Matou te malamalama i le tele o sikuea i le afifi o le laminate

Anonim

O le saʻo fuafuaina o le aofaʻiga manaʻomia mo le maeʻa o le fola, faʻataʻitaʻiga, o laupapa faʻapitoa o le ki i le fausiaina o se fola e le mafai ona faia se fola. I se faʻaopopoga, o le lelei moni o le faʻaaogaina pe a faʻatau le laminate, pei ona le talafeagai ai laupapa, o le a le talafeagai ma o le a le mea o le a le manaʻomia ai le fanua. Ia, e tamoe i le faleoloa le taimi lona lua e te le tau.

Ina ia le o se mea sese, e le gata e te manaʻomia e fuafua le tele o sikuea mita o laupapa mo se faʻavae faʻapitoa, ae saili foi le tele o le fuafuaga filifilia i le tasi fola. Iloaina le vaega atoa ma le aofaʻi o mea i totonu o le afifi, e faigofie lava ona fuafua le manaʻomia o le manaʻomia o le tele o afifi.

O le saʻo fuafuaina o le manaʻomia o le aofaʻi o mea, faʻatinoina e ala i le faʻavae o le fola ma le faʻatagata o le parquet, o le a faʻaolaina e mafua ona o otaota pe a taoto.

Faitauina o mea manaomia

Muamua e te manaʻomia e fuafua le vaega o le potu, o le fola lea o le a vavaeʻese ai. Mo lenei, e faigata tele le faʻateleina le umi ma lautele o le laufanua, e tatau ona e faʻailoa atu i le lumanaʻi o le fogafale o le fogafale: tosoina ma o loʻo puʻeina . Ina ia faigofie ona faitau, e mafai ona e faia se potu o loʻo tusia ma nei vaega uma.

I le iʻuga o sikuea, e manaʻomia le faʻaopopo o se aofaiga e tau i le faʻumū, o le fua lea e faʻalagolago i le ata lea o le a faʻataʻoto ai le ata lea. O lea, pe a faʻapipiʻi i le itu taumatau pe tutusa, e tusa ma le 7% o mea o le a leiloa, ma le diagonal o lote - a itiiti mai 10%. A faʻapea o loʻo fuafuaina se polokalame muamua o le faʻavae, e le mafai ona valoia le tele o mea o le a sili atu le poto.

Matou te malamalama i le tele o sikuea i le afifi o le laminate

O le leiloa o lenei mataupu e tatau ona fuafua mo tagata taʻitoʻatasi, ae mautinoa e paʻu i le 30% o otaota.

Tusitusiga i luga o le autu: taele mo le lua - lotogatasi o lagona

I le faʻaopopoina o le ituaiga o faʻapipiʻi polokalame, o mea nei leiloa e tatau ona toesea mai le nofoaga:

  • i luga o le vaʻa i le va o fale o le masini;
  • avanoa i le va o le tauina o le ufiufi ma le puipui;
  • Oti laupapa i laina o pa - teuteu fale faigaluega i itu uma ma le isi itu ona o le suiina o soofaatasi;
  • Lapotopoto le aofaiga o mea.

Afifi tele

Matou te malamalama i le tele o sikuea i le afifi o le laminate

O le fausaga, tele ma fua o elemene o le omea iloa ai le tele o laumua o le a i le tasi afifi. Eseese fale gaosi o loʻo iai ni laina o le laina o tagata laupapa, ma, e pei ona vaʻaia le tele o mau i le afifiina. O lea, ia faʻamautu ai le aofaiga manaʻomia, e tatau ona iloa e le gata ile fola, ae faʻapea foʻi ma le afu o le fale gaosi ua filifilia.

O loʻo faʻaalia mai ai i lenei laulau ni tapulaʻa o laupapa mai nisi aoina o lauiloa o lauiloa gaosi oloa o laminate:

Mafiafia

O tulaga mo le lumanaʻi o le faʻagaioiga o le taʻotoga o loʻo iloa ai le tele o faleʻoloa e tatau ona avea o le uliuli i le mafiafia. O lenei laminate parameter eseese i totonu o le 6-12 mm tuaoi. E tusa ai ma le tele o tagata faʻapitoa, o le sili filifiliga mo le tele o feusuaʻiga o 8 mm. O le mafiafia o le laumua e mafai ona maua i oloa o soʻo se tagata gaosi o ufiufi fola.

