Fuafuaina o laupapa i luga o le fola: preculator, pe faʻapefea ona fuafua

Anonim

Fuafuaina o laupapa i luga o le fola: preculator, pe faʻapefea ona fuafua

Ina ia faia saʻo le fuafuaina o laupapa i le fola, o le mea cattuloctor, na faia Aʻo aʻo faia le tautua i luga ole laiga, ua tele tausaga o iai mo le tele o tausaga. Faatasi ai ma lea, e mafai ai ona fuafua le tele o meafaitino o le a manaʻomia mo le fausiaina o le lag ma folasaga o loʻo ufitia.

O le mea fuafua o loʻo faʻaogaina e iloa ai le aofaʻi o le naʻo le fola, ae o mea foʻi mo le folasaga o le fola. A o le fausiaina o isi moti, galue i le fausiaina o laina maualuluga maualuga e manaʻomia ai le faʻamalosia o le aofaʻiga o nonoasuiʻe ma le onosaʻi, faʻaiʻu ma isi vaega.

Faʻaaliga i luga o le initaneti

Fuafuaina o laupapa i luga o le fola: preculator, pe faʻapefea ona fuafua

I le mea e tatau ona e manaʻomia e sikoa ai ni tapulaʻa o fale nofomau

O le fuafuaina o le fola e faʻaaoga ai le lugalaina o le lugalaina o loʻo faʻatinoina faʻavae i luga o le tele o le tele o fuaitau ua faʻamatalaina i le milimita. Ina ia faʻataunuʻuina uma gaioiga, e tatau ona e faʻamaninoina:

  • Puipui atoa ma le lautele;
  • Umi ma le mafiafia o le lag;
  • lautele ma le mafiafia o laupapa;
  • Parameters o le fale (lautele).

Mo taua taʻitasi o loʻo iai ni faʻailoga, o loʻo iai numera o numera ma mataʻitusi:

  • o le mafiafia ma le lautele o le ata o le fola uliuli laupapa;
  • o le numera o Jumpers i le va o Lag ma laasaga i le va oi latou;
  • Mamao i le va o laupapa.

E mafai ona e iloa saʻo pe fia ni laupapa e mafai ona faʻaogaina e se tasi o le fola o le fola o le fola fuafuaina. O le a matou manaʻomia le sili-lelei ata sili ona lelei, e tusa ai poʻo fea le fola o le fatu ma fuafuaga i luga.

Amata i le filifiliga o mea, e manaʻomia le amanaia o foliga o latou tapulaʻa. O laupapa, o le mafiafia o le a oʻo atu i ai le 4 cm o loʻo manaʻomia pei ona manaʻomia.

E ui i le mea moni o le tele o tagata tusia o loʻo fautuaina e faʻaaoga oloa, o le faʻatatau lea e matua maualuga lava, e masani lava ona mafiafia le 2 cm.

Latou sili ona fetuutuunatoa ma faʻaputuputu, ma ona o le maualuga-lelei ma agavaʻa gaosi o laupapa, e iloga lava i le siʻitia o le tele o le suamalie ma eseesega vevela.

Fuafuaina o laupapa i luga o le fola: preculator, pe faʻapefea ona fuafua

Fuafuaina o laupapa i luga o le fola: preculator, pe faʻapefea ona fuafua

O le saʻo faʻamatalaga o le a faʻatagaina e faʻapipiʻi ai se fusiua malosi

O nei uiga ia e mafai ai ona saunia ni mea se tausia e puipuia ai a latou uluai ituaiga pepa, aloese ai mai le faʻapaʻi, fulafula ma isi faʻaleagaina ma mafaufauga leaga ma mafaufauga leaga ma mafaufauga leaga ma mafaufauga leaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Lelu faamalama: foliga, tulafono gaosiga

Fuafua le manaʻomia o oloa o oloa na manaʻomia mo le fausaga o le fola, e mafai, iloa le atoa o le potu poʻo le lautele o le fale.

A e manaʻomia se mea fuafua

Fuafuaina o laupapa i luga o le fola: preculator, pe faʻapefea ona fuafua

O le a fesoasoani le polokalame e iloa ai le sili ona lelei i le va o peni

Fuafua le foloa o le a fesoasoani ia faʻamatalaga pei o le lautele ma le mafiafia o le folaʻo o le folasaga ma le saʻo mamao i le va o laupapa.

O isi faʻamaumauga e mafai ona manaʻomia, o a latou faʻatonuga o le a fesoasoani i le mea moni e iloa ai le tulaga tonu o le potu, filifili i ai le tele o faʻatonuga sili ona lelei i le va o matatagofie i le va o matatagofie i le va o sili atu Lans ma le ata tusia.

I le faʻaaogaina o le polokalama, e maua e le tagata faʻatau faʻamatalaga faʻapitoa i luga o le aofaʻi e le naʻo na o le faʻatulagaina o laupapa ma fatuina faʻamalosi i lalo o le fola laupapa. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i fale mea moni, vaʻai lenei vitio:

O le isi vaega o le polokalame o le mafai lea o le mafai ona faʻailoa nisi o filifiliga mo le faʻataʻapeina o le lumanaʻi, faʻatagaina oe e sefe ma faʻaaoga le maualalo o le fafie.

E galulue faʻatasi ma le lugalaina o le lugalaina, e leai se mea e te manaʻo e liliu atu i tagata faʻapitoa ma tagata mamanuina. E lava le faʻaaogaina o le Initaneti tautua e ala i le faʻamatalaina o faʻamaumauga manaʻomia.

Faitau atili