O le isi fesili, e le mafai ona ave le pomu mai lenei. Ae afai ei ai - taumafai. O le ofutino e malu ae le lagomeli. Naʻo e manaʻomia le olo atoa ma aveese le ata e mafai ona i ai iina.

Mai le sili atu tekonolosi e mafai ona e ofoina atu mea nei:

  • Hels. O le fale gaosi paʻu o loʻo tuu i luga o le mafolafola sima poʻo le atoa o le atoa. O le tau e $ 25-70 i le sikuea mita.
  • Tapaa mai le paʻu paʻu ma le faʻaopopoga o le fusifusia. O loʻo sasaa i luga o le taʻiala o loʻo fesoʻotaʻi (e mafai ona faʻasaina oneone, ua folasia i luga o le rubble). Tau - 25-80 $ i le sikuea mita.
  • Modular pvc maualuga maualuga faiga. Papatusi e fesoʻotaʻi i luga o le faʻavae o paso. Le tau o le "sikuea" - 50-70 $.
  • Mutia mutia. O loʻo tuʻu i luga o le faʻavae o loʻo saunia mai le kuata oneone ma paʻu le paʻu, manaʻomia se vai. Fuafua i le maualuga o le faaputuga tau mai le 40 i le $ 80.

E faigata ona filifili. Tele tele o manaʻoga faʻapitoa manaʻoga ma manaʻo, ae o se mea o le a filifili. O le masani masani filifiliga o le vao, o le lona lua sili ona lauiloa - oneone. O mea na totoe o le faʻaaogaina naʻo nofoaga - i le sili "utaina" vaega.

O le mea a tamaiti taʻalo

Fuafua le elemene o le malae taalo e sili ona lelei ma tamaiti. I mea uma, matou mo i latou o le a e fauina ai se fualaʻau taʻaloga, ma mo lo latou manaʻo e faʻalogo. " Tele taimi tatou te taumafai e toe gaosia le mea moni e tatau ona manaia mo i latou, ona tatou maofa lea o loʻo faia le mea e tatau ona faʻatuina ma le alofa. Uma mea uma ona ua e galue ai ou manaʻoga ma faʻamoemoega, ae le o fanau. Faʻalogo i mea o tagata e fiafia i ai le tamaititi, tutu i tagata malo faapea e maeʻa le taimi o loʻo faʻaalu ai e le tamaititi le umi. Ile tulaga lea, e mafai ona e fausia se mea.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Fuafua le elemene o le malae taalo sili atu ma le auai o tamaiti

Seevae papala

Mo tamaiti, o le oneone kofe e tatau i le malae taalo. O loʻo atiaʻe lo latou tuʻufaʻatasia, faʻataga oe e te faʻafaileleina vave. O le mamanu masani - e fa laupapa - ae le o se faʻafitauli, ae ou te manaʻo e aulelei tele. Mo tama, o le a manaia le masini oneone. E faia i le valivali i lanu e lua o le susu-teena na filifilia Piliwwood pllywood.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Masini mai le Plywood ma, vaega-taimi, oneone pusa

Lalo o le HORR - o se pusa meataʻalo. Totonu i totonu o le nofoa avetaʻavale, o loʻo i ai foi le "ulufale" i totonu o lenei atigipusa.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Vaʻai mai le isi itu

I le lautele, taavale laupapa mo tama o le manaia tele. Latou te fiafia i ai iina. Se isi filifiliga mai le pitonuu tuai.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O tua atu, e ala i le ala, e mafai foi ona e fuafua se pusa oneone ...

O le isi manatu manaia o le auala e fai ai se ata lafoia i luga aʻe o le taʻaloga o le taʻaloga: faʻasaʻo i le maualuga o le toʻotoʻo, togi le alalaga e ala i ai, faia o se ituaiga o le faleie. Ma le vevela, ma o le ata lafoia.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Toetoe a lafo ...

Fanau fale

O auiliiliga o taʻaloga e sili ona lauiloa i fanau: o lou fale, e mafai ona e faʻatasi mai i le Autasi-Grant o tagata matutua, faʻavae ai au tulafono. MO TAMAITI, E le afaina foi le mea na fausia ai lo la fale. Latou te taina se faleie mai le ie, holary mai lala. E tele le mamanu o fale o le taumafanafana o potu taumafanafana e vave ma faigofie ona "fausia." Ma o mea laiti e mafai ona tosina atu i lenei fausia: i totonu o le fale ma ona lava lima o le a sili atu ona manaia e taalo ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaauu i lalo o se fale tumaʻoti ma ou lava lima

