Nai lo le lamolemole ma vave sprinkle laminate

Anonim

E le sili atu le faigata le laminare nai lo le gagauina o le paso. O le vaega sili ona faigata o le galuega o le tipiina o nimellas. Mafaufau pe faʻafefea ona vaʻaia le laʻau ina ia sologa le laʻau, ma e leʻi fausia e le lamella e faʻaletonu i foliga o Chips poʻo le Tilo.

Talu ai o le laupapa filifilia e faia o le fagutugeded fafie, e tatau ona faia e se meafaigaluega mamafa. A leai, o sima ma taʻetaʻe ma tuʻituʻi o le a faia i le taimi o le faʻataʻitaʻiga gaioiga, o le a le mautonu o le pito o le a le tutusa.

Nai lo le lamolemole ma vave sprinkle laminate

E tatau foi ona sao le gauai atu i le mea moni e le mafai ona faatafuna le laminare i puipui. O lenei fola o loʻo ufiufi, faʻalagolago i le suiga i le tulaga o le susu i totonu o le potu, e mafai ona faʻalauteleina ma vaapiapi. Lokaina i le tele o povi i le taimi o le faʻalauteleina o mafaufauga, ma e tatau ona suia i mea fou. O le va i le va o le puipui ma le laugatasi laupapa e tatau ona le itiiti ifo 1 cm.

Meafaigaluega faaaoga e teuteu ai le laumua

Faʻatoʻaga le Komiti Faʻatonu e pei ona taua i lalo:

  • Eletise Siki;
  • Bulgarian;
  • hacksaw mo uamea;
  • O se mea faigaluega faʻapitoa fuafuaina mo le teuteuina o le Komiti Faʻatonu.

Nai lo le lamolemole ma vave sprinkle laminate

A o lei aumaia le ata tipi, ou te fia tosina mai ai i le sauniuniga galuega e tatau ona faia. Muamua o mea uma, e tatau ona e fuaina le tele e tatau ona i ai ni nimela latalata i totonu o puipui. Ile taimi lea, e tatau ona e gaoioi lemu.

Faʻaaogaina se penitala faigofie i le pito i tua o le lamella manaʻomia e faʻailoa ai le nofoaga o le tipi. Ma, e manaʻomia le faitau o le laina e tatau ona tipiina ai le tagata palali. E mafai ona fai le tofiga ma i le pito pito i luma o le pologa. Ae i le tulaga lea, e faʻaaogaina e faʻamau ai le ala stock i luga o le pologa. Ma ua uma ona fai se faailoga.

O le isi tulaga e tatau ona mafaufau i ai o le lautele o le lautele o le vaega tipi o le mea faigaluega na faaaoga.

Ma, afai o le faʻailoga ua uma ona faia, ona mafai lea ona e faʻagasolo e tipiina le laʻau.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu fualaʻau, faʻamaoni ma le faʻatasi ma le atunuʻu

Faʻaaogaina le eletise faʻapitoa

Nai lo le lamolemole ma vave sprinkle laminate

Afai e tatau ona e vave galue, e le mafai ona e faia e aunoa ma le eletise. E manaia le i ai o le poto masani i le fesoʻotaʻiga ma lenei mea faigaluega. A leai se mea faapena, e faʻaaogaina e faʻataʻitaʻi i se fasi fasi fafie pe sili atu lamellae.

Ia o lea i le taimi o loʻo tipiina i le fesoasoani a se eletise a le tagata laga, o Chips na faia, e manaʻomia le pikiina o le pia i luga o le la. E tatau ona faʻasaʻosaʻo, ma e iai nifo laiti. O le galuega galuega e tatau ona galue i luga o le saoasaoa tele. Ina ia lamolemole le tipi, e manaʻomia tele le vaega tipi o le eletise, ua siitia aʻe i le lamella.

A o le i amataina galuega, e tatau ona e faʻasaʻo le lamella. O le tausia o le a tupu e tusa ai ma le faailoga. O le mea lea, o le pati lea e tatau ai ona sao atu le faʻailoga o le faʻailoga i luga. E tele taimi e masani ai ona ulagi i tua o le laumei. Plank laminate i luga o le tulaga mautu. E fautuaina i lenei mataupu e faʻaaoga ai le nofoa.

Faaaogaina Bulgarian

O le mea moni, o le mea faigaluega e masani ona matou valaʻau ai le faʻailoga o Grinder. O se tulimanu tulimanu. E fetaui lelei mo le faapolopolo laminate. A o faia O nei gaioiga, e mafai ona e faʻaaogaina uma na tala ua faʻatulaga e galulue ma fafie ma na mea e mamanuina e galulue ma le uamea.

