Tauaso mai ie ma o latou lava lima - gaosiga foliga

Anonim

Tauaso mai le ie ma o latou lava lima - o se manaia fofo mo soʻo se potu. Latou te puipuia tuusaʻo le susulu o le la ma le fia iloa foliga, faʻataga oe e faʻatonutonu malamalama. I lea la tulaga, o ia oloa e le faalavelave i le soloia o ea, foliga teuteu lelei, tulaga ese.

Tauaso mai ie ma o latou lava lima - gaosiga foliga

Manuia

O tagata tauaso a ie e matua tuʻufaʻatasia ma isi ituaiga o pupuni. Latou te fetaui lelei i le toetoe lava o soʻo se sitaili mamanu o nofoaga. O ia oloa o le a fesoʻotaʻi ma le maʻai o le potu malolo, potumoe, umukuka poʻo le faletaele. O le tele o lanu o lanu, foliga ma eseese eseese e faigofie ona filifilia le faʻataʻitaʻiga. E manaia i totonu o le itu o onapo nei e pei o oloa ma ata lolomiina. Latou te atoatoa mo soʻo se nofoaga, faʻatupu ai le tuufaʻatasiga o tagata ese ma le faʻamafanafanaga.

I totonu o isi avanoa e faʻaaogaina ai le tauaso e tatau ona maitauina:

  • tupe maualalo;
  • faigofie, nofoaga tausiga;
  • Tomai e pulea ai le maualuga o le moli. I le tele o taimi, latou te le o aumaia le maualuga o le tausaga, ae faʻatagaina oe e fatuina se pupula manaia.

Tauaso mai ie ma a latou lava lima - gaosiga foliga

Manatu

E tele ituaiga o ie urosa.

  • STRATIC - Lamellas (Themellas Stess) o loʻo taofia mai luga, e mafai ona latou faʻaliliu i soʻo se itu. O faʻataʻitaʻiga e mafai ona suia i itu eseese (taumatau, agavale, i le ogatotonu), tatalaina le faʻamalama matala. Latou faʻapipiʻi i le taualuga, i le faʻamalama matala poʻo luga atu.
  • Tafailagi - Lamellas e fesoʻotaʻi ma le lestenka faiga. Latou te tatalaina ma le fesoasoani o se togiina o le talipalau.
  • Fuga Auala (paʻu pupuni) o se ie malosi o loʻo taofia ai le faʻatulagaina o le faʻamalama, ma pe a tapunia i luga o le ato.

O nei faʻataʻitaʻiga uma e faigofie ona lafoaʻi o latou lima, o lo lava e faʻaalia ai le laʻititi onosaʻi ma le filiga.

Tauaso mai ie ma o latou lava lima - gaosiga foliga

Filifilia Fabrics

Afai e filifili e faia se afi mumu ma ou lava lima, ona e taua ai lea ona filifili lelei mea. E taua uma le tino ma le lanu o le mataupu.

Uiga

Mo le gaosiga o faʻatafunaina o faʻatafunaina ma faʻaofuina tauaso, toega mea e faʻaaogaina e taofi lelei ai le pepa. E le mumu le ie faʻapitoa ma le samasama ma le samasama ma le taimi i le la. E mafai ona e filifilia Mate, ma mafaufau, malamalama ma le malamalama-fufula le manogi poʻo filifiliga masani.

Taua

Filifilia o le cordial tuseu, matau e sili atu le lolomiina o le lomia i lo le lalagaina.

Tele o tagata gaosi oloa e ofoina atu meaai mo umukuka ma faletaele ma palapala-ua le iloa ma le lega astibactarial. Mo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga i le potu malolo, faʻatosina o mea o loʻo faʻaaogaina foi, e maua ai le tele o malamalama. O le opaque uliuli-fafo ituaiga e talafeagai i totonu o le potumoe.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻamafanafanaina se fale o loʻo avea ma fale teu oloa?

