Faapipiiina o le MDF panels ma ou lava lima (ata)

Anonim

Tusitusiga fetaomi: [SYS]

  • O le a le mdf panels i luga o le puipui?
  • Sauniuniga mo Galuega
  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi panels?
  • Faia o Faatulaga
  • Faapipiiina o ponaivi

E tele ana meatotino a MDF o loʻo iai ma le tele o meatotino, faʻafetai i ai o loʻo avea ma faʻateleina lauiloa ma lautele. O isi o loʻo taugofie ma le faʻalelei o le siʻosiʻomaga. Faapipiiina o nei maapuna mafai ona toetoe o tagata uma. O se galuega faigofie lea a o le na o le na o le na o le na o le sao. Faʻatinoina le teuteuga o le pamu teuteu ma le fesoasoani a MDF Planels, e aunoa ma soʻo se tomai faʻapitoa tomai i le fanua o le toe faʻaleleia poʻo le galuega fafie.

Faapipiiina o le MDF panels ma ou lava lima (ata)

Fausia le polokalame i palasitika panels.

O le a le mdf panels i luga o le puipui?

Mo le gaosiga o le MDF e faʻaaoga ai lapisi lapisi. Peitai, e ese a latou mea e ese ai mai le vaavane ma le laupapa ma i le faiga o gaosi, ma io latou uiga. A o latou gaosia, o le fusifusia o vailaʻau e le faʻaaogaina, o le tekonolosi o le tekonolosi e faʻavae i luga o le metotia o vevela ma mamago laupapa o lo o oomiina laupapa. O le faʻaaogaina o sea auala faʻagaioiga o fesoasoani i le mea moni o le fiber ma tubes o le liagnin, o loʻo faia ai le laupapa, i lalo o le gaioiga o le maualuga o le vevela ma omiga e fesoʻotaʻi ma le isi ona o le malosi o le vevela ma le mamafa e fesoʻotaʻi ma le isi ua mauaina. E tusa ai ma lona fausaga, MDF faʻamanatu mai ni lagona uiga ese o fafie.

O ona masini masini o le MDF e maualalo ifo i le tele o nei mea, o le a le a le o le pu pepa o le mama mama, lea e ausia ona o le teena o le fuaina o vailaau i totonu o le faaaogaina o vai gaosi oloa. O le lelei atoatoa lea mo le teuteuga o le teuteuina. A galulue ma lenei mea, e tatau ona e usitaʻia tulafono lava ia e pei o le galue ai ma se laʻau. Ina ia maua le MDF panels, o le kelu e tasi e faʻaaoga mo fafie. Ae peitai, o le suavai o fao na fuafuaina faapitoa mo le MDF o le kelu. Ole sugia lea e aofia ai 'au pupuʻu o fafie, ona o loʻo mafai ona faʻaoga mo le faʻapunaina, aʻo le tuʻuina foi o lalo o leaga, pei o le vaʻa. I se faʻaopopoga, o le kelu e mafai ona faʻaaogaina e tapuni ai pulou o le fao.

Mataupu i luga o le autu: Belgin Wandpaper

A faʻatau ni mea, e mafaufau i le lanu o le kulimi ma le teuteu teuteu o le MDF panels. A leai, o le kelu e mafai ona faʻaleagaina foliga o le faʻauma.

Toe foi i le vaega

Sauniuniga mo Galuega

Faapipiiina o le MDF panels ma ou lava lima (ata)

MDF laulau faʻapipiʻiina matagaluega.

Faʻapipiʻiina o panels e faia faʻapitoa e faʻaaoga ai mea faigaluega masani o aiga o loʻo i totonu o fale uma. Mai mea faʻapitoa o le ae manaʻomia se plumb e mafai ona faia tutoʻatasi. O le faia o lenei mea, na o le paʻi atu i le laina poʻo le faʻailogaina o le mata i le nati. E le gata i lea, oloa i luga ma se fale i le tulaga, lipine o fua ma le faʻateʻi atu i se taʻavale, e mafai ai ona e faʻasusu le fao. O le mea mulimuli e te manaʻomia pe a fai e te le maua se faʻapitoa faʻapitoa. Oe ono manaʻomia se ofu uʻamea ma itu o isi mafiafia, ua taʻua foi o se paluelogo. O le a ave oe e faʻafaigofie ai le tipiina o palii mo le mamanu o faʻafanua. E faʻaaoga i lenei mea: O le tipiina o le ki, o le tau i luga o le cattata o le mafiafia o le mafiafia, ma o le mafiafia o le faʻamama o le faʻamamafa.

