Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Anonim

Po o le a lava le fale o le eria e aunoa ma se pa i luga o le togafiti e le faia. E le mafai lava ona ulufale mea uma i totonu o le fale, tusa lava pe iai se nofoaga, ae uma pe afai e leai se nofoaga, sili atu - sili atu - sili atu - sili atu - sili atu - sili atu - sili atu - le falega tatau. O lenei, i le ala lea, atonu o le muamua poto masani i le fausiaina o ia lava: E mafai ona fausia se pa po o ou lima e aunoa ma tomai. O le mea autu o lima o lima o loʻo tupu mai le nofoaga saʻo.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

A manaʻo, e mafai ona faia le fale manu pei o se tamaʻi fale

O a mea e fausia

Afai o le shed o loʻo i tafatafa o le fale ma o ou foliga e te manaʻomia, e ono afaina ai e faʻaaoga ai mea lava i le fausiaina o le fale. Afai e te le manaʻo e faʻaalu se aofaʻi tele i le fale talimalo, e mafai ona e pikiina le faʻauma ina ua matou lomia ma e le iloga. I le tele o tulaga, e le matua faigata tele: tekinolosi tele ma tele mea uma e toe gaosia le foliga o foliga taugata uma. O le faʻataʻitaʻiga faʻailoga o lenei o lo o sivii. O loʻo i lalo o le ogalaau, pa, piliki, maʻa ma eseʻese o faʻamaʻi. Ma e le manaʻomia le faʻaaogaina o ni taugata e fausia ai se uafu. E sili atu ona aoga le faʻaogaina o tekinosu tau gaosia, ona filifili lea o mea ma le mea e tutusa ma le faʻamutaina o le fale tele.

Faʻafefea ona vave ma taugofie ona fausia se fale pa

Sili atu le saoasaoa ma i le taimi lava e tasi o se taugofie o le fausiaina o le shed - luga o le tino tekinolosi. Atonu e tatagi le laupapa poʻo le faʻapipiʻi, e mosa i fafo atu o le ogatoga, tuu le taualuga ma mea uma, ua sauni le mimilo o le fale. Afai o le Shed fuafuaina laupapa, e aoina mai se pa ma laupapa. O le Shed Smise mafai ona faigofie ona faia mai le PASID PIPE: O le sikuea satauro vaega ma kuka ma le faigofie i taimi. O loo i ai pea se uʻamea faʻapitoa. O le a oʻo i le faʻauiga o le faʻauiga, ma o le mamanu atoa o loʻo avea ma gaosia ma gaosia i totonu o le fale gaosi. O i na fale e manatu o le taugofie, e faigata ona fatuina o le a taugata. O le faʻapotopotoga ma uʻamea ma uʻamea ma laupapa laupapa e i ai ni nai aso: e le o faʻamaonia.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Afa-fauina shd: Paul ma lua pa puipui tu, o loʻo tumau i le faʻapipiʻiina o pupuʻu ma faia se faʻasologa

O le fausiaina o faʻavaʻa e malamalama, aua o le faʻavae i lalo o le barn e manaʻomia le malamalama. Ile tele o taimi, e lava o koluma, lanu sima, o nisi taimi o fao faaputuga e faʻapipiʻi pe latou te faia belbilic. I luga o sili atu le faigata eleele ma mo i latou e pei o le faʻatuatuaina, e mafai ona fausia se monolithic poʻo le faʻavaeina (mai le faʻavae faavae) o le lipine piliona.

I luga o se faavae fusiua fua, e mafai ona faia se pa o poloka poloka po o piliki. I lea tulaga, atoa ai ma eleele solo solo, o le fale o le a tutu masani lava. Afai o le a liu o le a feutagaʻi, faʻatasi ai ma le faʻavae, o lona uiga o le ono lamatia o tautau e laʻititi.