O le manaia fofo e mafai ona avea ma faʻaaogaina o le aso-po ie. E suiina le mafiafia ma le manino o sipala. O lenei e faigofie ai ona fetuʻunaʻi le maualuga o le malamalama ma faia le faʻamalama o le faʻamalama lautele.

Lauiloa mo le gaosiga o ato ato oloa jacquard. Faʻatagaina poʻo se natura, e tuʻufaʻatasia le faʻatuatuaina o le faʻatuatuaina, faʻamasinoga maualuga ma se laʻititi mamafa. O le interricte e aofia ai mamanu o sea mataupu o le a maua ai se lagona o le mautu ma le moa.

Lanu

O se taua taua mo le filifiliga o le lanu. E iai le ielelei o le maketi, o le mea lea e faigofie ai ona filifilia se paolo i totonu o totonu. Afai o le tulaga o loʻo faia i le tasi leo, ona faʻatagaina lea e faʻaaoga le tauaso ma le tuʻufaʻatasiga o ni ata. I totonu o le potu o tamaiti e mafai ona e togiina le nuanua, o le tele o faʻataʻitaʻiga o moli.

Filifilia o ata, mafaufau i mea e fiafia i ai le tagata lava ia, atoa foi ma le tele o aʻafiaga o lanu i tagata. E mautinoa lava e mautinoa lava e aafia ai le aotelega o le tulaga ma le aoga o le tino o le tagata.

  • O le o le a maua ai e le le mautonu le kulimi o le a maua ai se lagona o le faasee ma le mafanafana. O le a avea i latou ma fofo lelei mo le tele o potu.
  • Green - o gaioiga malu ma mafai ona ave ai le tiga.
  • Samasama-moli lanu lanu e fesoasoani e siitia ai le lagona.
  • Mumu faʻaleleia atili gaioiga, ae o se lautele lautele lautele, o le mea lea e tuʻu faʻatasi ai ma le mafanafana o penina, efuefu.

Tauaso mai ie ma a latou lava lima - gaosiga foliga

Matou te suʻiina ni tauaso

A o leʻi amataina le amataga o le fatufatu, e tatau ona fai le faʻamalama e tatau ona faia, filifili i luga o le metotia o nonoa ma se umi uma oloa. E masani lava, o le siisii ​​faʻataʻitaʻiga o loʻo iai i totonu poʻo luga o le faʻamalama matala, ma le maualuga na faia i luma o le faʻamalama. O le lautele o Lamella taitasi e le tatau ona sili atu ile 10 cm, a leai o le mamanu o le a foliga le migao.

Taua

O fuafuaga uma e tatau ona tutusa lava le lautele.

A fuafua le aano taua, e tatau ona amanaia le ti O le umi o le oloa o le a tutusa ma le lautele o le faʻamalama matala (tautau i totonu o le faʻamalama) pe o le umi o le ofaga i luga o ala o loʻo i luga o le uaina (le itiiti 2 cm).

Mataupu i luga o le autu: Summer umukuka ma ou lava lima

Taualumaga mo le suisui i ou lava lima:

  1. Otia faigata o le vao o laau;
  2. piʻo le itu i itu uma ma suʻi mai itu e tolu;
  3. Aveʻese, toe atiaʻe;
  4. le le aoga pito (pito i luga) e taulimaina ai le brad ma nonoa i itu uma e lua, solomuli i le tele o seneturi;
  5. Sauni fasi fasi fasi ie lavalava e taoto ai i luga o se tasi
  6. Taitasi pito i luga e iloa ai le 'apamemea;
  7. ua maeʻa le ata puʻe i luga o le palapala;
  8. I lalo o le pito i lalo o laina taʻitasi e fusifusia ai filo ma faʻaui i isi mea i le isi mea;
  9. e aumai uma filo i le tasi itu ma ua oso i luga o mama muamua i luma muamua;
  10. Nonoa filo ma puipui le itu o le faamalama matala.

Ina ia mafai ona tauaso le au tauaso, e mafai ona e siiina le mamafa i le pito i lalo.

