Vai leo i totonu o le faleuila

Anonim

Afai e te tafe pea i le vai i totonu o le faleuila, ona faʻaaoga lea e se tulaga o ia se tasi. E le gata o le leo mai le vai o loʻo ita ai, ma i le po e foliga mai o se tagi o le vaipuna ma puipuia mai le moe.

Vai leo i totonu o le faleuila

Ata o le moli moli.

O le isi mea le lelei e tupu mai ai le tulaga o i luga - Rust fasi pepa i le faleuila. Mafua mai faigata tele. Ae e oʻo lava i le feagai ai ma lenei galuega, ma e le mafai ona e aloese mai ai o ia, talu ai e lalagaina le vai o loʻo e mautinoa ai le faʻamalosiʻau o oe.

O le iʻuga, faapena mai foʻi le paipa i le faleuila e masani ona faʻamalieina, aua ua faʻatamaʻia o le a aoina i luga o latou luga. Malilie o le mea lena o se mea le fiafia. O lea la, pe faapefea ona e feagai ma lenei malaia ma o a ona mafuaaga? Ua matou aoao mulimuli ane.

Mea faigaluega:

  • faamemelo;
  • tagata;
  • naifi;
  • sikulukalaiva.

Le tulaga sili ona masani ai

O le mafuaʻaga masani o le vai e tafe pea i le faleuila, o se tane taleʻega. Ma o le tele o vai o le ofi e ala i le soona fai. Ma atonu o le a tupu lea tulaga ona o nisi tulaga i lalo ifo.

Vai leo i totonu o le faleuila

Tolet bowl overflow mafai ona mafua ai aitau.

  1. E mafai na o le Tank mamanu na tupu ai le suia o le alatoto ua taoto. E tupu lenei mea i mataupu na leiloa e le paʻu o le iʻuga o le taimi ua tuanaʻi ma e le mafai ona poloka vai.
  2. O le isi faʻamatalaga o le faʻafitauli e ono molimau mai le le lava o le faʻamalosi o le kesi i le pu o le vaniu (galuega faʻatino). O le kesi e mafai ona lelei le lelei, ae le o le faʻamalosiina malosi, ma le iʻuga e tafe ai le vai.
  3. O le faʻafitauli lona tolu o le faʻafitauli o le setete o le lauulu, o loʻo uuina le level opera i le alatoto. E mafai ona faamutaina pe ofa.
  4. Ma le mea na tupu, o le olo i le autu o le tino, o le a mafai foi ona afaina ai le sami. O le taufaʻamataʻu i le alatoto e mafai naʻo le palasitika o loʻo i ai. A faʻapea e iai sau vato e faia o apamemea, ona le mafai lea ona paʻi mai lenei malologa ia te oe.

Mataupu i luga o le autu: Taiala mo le fausiaina o le mamanu o le faʻavaʻa ma o latou lava lima

E ono mafua ai mafuaaga talafeagai. Ae faʻafefea ona e faʻamaonia i latou? Mo le amataga, faaalu se faʻataʻitaʻiga faigofie.

  1. E faia lenei mea, aveese le tane ufiufi. Le isi, laititi (tusa o le 1 cm) siitia le opeopea. Afai foi na le toe faatalafia le vai ona o nei gaioiga, ona e mauaina lea o le mafuaaga.
  2. O lenei, ina ia mafai ai ona aumaia le tulaga o le float ma le taugofie i le masani ai, e tatau ona e mauaina le tauemu i luga o mea uma. O lona uiga, o le a solo ai le vai muamua ma o le faafitauli o le a foia. Vai e le toe tafe.

O loʻo matou sailia mo le mafuaʻaga lenei, a maeʻa gaioiga i luga ole, o le fuga lea e leʻi taofia, o lona uiga e manaʻomia le asia le alatoto.

Muamua, ua gauai atu i le laulu o loʻo uuina le faʻaʻaisa o le float.

Vai leo i totonu o le faleuila

Tekonolosi o le tekonolosi polokalame i faleuila

E tatau ona iai ma leai se mea leaga. Le pu lea e i ai e le tatau ona mataala ma solia.

O isi gaioiga e faʻamoemoe i luga o mea ua e mauaina pe a aʻoaʻoina. Afai o le malepe o le potu, ona mafai lea ona suia i le uaea ('apamemea). Afai e le fetaui le pu e fetaui ma le masani ai, ona le mafai lea ona e faia e aunoa ma le faʻatauina o le alatoto fou.