Ua mafai ona fausia le faʻavaʻa e aunoa ma se faʻavae. Ona o le racks (faʻagaioiga mai le liʻo) o le a manaʻomia ona pa i le 60-80 cm, sima, ona faʻalelei lea o le pito i lalo lalo, ae o le a tuʻu i lalo le fola. Ae i lenei auala o le a le fausia ai se fausaga tele. Maualuga - o se tamai camork ma o le laupapa laupapa lata ane.

Se isi filifiliga. E talafeagai mo eleele ma le vai, mai le vai e lelei ona o loʻo i ai loloto vai. Ona iai lea o le taulalota, lea e sili ona fuafuaina e le 50 cm Barn i itu taʻitasi, aveese le turne ma faia oneone-alalaupapa. I luga o le tiʻetiʻe maamotu i totonu o le fusi saito ma faamau ai le lags o le fola (gaosia e se anti-splicer mo le fesoʻotaʻiga tuusaʻo o laupapa ma se eleele. Pau lava lena. Leai ni faigata.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Faamavae e aunoa ma se faavae

E le o le sili filifiliga lea: Tusa lava ma le maualalo tulaga o eleele eleele ma auiliili auiliili o fafie, o le a leai se pupuu. Afai e fetaui ma oe, e mafai ona e faia.

O le a le mea e fausia ai se faleuila i le fale na faitau iinei (polokalame ma ata).

Faavae mo le tino ua soloia

Ituaiga uma o le faaputuga po o le pa puipui na faʻamatala mai ai le nofoaga o loʻo lagolago i le Permime: tatau i tulimanu tulimanu o le fausaga ma nofoaga o Jumpers e lata (Vaega), pe a fai e saunia. O le maualuga maualuga e faʻalagolago i le shed lapoʻa ma o le a le mata o loʻo fuafua e faʻaaoga. O le sili atu o le agaʻi atu, o le lapoʻa o le vaega latou te manaʻomia ai Lauga.

Tusitusiga i luga o le autu: ituaiga o kesi mo linoleum - pe faʻafefea ona filifili saʻo

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se lautele o le STED 2 mita, e mafai ona e faia naʻo le lua laina o koluma ma togi o le 150 * 50 mm (i le tulaga maualuga). Afai o le lautele o le Shed o 3 mita, ona faʻamalosia lea o le lagolago (koluma, faaputuga), pe ave le laupapa 150 * 70 mm. Fuafua o le a taugofie i lau eria, ma filifili.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Lafoina le manifinifi i lalo o pou

Faatasi ai ma le lautele o le laupapa, 100 mm fola i lalo o ona vae ua matua leai se pisa. O lea e i ai le sitepu o le faʻapipiʻi o le lag e fai e tusa ma le 30 cm. Ona le o le declecce e le o mea uma, pe e faʻamoemoe i le mamafa).

Televave e fai se faavae i luga o poloka atoa: E mafai ona e faʻatau pe faia oe lava. Ua fefefe i latou e le itiiti ifo i le tele nai lo poloka. I le pito i lalo, oneone, taalo mai, ona e ai ai lea, ua sao foi o ia. O le le mafiafia o le infed i le fogaga o le 20-30 cm. O poloka poloka i luga, ma o le poloka maualalo o loʻo faʻamauina i luga o poloka.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

A maeʻa poloka poloka, o le pito i lalo o loʻo tuʻuina atu ia i latou

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se mea laiti-libzon Foundation, ona eli lea o le utu i le 40-60 cm e faʻatatau i le eleele, o le paʻu e tatau ona lautele pe sili atu : O le galuega e faʻapipiʻi i totonu. Dno tulaga, trambet. Nutimomoia maa i luga o le pito i lalo ma tram.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Mo mea gaosi faʻaaoga laupapa 150 * 50 mm, ina ua i ai se avanoa e faʻaaoga ai i le lumanaʻi, latou ua faʻamatalaina e le faʻamasinoga. Ina ua maeʻa ona faʻaoʻo le pepa o le pepa (pei o le sima o loʻo puʻeina) sa latou le fiafia i ai ma tuʻu i luga o le fola

