Vai malulu o le tino

Anonim

Vai malulu o le tino

O se komepiuta faaonapo nei ua le o toe o se mea e te fiafia i ai, e le gata o se masini lolomiina, e le gata i le tele o faasalalauga o le Media Center. I le faʻaopopoina o le tele o uiga lelei ma aoga, komepiuta o tausaga ua ausia ai tausaga ua tele na mauaina ni faʻalavelave. O le tauiviga mo le siʻitia o parrots e le pasi ai le aoga - o le vevela o le faʻaletonu e matua le mafai ona tuputupu aʻe, o lo o i le komepiuta. O le mea muamua e oʻo mai i le mafaufau o le tele o lapoʻa lapoʻa ma le le mafai. O le vevela, o mea moni, e pa'ū, ae o le isi faʻafitauli e sau: Ina ua maeʻa, e amata ona faʻamanatu e le komipiuta le leo o le faʻamamaina o le pulou :) o le turrine o le vaalele vaalele :).

O le fofo o le - faʻaaoga le faiga malu. O le tupulaga mulimuli o masini e ofoina atu se filifiliga le leoa.

O le faiga o se tino ua tapunia: o le vai o le vai i luga o le gaosi-> nofoa afi-> pamu-> pamu-> vai sapalai. Ole tele o nei faiga e sili atu le aoga tele nai lo le ea malulu ma i le taimi lava e tasi le tele o susua. I se faʻaopopoga, mai totonu o le komipiuta e amata ona tutusa ma se ituaiga o hardcore symbisis o hoses ma uaea. O se faʻafitauli na o le tau e ono eseese mai le 80-90 $ 2-300, ma e oʻo lava i lenei mea e le o le tapulaa. Lau pele Systems e masani lava ona maeʻa ona maeʻa lava i mea uma nai lo mea e te mafaia, mo le faʻamamaina uma komepiuta vaega. E le gata i latou e le gata i le tagatalauasi, pamu, talitoso ma le tineia o le vai mo se ata vitio, chipt, ma se faigata. Ou te manatu e leʻo se tagata lautele uma o le a faʻamauina ai le 200 lanumeamata mo sea faiga. E tumau lava lea ia e faia ai oe lava, pe faʻatau ni mea faigaluega ma faigofie. O le faiga e masani ona aofia uma ai le laddia o loʻo tutusa uma, pamu ma naʻo le tasi le vai-poloka - mo le tagata gaosi. O le faʻagasologa o le mea moni o le autu autu o le vevela i la matou uo o aʻu. A o kata vitio, aemaise mai le augatupulaga mulimuli, ua vevela foi, ae le o le vai vaivai, faʻapea foi ma le chimp o totoe.

E tumau pea le faʻamaeʻaina o le vai ua leiloa poloka, ma o le a tatou maua se vai faʻamalosia atoa :).

I luga o le gaosiga o se vai-poloka i le itu i matu poʻo le GPU, faʻatasi ai ma ou lima, o le a talanoaina i lenei tusitusiga. Pau le mea atonu o lenei mea i lenei poloka o le a le mafai ona faia ia oe lava - o lenei o le militeli auala i totonu o le 'apamemea. E tatau ona e mauaina se fale gaosi faletusi masani "tuagane o le tuagane o Asus; O lea, o le a tatou manaʻomia:

Mea

  • Se fasi apamemea e talafeagai le 40x40xx10 mm (sa ou faʻaaogaina se fasi apamemea eletise ma le mafiafia o le 1 cm, faʻamasinoga;
  • Manatu ma le mafiafia o le itiiti ifo 5m;
  • faagaau mo le sili atu le lelei o mea talafeagai mo lau faiga nofoaga (Sa ou faaaogaina le 8mm);
  • M3 fao;
  • Superwar taitaia (sili atu 2);
  • O le mea lelei mo uamea po o le sili ona lelei o le tagata, i se isi mea;
  • DIVILS MA LE MALOSI O LE 2,7mm, 3mm ma 0.2 MM mafiafia o le Tabe faaaoga mo fetauiga;
  • seti o tagata suʻesuʻe M3 (№1 ma №2);
  • Schucker numera0 ma sili atu tele atu;
  • faila (pe a leai se ata tifaga);
  • o le samala;
  • patipati pe leaga;
  • sikulukalaiva;
  • Faasolosolo scotch;
  • Vaeluaina Prop spray vali (po o se isi lanu e te fiafia iai);
  • PoXipual kelu;
  • Silikicone oglant;
  • Na o le sili ona manifinifi po o le afl.

