5 tele eseesega i le facebooky ma loggia

Anonim

O loʻo avanoa le faapaologa poʻo le Loggian i le toetoe lava o fale mautotogi uma, o nisi o laki ua i ai lava ma isi i le taimi e tasi. I le taimi lava e tasi, o le loggia e masani ona taʻua o le faapaologa ma vice. Mo le averesi o tagata, o nei upu e tutusa, ae leʻo mea uma e faigofie tele.

5 tele eseesega i le facebooky ma loggia

Le eseesega tele i le va o le faapaologa mai le loggia - i le nofoaga

5 tele eseesega i le facebooky ma loggia

O loʻo avanoa le faapaologa poʻo le loggia i le toetoe lava o fale mautotogi uma

Tutusa ma eseesega

O le Nonnsperist e seasea mafaufau i le mea o le eseesega i le va o le Loggia ma le faapaologa. E foliga mai o nei mea uma e lua o malumalu na faia i tala atu o le fale mautotogi, ma e faʻaaogaina i totonu o se auala faʻapena. O le eseʻesega o le nofoaga: Ua faasaʻoloto le au faapaologa i tala o le fale, ma ua lelei le Logisia i totonu.

5 tele eseesega i le facebooky ma loggia

E le mafai ona manatu faʻapitoa mafaufau i luga o le eseesega i le va o le Loggia ma le faapaologa

Talu lava mea uma e lua o nei upu o Italia tupuaga, e aoga e faʻafesoʻotaʻi i latou. O le faapaologa - mai le "Balcone" - o se lautele lautele latalata i faamalama mai fafo o le fale. Ile taimi muamua, o le au fai agafemi ina ua nonofo ai tagata nofoia ma fiafia i nisi manatu, ona amata loa lea ona latou aafia ai le pa o le saogalemu. I lenei foliga, ua taunuu atu o la taimi. Loggia mai Italia "Logginia" - Gazebo. O ia i totonu o puipui ma le taualuga, ma na o le tasi le itu o totoe o loo totoe e mafai ona tatala i se sili atu pe itiiti ifo.

O nei fale uma, e manatu e taofiofi, ae faʻatau atu poʻo le faʻatauina o se fale mautotogi, pe a saʻo le saʻo i le faitauina o lona eria, latou te vaʻavaʻaia e se eseʻesega. O le lelei lea o loʻo valaʻauina ai le faʻaititia ma le aofaʻi i le 0.5 Logsias, ma mo Balkoons - 0.3.

O le faapaologa: ituaiga ma metotia o le faaaogaina

5 tele eseesega i le facebooky ma loggia

Balconlies e ese mai i le nofoaga, o le faasologa ma le sikuea

Mataupu i luga o le autu: tutoʻatasi suia o meaafale tuai

Balconhies e ese i le nofoaga, le faʻatulagaina ma le sikuea. I se faʻaopopoga, soʻo se paluni palu e mafai ona tatala pe tapunia. Matou te le o talanoa e uiga i le faʻasee, na o le faʻapipiʻiina o faʻavaʻa ma le faʻaluaina o faamalama, o le a le tele o matagi, ona o le vevela leiloa mai le potu ua faʻaititia. O le aʻafia o le mamanuina o le faʻatonutonuina o le potu nofomau ai mo le faʻaaogaina o le tausaga mo le faʻaaogaina i le Tausaga Tausaga, talu ai e leai lava ni puipui poʻo le taualuga. I se faʻaopopoga, o puipuiga mamafa e le mafai ona faʻapipiʻi i le fale faʻapape, ona e sili lona lelei. I lea tulaga, o le faufautua tagata tomai faapitoa e le faʻatonuina le faʻagaeʻeiina atu i ni mea le talafeagai. E leai se tasi e fuaina i latou, ma e mafai ona e misia le taimi o le a taua le tele o lapisi.

5 tele eseesega i le facebooky ma loggia

Soʻo se palu e mafai ona tatalaina pe tapuni

O le a iloa e le au faipule mo le sili atu o fugalaʻau a le tagata i totonu o le 'aʻai: i le taumafanafana e mafai ona liua i totonu o se fale vevela. O nisi fiafia i meaola o meaola, e le i ai ni fale, o loʻo i ai iina Mini togalaʻau, toto ata o ituaiga o fualaʻau 'aina ma lanumeamata i pou. Ae maise ai ma le au mea faʻapipiʻi ona lafo atu iina laiti lavalava mo manulele laiti, mo se faʻataʻitaʻiga, salu. E masani lava i le faapaologa, e tele lava taimi e faʻaoga, pe a latou manaʻomia, o le a faʻamago lemu lingerie, ma i le aso mafanafana, e manava le tagata nofoia i luga o le ea fou.