E mafai ona e tipiina le pane ma se eletise eletise higsaw po o se tusi lesona disk. Afai e tatau ona e faʻatau, ona ia maitauina lea o le tau o le vaʻai ma le loloto o le 12 mm e sili atu lona maualuga atu nai lo le tau o le jig. Ae ui i lea, o le mea taua o le ua vaaia e tatau foi ona amanaia. A suiina o le tisiki, e mafai ona faʻaoga e vaʻaia ai se tele o ituaiga mea. I se faʻaopopoga, pulu le papeti ma faʻapitoa e faʻagaioia.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona faʻapipiʻi panels?

Ae le i faʻapipiʻiina le MDF vaega, o puipui e tatau ona fuafuaina ma faʻatau i le aofaʻiga manaʻomia. Faʻamautu pe fia ni mea faitino o le a manaʻomia, e faigofie lava. Ina ia faia lea mea, o lea lava e fuafua le vaega o lofa, o le a feagai ma le 15% e uiga i le tupe teu.

Faapipiiina o le MDF panels ma ou lava lima (ata)

O le ata o le polokalame o le faʻamaloloina o le faʻapotopotoga mai PVC panels.

Saili le potu aʻo leʻi amataina le galuega. Afai na vaʻai, o le pa e ufiufi ai le fulafula poʻo le taʻeina, i luga o le Suafa, o loʻo iai le faʻaleaogaina poʻo le faitio o lona vaega e lalo ifo o le 1.2 cm, o lea e tatau ai i le luga. O le faia lea o lenei mea, e manaʻomia le faʻamamaina atoa le laumua o le lauʻeleʻele mai le faʻapipiʻi ma aveese le upu.

Mataupu i luga o le autu: Aso nei o le potu ofu: lauiloa foliga

E 2 auala e faʻapipiʻi ai MDF. O le muamua o loʻo faʻaalia ai le masini o le mea e faʻapipiʻi ai o le a faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina o le a faʻapipiʻiina o le a manaʻomia tele faʻamatalaga faʻapitoa mo le lona lua.

Tamoʻe le faʻapipiʻi o le laupapa laupapa e faigofie atu nai lo le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga.

Faapipiiina o le MDF panels ma ou lava lima (ata)

Polokalame o isi faamatalaga.

O le a le itiiti lelei meafaigaluega mo le fusiua, ae o lona tau e maualuga atu nai lo le tau o faitioga. A faʻapea o le faia o se laupapa laupapa, fata poʻo se mauga e tatau ona le tauʻaveina i totonu o se faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa, faʻapea foʻi ma mea faʻagaeʻea o le a puipuia i latou mai pala ma gutu.

E le fautuaina le faʻaaogaina o se tusi i fale piliki ma le potu tele, o tulaga lelei o loʻo faia i le va o le puipui ma feagai ai ma mea e fiafia ai. E te le matauina o le faʻaeʻa ua faʻaleagaina seia oʻo i fafo ma le matamuli poʻo le fungu, ma a tupu i fafo, ma o le a maua ai se lautele lautele. O vaega leaga e mafai ona tuiina le apaau e ala i piliki pori.

Mo le gaosia o se uʻamea faʻavaʻa, o le a e manaʻomia ni ata faʻapitoa: Taiala ma le masani (ud ma cd, faʻatasi). Ole eseʻesega o latou o se faʻasologa i totonu o le tala.