Mai le bod 12-14 mm na tafafao ma le faavaa. E fa liligiina o le fa o linedidal e fesoʻotaʻi ma se faʻavaʻa na faia o se lamolemole rod 6-8 mm. O le tele o faʻavaʻa e tatau ona faʻapea o le faʻamalosia atoa o loʻo i luga o pito o le lipine i le mamao o le 5 cm. Mo se faʻataʻitaʻiga, ona feoai lea o le 40 * 25 cm, ona feʻei ai lea o le faʻavae o le 40 * 25 cm, ona feʻei ai lea o le faʻavae o le 40 * 25 cm, ona feʻei ai lea o le faʻavae o le 40 * CM, ona feʻei ai lea o le pro. Faapimanatuga o le vaega o le 30 * 15 cm.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

O le tufuga o le tufuga ua faʻapipiʻiina i totonu o le galuega, o lo o tumu i le sima o ituaiga e le maualalo nai lo M-200

Faitau atili e uiga i le faʻavaʻa mo se taʻamilosaga faavae, faitau ii.

Laupapa laupapa ua ia te oe lava: sitepu i le sitepu ma le ata

O le swedron shed o 6 * 3 mita na fausia. O le taualuga o se tasi moega e tasi, le aʻa o Ondulin. O le maualuga o le pito i luma o le poloka o 3 mita, o le tua - 2.4 m. Faʻatinoga na faʻaalia o le paʻu o le kiona e le faʻaputuputu ai le tele (flax eria).

Tulaga FBS 600 * 300 * 200 na faaaogaina o se Faavae mo le Shed. Ua tuʻuina i latou i luga o le oneone i lalo ma le mafiafia o le 25 cm. I luga o poloka, o le tapunia o le susu o se vaega o rubbroid o se vaega o le crumbroid o le crumbroid o se vaega o rubberoid o se vaega o le crumbroid o se vaega o crubbroid o se vaega o rubbroid o se vaega o le crumbroid. Luga o loʻo faʻapipiʻiina pea i le tutusa mastic vaega o le "hydrotect". O ia ituaiga keke e faia ona o le eleele eleele e maualuga, e taua le puipuia o le fausiaina mai le dapine.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Amataga o le fausiaina o le fale manu. O le Faavae o loʻo iai le Cappoceing, i luga - o se faʻailoga, ma o loʻo pipii le pa i le fusi

Na faaputu mai le suavai vili o le 150 * 150 mm (uma nawn laupapa na gaosia). Na fesoʻotaʻi ma Peleev, na ia tau ma fao - 100 * 4 mm. Mo i latou e le masani ai i se pisinisi kamuta pepe, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia paʻu i le pepe, o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o nofoaga faʻatasi, i fafo atu o le ipu aisa.

I totonu o lenei embodiment, o le faʻavae i poloka e leʻi faʻapipiʻi. I itulagi ma le mamafa o matagi avega, e le talafeagai. E mafai ona o le mauga ma le fesoasoani a studs: Mo i latou, e ala i le pa, i le poloka, o le pu e viliina e le tutusa lapoa (12-14 mm). Ua sola ese le fasi ie, o le polo lea e faʻamafuina lea ma le ki. Ina ia lilo le pulou, e mafai ona alu ese le pu i lalo.

O le isi laasaga o le nonoa o le fola o le fola. Faʻapipiʻi i luga o le RIB BASP 150 * 60 mm. Fefiloi i le fusiina ma puipui faʻapitoa o le lapoʻa talafeagai. Malulu i fao 100 * 4 mm.

Tusitusiga i luga o le autu: o le tulimanu o le Dawws o faamalama faamalama: faapipii faasologa

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Fola fola o loʻo faʻapipiʻi i le fusifusi ma le ato.