Laasaga 1 . O lea, faagasolo. Ina ia amata ona tamoe i le "Uncle vassa" ma le galuega o le lumanaʻi o le vai-poloka ma mo le totogi talafeagai, faʻamolemole tuʻu i le ata o le sikuea 40x40 mm.

Vai malulu o le tino

O le ituaiga e mafai ona tuʻuina atu ma tutoʻatasi ma le hacksaw ma se faila, ae talitonu ia te aʻu pe a mafai ona faia i le masini, e tatau ona e faʻaaogaina. E leʻi umi ae ou te leʻi taumafai e suʻe lea o le itu taumatau "Unūmo o le taimi amata ona amata amata ai ona umi ma sa ou taulimaina le galuega. O le apamemea o se fafine viscous uamea, na vaʻaia e le hacksaw, ma o le faila e leʻo iai. I le gasologa o le faʻagaioiga, na ou faʻamalosi ai ma e mamaʻi oʻu lima, peiseai na ou maua se mamafa. O itu uma e lua o le galuega e tatau ona faʻaofi i luga o le paʻu o le leai, ma o le tasi o le a tuʻuina atu i le mea o le malu, ma le filolima. O le faia o lenei mea, malupuipuia le sakete i luga o le mafolafola luga, mautinoa e le pa'ū o ia i luga o chips pe sili atu le malosi ma toniga. Ma o le pito i lalo (o le tasi lea e leai ni auala

Vai malulu o le tino
E manaʻomia le sogiso i le faʻata na susulu mai o le lagona o lagona, sisi le "goy" faʻapipiʻi. O mea uma e tatau mo le maualuga-tulaga vavalalata i le vai vai i le malu mafiafia. Afai o le le tumau i lalo o le pito i lalo, o le vai-poloka o le a le tago atu atoatoa i chips, ma o se iʻuga - o loʻo tautau e leai se tasi, e leai se tasi e tautau ai. Afai o le pito i luga o le a le mautonu, o le a lagona le leaga o le tapuni ia te ia, ma ua taufaamatau i le laka. O le polesi e sili atu le popoto e sili atu i le ave o le valivali vali, ina ia aua le maosia i le faiga o isi galuega. O le iʻuga, o le taimi umi e maua ai lenei auiliiliga:

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faʻasino tusi pepa mo le tusi: tulimanu vitio ma ata

Vai malulu o le tino

Laasaga 2. . Mai luga, o auala o le a tapunia ai le pulou mai le Pepela, o le a matou faʻapipiʻiina e fao. Drills pu mo le fao 2.7mm drill. Aua neʻi galo e siaki nofoaga faʻaalu ina ia aua le alu ese le taʻavale. E tatau ona e faʻamalosiina lelei ma le faʻaeteete e ala i le uuina o le vaega i le mea leaga poʻo le pamu. E manaʻomia le mautinoa o le arlill e tatau ona masani ai i le luga o le galuega ma e le faalagolago i itu eseese, e le mafai ai ona tipiina le lapoʻa o ia ma oe o le a tatau ona afu ma le hackssaw ma se faila pe tamoe i "le uso o vale".

Laasaga 3. . Faaauau nei e tipi le filo. Muamua, na matou tipiina le faʻailoga Nu.1 (o le tasi ma le sili atu le agamalu-lima sikoa i le amataga o le filo). A o le vaneina o se filo, o le popo e tatau ona alu lelei i luga o le pu axis. O le faia o le 2-3 e liliu le uati, e tatau ona e liliu le popo i tua mai le 0.5-1 Faʻaliliu e aveese Shavivers, ona toe foʻi lea o le 2-3. E le manaʻomia le a sau mea leaga, ona e mafai lea ona gagau le tapuni i totonu o le pu ma, o le iʻuga, o le, hacks poʻo le "uso o Asussa" :). Ma e oʻo lava i le filo ua tipi i luga o le umi atoa. O le popo ao le i galue e manaia le uunate ma masini. Ina ua maeʻa le tausiga o le No. 1 Trear e tipi i pu uma, tipi Nu. 2 e Toll. O lenei Tap e tatau ona faigofie ona o le lata mai le saunia-filo. Peitaʻi, e manaʻomia foʻi mai le taimi i le taimi e toe foʻi ai e aveese ai chips.