Toe foi i le vaega

Faia o Faatulaga

E masani ona faʻaogaina e tagata mamaʻi poʻo le faʻapipiʻiina o tagata. Faʻapipiʻi se laupapa laupapa i le puipui. Na o tagata lava-fetu-fetu o loʻo faʻaaoga mo le uamea pusa. O le lapoa o le fusi e tatau ona mai le 4 i le 6 mm, fuafua i le malosi o le puipui lapisi: Le malosi, o le lapoa o le tino. O le laugging elemene e tatau ona tietie i le pa lapoʻa ia le itiiti ifo 3 cm. O lena, pe afai o le mafiafia o le MDF 1.2 cm o loʻo faʻaaoga i le omea o le CRADE, o le PRAMS e faʻatatau i le Claster, o le Plaster e faʻatatau i le Claster, o le PRAM o le CRADS, o le PRAMS o le Claster, o loʻo faʻaaoga le COMPER i le 1.2 CMS. O le puipui, ona faʻatagaina lea ona faʻaaoga le fao poʻo le faleʻoloa umi le itiiti ifo ile 10 cm.

Faʻapipiʻiina o se laupapa laupapa amata i le faʻapipiʻi o fata faʻapipiʻi. Na latou tuuina i soo tulimanu taitoalua, ina ia o se tulimanu na faia i le va. O fata ma alafetuli foi o loʻo i ai itu o le faitotoʻa ma faʻamalama matala mo le atoa o le potu. E tatau ona i ai i latou malosi. E mafai ona e siakiina ma le plum.

Mataupu i luga o le autu: Vevela Faʻapaʻu i lalo o le Tile i luga o le Loggia ma le faapaologa

I le taimi muamua, o le tulaga o fata e faʻailogaina i luga o le puipui ma se penitala, ona i ai lea ma le puipui o loʻo iai ni nofoaga mo le faʻavaveina o le tasi. O le mamao i le va o pu e tatau ona i ai mai le 50 i le 70 cm. O isi fata o loʻo faʻamaumau i le tagata lava ia-ata poʻo le faleʻoloa. I le tutusa auala, o mea lilo o le crates o loʻo tuʻuina atu.

O le atigi o uʻamea faʻauiga o loʻo faia i le tutusa faʻavae e pei o laupapa. UTS Desigles o loʻo faʻapipiʻiina ma le faʻaupuga, ma CD e faʻaolafula. Oti le faʻamatalaga i luga o elemene e te manaʻomia sili atu nai lo le disk na vaʻaia poʻo se tamaʻi lapisi.

Toe foi i le vaega

Faapipiiina o ponaivi

Faapipiiina o MDF Planels e sili atu le faigofie nai lo le sauniuni galuega. I le va o le panels e fesoʻotaʻi e se laulaufaiva loka: i le tasi itu o le manoa vaeluaina, ma i le lua - o le Grove o le pepa tutusa. E mafai ona faʻaulu i luga o le laupapa laupapa o le laupepa ma tamai laupapa, ma le samea i le uamea e sili atu ona lelei e faʻatino ai le tele o le tele o le tele o le lapoʻa.

Faapipiiina amata mai le tulimanu ma tai atu i le pito lata mai fata. Ina ia faatumuina lenei avanoa avanoa, e tatau ona e tipiina i latou i totonu o le mea manaomia. I luga o le pito i luga e tatau ona e savali tasi. I luga o le potu, o le a faʻapipiʻiina i le tulimanu, e tatau ona e tipi ese le selu vaega o le laulaufaiva. E faʻamaumau i fao poʻo le tagata lava ia-ata i le tulimanu tulimanu vavaeina. O lona lua pito o loʻo faʻapipiʻi na o mea faʻa-genrorental o elemene ma ma ni mea laiti poʻo ni faʻailoga. O le isi vaega o loʻo faʻapipiʻi muamua i le tasi muamua, ona sosoo ai lea ma ona o laina faalava o le pusa.

O le vaega mulimuli ua fetuunai i le tele ma na suesue. O lona ma le anotatituti Vaega e tatau ona lapa i se tulimanu ma faʻapipiʻi i le nofoaga ma le malamalama. E leai se mea e faʻapipiʻi ai i le ata o ia lava

O le mea lea, o le faʻapipiʻiina o le MDF e mafai ona tutoʻatasi le faʻaaogaina o se pa poʻo ni faʻamatalaga, ia te ia lava ma faʻapipiʻi.

Faapipiiina o le MDF panels ma ou lava lima (ata)
Faapipiiina o le MDF panels ma ou lava lima (ata)
Faapipiiina o le MDF panels ma ou lava lima (ata)
Faapipiiina o le MDF panels ma ou lava lima (ata)

Faitau atili