Faʻafefea ona faʻaliliuina le magoto?

Anonim

Lipea i le umukuka e masani ona fefiloi ma le suia o le faʻamaeʻaina o mea ua maeʻa, faʻapipiʻi mea taua. Fuafua i le a le ituaiga toe faʻafouina filifiliga ua filifilia, e ono manaʻomia e faʻaliliu ai le uati, e logoina i luga o le galu o meaafale.

Faʻafefea ona faʻaliliuina le magoto?

Le polokalame o le faʻaseʻe o le atigi i totonu o le umukuka ma o latou lava lima.

Sa i ai muamua, na o le utini na lelei na tuu i le tulimanu o le umukuka, ae mo le tele o mafuaaga e le atoatoa. O mea tau faaonapo nei e ofoina atu i luga o le umukuka i ona po nei, ae mo i latou e tatau ona lafo le magoto i le tulimanu i le isi nofoaga. O le aso e mafai ona e mauaina i faleoloa o le saogalemu ma talafeagai le magoto o le a faigofie ma aoga mo soʻo se fafine.

Faʻaliliuga ma faʻapipiʻi o le Mogate Stonk

O le fesiitaiga o le mortise fufulu i aso nei e matua lauiloa, pei ona e mafai ona faʻapipiʻi masini na fausia i le galuega ma le mafiafia. O le foliga o le galuega o loʻo avea ma sitaili ma manaia, o le mea sa i ai le magoto e faigofie ona faʻaaoga i le umukuka, e ui lava i le mea e tatau ona tipiina ai le pu mo le sikafuina ma le tele ma ituaiga .

O le fesiitaiga o le atigi e aofia ai se faiga:

Faʻafefea ona faʻaliliuina le magoto?

Umukuka-potu potu fuafuaga.

  • Fuafuaina o le nofoaga mo le nofoaga o le atigi fou, o le faʻatau e manaʻomia le aofaʻi o paipa mo le suavai vai ma le otaota;
  • lafoaia o mea tuai i totonu o le umukuka;
  • Faʻapipiʻi se faʻavaʻa, luga o le laulau pito i luga ma se auivi, o le pu ua tipi i totonu o le moli;
  • O pito o le pu ua umusaina ma Inolii, lea na ia tuuina ai;
  • Faʻaiʻu le fesiitai o le fufuluina o le faʻapipiʻiina o le sipai, paipa sapalai, faapipiiina o fefiloi.

Faapipiiina o le sosolo i luga o le fufuluina

O le umukuka o se faiga faigata o loʻo i ai le faʻapipiʻi o elemene taʻitasi e usitaʻia tulafono masani. E le mafai ona faaee le magoto i soo se mea, e manaʻomia le manatu o le sapalai vai ma le otaota e manaʻomia ai se faiga totoʻa, mautu i le faʻamaufaʻailoga o puipui.

E le pei o le atigi potu, o le a suia le pili, pe a uma ona faia le mea e faʻateia ai le galuega, pei ona faʻaaogaina ai se Kapeneta faʻapitoa ma faitotoʻa, e le mafai ai.

E tele taimi o lenei filifiliga e fautuaina mo tagata fou, aua e le ese mai i faigata. Faʻapipiʻi galuega o loʻo faia i le tele o tulaga.

Mataupu i luga o le autu: Tutoatasi sootaga o le eletise eletise i le upega tafailagi 220 V OF, 380 V

Mo se amataga, o le tele o sauniuniga o sauniuniga o loʻo manaʻomia, ia e aofia ai le filifilia o se nofoaga e faʻalauiloa ai le mulumutaina ai, fuafua ma le faʻatau o se siphon ma palue. E manaʻomia le faia o lenei mea i luma o le fale, e oʻo lava i lalo o le goto, aua a uma ona taina, le paipa fuaina ma o la laʻua o le a sili atu faigata. E fautuaina le togafitia o pito o le paipa ma le sipuni tele o le sami e fai ai le chipboard o le chipboard e le mafaamatalaina i le sundsumis. O lea, o le tulaga muamua o le tulafono, o le faʻatauina o le siphon, carnes ma le faʻatulagaina o le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi.