Mo se faataitaiga, sala. Vaaia mo le taalo. O le galuega tonu lava lenei sa latou tafiesea ai le tele o taimi. I itu eseese, e faʻaigoaina ae eseʻese: O se 'au lau lau lau lauʻeleʻele ", se tasi" fale ", Chaseh, o mauda. E masani lava o mea na faʻaaogaina, o loʻo iai le 'au, o le isi mea o loʻo i ai. Faavae i luga o lenei "taufaafefe" ma e tele o fuafuaga o fale mo tamaiti ua faia.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Tele pou sa gagau i totonu o le slash, o ni nai vaiaso o le a liliu le fusiua

O le auala tele e fau ai se fale o le taumafanafana: Faʻapipiʻi ni nai pou i luga o fasilaau, tuu i tua o ato ma faʻatali i ni nai vaiaso seia oʻo ina matutua. O le foliga o lenei tagata ola ua mafai ona iai: i foliga o le cone, pei o le ata, o se masani masani comaish, sili atu pei o se fale, ma isi mea. Nonoa se tofa i le va o latou lava i le twine, palasitika clomps po o se mea faapena. Naʻo le taua o le sauniaina o se nofoaga mautu faʻapena, a leai e mafai e le Oloaina o le Simisezed le fausaga.

I se lautele, o loʻo faʻatali mo laʻau laʻau. E mafai ona e suʻiina se faʻafitauli o le ie, fai se ulufale i le wigwam ... avanoa mo le faʻaaogaina o le fantasy i le sami.

O le saoasaoa ma le atoatoa saogalemu auala e fausia ai le chaolash o loʻo i luga o le hoop e faʻamautu ai le ie ie. O lea ua tautau mai, faʻapea, i se laʻau. I lalo o le, decompose mass, ave le vaega i pito. E aliali mai se fale tele o le taumafanafana, o le a avea tamaiti ma Nezako ma malulu.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Chaolars o hoop ma ie ma fabric - anapogi, taugofie, saogalemu

Ma le isi, o se mamanu fuafuaina talafeagai e le gata i teine. Faʻamaumau i luga o le houp faʻaseiina mesh po o le faʻamaufaʻailogaina o ie. O tama e mautinoa lava o le a faʻatulagaina le laumua o le au laumua i totonu.

Afai o lau tama miti o se fale, pei o oe, o filifiliga e sili atu. E masani ona fausia i luga o le Framework Technology: E te tanuina pela i tulimanu, ua latou faatulagaina i fusi pito i lalo ma luga. O lalo ifo o le pito i lalo o le faavae mo le fola, o le pito i luga o le taualuga. Afai o le fale o loʻo fuafuaina le maualuga, o le pusa oneone e masani ona tuʻu i le pito i lalo. O le fale o loo i luga o le pito i luga o le tapuni mai le timu ma le la.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Maota maualuga mo tamaiti

Afai o loʻo fuafua le fale ile eleele, e mafai ona faʻatupu le fausiaina. Ina ia faatutu poloka o le a tu ai i le tulaga, e fai ai se pa (80 * 80 mm po o le 100 itula), compine i le lima i totonu o papala i luga o le atigi laupapa. Ina ua uma ona faʻaleleia i le pito maualalo i lalo o tulimanu o le fata, lea o le a lagolagoina mo puipui ma taualuga.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O se tasi o filifiliga mo fale mo taʻaloga a tamaiti i le atunuʻu poʻo le fanua

O nisi tamaiti e fiafia e fai se fale, e pei o tagata matutua: ma se faapaologa, se faitotoʻa moni ma se faʻamalama moni, faʻamalosiʻau ma matua foʻi ... o matua foi e sili atu ma le tasi. E tutusa lava le faavae: o le laupapa lea pe a aoina le faʻavaʻa o le fausiaina, ma ua le malie i le manaʻo. Televave galulue ma pepa pepa, pei o le vai vai palu, umi - ma laupapa po o laupapa.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Fale laupapa mo tamaiti, o loo patipati

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Se isi filifiliga o se pepe hout

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Lenei ua le o toe se fale, ae o se fale ma le telrace))

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Fale, pei o se tala talai - vaneina, luga o le hemp

Mauga mo tamaiti

Leai se mea sili ona lauiloa i le faateteleina o Gorki. Vave ona liligi atu le tele o le fiafia. Lenei mo matua ma faigata e tulai mai. O le a le mea e faia ai le mauga a tamaiti? O le fesootaiga masani o se fasi pepa faʻapipiʻi - nei na taugata, ma tuu o ia i luga o le auala e aunoa ma le vaʻavaʻaia - o le a ave. O le a le alu le uʻamea masani - e le vave ona faʻasolo, e tatau ona e sailia se sui. E tele filifiliga:

  • Saili se tagata ua sauni taumatau. Naʻo mea e manaʻomia e fetuunai ia i latou foliga.

    Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

    O le faʻaluloa o lenei tamaiti e faia mai le faʻafitauli uma o loʻo faamautu.