Nai lo le lamolemole ma vave sprinkle laminate

E aoga le maitauina o le tapunia i tisiketi ua fuafuaina e galulue ma uamea o manifinifi ma laiti. O lea la, i le taimi o le fa o laulaau o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai uili saʻo mo uamea. E i ai le faʻapitoa disk e faʻatau atu, lea ua mamanuina e tipi ai le lauʻeleʻele o le Komiti Faʻatonu. O le galue i lenei mea faigaluega, e mafai ona aloese mai le foliga mai o chips i luga o pa pa.

E manaʻomia le galue i le auala lava e tasi e pei o le faʻaaogaina o le eletise eletise jigsaw. O gaioiga uma e tatau ona lamolemole, ma e tatau ona faʻasaʻoina le pa paʻu i luga. O loʻo aliali mai le manogi faʻapitoa i le taimi o faʻagaioiga. O lenei ona o le mea moni o le laʻau e fesoʻotaʻi ma le vevela tisiki o le gronder.

Mataupu i luga o le autu: O le a se mea e manaʻomia mo le faʻamutaina o se laumua: O le filifiliga o le mea e sui ai, ofutino ma faʻaputuputu

Faaaoga Knobs

Afai e leai se ituaiga poʻo le eletise eletise, e mafai ona e tipiina le laumei ma hacksaw. E le mafai ona e faʻaaogaina e le gata o le mea faigaluega na mamanuina e galue ai ma fafie. Ua lelei foi le uamea mo le uamea. E tatau ona maitauina o le faʻaʻaita faʻagasologa o le a tele lava taimi.

Nai lo le lamolemole ma vave sprinkle laminate

A o le i amataina ma le galuega, e tatau ona e asiasia ma le totoʻa le mea faigaluega. Afai e iai nifo lapoa o nifo, aua le aloese mai le foliga o chips. E aoga foi i le iloiloina o le vaega tipi o le laau ma ua lava le mama. O lea, e sili le faʻaaogaina o le uamea faʻafitauli. E fautuaina e uia le vaega pito i luga o le hacksaw o paraffin.

Aʻo le i amataina galuega, talu ai i mataupu sa muamua atu, e manaʻomia le faʻasaʻoina o le fanua laumua i luga o le tulaga mautu. E le fautuaina e tagata tomai faapitoa le mamafa i luga o le naifi. O le fasi o le a le tutusa.

Faʻaaogaina se meafaigaluega faʻapitoa

Mo le faʻatauaina o se laupapa laupapa laupapa, faʻaopopo ai ma le Abigsaw, olo ma hacksaws, e mafai ona e faʻaaogaina se mea faigaluega faʻapitoa, poʻo le masini. I le taimi muamua, e mafai ona fai mai e foliga tutusa ma le Gullalotine lea e faaaogaina mo le tipi pepa. O le masini e faia o le lagolago, lea o loo i ai ia Bemella, Blaides ma Kisos. Ina ua uma ona fetaomi le 'au, o le Blade pa'ū i luga o le Lamel. O le fasimoli e mafolafola ma matagofie.

E masani ona galue lemu le masini, e aunoa ma le tuua o le lapisi lapisi ma pefu. I le mea o loʻo i luga o le taimi o le tau o loʻo avea ma ni faʻaletonu.

Nai lo le lamolemole ma vave sprinkle laminate

E mafai, o le mea moni, e faʻatau faʻatau se masini. Ae afai e te le faia i le toe faaleleia faapolofesa, e toetoe lava o taimi uma o le a na o le pefu i le tulimanu.

O le igoa faʻapitoa e faʻaaoga faʻapitoa mo le transverse tipiina o le lamella. Afai e te manaʻo e tipiina le laumua o loʻo i ai, ona e aunoa ma se grinder, o le jigsaw poʻo hacks e le mafai ona faia.

E le o se mea i taimi uma e atoatoa. Peitai, e tatau ona manatua o le a tulia le upu le lafo i luga o le laumua o le Komiti Faatino. O le a tapunia se palu le mautonu. Afai i le taimi o le ogaumu a le magllae, na faia se faitogafiti, ona le tatau lea ona e popole. O lea faʻaletonu e mafai ona faʻasaʻoina le faʻaaogaina o se faʻapipiʻi faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: Fale o le Homemade Snow Shapening masini

Na matou fuafua lava i fafo nai lo le vavaeina o le laumua. Peitai, mulimuli ane, ou te fia matauina le taimi e faʻaaoga ai le eletise faʻapitoa, grinder poʻo hackssaws i le taimi o faʻagaioiga o le a fausia. O le mea lea, e fautuaina le tatalaina o le fola ma le pepa, ata tifaga po o ie. Ma e le o se mea sili le aoga le galue i totonu o le potu lea e taoto ai na faia, ae i totonu o tuaoi. A maeʻa, o loʻo taʻoto le faʻafoliga o le mea e tatau ona i ai i luga o le mama.

A maeʻa ona tipiina le vaega o le laʻau, e tatau ona e soloia le nofoaga ma se damp rag. E faia lenei e faʻateʻa ai le pefu, lea e fausia ai ile faʻagasologa o le vaʻaia.

Faitau atili