Aoga o Belaian Kides

Anonim

Aoga o Belaian Kides

E i ai i luga o le Blairiassian Causis Calls i luga o le Wildand Privatan Doorments e faʻaaoga ai mea tau amio lelei o le maualuga maualuga. Faʻafetai i le avanoa o se lautele lautele o faʻataʻitaʻiga mo se tagata faʻatau masani, o se avanoa sili ona lelei e filifili ai se umukuka seti i lou tofo.

Tau i le umukuka o le kamupani "Valaʻau" o loʻo i luga o le laina i luga aʻe o le averesi, ae ona o le i ai o se mea moni mai le gaosi oloa i le 2 tausaga o le umukuran e faʻateleina ai .

Maualuga-lelei umukuka filifiliga filifilia

Aoga o Belaian Kides

Curved umukuka tomai foliga manaia tele

E tele peleni i le filifiliga saʻo o meaafale mo le umukuka. Muamua o mea uma, e le tau na o le faʻasaoina i uiga lelei, o ia oloa ua fuafuaina mo le faʻaaogaina umi, ma backs o mea taugofie e maua ai o latou foliga o le i ai le 2-3 tausaga ina ua uma ona faʻapipiʻi. E sili lea ona moni o vaega: faitotoʻa puipui taiala mo olo ma isi elemene e nafa ma le feʻaveaʻi o vaega uma. O le umukuka e le gata o le fatu o le fale mautotogi, ae o le vaega o le tumau o le vevela ma le susu. O ia tulaga mataʻutia, naʻo le maualuga o meafale faʻamasatia ma puipuiga mai nei itu.

Tele tausaga o le poto masani ma le tagata faʻaaoga iloiloga faʻamaonia o le "Call" meafale "o loʻo taua atoatoa le tulaga o tatou cuisis. E mafai ona faia ni fatu taʻitasi, e tusa ma lau oe lava galuega, tuʻuina uma le tele o le umukuka fuafuaina. E masani ona faʻalogo i ai i le mamanuina ma le tatalaina o lau ulu faʻafetai mo tamaʻi ueletoma. O faʻataʻitaʻiga e iai le tulimanu foliga ma faʻatagaina le sili ona talafeagai e faʻaalu ai le tulaga lelei o le potu.

O le filifiliga o ni mea mo le umukuka e tatau ona amata i se taʻiala manino o ou manaʻoga mo meaafale. Afai o lau filifiliga o se masani ma taugofie umukuka, e tatau ona e faia le fiafia i heldsets mai le MDF. Latou te le taugofie e pei o meaafale na faia i laupapa faatamala, ae o loʻo mafai ona tausisia ma se vevela maualuga susu ma le vevela. I le tulaga o le a faatino e le umukuka i le matafaioi a le aiga aoina o le upega tafaʻilagi ma le faʻaaogaina o le nofoaga lona lua, e sili atu ona faʻataʻavaleina meaafale mai le fafie. E faʻapea foʻi ona foliga lelei le matutu o le MDF, ma o le auala tele o le tulimanu o sefululima o loʻo faia mai ai.

Mataupu i luga o le autu: taofia le taualuga o le plasterboard ma le pito i tua ma ou lava lima: proceme alt-wate (ata, vitio)

Ituaiga o Belesalan Kitchens

O elemene autu e maua ai le ituaiga umukuka ma iloa ai le ulu o le ulu o le tele o le tele o le tele. O le fale gaosi "Valaʻau" faia ni vaega mai mea pei o:

  1. Suiga masani. O le sili ona taugata ma e tatau ona i ai le tele o tomai. E vaevaeina i totonu o le lua ituaiga: Fratwork ma Expes mai Fafie malosi. O meaafale o lenei ituaiga o loʻo i ai le pito i luga o le tau vasega ma ua faʻapipiʻiina i le taugata o le mea taua. O le tausiga o latou e matua faigata, o le laau masani o se mea faigata.
  2. Vali mdf. O le sili filifilia filifiliga mo le fua faatatau o tau-tulaga. Mullailaer Taufaʻatasiga papatusi a le MDF PASPTT TLAUNDE LESU I LE MOLIMAU OLAGA OLAGA, MA LE MULIMULI O LE VASEGA E MAFAI ONA FAIGOFIE LE FALE. O le filifiliga o lanu o na faia e tele le lautele ma faʻalagolago i ou mafaufauga. Mai le aupega e aoga le matauina o le gaʻo o lima o loʻo tumau i luga o luga, ma o le vali o le a ia mou atu i le taimi.
  3. MDF ma ata PVC CVC. Tala o le paketi o le umukuka headset. O meaa e foliga tutusa, ae o meatotino a le MDF ma se ata tifaga e le faʻatagaina ai le fausiaina o le voluma i luga o le stoclades e faigofie tele i tulaga o mamanu.
  4. Faavaa mDF. O le le taugofie filifiliga, ma o lea e mafai ona e avatua le umukuka se vaaiga manaia. O ia taʻaloga ua tuʻufaʻatasia atoatoa ma isi mea: palasitika, tioata, faʻata ma uʻamea. E meatotino ma le faiga o le faʻatinoga, o le faʻatau mai le faʻavae o le MDF e tele lava faʻatasi ma lapisi meafale.
  5. Chipboard. O le sili ona taugofie filifiliga. O mea o loʻo taʻua i tua o tekinolosi e faʻatagaina oe e avatu le puipuiga mai le susu mo le moa, o se taunuuga o ia e le leaga e faʻatinoina tulaga leaga. Mafai ona ufiufi i palasitika po o le pvc ata.
  6. Acrylic. O lenei ituaiga o tagata e taʻua foi o le palasitika, e ui lava latou te aofia ai MDfs poʻo se vaega o le laupapa, o le mea na o loʻo ufitia i se manifinifi ma palasitika. O le umukuka e i ai se faʻailoga faʻapitoa ma faʻateleina le teteʻe i le susu ma le vevela.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se kapoti i luga o le loggia ma le palu o le laina

