Mafanafana plth: ituaiga ma pe faʻafefea ona e faia oe lava

Anonim

Mafanafana plth: ituaiga ma pe faʻafefea ona e faia oe lava

O le talaʻaga o le tulaʻi mai ma le faʻaleleia o le mamanu o le fale e maua i le loloto o le seneturi. I le taimi nei e tele auala e fausia ai le vevela vevela i totonu o nofoaga nofomau ai.

Nei o tagata mumusu o le ogatotonu o le vevela, feaveaʻi eletise eletise eletise, o le ea malulu, mafanafana fola ma sili atu. I totonu o lenei ituaiga uma e tatau ona vaʻavaʻaia i le faʻamafanafana o mea e pei o le mafanafana o le taʻele eletise ma vai mafanafana. I lenei tala o le a tatou taumafai e momoli atu le manatu i le tagata faitau pe o le a se mafanafana pmmuli.

Mataupu Faavae o le Tauagavale o Meaalofa o le Famth

O le aano moni o le manatu o le faʻamafanafana ma mafanafana pmth o loʻo i ai le manogi o le tino o loʻo i ai i le tino o le potu latalata i le fola. Vevela ea i totonu o le convector faasolosolo malie i luga o puipui. Ona o lenei, o le faavae atoa o le potu e vevela.

O se faʻamafanafanaga mafanafana, faʻaaogaina i le hermostat ma se vevela vevela, tausia se vevela tumau i totonu o le potu, e le mafai ona faʻamalosia i luga o papala ma pa i luga o le paʻu.

Mafanafana plth: ituaiga ma pe faʻafefea ona e faia oe lava

Vevela mai Convectors o le a le afaina meafale

O le mafanafana o le pljis o le a le nofoia se tele avanoa. E ui lava i tapulaʻa maualuga, latalata i feteʻenaʻiga, e mafai ona e saogalemu meaafale ma isi i totonu o isi. O le laualuga o le Convectors e le vevela i se tulaga lamatia o le vevela e mafua ai burns.

O le fefaʻatauaʻiga o fesoʻotaʻiga o loʻo ofo ai mo le faʻatau atu o se faiga o le mafanafana o le lua o ituaiga lua ituaiga. O lenei eletise eletise ma mafanafana pmth o le vai. Mafaufau i puapuaga taitasi.

Eletise mafanafana

Mafanafana plth: ituaiga ma pe faʻafefea ona e faia oe lava

Faʻafefea ona fai se mafanafana le mafanafana ma ou lava lima galue mai le faʻatauga? O le i ai o tomai e galulue ma le eletise eletise, e mafai ona faʻaleagaina le eletise eletise i le eletise.

O le sterter e aofia ai le lua o le laina e lua na fuafuaina le apamemea. E ala i le pito i luga o le paipa e pasi ai le mana uaea ma le silika O le pito i lalo o le '' 'apa pito i lalo o loʻo i ai le afi eletise. O le tulaga atoa o loʻo faʻatautaia i le ea vevela o le ea e le tagata faʻatauvaʻa iunite.

Mafanafana plth: ituaiga ma pe faʻafefea ona e faia oe lava

Heatting elemene - masani sefulu

Ina ua pa'ū pe faʻateleina le vevela o le vevela, e faʻaseʻe i luga o Tanes i taimi uma, Tapē, manoaE ma le mautinoa o loʻo i ai se taimi saogalemu.

O le seti o le mafanafana pltain ua mauaina e faʻavae i luga o le fuafuaina o le umi o le vevela, tulimanu o liʻo ma isi mea faʻatatau. O le faʻamafanafanaina o le 'eleʻele o le tubular eletise eletise (sefulu), tapuni i totonu o le apamemea atigivae.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Faʻamaeʻaina o le alatele ma le mea teuteu le maʻa: naʻo, aulelei ma o aso nei

Ile taimi lea, na alualu i luma le paipa apamemea e ala i le hull mai le RIBBB COMPALOCT DECTERS (RIDICACACACACACESS). Eletise le eletise modules e maua ai se tele ituaiga. Fuafua i le umi o le eletise eletise, o lona malosi suia, pei ona mafai ona vaaia mai le laulau:

Umi o le tan

Mm.

Mana

T.

tasi700.140.
2.1000.200.
3.1500.300.
fa2500.500.

Mai le ese i le umi o le tan, o le faʻapipiʻiina o le mafanafana plth e mafai i luga o sikuea, soʻo se faʻasologa.

Faapipiiina o le eletise eletise

Mafanafana plth: ituaiga ma pe faʻafefea ona e faia oe lava

Faapipii le vevela o le vaega 3 cm mai le puipui

Faaputuputu lau fola eletise eletise eletise mafai ona o se tagata ma le tele o poto masani o galuega eletise. Fuafua le tele o fagu o Fle, fai ni tagata matamata, tuu le uaea fesoʻotaʻiga e matua faigata ma nafa galuega. O le mea lea, e faigofie atu ai le faʻatau o vaega tapenaina o le faʻamafanafana o faʻamafanafanaga faʻamafanafana.

