Faʻafefea ona fai se lapoʻa o le fola i luga o le laupapa laupapa

Anonim

Tele taimi, o le fusu i luga o le laupapa laupapa o loʻo maua i totonu o fale o le laupapa laupapa. Masalo o nei mea na faʻamatalaina i aso ua leva ai o fale o nuʻu poʻo fale tetele na fausia i tua o poloketi mai le tipi. I soo se fale, e mafai ona e faʻapipiʻiina se vaega tele. Masalo o le a faia e se tasi se laʻititi mauaina mo i latou lava, ae o le faia o se fulufulu o se laʻau fale o loʻo manatu o se faʻafitauli faʻapitoa. O aso nei polyarethane o le palu e mafai ai ona e faia ni ofutino. Pau lava le mea ma le taua o le atoa tapenaga o le fola laupapa.

Faʻafefea ona fai se lapoʻa o le fola i luga o le laupapa laupapa

Fola eli mai ata.

O le olapole i ona po nei, o le saoasaoa-saoasaoa o le foloa o le fola ua manatu o se sili ona suia o le taugata chipobboard. Faʻatasi ai ma se faʻamalosi faʻapitoa, o se faʻapitoa muamua muamua, o se faiga e faia e fesoasoani e manumalo ai i le voltagem, o loʻo feagai ma le fola laupapa. O le iʻuga, e aliali mai lava o se vaega atoatoa o loʻo mafai ona faʻatinoina. E mafai ona tuu le kapeta, o le papeti laupapa laupapa pe na o vali. O fola laupapa e tatau ona i ai se vaega o le tele o le fusi ma le mafiafia o le maualuga o le 20 mm. Ina ua maeʻa e 5 itula pe a maeʻa ona faʻaaoga le talau, e faʻatagaina ona savalia le fola laupapa fou ina ua maeʻa le 12 itula, o loʻo iai le avanoa e faʻatautaia ai galuega masani.

Ia, o le mea moni, o le faʻapipiʻi pasi pasia faʻapitoa, saunia muamua:

  • tane gaogao;
  • sikulukalaiva;
  • Uafu;
  • o le samala;
  • Tulafono;
  • maualuga;
  • roulette.

O le fola e i ai fale laupapa

Fale o fafie, tutusa ma le ola avanoa, manaʻomia se faʻaeteete tele i le faʻatulagaina o le fola, pei o potu i totonu o le fola i lalo o le fola. O le mafuaʻaga lena o le peleue e tatau lava ona matua, foliga manaia ma ia mautinoa ia tumau.

Faʻafefea ona fai se lapoʻa o le fola i luga o le laupapa laupapa

O le ituaiga o fausaga o fola fola fola.

O le tele o tulaga, na i ai i le fale laupapa le lua ituaiga o fola. O le sima lea, pe mo le faʻaaogaina o lenei laʻau. E le gata i lea, o aoga sili ona aoga o le sima. O ia fola ia e manaʻomia ai se tamaʻi tupe, e matua itiiti lava nai lo le mea na te le manaʻomia ni tomai faʻapitoa tomai mo le faʻapipiʻiina o sea unaling. Peitaʻi, o le sima faʻamamaina o le mamafa lea ua faʻamalosia ai le faʻamalosi i luga o le faʻavae o le fale. E tele ni faʻamalosi o puipui o loʻo mafua ai le faʻavae o le faʻavae, o le faʻaiuga o le tulaga o le a le mafai ona leiloa le tulaga o mea.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻaleleia o lou lava lima - o se vaiporoō aso nei

O le laupapa laupapa e sili atu le tetee atu i soʻo se pa ocilillations, e ausia uma siosiomaga manaʻoga. O ia o le laau o le laʻau mafai ona faʻagaioia, ile suia o laupapa solo solo, ma o galuega uma e mafai ona faʻatinoina e tusa lava poʻo le maeʻa faʻapipiʻi o le fola laupapa. O le itu le lelei o lena fola o le maualuga o le tau, naʻo tagata faigaluega faapolofesa e mafai ona faia le galuega i luga o le mauga o le laupapa laupapa, ma e le mafai ona mauaina se lamolemole atoa.

Sauniuniga o le faavae mo le faatumuina i le fofo

Faʻafefea ona fai se lapoʻa o le fola i luga o le laupapa laupapa

Filifiliga ma polokalame o fulafula fola.

