Pa Afi i le alatele i le alatele ma ou lava lima: aoaoga (40 ata)

Anonim

O le vaevaega i fale mautotogi e ese, ae o le le mafai ona le mafai ona ala i le mea o le tautau. E oʻo lava i totonu o le tele o taʻavale tetele na faʻaauauina i Workrobes mo fafo, e manaʻomia le i ai o le pa o le tautau pe o le tele o malo. O le Wat-Studount Caryer o loʻo faʻaaogaina i le taimi lava o le tausaga atoa o le tausaga, ma i le taumafanafana, leai se mea e leai ni mata - e le o se faʻafanua tele. Pa Afi i le alatele ma ou lava lima - o se galuega faigofie ma le fiafia mai le iuga!

O le ata o le Pa Pacener e le faigata, fai ma latou lava lima le mataupu o le tasi aso. Ioe, e faʻamoemoe lava i le faʻataʻitaʻiga filifilia.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Faigofie i le gaosiga o le puipui

O le pa tele o le pa i totonu o le fola vaetau e tatau ona talitonuina, matagofie, faigofie. O le tele o puipui i totonu o fale mautotogi e leʻo ni taʻavale, ma o le maualuga o le mamafa o tautau e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaleagaina o le puipui. E fuafua lava i le mea moni o puipui o le digwall e le mafai ona tatalia se avega tele. O le folo o solo ma le pa'ū i le tautau e faʻamoemoe i le tele o vaega mai le tulaga o puipui ma le lelei o le faʻasaʻoina o mea na faia ma o latou lava lima.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

O le sili ona talafeagai mo le tautau o le a tautuaina se laupapa galue lelei. E mafai ona e faʻaogaina le vaega o le laupapa, ma afai e te manaʻomia le faia o se lautele o le tino, aua o loʻo i totonu o se faleoloa fale e mafai ona e vaʻaia i totonu o tulaga le-faʻasologa. O le mea autu e le o le puʻeina o le fafie, ona o le mea moni o se maaleale, ma pe a faʻaʻoleʻole, e mafai ona vaeluaina. E le manaʻomia ona faʻaaoga le Olo, lefulefu ma isi o ituaiga lapisi.

Mo le gaosiga o le faigofie o tagata tautau, o le a e manaʻomia:

  • Lobzik pe hacksaw;
  • e vevesi;
  • oneone pulu;
  • sikulukalaiva;
  • abl;
  • Ova laupapa;
  • Matau.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Fuafuaga fuafuaina

Filifili i le umi o le feoai, e tatau ona e vavae ese le komiti o le sili ona talafeagai. Faʻaoga le taʻavale laupapa, e mafai ona e faia le lautele o le tautau tutusa ma 2 poʻo 3 laupapa i le lautele. O mea na fai ma le isi vaega o le laupapa (pe a fai o le tautau e le tatau ona faʻatumuina le tatalaina i le va o mea o le kapeneta ma pa) ma le fesoasoani a le JIGSAW: pe na o le faia i le ituaiga o le rhombus po o se trapezium pei o se agaga.

Sili atu le matagofie foliga pei o le faavae, suia ma o latou lava lima, pe a o pito o le pito i luga i le tulimanu e aveese ai foliga.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Ina ua maeʻa ona faʻatautaia le galuega sauniuni, o papa ua oneone ma poʻo ai polesi. O le laufanua e lamolemole, o lenei ua tatau nei ona fai le galuega manaia tele. E tatau ona susunuina laupapa ma se lamepa. Ma lona toesea, o laupapa e mafai ona susunuina i luga o le kesi uila. O le filifiliga e le lelei tele i tuʻutuʻuga ole lima o le saogalemu, ma e le manino lava o le a le mea o loʻo maua e le laupapa. O iinei o le mea autu e le o le faia o se afi ma aua le sasaa le galuega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mea fou mo le fale

E i ai 2 ituaiga o le ofi i le puipui:

  • Natia. O lenei ituaiga e faʻasino mai ai mai le itu i tua o le galuega e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai "taliga" - tini pe faia o uʻamea manifinifi, o laulau, o loʻo lapotopoto mai luga. Sa latou vili pu mo le faapipiiina o tautau ma uumi fao i se faletalimalo. O le umi o le toese ma se sikulu, o le sili atu le faʻatuatuaina o le a taofiofi.
  • Tuusao i le puipui, e mafai ona faʻasaʻoina le tagata tautau, le gaogao o pu i totonu o le laupapa. Ole numera o le numera faʻalagolago i luga o le uumi ma lautele lautele o le faʻavae, faʻapea foʻi ma le alletted avega. O lenei metotia e sili atu le faʻatuatuaina.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

