Faʻafefea ona faʻapipiʻi le cornis i le puipui?

Anonim

O le aso, e mafai ona e mauaina le tele o ituaiga o isi, e ese ai le isi ma le tasi ma le mea mataina ma le faapipiiina auala. O le sili ona manaʻomia mai tagata faʻatau e faigofie, paʻu, laʻei, aiskop ma teuteu teuteu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le cornis i le puipui?

Mo mea taupulega faigofie, o se monosoni oona e talafeagai, mo le mamafa, e tatau ona e pikiina le mamanu e faamoemoeina ma le faamoemoe.

Faapitoa filifiliga

Faʻafaigofie pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le cornice, e tatau ona e mulimuli i se faʻapitoa algorithm o gaioiga. Muamua, e manaʻomia le faia tatau o le lautele o le potu ma le faʻamalama avanoa i totonu, a leai e mafai ona faʻatuina se lagona le talafeagai poʻo le lautele. E tatau lava ona mafaufau i ai mo ituaiga eseese o saito, le mamao i totonu o puipui ma le faʻalomilo e mafai ona matua ese lava.

Mo le malamalama malamalama, tasi le tasi-fasi pe vaevaeina i ni vaega se lua, o le monolatory Wall Console Console e sili ona fetaui i le faamalama o le folasaga, le mafanafana o le faamalama O lenei ituaiga e mafai ona tumau e le o le lautele o le faʻamalama matala, ae faʻapea lava i le lautele lautele o le puipui, o le tuua lea o le laititi mai itu o puipui. E faʻapipiʻiina le cornice i le puipui, 2 poʻo le 3 tagata e aofia ai i totonu o le pusa (faʻalagolago i le umi o le oAves).

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le cornis i le puipui?

Manoa o le malosi o le sili ona le mafaamatalaina o le malosi e fausia ai le aafiaga o le alaga i le ea.

O loʻo faia e le fola atu pupuni i luga o sea oloa e faʻaaoga ai le siata poʻo le clamps e fesoʻotaʻi ma mama feosofi i luga o le eAves. Faatasi ai ma itu uma o le faʻamafanafanaga, talo feʻaveaʻi na faʻapipiʻi, lea faʻaopoopo i le teuteuga, e faʻatino ma le matafaioi a le tapulaʻa, ae le o le faʻaaogaina o mama i le taimi o le uʻu o matatataʻe i le taimi o faʻasolo ai

Mo pupuni malamalama, o se umi-nest-nex nest conmole cony mafai ona faaaogaina. O se faʻailoga iloga o le ituaiga lea o lenei ituaiga ma o lona faʻavave o le manaʻoga e faia le mafanafana o le faʻamalieina o le le lelei i pupuni pei ona taua i le ea.

O loʻo i ai foʻi le filifiliga e faʻamau ai le au o lafoga i le faʻamalama faʻata. O lea e faʻapipiʻi ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaalu mo pupuni faʻamalosi i le puipui. E iai ituaiga ituaiga e na ona faʻamau ai le faʻapipiʻi, o lona uiga, e o le ofaga o lenei ituaiga e naʻo le itu itu o puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻi faʻatonuga mo laupapa laupapa

Ae, tusa lava pe o le a le umi o le fetaui lelei ma tusa lava pe o le a le mea e faʻaaoga ai le mea masani, e le mafai ona faʻalavelave i le faamalama, o lea ua le faʻatagaina le tumutumu o le faamalama opera.

Ua faʻamalolo foʻi i le Cornice, e le tatau ona pipii ie faʻamaufaʻailogaina mo vaelua faʻamalama, faʻamalama solo ma maʻa i lalo o latou. I le faʻatasiga o loʻo faia ai le faʻavae o le tele o cornix cornix, e tatau ona faia fua i le laina lata mai i le faʻamalama.

Faapipiiina o Karnis

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le cornis i le puipui?

Meafaigaluega mo le faapipiiina o le cornice.

Faapipiiina o le eaves o soʻo se ituaiga i luga o le puipui e tatau ona amata i le faʻailoga ma faʻamautu ai ni mea faʻapipiʻi. O le saʻo o lenei faʻailoga e faʻalagolago i foliga uma ma le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻi o o avetaʻa i le puipui, o lea e manaʻomia le faʻalatalata atu i lona faʻatinoga.