Matou te malamalama i le tele o sikuea i le afifi o le laminate

O le filifiliga o ia ariord e sili ona lelei mo mafuaaga nei:

  • fua e itiiti le mataga;
  • Faʻavasega faiga;
  • O le sili atu le malosi o le vevela o le faamasinoga.
  • Maualuga le malosi ma ofuina le tetee.

Umi

O lenei faasalaga e masani lava i totonu o le tuaoi o 122-139 CM, o le tapulaʻa mo laumua. I ni faʻafitauli e seasea, o se vaega e mafai ona maua i totonu o se ato ma e oʻo i le 180 cm, ma sili atu nai lo 2 umi. Galue faatasi ma ia tulafono e taua tele, aemaise ma o latou lava lima.

Ma le isi, o tulaga uumi umi e sili atu le faʻailoga i tulaga o faʻavae, o lea o le fotagaga o le faʻavae, o lona uiga o le a saunia lelei ma o la ala.

Lautele

O laupapa vaapupatu, o le lautele o le 10 cm, o foliga vaaia e tutusa lava ma tulaga masani lava siququet. 30 cm lautele laumua e mafai ona sili ona talitonuina i le faʻataʻitaʻiga.

Mau i luga o le autu: kapeneta i se vasega pepe - o le a le mea e te filifili ai? 100 ata o ata matagofie i totonu o le vasega pepe.

Ae o le sili ona taatele o le lautele lautele atu o le 18 i le 20 cm, e masani lava ona faʻaalia ai le malosi o laʻau. O le tele o le a faʻaalia ai foliga o le fola o le sili ona masani ai.

Mamafa

E fia le aofaʻiga o le aofaʻi o le laminate i le tasi afifi mamafa? O lenei faailo e eseese mai tagata gaosi eseese. O le tapulaʻa afifiina o le 15-17 Kg i totonu o se taga, lea e i ai le 2 sikuea mita o mea, o le 8 laupapa. Paketi Umi i lenei mataupu e sili atu nai lo se mita, ma lautele - 16-19 cm.

Matou te malamalama i le tele o sikuea i le afifi o le laminate

E i ai foi le sikuea sikuea - mo se faʻataʻitaʻiga, vave-tofa-sitepu-step-stepquadra, o le itu o le 624x62 mm ma le 394 mm, E tofu uma ma ituaiga taʻitasi o loʻo aumaia ma faʻataʻamilomilo i se itu laiti. E masani lava o nei nucles o loʻo faʻatamala, aua latou te faʻatau o ia lava o seti o laupapa, ae afai e tatau ona tuʻufaʻatasia vaega eseese, e aoga le mafaufau i lenei taimi.

Mo le faigofie, tagata gaosi oloa e masani ona faʻailoa mai e le gata o laina laina ma le numera o le parquenin, ae faʻapea foi le vaega o mea i le afifi i le afifi. Afai o nei faʻamatalaga e le o le faʻaaogaina, oe mafai ona e fesili i le tusi pasi i totonu o le faleoloa, lea e tatau ona faʻaalia uma faʻamatalaga ma faʻamatalaga uma.

Faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina

Matou te malamalama i le tele o sikuea i le afifi o le laminate

I le iloaina o le foloa vaega ma mea masani o le comping filifilia, e faigofie lava ona fuafua pe o le a le tele o afifi manaʻomia. Faapea o le vaega o le fola vavaeese e tutusa ma le 100 M2. I se afifi ma le laumei filifilia, e 8 laupapa ma le atoa o le 2.005 sikuea mita.

Faʻasoa atu o nei fuainumera i le tasi ma le isi, matou te maua le 50 packs, poʻo le 400 filifilia laupapa. Faʻalagolago i le faataatiaga mautu, faʻaopopo se pasene, mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei faʻataʻitaʻiga, o le a faʻataʻuina le laʻau i auala tuʻusaʻo. I lea tulaga, e tatau ona e faʻaopopo e uiga i le 7% - o ia 4 sili atu afifi.

E taua faʻaopopo ai se aofaiga o fale gaosi faʻaipoipoga ma suia ai le tulafono o tulafono i le lumanaʻi - tatou te faia foʻi ni nai afifi.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mai le Orgaras Photo

O lea, mo le taina o le fola ma le vaega o le 100 sikuea sikuea e tatau ona saunia lelei fale lilo. O le mea moni, o lenei numera o le a ese pe a fai o se isi single single faʻataʻitaʻiga o loʻo filifilia poʻo se isi auala o le galugalu o se lametate.

Faitau atili