Lass sa fesoʻotaʻi i le pito i luga o le paʻu paʻu. E tatau ona sologa lelei mea uma, a le ono faigata tele le fola. Masalo o le a tatau ona e faʻaali se pene poʻo le toe.

O le Faavae na alu i luga o le tekonolosi "tulaga": Na faʻaoga le foloa, ma faʻapipiʻi puipui i luga. Puipui o le tino poʻo se vaega o le aoina i luga o le fola. I nisi o tulaga, na latou taufaitevavali ai mai fafo, pe a filifilia se vaega o mea. Ma ua uma ona i ai i lenei pepa (ma pe a aunoa ma faailoga), ua uma ona faatulaga ma malupuipuia.

E i ai le lona lua tekonolosi "paluni". E tusa ai, o le faʻavao le faʻaliliuina o le faʻaulufale mai: O luga o le fusi pe o le taimi lava lea i luga o poloka o loʻo ulagia ai le paʻu faʻata i totonu. O loʻo latou faʻaalia i soʻo se taamilosaga. I le va oi latou e faʻaloʻa ai le maea, faʻatasi ai poʻo fea fata na totoe o loʻo aliali mai. Ua punitia foi i latou i se tasi, fusi faatasi ma foliga ma le le tumau le sopo.

Atonu e mafai ona e fiafia i se tusitusiga "Matou te Faia Soaʻe ma Paionia ma Lou Lava Lima"

I lea tulaga, o le "platifofot" tekonolosi na filifilia ma ua filifilia se Opld o 18 MMO thy. I le tulaga lautele, e mafai ona faia le fola i laupapa, Plywood (sususo tetee), o opt, ma isi. O le Komiti Faʻafoe manaʻomia 20, PLLOtoso - 13-15 MM, ae o le susu-e tetee (isb susuga i le le lelei).

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Tusi tusi i Saraj

Le isi amataga o pa. O faʻavaʻa e tuʻituʻi atoa i lalo: pito i lalo, fata, pito i luga osooso. I lenei fomu, o le mea e faia i luga o le autū o le Timotili vali, ua uma, faʻamalosia e ala i le saogalemu ma fetagisi, nana. E na o le fola i le fola i le pa o le fusi. Fao ave 200 * 4 mm.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Aoina puipui. Luga o le pito i luga o le a vave ma lagolago mo rafters

Mo faʻaputuputu le faʻavaʻa, 100 * 50 MM laupapa ua faʻaaogaina, o le mamao i le va o racks o le 600 mm, o loʻo faʻapipiʻiina ai le rafters ma le sitepu e tasi. O le rafting system sa aoina mai le 150 * 40 mm.

O faʻamalama ma faitotoʻa o loʻo faʻamalosia - e lua laupapa ua fao, o loʻo malepelepe ma fao i se auala siaki pe a uma le 20 cm. I se tasi o pito o loʻo i ai faitotoʻa - e utaina / tuʻu i lalo mea tetele. O le mea lea, i lenei pa (i le ata e mafai ona e vaʻai i ai) na o le tele o fata ma faʻamalosia - mo le faapipiiina o le steash.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Vaʻai i le iʻuga o le a iai le tele o faitotoʻa faitotoʻa

Talu ai o le taualuga o se laulau e tasi, o le rafter system e faigofie: faʻapupula i luga o pito o laupapa o loʻo filifilia i lalo o folau. O lo latou umi e sili atu, aua o ulagia e tatau ai. E masani ona 30-50 cm i itu uma. I totonu o lenei embodiment, ma le lautele o le sted o le 3 mita, o le umi o le rafter vae (ave i le stpepe) sa 3840 mm.

Na latou fao i fao, lua i itu uma. E mafai ona faʻamalosia le faʻapipiʻiina o tulimanu: E tusa lava ma lea na oso mai ai le matagi ma kiona.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Ogepe i lalo o le ondulin

Le isi - o le taualuga o le taualuga (100 * 25 mm). O le sitepu o lana faʻapipiʻi o loʻo i luga o fautuaga a le tagata gaosi oloa "Ondulina" - 40 cm. Ma o le taualuga mea ua maitauina (na faatau faʻatasi ma le taupulega).