O meaaʻoga nei o le a manaʻomia e galue ai:

  • rofautte;
  • Vaiʻaiga Vaega;
  • eletise eletise po o le uafu;
  • faailoga;
  • sikulukalaiva.

Muamua, o le roulette e tatau ona fuaina le umi o le faʻamafanafanaga ma faʻailoga i luga o le puipui, siaki i luga o le vai. Afai e iai sau fesoasoani, e mafai ona e alualu i luma ma faigofie: Faʻapipiʻi se alarbell i le puipui ma tuu le lua igoa igoa i le fesoʻotaʻi ma le laina i le laina o le laina o le laina e ala i le fesoʻotaʻi ma se laina faʻaoʻo.

Ma, ogatasi ma le faʻailoga iloga, o puipui faʻapipiʻi e faʻaaoga i le puipui ma faʻailoga mo pu e faʻaaoga. O nei faʻailoga e tatau ona fesoʻotaʻi uma e faʻatatau i le tasi ma le isi ma faʻatatau i puipui o tuaoi tuaoi. Ona vili lea o le eletise poʻo le asini i nofoaga iloga i le puipui o loʻo faia e pu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le cornis i le puipui?

Faapipiiina Cornice faʻapipiʻi i le puipui.

E i ai le le mautonu: o manuʻauna o le a faʻaofi i totonu o le pu mulimuli ane, o lea e tatau ai le filifilia o se faʻailoga ma le lautele tutusa i le lautele o le toese. O le pu e taifau foi e manaʻomia foʻi i luga o le umi o le umi poʻo le 5-10 mm sili atu.

Afai o le umi o le rod tafetotoi i le puipui e le sili atu nai lo 2.4 m, ona masani ai lea ona faʻaaogaina le 2 puipui o se mea e manaʻomia mo se sili atu. Faʻamau puipui i le pa puipui i luga o le fao. Ma na o le faʻasaʻoina o puipui, e mafai ona faʻapipiʻi i le eAves.

Mataupu i luga o le autu: E mafai faʻapefea ona ou faia se tofa soni ma ou lava lima

Foliga o le faʻapipiʻi o le cornice i le taualuga

Mo le mutia i luga o le taualuga, palasitika poʻo uʻamea ua masani ona faʻaaogaina. O lenei mamanu o le ie puipui e mafai ai ona e faia cornice toetoe a le mafai ona vaaia, o lea aso e tele filifili lenei mea patino.

Faamafanafana i le taualuga e mafai ona faʻaoʻo atu pe a faʻaaoga le puipui ma tuʻu saʻo i totonu o pu i totonu o le faʻamafanafana o ia lava. I le tulaga muamua, o le faʻavasegaina o le metotia atoa atoatoa toe fai le metotia o le faʻapipiʻiina o le cornice i le puipui. A o faʻapipiʻi saʻo i le faʻamafanafana i le taualuga o loʻo iai ni faʻailoga e manaʻomia ona mafaufauina.

O le sulugatiti o le ituaiga o lenei ituaiga e masani ona faʻatau atu le matata, o le mea e te manaʻomia e tatau ona e manaʻomia e tatau ona tutoʻatasi, faʻafefete ma le uamea mai le uamea. I le pito o pito o le stored cornice, e tatau ona e ofuina se pulu mo e umiaina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le cornis i le puipui?

Sili ona manaia le scriete cornice.

O le muamua pu e tosoina tonu lava i le ogatotonu o le cornice. O loʻo 'aʻafia i le lua o le Drills: Muamua o le sili atu o le lapoa o le HTS o le faʻailoga pito i luga o le pu e lava, ae o loʻo faʻaauau pea le pulou, ae o loʻo faʻaauau pea le maʻamaʻeʻe.

I le itu lava e tasi, o 'aʻai i luga o pito o le gafa o Eavee o loʻo galulue, ma le faʻaititia mai le iʻuga o le 3-4 cm, ona matūina lea o le sitepu, ma le umi atoa. Ia faigata tele ona fuafua le faʻaogaina o pupuni, e tatau ona faia niʻu pu.

Le isi o le tulaga o tekonolosi. Faaaogaina o le oona i le faʻataotoga i le auala mamao mai le faamalama, e tatau ona toe fetuunai ai le axis, ina ia mafai ona sosolo i le faʻamalama. Ma, o se igoa o loʻo faia e ala i le faʻapolopolo video pu i luga o le taualuga.