O loo totoe e tufatufa matau i luga o le laupapa. E manaʻomia le faʻasaʻoina i le laina e tasi ma le vaitaimi o le 15 cm. I luga o le lautele lautele mafai ona 2 laina o matau. I le tulaga lea, tuu ia sili atu i totonu o se siaki siaki. O le mamao mamao e mafai ona faateleina.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Filifilia o le chojkov

O le sili ona aoga i se laupapa mu fafie e faʻaaoga ai le uʻamea mata o lanu enaena pe i lalo o le matua, i nisi nofoaga e ui atu uliuli, apamemea.

O le tautau o le a avea ma spaceirier pe a fai e te faʻaaogaina le triple hooks, ma le tasi umi, faʻamau le tafailagi ma lua pupuʻu. O mea faapena e masani ona i ai se vaaiga manaia o le pule o le tulaga ma le pito i luga.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

E i ai le lamolemole tele o matau auro, ae latou foliga tutusa lelei ma se laau. O le vaega o matau o lo o faʻapipiʻi atu i le 3 pu ma tagata taʻitoʻatasi-tusi i le laupapa. O lenei Mary o le a le faʻatagaina le matau e faʻataʻamilomilo solo i le tagata lava ia. Faia o le 2 laina o matau, e sili atu le filifilia eseese i le tele, ae tutusa sitaili ma le lanu o le oloa. Laiti e sili atu i lalo i le pito i lalo, ma lapoa i luga atu o le tautau.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Maualuga tautau i le ala savali

I le leai o se avanoa mo le pusaaipoto i le alatele. E tele mea, aemaise lava i le taimi o le i fafo atu o le togavao, mo le nofoaga o fafo atu fafo i le auala savali. Lenei i le fesoasoani a le talimalo o le a afio mai se pa maualuga o le tautau i le 170-180 cm maualuga. Lona lautele e tatau ona i lalo ifo o le mita. Fai i ou lava lima, tusa lava ma se talavou. Pau lava le minus o loo i le maualuga o le ufiufi.

E mafai ona e ave i lalo o le pito i fafo o platbands mo faitotoa i totonu o faitotoa. O lenei mea e taugofie, e foliga aulelei tele, o se filifiliga tele o lanu.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

O le le atoatoa o le mea lea mo le kalave e le o fuafuaina. O lea e le gata o le taufaʻamataʻu, ae o le autu o le totonu o le totonu, e manaʻomia mo le transives crossbars o loʻo i tua atu o mea teuteu poʻo ni pa o laʻau masani.

Mataupu i luga o le autu: o se lanu faigofie tele o le taaloga-tutoatasi gaosia

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Mo tautau, o le a e manaʻomia 6-7 platbands. O le a faapipiiina i latou i ala savali, ia-tusi ia te ia lava, o lo o umia maele. Oe mafai ona faʻapipiʻiina le mea saʻo o loʻo tutusa ma le tasi ma le isi, ma e mafai ona e faʻatagaina le faʻalauteleina o le tautau i le pito i luga. I lenei tulaga, e alagatatauoi ai i le ogatotonu o fata i lalo o matau, ma amata le Mauga Tapuai i le Tutotonu Autu. A maeʻa lena, e manaʻomia le faʻasaʻoina o le elemene i itu uma e lua. Ina ia faʻafaigofie faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻapipiʻiina muamua mea i luga o le puipui, ona maua ai lea o le fasi o le faʻafanua.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima
A o le faia ma o latou lava lima, e mafai ona nonoa se solo faʻaoleoleina le taufetuli i le pito mai le pito. Lenei e manaʻomia e tetee atu ai i le va o elemene. Faʻamau le matau e manaʻomia mo le umi o le tagata lava ia o loʻo tusia i nofoaga o loʻo fausia ai laupapa, ma fausia ai se lipine lipine.