Puipui mai fafo supoina 9.5 mm mafiafia.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Faagasologa o le i fafo atu

Faʻapipiʻi faitotoʻa, tamaʻi laʻasaga e faia.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Ua faapipiiina le au tuai.

O le mea e gata ai na faapipiiina ai le matagi laupapa. Ona tulia lea lea o le 'au fai ofu ma vali vali i le isi vaega o loo i luga o le upega tafailagi. Faapau i ou lava lima i luga o le faavae faavae faavae fausia i le lua aso malolo. O le ufiufi o le laupapa laupapa ma le vali na matua i ai lava i le masina.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

O le vaega mulimuli o le parn ... matagofie

O le tulaga le mautonu o le Swwn slid i le tele o le asbestos. Matagofie na tape le fale manu.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i faʻavae o faʻavaʻa fausaga mai fafie, faitau iinei.

Shed mai le taualuga o le taualuga o uamea Tile

O lenei meaola na fausia toatasi. Fausia, foi, Paratu: O le auala taugofie. I lea tulaga, o le fono a le Fonofaga o le "Bullun" - Radralicial Racks. E amata uma foi: Muamua na faia ni pou i lalo o le faʻavae. Na o le taimi nei piliki.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Faavae i lalo o le shed o pou piliki

E pei ona e vaʻaia, o vae o loʻo tuʻuina atu i luga o le tulimanu. I le auala tuusaunoa, o pu e galueina ma o ofu i luga o lauulu. E le gata i latou i tulimanu, ae o tuʻufaʻatasi foi pouliuli: o le a taofi le malosi tele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fetuunai micro-ave i luga o palasitika faʻamalama

O lenei fale puipui e iai lona tamaʻi poleti porranda, ona o le transversed laupapa o loʻo faʻapipiʻiina i le mamao mamao. Ma o le a ia faalagolago i se pa. I lalo o le muai faia ma koluma.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Lats na tosina atu foi i luga o papatusi

E mafai foi ona faʻapipiʻi le lamia i le tapulima. Ona tipi ese ai lea o le pa i luga o le lag. I se loloto, e le tatau ona silia ma le 30% o le taimi o Timber, ona o le lag tipiina ina ia tu i luga i le laina. O le auala lenei e sili atu ona mou.

O le isi o le alu i le faʻavaʻa: o le tulimanu tulimanu 100 * 100 mm, i le ogatotonu - 50 * 100 mm, o le pito i luga o le laupapa na aoina mai le fale laupapa e tasi. Tafatolu i le pito i luga o le a toe faamautu atu i le Uphead Sounded papatusi. Laʻu-lapopoa papatusi na faʻapipiʻi ma i nofoaga o le faʻamamaina o le pito i luga o le pito i luga ma fata. Na latou auai i le Siaki e aunoa ma le maanuminumi, na punise mai i luga ma le makaini fao. O papatusi na faʻaitiitia ai le ono faʻaʻoleʻole i le taimi o le tele o avega.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Na aoina

Le isi, o le taʻavale o le taʻavale na aoina - o le laupapa o le 150 * 50 mm, o se faʻailoga mo uʻamea paʻu. Na filifilia, talu mai le tutusa o le fale i totonu o le Inisinia i totonu.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Aoina o le rafting system ma crate

O le faʻavaʻa sa ufitia i le Obp pepa - o le sili ona sili ona talafeagai mo le fausiaina. Mulimuli ane, o le a teuteuina pa i lofituina i lalo o le laau.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

O le toetoe lava o le toetoe lava o le malosi-ua uma ona fatufatu fale. Tumau le teuteuina o puipui