Ina ua uma ona faʻatau se meafaitino i luga o le plth

O le iloaina o le vevela o le vai e tatau ona mafanafana e le o le puipui, ma o le ea, faʻapipiʻi o loʻo faia o mea tau eletise o loʻo i luga o le 30 mm mai puipui. O le Am Ind tatau ona avea ma maualuga o 140 mm.

Mafanafana plth: ituaiga ma pe faʻafefea ona e faia oe lava

Faasee le eletise eletise i le tele o tulaga:

  1. Ou te faapipiiina le ki luga o le pusa i le maualuga o le 4 - 6 cm mai le fola. Sapalai paoa sapalai i le pusa tufatufaina.
  2. I le maualuga maualuga i luga o le puipui, o le fesuiaiga ma le herlastat o lo o faateia.
  3. I le atoa o le maualuga o le pronth i luga o puipui glue se ie puipui ma le mafiafia o le 3 mm.
  4. O luga o puipui o loʻo tuʻuina atu makaina i lalo o fusi i lalo o le vevela o le aliʻi.
  5. Vili pu i lalo o le solo i nofoaga i nofoaga e tatau ona faapipiiina ai fusiua.
  6. E ala i le tekonolosi pu i totonu o puipui na tosoina ai i totonu o se fale.
  7. O le faʻapipiʻiina o puipui o loʻo tautau i le vevela o le vevela.
  8. Fesootai modules ma uaea uaea i le tutusa.
  9. O se masini tapunia tapunia (UZO) e fesoʻotaʻi i le faiga.
  10. Fesootai le vevela vevela vevela.
  11. Gaosia le puleaina o le aofia ai se eletise eletise. A iloa se le lelei, ua maeʻa ona faʻateʻaina vave.
  12. Faapipii le pati o le upu.

Mafanafana plth: ituaiga ma pe faʻafefea ona e faia oe lava

PLOV o loʻo faia mai le faʻailoga uamea uamea po o palasitika. Feagai ma le tatau ona alu i le fola o le fola 20 - 30 mm. O le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le slarialtal slits. O lenei mamanu e maua ai le faifai pea o le ea o le ea mai lalo i le pito i luga. Faasaga i le PROGNNNNNE faʻaopopo i ona duct galuega, faia se tiute puipuia mai i aafiaga faʻavalevale.

Mataupu: O loʻo i totonu o le faʻatulagaina o le fale laupapa: Masini faʻatekinolosi

Galue e fesoʻotaʻi ma le sapalaiina o eletise i le PRONAMON, e fesoʻotaʻi i le mana mita, o le faʻapipiʻiina o le mermoreculation system e sili ona totogiina e se fomaʻi.

Faʻapipiʻiina o se mafanafana o le mea e maua ai le saogalemu eletise. O nofoaga o le uaea fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga o modules ua tapunia ma sprink tubes. O tubhe e puipuia le laualuga o fesoʻotaʻiga mai le susu. Faitau atili e uiga i le faʻapipiʻiina o le mafanafana o le vai pluth, vaʻai lenei vitio:

E ui i le puipuiga mai le susu, na lapatai mai ai le au faʻatau galuega e le mafai ona faʻapipiʻiina i potu ma le maualuga o le susu.

Vai mafanafana

Mafanafana plth: ituaiga ma pe faʻafefea ona e faia oe lava

E tele taimi e faʻapipiʻi ai faʻataʻitaʻiga i fale tumaʻoti

O le faamafanafanaga faapitoa i nofoaga nofomau o nofoaga e mafai ona fatuina se vai mafanafana vai mafanafana ma o latou lava lima. Afai e te vaʻai i le vai i le vai o le vaʻai o le manatu, o le a tatou vaʻai i le puʻupuʻu "faʻaloaloa" i le umi o le module.

Mo le faʻapipiʻiina o se upu o le vai vevela o le faʻamafanafana, o aiga tumaʻoti poʻo faʻalapotopotoga a tagata lautele e sili ona talafeagai. O tulaga talafeagai mo le teuina o le mafanafana o le i ai o le i ai o le kesi kesi ma le nofoaga tutotonu.

I nisi o tulaga, o loʻo faʻaaogaina e le au paso o loʻo faʻaaogaina le palapala ma vai o suavai. E manaʻomia foʻi se nofoaga faaleoleo (sua oloʻo suavai) e faʻatumu ai le tulaga o le vai i le vevela.

O femalagaiga i totonu ma vai vevela taʻavale e faʻapipiʻi i le tino o le potu. Modular suavai eletise e mafai ona eseese umi. I tulimanu o le potu, o moduen e fesoʻotaʻi e elemene faʻapitoa nai lo le faigata atoatoa o le potu ua faʻatumuina. Faʻafetai i lenei nofoaga o le pronth, e faʻamafanafana ai le potu ia sili atu nai lo le taimi e faʻamafanafana ai le vai.