  • Fai se faaee o fafie, matua ma le totoʻa i luga o laupapa. O le a leai se foai vave atu, ae o tamaiti, e saogalemu ia se puao, e ui lava o le ulumatua o le a le faalavelaveina.

    Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

    O le Soul Garding's Slide e tatau ona teuteu ma le faaeteete

  • Kuka se laupapa laupapa ma se isi sili atu le masepela. O se filifiliga - liina vaega. E mafai ona e faʻaogaina le ogaimui lea e faʻatauina atu i maketi o fale. Ave maualuga i luga o itu ma faamau lelei. O le mauga e maua i le lamolemole, tiʻeti saogalemu, pati mo le tausaga. O foliga vaaia e moni "ae le o", ae fuafua uma lava i le tulaga o tomai. E mafai ona e tapunia pito e tapuni ai se plart-gaosi lelei fuafuaga, e mafai foi ona folau.

    Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

    Mo le saoasaoa televave tele, o le faʻaseʻe o tamaiti e mafai ona vaʻaia e Linoleum

  • Fai se pito o se laupepa lamolemole, liligiina uma le vai o le a ufiufi i faletaele. O lenei manatu o le faʻataʻitaʻiga, o le talosaga o le mea e leʻi i ai ...

Ma na o le faʻaseʻe i le atunuʻu pe latalata i le fale e seasea tele. E masani lava ona o se vaega o le taʻaloga faigata, lea e aofia ai ni atigifika eseese: rope ma sitepu faʻaliliuga ma ituaiga eseese o le faʻanoanoa, faʻamalolo i luga o coupbus ma, o mea uma e mafai ona fausiaina . E tele ni aitia e mafai ona maua i lalo i le ata ata.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Fale o tamaiti ma le mauga mo tamaiti

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Fafie Fafie - na o se vaega o le taaloga tulimanu mo tamaiti i le atunuu

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O le isi filifiliga: o se malae taʻalo ma o latou lava lima ma se laʻau, o le fale maualuga, aʻe ma oneone i le pito i lalo

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Seti o faasitepu, swang ma le pupula o tamaiti

Taupega

O aʻauga faʻamaloloina e taʻutaʻua e le gata i tamaiti, ae faʻapena foʻi i tagata matutua. E tele filifiliga eseese - mai le faʻataʻitaʻiga mo tamaiti, tamaiti matutua. O nisi oi latou na e vaai i le ata i luga. Ina ia faia ia faʻafiafiaga, e leai ni mea se tele o mea: filifili poʻo maea o le a tuʻuina atu le nofoa.

Afai e te faʻaaogaina maea - E te manaʻomia e siaki soo i latou tulaga: E le fiafia i latou mai le la e aʻafia ma mafai ona toso ese. O le filifili e sili atu le faʻatuatuaina o loʻo iai i lenei tulaga: latou te faʻataʻavaleina avega mamafa, ae fai ma sui o le isi tulaga lamatia: O fesoʻotaʻiga o le filifili o loʻo mafai ona avea ma paʻu. E matua tiga tele, ma e maua ai le tele o mata o mata. Ae o loo i ai le ala. I le mafuta ma le saogalemu, i luga o nei ma filifili i nofoaga o loo faia ai latou, o hosa laei. O le latou Sheld e puipuia ai lima o tamaiti ma tagata matutua oe swing (pe tiʻetiʻeina i latou).

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Faʻafefea ona puipuia le pepe lima i le taupega i luga o filifili

Na o lea e leai se faʻamoemoe - O se faʻalavelave e fia iloa e fiafia e piki i luga o tui, ia mafaufau ia i latou i taimi uma. O nisi taimi e aofia ai ma le mafiafia o le ituaiga o tampalin o loʻo avea o se nofoaga puipuia.

E masani ona tulaʻi mai fesili pe faʻafefea ona 'afa filifili poʻo maea i le koluse. Le sili ona lauiloa Karabain fofo. Ae e lua la latou mea e lua; a o latou 'auina atu, e fai togafiti leaga, ae maimau i lea, na faasolosolo ona latou faaoo ifo. O le ofu o le mea e faʻatatau i le tele o le lalagaina o tamaiti (latou te le o nofo i taimi uma i taimi uma i luga o aau e tasi) ma luga o le malosi o le faʻaaogaina. O vaega e foʻia uma e lua faʻafitauli e mafai ona faʻaoʻo i le faʻa-taimi, ae naʻo se vaega. O le filifiliga lona lua o le faʻaaogaina o ana fana, ae le mafai ona faia e aunoa ma le loto i ai. Tele o filifiliga e uiga i le faʻapipiʻi o le aau i le crossbar, vaʻai le ata i lalo.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O fea e maua ai ni masini faapena? I faleoloa faatau atu. Masalo o le ae mauaina isi aitia iina.