Tauaso mai ie ma a latou lava lima - gaosiga foliga

Faia ni ie mama

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e matua lauiloa i tagata faʻatau. Latou te faʻatagaina oe e fatuina ni maʻi o le tino ma le faʻateleina o le siʻitia (toso i fafo) avanoa) Afai e te faia se masiofo o le laʻasaga, o le potu e foliga mai e sili atu le maualuga. O le tuʻuina atu o ia oloa ma o latou lava lima manaʻomia se tomai, ae o le iʻuga e taʻuamiotonuina lea o taumafaiga.

Galuega sauniuni

I le taimi sauni e tatau ona:

  • iloa le umi o le maeʻaeʻa o le pupuni 'atoa;
  • Fuafua le numera manaʻomia ma lautele o le lamellae (o le lautele o le laupapa o le 127 poʻo le 89 mm, ae i le avea o le tutoʻatasi o nei mea faitino);

Taua

A filifilia le lautele o le lamellae, o le lautele o le faamalama matala e tatau ona tatau ona amanaia - nai lo le itiiti ifo, o le fusifu ua uma ona manaʻomia.

  • mauaina se palasitika po o le ala o le fatuga o le taiala ma le sosolo ma le agai i luga o sliders;
  • Saunia pou maamoatama;
  • Faʻatau tumau Corrable Corrd, filo matau ma mama.

Faiga

E vavaeina malosi tauaso, mulimuli mai:

  • Faʻamamaina o semellas (e taua le manatuaina o le lautele o le mamanu e tatau ona faaluaina le lautele o le Lamella Pisiona);
  • piilima le 'ie o loʻo manatu iai i totonu ma tuʻu i lalo mai itu e tolu;
  • Aveese le Lamella i luga o foliga, lele;
  • faagasologa le lua itu;
  • faapipii i le fesoasoani a kuli mai luga ma i lalo uma o le lala uma o le vaega;
  • I le ogatotonu o le pito i luga o le pito i luga o le laulau, nonoa se tamai matau nifo;
  • I totonu o le ogatotonu o itu pito i luga o vaega taʻitasi, fai se pu o le aitū o le a faʻaofi le faʻatafunaina o le Rotary Mechanism;
  • tautau lamee lameels i luga o taiala;
  • I le maualuga o pu mo le maea e faamau ai le filo matau i itu uma e lua;
  • faʻaloaloa le faʻatafunaga i totonu o pu uma ma matau;
  • I pu, o le maea ua faʻasaʻoina ma le manifinifi o filifili poʻo afitusi, kupita kupita;
  • Corrd Next Tulie i le foliga o le matapū o le alu i se mea i le 20-30cm;
  • Mai le pito i lalo o le Lamella e tuufaatasia ai le maea i totonu ia i latou lava;
  • Ia maua le tomai e minoi ai tauaso, e tatau ona e faʻapipiʻi se manifinifi le tootoo i luga o le hinge.

Tusitusiga i luga o le autu: fuafuaina o laupapa i luga o le fola: o le numera o laina ma sikuea mita

O le oloa ua sauni e faʻaaoga.

Gaosiga

Fatu tagata tauaso foliga talafeagai i soo se tali. I le taimi lava e tasi latou:

  • puipuia lelei mai le susulu o le la.
  • fausia se siosiomaga o le le fiafia;
  • Aua le faʻalavelave i le saʻoloto o le ea o le ea fou.

O ia oloa e vaevaeina i ni siʻomaga, faʻa-faʻatonuga ma faʻataʻitaʻiga. Mo le gaosia o nisi o nei filifiliga, ma au lava lima i luga o le maketi o loʻo i ai se tele o mea eseese. E mafai ona e filifilia le filifiliga ma le tulaga manaʻomia o le tausaga ma fai se tulaga ese o le faʻamalama o le faʻamalama.

Faafetaui lanu pitonuu po o le malosi o tauaso. E manaʻomia le lelei o le lelei o le tago o le ie, ia tipi ma togi le lamella, ona e ao loa lea mea uma i le tasi ata. Ina ua maeʻa, o le maeʻa oloa e mafai ona tautau i le faʻamalama.

Faitau atili