O le ie puipui a Austrian e faia oe lava - suʻikinolosi tekonolosi

Anonim

Togi ma le faʻamalosi, ae i le taimi lava lea sa tutusa ai, matagofie Austrian o le a faʻamautuina soʻo se totonu. O ata malupuipuia ma le muamua FESTO o le a liliu soʻo se potu i se tulimanu o le mafanafana. E ui i le foliga foliga mai o le lavelave o le faasauʻuga, o ia ie puipui e mafai ona faʻaaogaina tutoʻatasi, o le mea autu, ia malamalama i ituaiga o filifiliga ma le tekonolosi o suʻisuʻi.

O le ie puipui a Austrian e faia oe lava - suʻikinolosi tekonolosi

E le gata i latou ie puipui o Austrian, faʻafetai ia latou faiga faaleleia, e tusa ai o le aofaiga o le toe oso mai o la lona fiafia, ae lelei ai le teuteuina lelei o soʻo se isi.

Puupuu e uiga i le mea autu

O ie puipui a Austrian e avea ma taʻutaʻua o le uafu e pupuni.

O lenei muamua faʻataʻitaʻiga na o mai i totonu o totonu o nei aso mai le matagofie ma fusi o le ogatotonu o pamu. Faʻafetai i le puʻeina o le malamalama, latou te faʻamalosia atoatoa soʻo se mamanu o aso nei.

Austrian, poo Vienna, o le ie puipui o se ie na tapuni ai le faamalama. Faʻafetai i le pupuni lipine ma le siʻitia o masini, e faigofie ona aʻe aʻe i luga, fausia ni asoa lelei. O ia ie puipui e lauiloa ma faʻafetai ia latou, ma le fesoasoani a se masini faʻapitoa e mafai ona e faʻatonutonuina le maualuga o le faʻamalama matala, ma o lea e sili atu le tafe i le taimi mafanafana.

O le ie puipui a Austrian e faia oe lava - suʻikinolosi tekonolosi

Faʻataʻitaʻiga 1. Mamanu o Ausetrin Shortins.

E mafai ona e faʻatinoina lau faʻataʻitaʻiga o pupuni mai soʻo mea, faʻafetai i tototoga manaia, e oʻo lava i le faigofie a le ie e vaʻai ai. E le gata i lea, o le Ausetalia Cumen e mafai ona galue e pei o le laumua autu pe o le a fesoasoani i le mafiafia o le ie puipui po o tamai mamoe. I isi taʻitasi filifiliga, o le faʻamalama matala o le a foliga foliga lalelei ma muamua.

Fausia se saoasaoa o lenei ituaiga mafai ona i luga o le paleni o toetoe lava o soʻo se faiga. Ae o le sili ona aoga le paʻu o le ata o le sili ona faigofie o lotoa. O le a maua ai le faigofie o fetuunaiga o le maualuga ma o le a le faalavelaveina le mafaufau mai le uluai Austrian Shortins. Faʻapea foi, tuʻufaʻatasia sepuu i luga o se cornic cornice mo pupuni o vaoga Roma.

Mataupu i luga o le autu: Oona i le alatele - puipui, fafo po o le vaega

Filifili ie ma ausilali mea

O le muamua ma le sili ona taua o le suisui o se ie puipui e faia oe lava ia - o se filifiliga agavaa o mea. Ia o lenei faʻatusa foliga lelei ma e le tuʻuina atu faʻafitauli, e filifili, faʻalogo i fautuaga nei:

  1. E tatau ona faaliliu le ie. Okeni, veli, silika talafeagai. O mea e leai se mamafa o le a le faʻatagaina e fausia ai le aulelei matagofie, ma mafiafia foʻi faigata ona faʻaavanoaina le la. Translucent Austrian Shautins mafai ona fesoasoani i le mafiafia o pupuni pupuni.
  2. E aoga le mataala i le ata. O le faia o le fiafia e le maua tele. O se ata tele o le a "tipi" Desperay, ma o le a faʻatupuina le taunuʻuga.
  3. O le ie mo le ie puipui o lenei ituaiga e tatau ona faigofie ma matagofie le tataina, e mafai lava ona siaki i le nofoaga o le faatauina atu. E le fausia le mea leaga tele o loʻo i ai ma le faigata, ma faigata o le a avea ma paleti ma le le mautonu ma le le tutusa.
  4. E foliga mai o le muamua ma teuteuina maualalo pupuni. O le Fringe ma Beads, BberGlass ma volan, fuafua i luga o le sitaili o le potu, e mafai ona e filifilia le atoatoa filifilia filifiliga.

O le ie puipui a Austrian e faia oe lava - suʻikinolosi tekonolosi

Faʻataʻitaʻiga 2. Mamanu o Austrian Shortins.

O lea, ua filifilia le mea, o loo tumau pea e fuafua lona numera ma ausilali elemene. Maua se ie mo le suisui o le tele o Austrian Cirtun na manaomia i le fua faatatau o:

Umi - mai le EAves i le manaʻomia o le pito i lalo * 1.5 + TUPE 5-6 CM mo le faʻagaioiga.

Lautele - lautele o le cornice * 2-2.5. O lenei fua faatatau o le a fatuina matagofie ata matagofie ma le FESTO.