E masani ona tupu le fesili: Faʻafefea ma o le a le mea e mafua ai le nofoa. Ioe, mai iina. E oʻo mai i le paʻu pe mai le fasi o tarpalin, o se nofoa tuai - laupapa poʻo palasitika, naʻo se fasi laupapa. O le faipule o loʻo faʻatautaia ma le sumini tuai o loʻo faʻaaogaina.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O le fasi laupapa e mafai ona avea ma nofoa mo le taofi o le mafaufau o tamaiti

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Lio le laina ma maea - filifiliga sili

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O loo i luga o le Storm i luga o le aau - aisea e leai ai?

I le suia o latou ma tautau, e naʻo le palapala, o le a leai se tatou tautoga, ma le simulator mo le atinaʻeina o le paleni. Maoti se mea manaia i tama o le a avea ma filifiliga ma se laupapa mai le skate. Ma luga o le lautele o le tulaga e mafai ona e aau ma nofo ...

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Suiga o le masalosalo swang

Faasitepu ma le mautonu ala

O le faasitepu o se tasi lea o mea taua o loʻo faʻafesoʻotaʻi uma ai vaega o loʻo faʻataʻapeina i le tasi, faʻatagaina oe e te alu ese mai le tasi. Latou faia o le teuteuina lelei fafie. Laʻasaga e tatau ona taʻamilosaga (i le lapoa i le itiiti ifo i le 5 cm, ina ia faʻamalosi o latou lima) ma saʻo. E mafai ona e faia sitepu maea: O lea e faigata ai ona oso aʻea, ae e atiaʻe faʻaeteete.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O le rope o loo alu e faigata, ae e matua manaia le manumalo

O le tautau i le tasi itu o le maea grad, fai se maea lipine. O atigi mai le maea e le o fua e le aoga tele i luma. Latou te saogalemu, ae manaʻomia le alualu lelei i luga o gaioiga ma le ola aʻiaʻi. Muamua, e faigata le fanau, ae o luga o nei feʻau "leotele" ma toso ai i latou.

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Rope puipui ma spircase - o se auala sili e faia ai se tulaga sili ona manaia mo taʻaloga

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Schepered Cableway mo le faamaopoopo o gaioiga

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Faatosinaina fiafia mo tama

Lenei o le autu autu o elemene mai le malae taalo a tamaiti e aoina. Mo tama matutua, e mafai ona e faʻaopopoina se pa faalava ma mama. E le gata ina le naʻo le lotolotoi o le faʻamatulaga, ae faʻapea foʻi ma le malosi tele. I se tulaga lautele, o manatu e mafai ona tele naua. O nisi o latou i le ata i lalo. Matou te faʻamoemoe o le malae taʻalo na faia e au taumafaiga o le a aumaia le fiafia i fanau, ma oe fiafia i taimi uma e vaʻai i ou lava lima.

Ata o malae taʻalo ma elemene

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Sysmide's Swings's Swings

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Vai o le vai i le vevela - o le nofoaga sili ona lelei o le malologa

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Rope mai le tulaga mai le maea - e faamaopoopo ai gaioiga

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Mo tama matutua, e te manaʻomia se pa maufula pa, rope ma mama

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Tamaiti malae taʻalo i se fale i vae maualuluga - ata ma faʻailoga

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Tamaiti malae taʻalo i se fale i vae maualuluga - ata ma faʻailoga

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Se isi filifiliga o taʻaloga taʻaloga mo fanua poʻo le fale

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O le faʻamaloloina o le faʻamalologa mai paʻu

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Manaia le tele o fale e lua

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O se tasi o filifiliga mo le fale o le fanau ma le oneone pito i lalo o le tasi taualuga

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O le fale o tamaiti mai le laau

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O le pa e mafai ona faia o le hemp vali i le eseese lanu

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Hemp - lelei le atoatoa

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Soundbox mai le le fiafia i lalo o le taualuga

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O le tulimanu o tamaiti i le atunuu e tatau ona saogalemu

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Filifiliga manaia i le ituaiga o se nofoaafi

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Eseese atigi e aoina i luga o le tasi crossbar

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Tuufaatasiga o sitepu ma taufetuli

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Tamaiti o tamaiti - Pied Vaa

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Manaia tuʻufaʻatasiga o le tele o atigi

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O le isi alalaupapa i luga o le pirate vaa

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Eseese ituaiga o mea a tamaiti i le tasi faigata

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

Uamea faigata - mo i latou e mafai ona fai ma le uamea uamea

Faʻafefea ona fai se malae taʻalo o oe: 70 ata o fale moni

O le taʻaloga a tamaiti i le tulimanu ma le oneone

Tusi i luga o le autu: O le a se mea e mafai ona faia i le Vinyl faʻamaumauga: Vase ma fugalaʻau ulo, vali, uati ma ato e faia oe lava

Faitau atili