O le laupapa, ae le o le faʻaupuga e pito i luga o le a tu ma meaʻai ma fugalaʻau. O le tele o laina ma matau, o le sili atu o le pito i fafo atu o le laau masani.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Elk Horn Hanger

O le savaliga sopo i le vaomatua i luga o mashwals ma le berries e mafai ona aumaia le mauaina e le aoga le mauaina, pei o le susu nifo. Sili matagofie, tumau ma tumau le taugofie ma o mai i ai.

Ia avea ma ou lava lima:

  • Nadfil;
  • oneone pulu;
  • vanina;
  • pulumu;
  • lava-lipping scw;
  • sikulukalaiva;
  • vili.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Saili nifo - Na o le afa o le mataupu. O se agavaa atoa mo lenei mea o le faavae. O le sili ona manaia o le a vaʻai i le 5 cm faataamilo o se laʻau ogalaau ma se paʻu. Ma e mafai ona e faʻaogaina le ofu o le lima i se tulimanu o le 45 ° pe 60 ⁰. Mo le faavae, e manaʻomia se laʻau lelei ma le vao mago mai le fofoga o le ogalaau, e mafai ona e faia se paʻu taugofie.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Aulelei ata tusia ma paolo o fafie ei ai togalaau o togalaau - Pear, Apple laau. O nei mea, i le tuʻufaʻatasiga ma le uati poʻo fili, o le matagofie o le tino o le a maua, e faigofie ona faia oe lava.

Sa latou tautau atu i le auala savali, e mafai ona na o se teuteuga matagofie, ae na o le avanoa foi ona o le mea moni o loo tu ai, luga isi aitema o lenei faamoemoe.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Afai e tatau, aveese le laʻau tuai, ia faʻatagaina lona paelo i luga o le satauro e le talafeagai. Maliu, faʻamago i lana tapu po ua mafiafia, e fetaui i ai ma a latou lava faʻatulagaina o i totonu ma faʻalavelave faʻafuaseʻi. A faʻaaoga lenei fafie i totonu o le fale, o se manogi manaia na faʻasoaina lava o le tamai fasi fafie o le a faʻatumuina le potu.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Togafitiga o Horns

O nifo ua i ai i le timu ma le la o le pogisa, ufiufi i le moss. Latou manaomia ona fufulu. Nadfil e sili atu le faʻaaogaina mo se vaega na lele muamua i le ulu o le vaomatua aulelei. O le vaega lea o le ie, e mafai ona faʻagaioia ai e sili atu i le faʻatonuga i luga o elemene mageso. O le vaega o totoe o le laualuga e mafai ona faamamaina e le oneone. Afai e le aoga le afi i le taumalulu i le vaomatua mai lona tagata, ona latou le pogisa ai lea, ma pe a uma ona latou lafoa le lanu o tagata. Ma le isi, e manaʻomia ona ufiufi i se mafiafia vaega o le eseese o vaninish, e foaʻiina atu. Faʻaoga le lacquer e sili atu i 3 vaega, lea o le a faʻateleina ai le taimi o tautau ma o latou lava lima.

Mau i luga o le autu: Shelves faia oe lava mo le fale ma le aiga (+44 ata)

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Gaosiga o Hanger

Faagaioia - O le vavaeeseinaina o tipi o laupapa tatau foi ona ufiufi i ai vanina. E mafai ona e faʻaaogaina valenish ma le kel, o le a tuʻuina atu ai le laʻau o le laupapa. Manifinifi rull i le pito i lalo o nifo ua faia 3 pu. Tutusa i le lautele i totonu o pu ua mago i le fafie. O le latou nofoaga e tatau ona tutusa, faia ma le loloto o le pito o nifo. Faafetai i ituaiga ia, o le a faigofie ona foia le Toa i le Loto.

O le sili ona aoga pe a galue, ma se laupapa laupapa atoa, ave le puputa 80 pe 100 mm. Afai o le pu e filifilia mo le pito i lalo o nifo i se teʻi, pe tusa o le afa o lona mafiafia, o lea o le sikulu e mafai ona puʻupuʻu.

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Afai e toʻafilemu le au taʻavale tele, e mafai ai ona tuʻu le nifo i le fafie e faʻaaoga ai le faletalimalo. Carnnat O le seevae i le puipui e mafai ona tuu saʻo, e mafai ona fuaina uʻamea uʻamea.

Vitio vitio

Ata ata

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Pa Afi i le alatele ma ou lava lima

Hanger i le alatele - teuteuina ma le aoga mea (+40 ata)

Faitau atili