Mo le suisui o le a e manaʻomia:

  • le ie;
  • seleulu;
  • Nila ma filo;
  • masini suisui;
  • Faapipii mo le tofi;
  • maea;
  • Uafu

Sopot Tekonolosi o Austrian Cortins

Seimoa o lenei pupuni i o latou lava lima e faigofie faigofie, aemaise mo i latou e latalata e suʻi. Aʻo le tagata ofisa e mafai ona taulimaina lenei mea, e suʻesuʻeina le faʻasologa o gaioiga ma e mulimuli i ai.

O le ie puipui a Austrian e faia oe lava - suʻikinolosi tekonolosi

Faʻataʻitaʻiga 3. Ata o le Austrian Shortins.

  1. I le tulaga muamua, e manaʻomia le mou atu ma le faʻaeteete le fiafia. Ole mea lea o le a aloese ai mai le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o, le amio le talafeagai ma isi lagona le lelei i le suisui.
  2. A maeʻa lena, e tatau ona e tipiina le ie, tuʻu se oloa mo le faʻagaioiga o itu masani ma lalo.
  3. Itu o le itu o pito o pito i le lua podium, mo se faʻataʻitaʻiga, 1 * 1 cm, 1.5 * 1.5 cm.
  4. O lenei ua tatau ona e faia vaega mālē. E masani lava, o vaega taʻitasi e iai lona lautele o le 25-35 cm i le faʻavae, ma lona uiga e tatau ona faʻapipiʻi ai sina vaega o le latou faʻavae. Amata mai le tasi itu, siitia i le faafeagai, faia faʻailoga mai luga ma lalo ifo o le tapoleni.
  5. Ma, o le tau i nei faʻailoga, e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻailoga pe faʻailoa foʻi le fiafiaga. O le brady mo au atamamai a le Austrian Cortins o se lipine ma tuʻituʻi i totonu. Afai e te le mauaina lenei mea, e mafai ona suia i mama faigofie o le lapoa lapoa, aumai i se tamaititi lautele o se tamai lautele. Afai na e muaʻi togi pupuni ma ou lima, e sili atu le faʻatauina atu o se faʻailoga faʻapitoa.
  6. Ina ua maeʻa lipine uma ma faʻatatau o le feteʻenaʻi, o le laina o le faiʻai e tatau ona suisui i luga o le suisui masini faʻalua am. E le tatau ona oʻo atu le braid i le pito, 3 cm o le a nana ai lenei mea aoga.
  7. Ina ua maeʻa lipine uma ma mama e le mafai ona fai, e tatau ona e faʻagaioia le pito i lalo o le upega tafailagi. O loʻo faia foʻi e le lua po ole faʻataʻitaʻiga, 1.5 * 1.5 cm, lea e mafai ai ona ova luga o le faʻasoa o loʻo totoe.
  8. O lenei o le Austrian Cortinide ua toeitiiti lava sauni, o loʻo tumau pea ona taulimaina le pito i luga o le tipi ma suʻiina se mea faapipii. Ina ia faia lenei mea, o le pito o le parvase e faaluaina, ma e faʻataʻitaʻi le viʻiga. O le tutu e le aoga le taoto i fafo, ona faamaonia ai lea ina ua mavae le filogia o filo. Afai e te leʻi vaʻai muamua ie pupuni ma ou lima, e manaʻomia ai le maitauina faʻapitoa, ona o le faʻasaʻoina o le le talafeagai e mafai ai ona faʻaleagaina foliga o le ie puipui.
  9. Ua sauni lou ie Shinest and Drist Austrian Cortun. Afai e faia i le moli moli, e mafai ona e suʻi laʻititi mamafa i le pito i lalo, latou te faʻamautinoaina le nofoaga sili o le faʻaaogaina o pupuni i le faʻamalama poʻo le faitotoʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faleoloa Faleoloa ma ou lava lima

Faauma

Ma, o le tapoleni ua gaosi i le ala saʻo, pe faapefea ona faʻatu i luga o lenei fuafuaga ma fau le ofu manaia?

Muamua lava, e tatau ona e filifili i le saito. Mo le tele o faigata ornil cornice, o le a lava lava le mea e fai. Ae afai e te filifili e tauteina le ie Ausererian i luga o le Cornice mo Roma, o le a le faia e le tagata Roma, a leai o le velcro o le velcro o le tino o le a le taofia ai le mamafa.

E tatau ona e liliu le maea i le mama ma tautau le siata. Mo CRONDS RECEBly faʻalelei le tulaga o pupuni, e mafai ona saisai i se node poʻo se aufana, o le a faia o se isi mea teuteu. Afai e te fuafua e sui atili suia le tulaga o le ie puipui, e aoga le mauaina o loka faʻapitoa pe sui i ni faʻailoga muamua, ona mafai ai lea ona suia le moli malosi ma le maualuga o le malosi.

I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻatau se gaioiga faʻapitoa o le auala lea e faʻapipiʻi i le pito i luga o maea ma o loʻo faʻaalia i le itu o pupuni. Ona mafai lea ona e tulia ma lalo i lalo ma le tasi gaioiga faigofie.

O le austrian Cortitan o se fofo filifilia e mafai ona teuteuina soʻo se potu, amata i le faletaele, faʻaiʻu i le potu malosi o le potu. O le mea autu o le filifilia o le ie sao ma le faaeteete lelei inifinifi manifinifi. Ma na o nai itula mulimuli ane, o le a sauni le pupuni matagofie ma manaia mo o latou lava lima.

Faitau atili