Matagofie palasitika faapalepale ma o latou lava lima

Anonim

Tulaga lelei o le palasitika o se tipiina

Matagofie palasitika faapalepale ma o latou lava lima

Faaumaina le faapaologa ma au lava lima

Palasitika o se mea lelei mo le faaumaina o le faapaologa. Faateleina, tufuga filifili i mea nei e pei o se tini loggia ma o loo i ai le tele o mafuaaga. Muamua, o le fua faatatau o le tau o le lelei. E le pei o isi mea taugata, e taugofie le palasitika, ae aoga. I lona gaosiga, o le pasi a gaosia faapitoa, lea e avea e tetee atu i le vevela ogaoga uma lelei ma minus. O le vevela o le vaivai e le o se mea mataʻutia ia te ia, o loo i ai ma le faʻaopoopoina, aua o loʻo i ai le palota i feeʻesega eseese. Lona lua, o le faʻapipiʻiina o le palasitika panels e mafai ona faia se tagata fou, e aunoa ma le fausiaina o galuega. O lea la, e vaʻai ai se palani pilion mafai ona pala uma tagata i o latou lava lima. Lona tolu, o le faapaologa e aofia i lenei auala, e foliga mai ai se lelei ma matagofie. Ma o lea o le a tumau mo le tele o tausaga. E taua le le susunuina o mea i lalo o ave o le la. E tetee atu i faatosinaga aafiaga. A iai sau fanau, o le a le mafai ona latou faʻaleagaina moli. Lona fa, o le siosiomaga faauo panels PVC ma i le taimi faʻavevela te le emit mea oona. E faigofie ona fufulu, olo ma se ie susu. I le faʻaogaina o palasitika, e mafai ona e avea le maina o elemene elemene poʻo mea aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, kapeneta.

Sauniuniga o Meafaigaluega ma Mea

Matagofie palasitika faapalepale ma o latou lava lima

Fale kalapu

Muamua lava, e tatau ona e fuafua pe fia manaomia panels palasitika e faatauina mai. Ina ia faia lenei mea, fuaina le umi o puipui ma le maualuga o le taualuga. O le maualuga o le maualuga e vaevaeina i le va o le va o maa. O le faʻaiʻuga o le numera o loʻo faʻapipiʻiina ma faʻateleina i luga o le tino o puipui. O le faaaogaina o lenei auala, fuafua le aofai o panels mo faamalama ma faitotoa ma ave le numera lona lua mai le muamua. O le iʻuga, na oʻo mai ai le au resitaraina. Ae aua le faʻatauina le mea o loʻo i tua. Fai le 10% e sili atu ona manatu i le mea moni e ono avea ma faʻaipoipoga poʻo le leai o se mea. Afai o loʻo e fuafua e fai le kapeneta, fuafua foi i mea e faʻatautaia. Aua neʻi galo le mea e manaʻomia. Faʻatau faʻamatalaga, i le lima, tulimanu. Mo le tali atu, latou te manaʻomia se talaaga ma faʻapipiʻi mo latou.

Mataupu i luga o le autu: Vinyl Foods Pros ma Faigofie: O le a le linoleum, o le afu o le tino,

Matagofie palasitika faapalepale ma o latou lava lima

Nofoaga o le Faleoloa i totonu o le palasitika panels

Afai tatou te talanoa e uiga i mea faigaluega, e tatau ona e ave:

  • 'aveina poʻo le sikulukalaiva;
  • Uafu;
  • naifi;
  • Lobzik;
  • maualuga;
  • tulimanu;
  • rofautte;
  • hacksaw po o Jigsaw;
  • Bulgarian;
  • suavai vai;
  • O le tagata lava ia o le faʻapipiʻiina poʻo le faʻatonuga

Afai ua sauni uma mea, e mafai ona e amata saogalemu galue i le faapaologa.

Mai le manatu e faataitai

Afai e le tuʻufaʻatasia le faapaologa, o le faʻaseʻe e le usitaʻi ma e leai se faʻamaufaʻailogaina lelei, e tatau ona e aveese nei mea o faiva.

Ona O le a tautua ai le Pianā ma le galuega ma le palu o le a faifai malie ma mafanafana. E mafai ona faaaogaina e avea o se potu eseese, tofi po o le faaofuina o le potu e faapipii kapeneta. I lenei tulaga, e mafai ona e faatau panels mo galuega i totonu, o le a faaitiitia ai otaota.

Matagofie palasitika faapalepale ma o latou lava lima

Paʻi atu i le panisi

Ina ua uma lena, o le moli e faʻapipiʻi i luga o puipui. Ina ua le fuafuaga e malutaga ma le taualuga, tatou mauga foi le crate. O loʻo faʻaaoga i luga o laupapa laupapa, ae afai e te manaʻo e faia mai se uʻamea talaaga, ae le o se faʻafitauli. O le tele o papatusi ua filifilia fuafua i pa - nai lo le puipui ma curve curve, e manaʻomia le mafiafia o faʻailoga. Afai o le pa e mafolafola lava, 15 mm fata e talafeagai. O le mamao i le va o Belts e le tatau ona sili atu i le 60 cm, ae le itiiti ifo i le 40 cm. E tatau ona maitauina o nofoaga o le a faʻavae ai le laufanua i le tino faʻaalia, faʻamalosi le faʻaopopo pe tuʻu se talaaga latalata atili. O le pito pito i luga o loʻo taofia i le puipui o le puipui i le taualuga, ma le pito i lalo o le tasi i le isi itu o le 5 cm mai le fola. O loʻo faʻapipiʻiina le au tagi i totonu o le Interlidead. O le toe faaleleia o le autoso e faaaoga ai le uafu. O le Mauga o loʻo faia i se mamao e le sili atu nai lo le 1 m. Ma ia manatua, pe a e manaʻo e taoto i luga o le sipai, o le faʻaofuina, faʻafatu i luga.