Ona faia lea o le Perforrator ma le aveeseina o le lapoa o le tagata manaʻomia mo lenei igoa i le taualuga e faia, o loʻo faʻaofi le faletalimalo i totonu o le paʻu o le paʻu. O sea tulaga faʻamautuina faʻatagaina, pe a manaʻomia, e faʻatulaga ai le tulaga o le paʻu, pe a maeʻa le vaega o totoe ma faʻaputuputu. A maeʻa le EAave, e faʻamaumau i le taualuga ma le falelotu ma se fao-fao, ma o lenei faʻapipiʻi ua maeʻa.

Tamai togafiti faʻapipiʻi

O le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻi ma matagofie foliga o le faamafanafanaga o le faamafanafanaga faʻapipiʻi tele i luga o foliga ma mea o le puipui uma. Afai o le pa puipui o le pa e sili atu ona sili atu pe sili atu i le faamalama, pe a e manaʻomia ona faʻapipiʻi se pa, e i ai le sima jumper, auala laupapa o loʻo faʻaaoga o se isi vaega o le fasiga o le fasi. I lea tulaga, o nofoa faataatia e faʻapipiʻi i le puipui, ma o loʻo faapipiiina tuʻusaʻo taga ia te i latou.

Mataupu i luga o le autu: fuafuaina o le vevela leiloa

A le mafai ona faʻasaʻo le EAves i luga o le puipui, ua lelei tuʻusaʻo i Luga o latou tulaga taua. A faʻapea e telefoni le pusa lemu, i totonu o puipui, aofia ai ma ni ieie ma le faʻoloa, ona tatau lea ona e faʻaaogaina mo le toe faʻavasegaina.

E masani ile tasi potu, o pupuni e manaʻomia e tuʻu i le mamao mamao mai i puipui, e sao ai mea e maua ai e le au e ona ma ia lava taga. A iai se manaʻoga e tautau ni ie puipui i isi mamao (mo se faʻataʻitaʻiga, e nana ai le paipa faʻamafanafana), ona e tatau lea ona toe solomuli i tulafono. I lea tulaga, o le vaaiga vaaia o si spiketry e mafai ona ausia e ala i le tautau i tua o pupuni o ie puipui.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le cornis i le puipui?

Polokalame o le masini o le sili atu le pipii mo pupuni.

O le uʻumau puipui e tatau ona faʻapipiʻi ina ia o loʻo iai le pito o le au toʻotoʻo i le 3-4 cm. A faʻapipiʻi le pupuni, tasi le auala i luga o le galuega autu, o le a le faʻaopopoina o le taʻaloga autu, o le a le faʻaopopo i le tele o le galuega,. EAves e taofi pito o le ie puipui pe a fanaina.

Afai e te fuafua e faʻapipiʻi pe a naʻo pupuni, ae o tamaʻi mamoe, pe a faʻapipiʻi le faamafanafanaga, e manaʻomia le tuua o le avanoa i le va o le vaipuna ma le taualuga mo ia. Afai, ona o le tumileina ifo o le potu i totonu o le potu, e le lava le avanoa, ona o le manatu o le faapipiiina o le tamai mamoe mataina

Afai e fuafua e faʻaaoga pupuni o mea tetele o mea manogi, ona sili ai lea o le uʻamea ma palasitika e sili atu ona faʻamalosia, seti a latou puipui i le mamao o le 1-12 m le mamao o le 1-12 m le mamao o le 1-12 m le mamao o le 1-12 m le mamao o le 1-12 m le mamao o le 1-12 m le mamao. A faʻapea e le i ai i le pusa faʻapipiʻi le telefoni, ona fai lea o lana faʻapipiʻiina i luga o fale puipui poʻo ni tulimanu lelei.

A faʻaaoga le 'au, o le fusiua e sili atu le faʻatuatuaina, ae leiloa i se peritthetical fuafuaga.

Faapipiiina o pupuni - o le faʻagasologa o fatuga ma manaia. O le iloa lelei pe faʻafefea ona faʻaʻai le cornice i le taualuga poʻo le puipui, oe, o le a mafai ona sili atu le fiafia, faʻafetai i lau taumafaiga, faʻafetai i lau taumafaiga ma.

Faitau atili