Laasaga 4. . I le isi taimi, e tatau ona tatou faia se suega susilissfieds tapuni. Sa ou faaaogaina le ata tifaga ma le tipi ese disk. E sili pe a fai o le tapuni e sau i fafo atu o le tele o apamemea, o lea la o le sili atu o le faasee, taofi pe a tosina mai i luga o le ufiufi. E manaʻomia foʻi ona galo lou "taliga" pe o le a faʻapipiʻi a matou vai i le laupapa. O le mamao i le va o pu e tatau ona tosoina. Mo le le faʻamaoni, na ou tuʻuina atu ia i latou i luga o le afeafe laʻei mai i le ata, faʻaaoga i le tapuni. A uma le tapuni, o le pito o loʻo manaʻomia ona togafitia ma se faila ma le paʻu, muamua sili atu ma le leai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻaoso mo pepa talosaga mo tamaiti vasega 1: Afatafua ma Vase

Laasaga 5. . Le isi, tuʻu pu i lalo o le fao i le tapuni, ua taʻu ai i luga o le apamemea avanoa. O le lumanaʻi pu e tatau ona faitauina foʻi, ae e le manaʻomia le tuʻituʻi o le samala i luga o le lisi, o le lamatiaga o le tioata e sili. E sili le "siaki" o latou DEWER, toso malosi ma misa i ai :). Holes Challing 3mm Chall. O le alofa - vaivai mea, ma o pu o le a tapeina sina sili atu - e manaʻomia mo matou e o i ai iina ma le M3 srews. Afai e te matua talitonuina i ou tomai ma o le a mafai ona e tiaʻi pu uma, ae le o le "faʻaolaina", poʻo le telefoni, ona faʻaaoga lea o le 3.2mm gell :).

Laasaga 6. . O lea ua e tusia le faavaa i le apamemea avanoa ma tuu nofoaga o nofoaga o pu i lalo o le fetaui lelei i le ogatotonu o auala o le militega, o curs foi tagata taʻitoʻatasi. Matou te tapeina le tapuni ma vili i totonu o pu ma se taʻavale i le 0.2 mm mafiafia nai lo le fetaui lelei. Mai lea, i totonu o le tapuni, matou te faia ni 'ai laiti i luga o pito o pu, ina ia faʻatumuina e le kulimi, ma le fetaui lelei ma sa sili ona faʻatumuina i latou. Ina ia mafai ona faia le tioata teisi, matou te olo i le itu pito i fafo o le paʻu o le zero, tuʻu i luga o le mafolafola luga. Matou te tagi mai i le paipa e lua o le 1.5-2 cm le umi, matou te faʻaleleia le nofoaga eli ai i le faila e aveese le burs.

Vai malulu o le tino

Vai malulu o le tino

Laasaga 7. . Matou te teteʻa poXipol glue e tusa ai ma faʻatonuga i totonu o le pusa (e leai se mea faigata i totonu, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻia 2 vaega i le tutusa ma le manifinifi. Faaofi le talafeagai i luga o le tapuni mai fafo. O le tele o kefu e fausia se mama mama faataamilo i le fetaui lelei, le aoga tele. O toega o le tetea o le tetea e faʻatumu ai tagata toso mai totonu. A maeʻa ona faʻamautu e le Gelu (o faʻatonuga na tusia le 1 itula, i le mea moni - sili atu muamua), matou te aveese foʻi toe vaega o le paʻu, tuʻu i luga i luga. Olo le pito i tua o le faavaa ma le zero e maua ai se lanu palu.

Laasaga 8. . Ua oʻo i le taimi e aoina faʻatasi ai le vai. Slip Copper Avanoa i le paʻi atu o nofoaga ma le tapuni manifinifi vaega o le sami sili ona-sami. Faʻafesoʻotaʻi lemu i luga o le ufiufi ma le saogalemu fao. E le fautuaina e aua neʻi ofi mai le tapuni ina ia aua neʻi faʻamalosi le taligalu. O fao e tatau ona faʻamalosia seʻia taofi, ae e te le manaʻomia ona teu tupe i lenei faiga uma o le siliki :), o le tagata pele e mafai ona gau. E sili atu le le aapa atu nai lo le toso. Le lava le malosi o le vai-poloka o le a le maua pea le taligalu.