5 tele eseesega i le facebooky ma loggia

O le a iloa e le Balcon

E i ai ituaiga eseese o le balconsies e eseese i le faʻapipiʻi metotia:

  • I luga o le cutlever utupoto. Ona latou fausia muamua lea, ma o lenei ua mafai ona e vaai i nei palkey i fale tuai. Ua tuu i luga o le fola i totonu o le fausaga, ma ua tuu i luga o latou fola o latou ma le pa.
  • I luga o le ogaumu. O le auala fausiaina e talitutusa ma le muamua, vagana ai nai lo le utupoto, o le lagolago lagolago o le fausiaina o le faamafanafanaga o le suavai. O lenei filifiliga e i totonu o le tele o fale piliki.
  • I luga o lagolago fafo. E faʻapipiʻi i puipui poʻo le faʻamalosia koluma sima, lea e mafai ai ona iai ni lapoʻa. O lenei metotia o le faʻapipiʻi e i ai ona lava matagaluega: Muamua, o le faapaologa i luga o pou e le mafai ona tuu i luga o le 2 fola, lona lua, o koluma e tutoʻatasi le tasi i le isi ma le taimi e suia ai .
  • Potual. Ua faʻapipiʻi le faapaologa i le taimi o le fale o le fale i le auala lagolago. Lagolago ona foliga foliga, o lea i lalo o le faapaologa e manaʻomia se saʻo tulaga.
  • Natia. Tautau i luga o mea faʻapitoa i luga o le fale.

Mataupu i luga o le autu: Master vasega: pupuni mai le pali e faia oe lava

Loggia: Ituaiga ma Auala o Faaaoga

O le Loggidia e mafai ona tatala, i aso uma o le olaga ua taʻua o le "masini faamago", pe ua taofia. O se tagata tomai faʻapitoa o loʻo avea ma tagata o le fale mautotogi e masani ona liliu i totonu o se isi potu e faʻaaoga i totonu o le mafanafana o le vaitau, poʻo le faʻaaogaina o isi tausaga o le sami.

O sea faʻaopopo avanoa o le a avea ma se sili atu lelei i fafo mo i latou e manaʻomia se fale faigaluega i totonu o se fale mautotogi, poʻo se tulimanu mo se tamaititi. Lenei e mafai ona faʻapipiʻi ni tagata folau faʻaopopo, pe a faʻatagaina le mamanu o le laʻasaga o le laʻasaga i le fale. I isi tulaga, eletise eletise e mafai ona faaaoga. E taua le iloa o le toe tuuina atu o le fale mautotogi e tatau ona faia na o le maea ai le mauaina o se faatagaga. A leai, e le gata i 'au e ono maua se tulaga faaletulafono, ma le faamaoni o le fale atoa o le a lamatia.

5 tele eseesega i le facebooky ma loggia

Logginia o se avanoa faaopoopo i le fale mautotogi

O lenei fuafuaga e iai puipui faatafunaga ma le faʻatauaina, i lona uiga e mafai ai ona ave se avega tele nai lo le panisi, ma e masani lava ona onosaʻi. O lea la, o le vaega o le Loggi e tonu i totonu o le ata autu ma, i mataupu, soo se tasi.

E mafai foi ona ese le faʻatulagaina o le Loggina. O faiga masani na maua ai a latou "faʻaaliga o mea", mo se faʻataʻitaʻiga, o toleniga i totonu o fale o le P-44 o igoa o le vaʻa, uʻamea ma boot. O le boot o loʻo i ai le faigata tele o le poto, o le uʻamea e faʻatasi, ma o le vaʻa e tafatolu. Boot ei ai le aupito itiiti o le mea itiiti - na o 2.9 sikuea mita.

5 tele eseesega i le facebooky ma loggia

O le Loggidia Configuration atonu e ese

5 tele eseesega o le Logginia mai le faapaologa

  1. Faapipiiina metotia (fausia-i pe faʻapipiʻi)
  2. Tuutuuga o Faatulagaga
  3. Aofai o le avanoa avanoa
  4. MFsitaga
  5. Medium Road

5 tele eseesega i le facebooky ma loggia

Ma o le faapaologa ma le ogalaau e mafai ona faia matagofie, mafanafana ma malu.

Ma le isi, e mafai ona maitauina o le ogalaau e iai le tele o ituaiga o ituaiga, o le palcon o le ituaiga o se seevae pe o se vaa e le i mauaina.

Faitau atili