Faʻafefea ona e suʻi se kapoti mai le okeni: suʻikinolosi tekonolosi

Anonim

I ni faʻamatalaga faʻamatalaga, pe faʻafefea ona suʻe se kalori mai le Okera, e manaʻomia pe a filifilia se pupuni mo potu pogisa. O le Okera maua ni fibre o Polyester fibers, Vercose, Silk, Mea e i ai le malosi, atoatoa manino. Teuteu le tapoleni ma le tolopoina, laser tipi, ata lolomiga, chroidery. Aua le le mautonu i le la, o le pupuni e tuʻuina atu i le faʻanatura malamalama o le potu anufe lanu e sili atu lanu ma le vaivai pupula, mama.

Faʻafefea ona e suʻi se kapoti mai le okeni: suʻikinolosi tekonolosi

Okel o se malamalama, ae i le taimi e tasi o se fale mautotogi, lea e foia i le galueaina.

O le suiga o mea e tutupu mai mea masani o mea masani (silk, viscose) i luga o synthetics (polyester fiber) na mafai ona faʻaitiitia ai tau o le okeni. E i ai le fou fiber gaosigakinolosi, lea e mafai ai ona maua se malamalama-fufui mea. O lea, e te leʻi iloa ona faʻaaogaina pupuni mai le okera, e alagata ona filifili ai ma le malamalama o tapoleni, foliga, lapoa o le pupuni.

A faʻaaogaina le lipine lipine, o le pito i luga o loʻo latalata i le pito o loʻo tuutuʻu, o galu e maua e ala i le tosoina o filo i totonu. Afai e faʻaaogaina le faʻataʻitaʻi o le tino, e otometi lava ona maua galu. I lea nofoaga e mulimuli ai, o le a tuu se isi mamao i le va o aliʻi, e mafai ona e faia ni galu o le ituaiga eseʻese, e faʻapitoa lava o le faʻamalama, faitotoʻa, taumafa i luga o le moega lapoʻa.

Meatotino, okeni uiga

Faʻafefea ona e suʻi se kapoti mai le okeni: suʻikinolosi tekonolosi

Penil Okenzation o le a sili ona lelei ma le poto, pe a fai o tonetang tones manumalo i totonu o le potumoe.

E mafai foʻi ona suʻe le kaloli mai i le okeni e aunoa ma se mamanu, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma le faʻataʻitaʻiga, o le faamalama ua siʻitia i mea ma le 10 cpreters e aveʻesea ai ma le 10 cm infertrop o le oona. O le punou salu i luga o le typewrter, o le laupapa laupapa e tatau ona tuu i le pito i luga. I le itu pito i le itu o le tapoleni, faalava i le pito i luga mo uʻamea faʻapipiʻi, mafua ai pupuni o ie. Ina ia faateteleina le taua o le mea ua ai, e aoga tele i laina e uiga i sina fasi mea e masani ai i pupuni.

O le suʻi o oloa mai lenei ie na faʻatagaina ai le faʻaaogaina o le braid i luga o le faʻapipiʻiina i totonu nai lo le oblique bey. O le ie puipui o le okeni e faigata tele i uʻamea - faʻaeteete e tatau ona ave, pulea le vevela vevela. Susu mai i lenei mea e masani lava o se faiga faifai pea, talu mai le taimi ua le amanaiaina, ae o le tapulima o loʻo maua, ma sina faʻa filogia o pou. Sili atu le faigata o le ata o filo e tuʻufaʻatasia ma mea filifilia. I le mauaina o latou, o le a tatau ona e asiasi i se teuga faʻapitoa teuina. O le tapulaʻa maualuga o le okeni o Potuco e ausia pe a faʻaaogaina faʻatasi ai ma le ogaoga o le malo o tagata matitiva poʻo ni faitotoʻa tetele.

Tusitusiga i luga o le autu: O le Tausaga Fou a le Tausaga Fou mai CONES ma o latou lava lima (25 ata)

O le tagata alofa i le pito i luga o le tapoleni atoa na fofoina ai le faafitauli o le le mautonu, le mautu. E faigofie le faiga o le loia mo uiga nei:

  • O loʻo faʻaopopoina le mama o ie palasitika mama i totonu;
  • ata faaonapo nei;
  • galu uila uma;
  • Faigofie moli fetuunaiga;
  • Faaeteete faapipiiina o moli moli moli i o eaves.

O tagata gaosi gaosi e maua ai le tele o lipine faʻapitoa o lipine malosi i le mama e fai ai ie puipui. A fuafua le oloa, o le lautele o le tatalaina o loʻo faʻateleina e le afa, o le maualuga o le 5 cm sili atu le fola mai le fola i le cornissic rod / paipa. Fuafua i le ituaiga o pupuni, o tagata atamamai fautuaina le pito i lalo o loʻo i lalo ifo o alauni:

  • Ie puipui o loo taoto i luga o le fola - 3 cm alauni;
  • O le tapoleni faatatau i le foloa le ufiufi - o le alauni e faateleina ai le 20 cm;
  • O le ie puipui e sau i le faamalama - o le 10 cm o le tupe teu i le punou.

Faatasi ai ma le tele o mama i luga o le lipine, o le atofaina o ata o le a liua i le puipui. O le umi o le faapipii e tatau ona avea ma le 10 cm pupuu mea mataga. O lenei elemene o loʻo taoto i le faʻamavae (lua pito o le lipine o loʻo aoina, ona fetaui lea o le fetaui lelei o le pito i luga). Mai totonu o pu, o mea ua motusia, o mama e faʻaofi, mulimuli ane tuʻuina atu i le toʻotoʻo.

Faitau atili