Laasaga 9. . A maeʻa ona fai mai le maʻi, o le vai o le vai ua sauni e faʻaaoga. Ma o le masani masani o le a tuu o ia i le komepiuta ma fiafia ai. Ae o soʻo se aʻoaʻoga o le a fai atu ... E leai se tagi: "Ae a le mea e uiga i le pito i tua!?" :). Mo le pito i tua, o le a matou faʻaaogaina se tasi pe lua superfopa na mafua ai ona naʻo le lima). Afai o le taʻitaʻi o le lua, e sili atu le faʻapipiʻiina o isi itu o le tapuni, lafo teisi "i le faʻalumaina" ina ia latou ufiufi le vaega tele. Afai e i ai sau 3-milimita na mafua ai ona o le mauaina o le avanoa o le tapuni o le tapuni na o le totoina. Afai o Totonu o 5 MillImerity e pei o aʻu, ma o le faavaa e 5m, o le a e mafai ona suia i latou ma se faila poʻo le faʻatagaina o latou foliga ma tuʻu i ai

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e toeseina se peigenor: vitio faʻatonuga mo le suisui ma ou lava lima

Laasaga 10. . I lalo o le mulimuli na mafua ai, e manaʻomia le "tomai faʻapolofesa" o le taʻavale o le o Oblong o loʻo i le pito o le faavaa. Ua faʻapipiʻiina i totonu o mauaina i le faʻaaogaina o le mautane poʻo le poxipool, e filifili mai ai. E matua manino lava i na mea ina ua uma le 'aisa. O le Poxipul e faʻaauau le talitonuina, peitaʻi o le mautane i le tulaga o le faʻatupuina o le taʻitaʻi e mafai ona vaʻaia ma vaʻai le leo. Ua faia le taulaga o le fufuluina mai le tulaga molem molex parctor mai le 12 pe 5 vol e ala i le tagata solitulafono. Na ou filifilia le 5 volts ma le tagata tetee i le 100 ohms.

Vai malulu o le tino

Laasaga 11. . O le a mafai ona e taʻe ma uaea tuʻusaʻo i galuega a le au kapeti, sa ou faʻaaogaina le chip mai le tuai failauga (e sili atu mo le 2 faʻafesoʻotaʻi mai le toe setiina, mo se faʻataʻitaʻiga :). E mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi le mea na tupu i le HDD na mafua ai ona feololo, ona e feololo ai lea o lau hard disk. I le aotelega, o le lele o le fantasy e le gata.

Laasaga 12. . E mafai ona e nofo i le mea lea, ae o le a matou o atili ai ... o le a matou faia se pupula "ata" i luga o le apolock. Matou te tuʻufaʻatasia i le valiina o le pito o le fetaui lelei ma nofoaga tatou te mananao e tuʻua le susulu, e le galo foi e fuligiina le vai o le vai.

Laasaga 13. . Matou te mauaina se AErosol vali mafai (sa ou faʻaaogaina le "Chromium Prost") luluina ma vali le vai. E le aoga le sasaina o le tele o taga, ese lava pe mafai ona faia le atoatoa. Upusii mai le faʻatonuga i luga o le paluni: "O nisi manifinifi manifinifi, e sili ona lelei le aoga nai lo le tasi le mafiafia."

Laasaga 14. . Ina ua uma ona mago, na aveese totoʻa ai e le vali le scotch ma fiafia i le iʻuga o le foafoaga;).

Vai malulu o le tino

I se tulaga faʻapena, e mafai ai ona fai se sapalai i luga o le faʻagaioia, ae naʻo itulagi e manaʻomia ona siʻitia i le 50x50 mm. I laʻu komepiuta tu i luga o le fale.

Laasaga 15. . O lea ua oʻo i le taimi e faʻatulaga ai a matou galuega i lou nofoaga. Matou te ave ese mai le malaga mai le komepiuta. Aveese le "Native" lalaga mai le Chipset. I le laʻau laulu, matou te tuʻuina le fata faʻapipiʻi ma faʻalelei ia latou mai le pito i lalo o nati. Matou te mauaina lenei mamanu:

Vai malulu o le tino

Laasaga 16. . Na matou setiina le galuega i lou tulaga, e le galo e faʻaaoga se auala maloloina fou i luga o le chip. E fufusi ni fao fou, ae le fufusi, a leai, e mafai ona latou pa le chip po o le ipu tioata. Toe faʻapipiʻi le Jobboard i le nofoaga ma aoina le komepiuta. Na ou liliu i le pa'ū o le Chipset i totonu o le pa o le hese i luma o le tagata gaosi. O le mea moni, sa eseese o se va o lala o le hosea i le 2 auala ma tutusa, ae mo le mea e te manaʻomia ai le 2 oʻu manatu e le i iai. Ina ua maeʻa faʻapipiʻi le vai-poloka, o le vevela o le chipset ma 35 faamalamalamaina pa'ū i le 29-30, o le vevela o le tagata faʻatino e le suia (na feoaʻi ai foʻi ma le vai).

O le auala lea o le vai atoa o le vai o le vai ma le susulu o le fono

Vai malulu o le tino

Faitau atili