Afai e te filifili e faʻatuina se suavai o le faʻamamaina o le faʻatulagaina o loʻo fesoʻotaʻi i le ogatotonu o le vevela, o le a tatau ona e maua le faʻatagaina e faʻapipiʻi ai lenei meafaigaluega mai le aoga talafeagai.

A leai, atonu e faasaʻoina oe ma faia le le fiafia heaters.

Faatulagaina o le Suavai Life

Mafanafana plth: ituaiga ma pe faʻafefea ona e faia oe lava

O le paipa vai vevela e faʻapipiʻi i le kesi o le kesi

O le fausiaina o le pron lona sili ona faamalieina faigofie. O le pito i luga o le utu, o se tulafono, o mai i fafo o le kesi ponaivi, pasi i le atoa o le mamafa o le nofoaga vevela ma alu i totonu o le paipa pito i tua. O le pito pito i lalo o loʻo toe foʻi mai ai le laʻei malulu i totonu o le kesi o le kesi.

O paipa o loʻo faʻaulu i le Hull o le RIBBED HEP vevela. Maliu i le RIBBABED RIDE, O le vevela o le vevela e faʻateleina ai le tele o taimi, lea e sili atu lona sao i le gaioiga malosi o le vevela ea o le ea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fetuunai le faitotoʻa faitotoʻa latalata: Meafaigaluega, Fautuaga

Faʻapipiʻi le mafanafana o vai mafanafana i le faʻamuamua o le tasi, e tatau ona lava le lava le poto masani i le faʻapipiʻiina o vailaʻau mama. Talanoa i lalo e uiga i foliga o le faʻapipiʻiina o le vai mafanafana vai, tatou te apili ai lelei i nei tagata. O le a fesoasoani lea pe a filifilia se tasi po o se isi fale vevela vevela.

O le mataupu faavae o le aoga o le vai

Mafanafana plth: ituaiga ma pe faʻafefea ona e faia oe lava

O le faʻavae o le toefaatasi o le potu o le potu o loʻo i ai i le suavai e leai se ese mai le ulagia e isi masini.

O le malulu o le ea ulufale mai i le pito i lalo o le pronth hous.

Faʻasolo i luga o le vevela vevela, vevela vevela o le ea, sosolo atu faʻapena i le atoa o le potu.

E tusa ai ma tulafono o le faiga o le tino, o loʻo tuʻu maualalo le ea malulu, ma faʻaalia ai le vevela o le ea i luga. Faʻaauau pea le faʻasalalau o le auala e sili ai ona faʻamafanafana le potu atoa.

Faapipiiina o le PROGONE O LE POTO MAMALU

I le fausiaina o supamaketi, e mafai ona e faʻatau uma i taimi uma le vevela o le vevela o le vevela o loʻo e manaʻomia. O le iai foʻi o sina mea e maua o le tumama o le saʻo, o le a mafai ona e faia se faʻamafanafanaga mafanafana ma ou lima lima. Mo auiliiliga i le vevela ma le mafanafana lima, vaai lenei vitio:

Ina ua maeʻa le faʻailoga o faʻailoga o le faʻapipiʻi o puipui ma le latou faʻapipiʻi, o le suavai modules o latou ua faʻapipiʻiina (vaʻai luga o le faʻapipiʻiina o le eletise eletise). E ese mai i le eletise eletise, o le faʻapipiʻiina o le suavai modules manaʻomia le puleaina ma le faʻaeteete le puleaina o le tele o paipa.

Faapipiiina o le Merting System o Ambits e sili atu i tagata poto faapitoa.

Suʻega o le faʻauluulu

O le ea o le ea e sili atu nai lo le vai mole. Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai o le siakiina o faʻavae o palulii e sili atu ona aoga i le fausiaina o se ea maualuga maualuga o loʻo i totonu o le paivi.

Faʻaogaina le faʻamalosi i paipa o le fola mafanafana, o le ea o loʻo faia e uiga i le 5-6ar. O pamu uma o loʻo faʻaoʻo atu ma le fasimoli.

I nofoaga o le a tupu ai fua, o le a aliali mai bubbles. Lafoaia o faʻaputuga o loʻo faʻamamaina ma toe suʻega mo le fufusi o le faʻavae atoa.

Faasaga i le Planth

Mafanafana plth: ituaiga ma pe faʻafefea ona e faia oe lava

O le faatulagaga o pusa o vai e le ese mai le feagai ai ma le feagai ai ma le eletise. O pusa e masani ona faia mai le manifinifi-apaau ia Vaimea uʻamea.

O tagata gaosi, e agaʻi atu i le tagata faʻatau manaʻo, fai ni mea e fai ai ma lona lima i lanu eseese. Ole mea moni, o le tele itu o le malosi e puleaina e le paʻepaʻe tino poʻo se laʻau e faʻataʻitaʻia ai maa taua o le laʻau, maa faʻanatura poʻo le paʻu moni.

Faitau atili