Matagofie palasitika faapalepale ma o latou lava lima

Totonu o le Trim Clim Palcon Planls

Ina ua saunia le malaia, aioi le panels palasitika ma panels palasitika.

Ae muamua, tausia o le faapipiiina o wiring pe afai ua fuafuaina e aumai ai le eletise i le poletito. Ona togi lea o panels uma .

Le isi, tipi i latou i vaega tutusa e faʻaaogaina ai le JIgsaw. I luga o lenei mea, o le vaega faigata ua faʻamaeʻaina, o loʻo sili le tulaga o tekonolosi. O le taiala o le taiala e tatau ona faʻasaʻo i le tulimanu o le tagata lava ia-tusi. Matamata i le faatuina ai i se taimi vave e mafai ai, talu mai le a taulai atu le elemene nei i ai. Faʻapipiʻi papa. E mafai ona tuʻufaʻatasia i latou ma:

  1. Stapler.
  2. Taumafaiga o ia lava.
  3. Tufuga malosi.

Tusitusiga i luga o le autu: faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

Matagofie palasitika faapalepale ma o latou lava lima

Fale teu oloa e le palu e ala i palasitika panels

Ina ua sauni le komiti amata, faaofi le isi elemene i le groove. Toe foʻi, maʻea ma o loʻo toe faafoi mai mea uma. Faasolosolo ona faaofi le tasi vaega i le isi. O le tulimanu o le a fesoasoani o le a fesoasoani e faʻatumu le faʻailoga i le pito o le puipui. Ia mautinoa e leai ni tau. O lea metotia e suʻe ai se paneta faigofie ma vave. Ona o le tele o lanu ma mamanu, e mafai ona e vaʻai atu i le faapapeonani e pei ona manaʻo i ai, i soʻo se sitaili ma foliga o le a mafua ai le tau aulelei, ae e matua matagofie lava, ae e matagofie foi.

Palasitika kapeneta i luga o le faapaologa

Matagofie palasitika faapalepale ma o latou lava lima

Totonu o le ufiufi ma palasitika panels

Masani i luga o le faapaologa faia kapeneta. Ma o ituaiga eseese. Ae o le galuega a latou e tasi - le teuina o mea ma isi meafaigaluega. Ina ia faia ofu se sea, o le o loo manaomia faalava, o lea o le a faia i le faavaa o le Kapeneta lava ma le faitotoa, panels palasitika, tulimanu, fata laupapa, faaopoopoga ma Faamauina elemene. Pe a filifilia se mea e mafai ai ona e ave se pay. E le aoga le aoga a le tagata pele, a o mea uma o le a nanaina. Ae ui i lea, e tatau ona lelei le uiga lelei. O le mea muamua e mimilo ai le tino. O le pito i luma ma le pito i tua o loʻo tuʻuina atu ma fesoʻotaʻi e le uamea tulimanu. O le faʻavaʻa ua faʻapipiʻi i le puipui pito i tua. I lana matafaioi i lea mea e mafai ona i ai se ogaumu o le fa 'au. O le pa o le e tatau ona faatulagaina kapeneta i le manatua faʻamau 'taula puipui, pe afai latou te vave. Aua neʻi galo e faʻaaoga le tulaga. Ona faapipii lea o le pito i luma. Ina ia faia ma fiafia ai i le faitotoa, e te manaomia se faavaa malamalama o le a le faitotoa. Ma le scapler, o palasitika panels ua faʻapipiʻi i le faʻavaʻa. A uma lena mea, e faʻapipiʻiina lelei. Ua maeʻa ma le tipiina, o loʻo tautau le faitotoa i le matasele. O le a sefe ai e le uarota se avanoa i totonu o le fale mautotogi.

Matagofie palasitika faapalepale ma o latou lava lima

Tago i le faapaologa ma ou lima lima

Ia faia mea uma ma ou lava lima o le a le faigata, ae manaia foi. O lau faapaologa o le a avea ma sili atu le lelei faaopoopo i le fale. Matagofie, stylish, multifunctional - o le a faatosina maia le gauai atu o so o se malo, ma o le a fiafia, ona ua e faia o le tonu lava! O le mea autu o tagata uma e le mafai ona faʻaaogaina i le fesoasoani a tagata faʻapitoa mafai ona malupuipuia le faapaologa.

Tusitusiga i luga o le autu: eseese Wallpapers mo le valiina, fuafuaina ma le taua o filifiliga taitasi

Faitau atili