Umukuka fesigning matagaluega.

Le isi, o le laina o loʻo i luga o le filifiliga o le auala e fusi ai le fufuluina. O le Spin Lay Lingesions ua mafai foi ona amanaia, o la latou fua faatatau i le pito i luga o le nofoa. O aso nei, tagata gaosi oloa ofoina ituaiga o filifiliga mo meaafale, e mafai ona e faʻatauina se seti sauni sauni, pe a oʻo mai le filifiliga o le fuʻa na o ia lava. Ae i nisi tulaga, o le kapeneta ma atigi ua faʻatauina, o lona uiga e manaʻomia le taulai atu i le foliga o le atigi mo le umukuka ma e paʻi atu foi i le umukuka. A o le faʻapipiʻi, e mafai ona e filifilia se filifiliga e tasi o le tolu faʻavae: o se mea lea e avea ai ma le fesoasoani a kusi, fusiua tulimanu. I le tulaga muamua, o le faʻapipiʻiina o le magoto i le umukuka e sili ona faigofie. E na o le faʻaoʻoi le faʻaoleʻe i itumalo o le Kapeneta, o le mea lea, o se faʻapitoa faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina, pe a na o le puniti o le kelu.

Faʻaoga o le Mauga o Angele ma Faʻalu

Faafetaui pisinisi o le maualuga fautuaina o le vai sapalai ma suavai supa.

O le filifiliga lona lua e faʻaaoga ai e sili atu ona faigata, ae o aitema uma o loʻo aofia ai i totonu o le pusa, gaosia faʻatonuga, e faʻafaigofie ai le faʻagaioiga. E le faigata le sauniga, e manaʻomia le faʻamaumau le ipu fusi i le fesoasoani a fao i nofoaga ua faʻamaninoina i faʻatonuga, latou te faʻailo e ala ile 5-6 mm. A maeʻa lena, e manaʻomia le siaki o le faʻatuatuaina o pepa faʻamau, o le malamalama o le magoto o le magoto o le magoto i le iʻuga.

Mataupu i luga o le autu: sili ona lelei pepa mo stucco: 3 filifiliga filifiliga

Faʻatulagaina o le fufuluina o le fufuluina o pa laupapa e faʻaaoga pe a iai ni faaletonu i le moega pe e le mafai ona sefeina le paketi lapisi. I lea ma le mataupu, e manaʻomia le taua o pa, ina ua manaʻomia le faʻasaʻoina i uʻamea laupapa i le tino maliu. O le SOKS o loʻo tuʻuina atu i luga, lona tulaga, o le o le nofoaga o le nofoaga e fetuunai ma le fesoasoani a pa o loʻo tuʻuina i lalo o pito. E i ai le isi filifiliga o loʻo faʻaogaina pe a iai se manaʻoga e faʻaliliu ai le paʻu latalata i le puipui. Ona faʻapipiʻi lea o le fagota i luga o le puipui e ala i pu faʻapitoa i le pito i tua o le fufuluina.

O le vaega mulimuli o galuega i le faʻaliliuga ma faʻapipiʻi o se umukuka sink o se fesoʻotaʻiga. O le siphon e fesoʻotaʻi ma le magoto ma le otaota, o loʻo faʻaputu le faʻafefiloi, la latou faʻapipiʻiina i le suavai. Ae le i faia muamua le aofia ai, e manaʻomia e tatala le tagata faʻafefiloi tagata ese ina ia o ese mai le palapala mai le faiga, pe a maeʻa le faiga.

Foliga o le fesiitaiga o le fufuluina

Faʻaliliuina o le umukuka o loʻo fufuluina i se nofoaga talafeagai - e le o se vave faʻagasologa, e pei ona foliga mai ai. O le mea moni o le mea e mafua mai i le manaʻoga mo le faʻaopopoina o paipa paipa mo suavai sapalai ma le otaota. O le tele o fautuaga aoga o le a fesoasoani e faia vave galuega ma sili atu:

Polokalame fuafuaina le galue malosi o le umukuka.