Ma tasi le fautuaga taua: Afai na e alu i le alalaloa fou, ona ave lea ma oe le mea tuai (mo le faʻataʻitaʻiga), e pei ona tele le mautonu ma filifili le talafeagai).

O le isi mafuaaga mo le tafe o vai i totonu o le faleuila

Afai na e talitonu o le vai o le vai i totonu o le vai '' 'auk e le oʻo atu i le pito i luga o le faʻailoga, ma e mafai ai e le vai ona, e mafai ona tupu ona o le faleuila ma fata.

Afai e faia sbel, e na ona ia sasaa pe a fai mai palasitika, ona pa ai lea. E le manino o tagata gaosi o le faleuila o le senituri mulimuli ane na taulai atu i ai, ina ua latou faʻaataina apamemea pa ma uʻamea pulou. Ia maitauina o le a muamua se mafuaʻaga e faʻaaoga i totonu o le vai malulu, o lona uiga e matua mautinoa lava lo latou faaumatiaga. Pau lava le fesili o le a le mea e tupu muamua pe mulimuli ane.

Tusitusiga i luga o le autu: vai vevela fesoʻotaʻiga polokalame

E mafai ona e foia se faʻafitauli tele. Ina ua uma ona vaʻai i mea o loʻo i ai nei ma e tatau ona latalata i le tulaga lelei i le mea lelei, ma naʻo fusi o loʻo totoe, e manaʻomia le naʻo le sui i mea fou. Ma e sili atu le faʻatauina o le seti atoa o le faʻatulagaina. E le maualuluga lona tau, ina ia e le avea oe ma tau tupe, ae ia sefe oe lava mai faafitauli le talafeagai ma le fusiina o vai.

Laina lona tolu faafitauli

Vai leo i totonu o le faleuila

Suia le pini tuai i le fou e momoli atu le faleuila i le tekonolosi.

O lea, na latou iloaina ai o le vai i totonu o le tane e le o mafai ona 'ausia le maualuga o le soona fai, na i ai mea uma i lona nofoaga. Ae o le tafe e tupu pea. O le a le mea e fai?

Masalo o se faafitauli i se penina. Le lelei le tafe vai mai le tane i le faleuila e le avatua se peni, faia i le paʻu.

I le siiina o le 'au i luga o le tane, ua ia sii aʻe se pale ma ua ia soloia se vai, alu i le nofoaga. Ina ua uma se taimi lava, ina ua leiloa e paʻu o le paʻu, e pei o mea e lua o loo iai. O lona laualuga e maua le malosi ma e le mafai ona fufusi i totonu o le nofoa, i.e. Oso le vai.

O se fofo lelei i le faʻafitauli o le a suia e se pini tuai i luga o le fou. O lona nonoaina o loʻo faia ma le fesoasoani o se filo, o lea, fuli i le itu saʻo, e mafai ona e faigofie ona e le aunoa.

I le filifilia o se peni fou i totonu o le faleoloa, ua ia gauai atu i faʻataʻitaʻiga uma na ofoina atu ia te oe, ma filifili le laualuga o le a sili ona vaivai. I se isi tulaga, e mafai ona e toe faalavelaveina le tafe o vai i totonu o le faleuila.

Afai e te faʻatauina se Pear News e te le maua le avanoa, e mafai ona e faʻaaogaina se auala e faʻatagaina ai oe e ave oe o se pir ma piki i le nofoa. Ina ia faia lenei mea, e te faʻaaogaina se mea laititi mo le tele mo tagata uma, ae lava lelei, pei o le nati.

Tusitusiga i luga o le autu: fale mautotogi i le 10 sikuea mita. M: fetaui lelei ma susulu mamanu

I le faaiuga, ou te fia maitauina e le mafai ona aofia uma ni faʻafitauli uma e faatatau i tafe o le vai i totonu o le faleuila, faʻapea foʻi ma auala e foia ai. O nei masini tumama taʻitasi o lenei ituaiga uiga, ina ia mafai ai ona malamalama i le mafuaʻaga o le tafe o tafe ia, e mafai, e na o le suʻesuʻeina o se faʻafitauli.

Ma ana le pule i lalo o oe lava ia e avea ai oe lava, E sili le sailia o le fesoasoani mai siama tuufaasolo. E mautinoa lava latou te faʻamaonia i ni faʻataʻitaʻiga, ma o le fofo i le faʻafitauli o le a le faʻatali umi mo se taimi umi.

Faitau atili