O le ufiufi, e ala i le ala lea, e le tatau ona avea ma plywood po o le op. E mafai ona faʻasaʻo le laina poʻo le laupapa vave ma fata. Ae o le taimi lena, pe a faʻaputu le faʻavaʻa, e tatau ona e tuu ukto: e aunoa ma le malamalama o le ipu mea, o le fausiaina o le a o se palo. Afai e le o le pa puipui, e mafai ona e aau ma lou lima.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

O le faʻateʻaina o le a maua ai le lava le atoatoa i puipui o se faʻavaʻa pa

Ina ua maeʻa faʻapipiʻiina o le lagi, mafai ona faʻatumuina le laupapa, laina, poloka fale, laupapa faʻataʻitaʻiga, sivine - o le filifiliga a oe.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Ua teuteuina le fola e ala i le laupapa

E tutusa lelei stad e maua mai le paipa paipa. Mo rapping ma tulimanu fata, o se vaega e lava 60 * mm poʻo le 60 * 40 mm, mo le tuʻufaʻatasia ma le itiiti ifo - 20 * 40 o le a masani ai. Naʻo le fusiina o le leo o le leo o le a manaʻomia ona faʻaputuputu ma faʻapipiʻi i le pusa. Faitau atili e uiga i le fausiaina o le fatuina o paipa ma uamea talaaga iinei .

Mo i latou e popole i foliga o le fausaga, o nisi o aitia e uiga i le ala e faia ai se leo matagofie i ata vitio.

E mafai ona e faitau e uiga i le fuafuaina o le nofoaga ma faʻavae o laufanua laufanua ata iinei.

Vitio e uiga i le fausiaina o Shorts mai laupapa

Na amata e le Barn ona matagofie ae le taugofie. Ae lelei tele, malosi ma i foliga vaaia e le ese mai le fale - fetaui i le fausaga. O mea uma o loʻo faʻaalia / vali auiliili, e tasi le solia: canprootuting mo uʻamea paʻu o loʻo faʻatulaga. E oʻo i le lelei o seevae lelei poʻo le taimi mulimuli ane, o le a faia ai se auala o le vai. A leai - ua agavaa mea uma.

I lea tulaga, ma o latou lava lima e fausia i totonu o le taugofie, masalo o le faavae: o le sima o le a salaina o le a salaina o le a salaina o le a salaina o le a salaina o le a salaina o le a salalau atu i vae tuai. I luga o nei "pou" ma tu le faʻavaʻa. E masani lava, e manaʻomia le faʻaalia i latou i luga o le mapumata mama ma e tatau ona latou i ai i le tulaga tutusa. Mo le malosi, o le faʻavae o le a le tuʻuina atu ala i poloka sili ona lelei, ma e mafai ona sili atu ma foʻio latou. O failauga mai lalo o le fausaga o le paʻu e mafai ona tapunia e ala i le faia o se sitepu ma le tuu o fugalaʻau mulimuli ane i luga poʻo le faʻaaogaina mo isi manaʻoga. O le a sili atu le aoga.

O le isi vitio ma se sitepu-i-sitepu ata o se faʻavaʻa pa puipui mai se pa.

Ata i ata

O le tele o ata o le a fesoasoani ia te oe e folau ma le itu o le fale. Afai e tatau, fetuunai i lau 'upega tafaʻilagi poʻo manaʻoga.

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Shed ma se tasi itu o le taualuga - ata ma le lalaga o fata

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Shed i luga o le tolu potu i lalo o le fale e tasi. O le laina togitogi e faʻailoa ai le nofoaga o le faʻapipiʻiina o fata (ma lagolago mo i latou)

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Shed mamanu ma uma mea manaomia

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

O le taualuga o le taualuga i le uamea Poll Saraj

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Sikuea sikuea - fua

Faʻapefea ona fausia se Barn: O auiliiliga o faʻamatalaga faʻapitoa

Ma le manava

Faitau atili