O le a le maualuga o le lelei o le malaia, tele faʻamoemoe i luga o le autu autu lea e faʻatinoina ai le faʻavae o le faʻavae. Le mafai ona usitaʻia i lea laasaga-e ala i lea laasaga, tekonolosi o le gaosia o le tele tele o fuʻa o le a mafua ai paʻu, o le a matauina e tupu aʻo leʻi faia le vaitaimi. Naʻo le faʻatuatuaina o le faʻavae na faia ma le maualuga uiga e ono avea o se ki agavaa i le faʻasologa umi o le fola o le fola.

O nisi taimi o le tele o le fola o loʻo faʻaseʻe tuusaʻo i luga o le vintage laupapa fola. I lenei itu, o le laʻau e tatau ona faoa, faʻaaoga le oneone mea, faʻatino se fale mataʻutia. O loʻo faʻagaeʻepepuga a Boards e valiina se faʻapitoa muamua. I le tulaga o le mea muamua o le muamua vaega e le malosi ma monolithic, e manaʻomia le faʻaaogaina nisi nisi vaega. O loʻo le tatau ona gaʻo le laʻau o le laʻau, va eseese ma le suauʻu valevale.

I le isi laasaga, e manaʻomia le aveeseina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi, o loʻo i totonu o le fola o le auvae e togi ai ni mea. O le fola laupapa e tatau ona fufuluina ma le faʻaeteete le faʻaaogaina o se scraper. A faʻatino se gaioiga, e tatau ona e faʻaaogaina le tele o le gauai atu i le auvai o loʻo i ai nei, faʻaalia uma faʻafitauli oi ai nei. I le faʻaaogaina o se moli uila, e manaʻomia le faʻatinoina o se mama atoa o le ituaiga feusuaʻi, faia se tikeri, faʻaaogaina le faʻamamaina o le paʻu mo lenei.

Ina ua maeʻa, e tatau ona faʻaofuina le malosi o le slot-slots faʻaaogaina se vaifofo o le fale mo lenei, i le tulaga maualuga. Ona laina lea o laina i le potu atoa o le potu, o le umi lea e laiti laiti nai lo le umi o le potu. Mo laina taʻitasi, o loʻo fai ai le sitepu e tutusa ma le 30 cm, faʻaseʻe fao. Faatasi ai ma le fesoasoani a se tagata laser, o le pito sili ona maualuga luga o le pito i luga o le tele o le kenera ua maua.

Fao e tatau ona fao, faʻafefeteina i le tasi tulaga.

Ma pito, e tatau ona latou fasia i le tulimanu o le 90 tikeri i luga o laina muamua na asia. E latalata i fao e manaʻomia le tuu o ni nai fasi alapata.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e muamua ai, o le faaluaina o le igoa o le afu: 4 mea

O le isi tulaga o le a lafoina o le unicons o loʻo manaʻomia e le tele o le gaʻo. O loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga o le fao. E le tatau ona i ai se lala o moli laupapa, pe a tupu lenei mea, latou te fia faia lava.

O nisi foliga

Faʻafefea ona fai se lapoʻa o le fola i luga o le laupapa laupapa

O le masini o polymer tetele fola.

A o le i amataina le faʻapipiʻiina o se fulufulu mata i luga o le laupapa laupapa, e manaʻomia le faʻapipiʻi le fasi faapipiiina i le tino o puipui i le tino. O le a avea o se kesi susu, o le a puipuia le laufanua ina ia faʻalauteleina, ma le faʻateleina o le vevela.

I le mavae ai o le iʻuga o le sauniuni uma, e manaʻomia le maitauina o le susu ma totonu o vevela. O le gaosia o tekonolosi e masani ona manaʻomia nei tapulaʻa o loʻo i ai ni mea taua. E faatatau i le tele o feusuaiga, o fea latou te faʻaaogaina ai fafie.

O le fofo saunia e vave ona liligi atu i totonu o le nofoaga o le 2 sikuea mita. m. O le fofo o loʻo fesoʻotaʻi ma moli uila. Ia maua le homogeneerily, o loʻo faʻasolo e se tagata nila fana. Pe a faʻatautaia galuega, e manaʻomia le mataituina ina ia mafai ai ona teuina le siitia o le tele o le tele feusuaʻiga ma le faʻaaloalo i le faʻavae faatulagaina. O le fola o le fola e tatau ona mago lelei.

A maeʻa ona uu le laualuga ma mulimuli mai le mago, faʻatumu le taotoga o loʻo aofia ai le valevale ma resin. O le a aumaia ai le maeʻa o se faʻataʻitaʻiga matagofie pupula, e faʻalelei atili ai uiga malosi.

Faitau atili