  1. Faʻapipiʻiina o le fufuluina o loʻo faia i totonu o le eleele o le fale malulu, o lona uiga, o vaega o se siʻitia atili lamatiaga. O le a talafeagai le faʻatulagaina o le fausiaina o mea ua fausia ma faʻaiʻu e siitia ai le lelei o le simisthing o le tino ma paipa. Afai o le fesiitaiga ua fuafuaina mo se mamao mamao, i se isi itu o le potu, ona manaʻomia lea e maua ai se muamua le faʻatagaina e tape ai le vai i le siʻitia o le vai i le tulaʻi. E tusa ai ma tulaga faatonuina o loʻo faʻaaogaina i aso nei, e mafai ona faia nei galuega i se vaitaimi o le taimi: mai le 10 am ma e oʻo atu i le 15 itula o le aso o le vaiaso.
  2. Faatasi ai ma le tele toe fausiaina, pe a manaʻomia le fufulu, e tatau ona muamua ona tuʻufaʻatasia se ata faapitoa-faʻapitoa, ona maua lea o le faʻamaoniga a le au 'auʻauna talafeagai. Ina ia aua neʻi faʻamalosi ma tuaoi, e fautuaina e faʻailoa ia i latou e uiga i le taimi o le galuega, o le taimi lena e tape ai le vai.
  3. O le toe fausia uma e mafai i totonu o le nofoaga o le umukuka, o lona uiga, ia avea le potu malolo umukuka o le a sili ona faafitauli.
  4. Afai e le taua le toe fausia, o le pā o le pā o se isi nofoaga, ona e le mafai lea ona faia galuega tele ma le suavai, ua lava le faʻaaogaina o le vaipuna . Peitaʻi e tatau ona manatua o le faʻasausa e faigata ona faʻamamaina, e ui lava o lona faʻatugofie e faigofie tele, leai se poto masani ma manaʻomia.
  5. A maeʻa ona mu le taʻavale i se nofoaga fou, e tatau ona manatua o le Seneter Plums e tatau ona siʻitia i le 3-5 cm mo le faʻaseʻe. O lenei ua faia ina ia aloese ai mai faʻafitauli ma le alavai.
  6. A feaiina atigi pusa ma isi elemene o le umukuka meafaigaluega, e fautuaina ai le faʻatulagaina o se Podium faʻapitoa i le vaega faigaluega o le umukuka. Lea e mafai ai ona e nana i lalo o le laufanua o le fola uma fesoʻotaʻiga, ae le auai i le tele o galuega fausiaina galuega e manaʻomia tau faʻatau mea.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e le ie puipui mai le okeni i totonu: Tatou vaʻai

O le a le isi mea e fiafia iai?

Fufulu filifiliga i le umukuka i aso nei o se nofoaga sili. E le mo mea uma, o lona tulaga masani i le itu mamao e faigofie, ona o le maualuga o le malamalama ma avanoa i lenei mataupu e faigata. O se filifiliga lelei o le faʻaliliuina o le magoto i le faʻamalama, e mafai ai e le faʻaaogaina o moli faalenatura. Afai o le umukuka e lautele, e mafai ona fausia i le ogatotonu o le potu o le motu galue, o le, o le la, o le laki, o le a tapunia ai le tino, ae o le ogaumu o le umukuka. E le naʻo le faigofie, ae mafai foi ona faʻatagaina le tele o le umukuka.

Fuafua le siʻitia o le umukuka e ono manaʻomia mo le tele o mafuaʻaga. E tele taimi o se galuega faʻalelei, o loʻo faatutuina ai atoatoa le nofoaga faigaluega, o loʻo faʻatumauina ai se mea na teu ai. O lenei galuega e sili le faigofie, ae i le taimi lava e faigata ai. E tele taimi e manaʻomia ai le tele o le mataituina pe a faʻatautaia paipa mo le sapalaiina o le vai i carnes, faʻaopopoina o le paipa mo setwer plum.

Faitau atili