Aoga o Belaian Kides

Aoga o Belaian Kides

Aoga o Belaian Kides

Aoga o Belaian Kides

Aoga o Belaian Kides

Aoga o Belaian Kides

Tulaga lelei ma le le fiafia o meafale "Valaʻau"

Pei o se isi meafale, umukuka gaosi "Call" e iai lo latou lelei ma le faaletonu. O latou penefiti e aofia ai:
  1. Maualuga le lelei faatinoga. I le gaosiga o meafale, meafaigaluega faaonapo nei ma tekinolosi e faʻaaogaina, ia mafai ai ona usitaʻia le sili ona sao i le gaosiga.
  2. Tagata taʻitoʻatasi masani i poloaiga. Ua ia te oe le avanoa e filifili ai se laina kamuta a le umukuka pe fetuʻunaʻi le poloketi e tusa ai ma ou manaʻoga.
  3. O le lelei auaunaga ma le avanoa o se vaitaimi mulimuli. A faʻatau meafale ma faʻaiʻu se feagaiga mo lona tuʻuina atu i le Auaunaga e tau, o le Commurse Concheperation Faʻapitoa Faʻapitoa Manaʻomia. O le taimi o le avanoa e tumau ai i le 2 tausaga faʻatagaina oe e le aofia ai ni malologa o soʻo se mea e ono tupu ai i le mea sese o le gaosi oloa.

I le taimi o gaioiga, o nisi faaletonu e tatalaina:

  1. O le tau o umukuka ulu e matua maualuga lava, aemaise lava pe a e faʻatusatusa i le taugofie Saina tagata tauva o loʻo salalau le maketi i ona po nei e sili ona lelei i le lelei.
  2. Ona o le mamao ese o le gaosiga mai maketi autu, o le lafoina o meaafale e tele taimi. O le mea moni o le mea moni o le gaosiga o meafale e amata ona maeʻa le faʻaiuga o le konekarate ma le galuega o le talafeagai fua, mauaina o le faʻatauga o loʻo manaʻomia.

Vaega o le faʻapipiʻiina o le fausia-i meafaigaluega

Aoga o Belaian Kides

Na faapipiiina le Plate, o le umu

O le umukuka faaonapo nei e faigata ona mafaufauina e aunoa ma ni metotia, e sili atu le faia o le galuega a le hostess i le fale. A filifilia ma fausiaina se poloketi umukuka, o le lumanaʻi tulaga o le fale tekonolosi e tatau ona mataala faʻapitoa.

E le tatau ona faia se mea sese masani, o loʻo taoto tulaga sese, o loʻo taoto i le tulaga o mea faigaluega a le aiga i le poloketi "i le mata" e ono oʻo atu ai i le mamafa o le fufuluina o le uafu. , Faʻafesoʻotaʻi i le Showerator network ma masini moli. Iloilo le tulaga o soo o taimi muamua ina ia latou le faʻafuaseʻi ona lilo i tua atu o le Kapeneta.

A o le filifilia o se umukuka tele, e amanaia ai o le a manaʻomia le fesootai i le ea, e aunoa ma le faʻaleagaina o le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faia le ea i totonu o le uamea faletaavale

Taumafai e filifili le tulaga o le fufuluina i se auala e le tatau ona ou nofo ai i lalo o le muaulu i le amataga o le Kapeneta mo ipu.

E aoga le taliaina i le taimi nei o loʻo i ai nei e sui ai le masani a umukuka mai le fola ma le puipuia o mea mai i isi mea o loʻo i ai: kaleni poʻo le palasitika poʻo le uʻamea.

O le faʻata o le faʻata e foliga mai e muamua, pei ona faʻaalia i le vateatea i le avanoa, ae o ala mai le vaisu o le vai ma le mata o gaʻo e faigofie ona faʻaleagaina le gaʻo atoa.

Styliated Beelausian Cuisine mai le fale gaosi "Valaʻau" Faʻamalosi atoatoa i luga o le maketi ma sili ona taugata o le au gaosi Europa gaosi oloa. E faigata ona momoli le faʻamatalaga pe faʻaaogaina le ata o le tele o lanu ma le foliga o le pito i luga o le tele o mea mai mea eseese. E ui lava i ni mea le aoga, le lelei o meaafale atoa.

O faleoloa ma salons o le faʻatau atu o le kamuta a le kamupani mai le kamupani "valaʻau" i le tele o mataupu e galulue saʻo ma le gaosiga a le gaosi oloa, e mafai ai ona foia ni faʻafitauli e aliaʻe mai i le taimi o gaioiga. Faaaogaina i le manatu loloto ma aloaia tusitusiga pepa aloaia, ua e mauaina se faamaoniga mo le 2 tausaga. O le i ai o le aufaʻatasi fale gaosi oloa i le tele o itu e mautinoa ai le i ai o vaega o vaega ma latou sui fesuiaʻiga.

O le "Valaʻau" fale gaosi e iai le 16 tausaga o le poto masani i le teritori o le cisb atunuu ma Europa. O le tele o fesoʻotaʻiga o le ofisa aloaʻia ma paʻaga o loʻo mafai ai ona e suʻesuʻe i le tele o oloa i soʻo se taimi ma filifili le filifiliga talafeagai.

Faitau atili