Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

Anonim

O le laulau e tele lava e masani ona fai se oloa mai le ie poʻo le mataala, lea ua ufitia i le laulau e puipuia ai meafale mai le palapala ma faʻaleagaina. Ae o lenei foi o se teuteuga lelei i laulau, e fai ai le laulau ma matagofie. Ae ina ia mafai e le ie ona avea ai ma se tapuni lelei, e sili le nonoaina. O le lalagaina o se laulau ma se crochoth ma le faigofie e faigofie atu nai lo ia foliga mai, ia tatou manatu pe faʻapefea ona faia se mea matagofie.

O ituaiga o laulau o laulau e saisaitia e le crochet, tele. Mafai ona lapotopoto, ovali, sikuea, pilita, auala, ma isi mea. Ma o le tele o filifiliga mo a latou foafoaga latou te sili atu. Ae o i latou uma e tuʻufaʻatasia ma le latou tatalaina ma le faʻamalieina ona o le mea moni o loʻo laga. Lalo o le a tatou vaʻavaʻai i le tele o le laʻesega filifiliga ma polokalame ma faʻamatalaga.

Faamoemoe "Star-Stack"

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

Ia mafaufau nei pe faʻapefea ona laʻeina le laulau mai le moliga o le "Starrel-raket". O se mea matagofie a le ea e maua ai le agamalu i le fale. Valivali e mafai ona filifilia le sili ona eseese. E aofia ai ma sea laulau o le sikuea mof mofs "star-rakeke".

Matou te Manaoga:

  1. Vulu;
  2. Matau.

Oloa tele - 68 × 68 Cametimita.

Matou te tufatufa atu le filifili o le 12 ea faletalimalo ma faafesootai i latou i le mama. Ona tafafao lea o laina e 1 mulimuli i le mama o 24 atigifilima ma se mea faʻapipiʻi, ona tatou o lea i le mamanu o le matagaluega. O asi mo ni faʻailoga o le 21 sene, ona ma le fesoasoani a tagata mai faʻamoemoe o le ea tatou te fesoʻotaʻi le tasi i le isi.

O le mea lea, o le lalagaina e sili ona fufusi, pei o se auala malosi. Faauma le oloa, nonoa le pito o le laulau.

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

Sikuea moffifs

E le gata i fanua o fanua, ae foi foi lea ole faailo, lea e pei o le solosolo. O le a avea ma filifiliga lelei mo se laulau kofe po o se tamai laulau. E mafai foi ona e fausia se lanu.

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

Matou te Manaoga:

  1. Cotton vulu;
  2. Matau.

O le tele o le oloa o le 75 × × 75 callhity.

O lenei matagofie ata vitio nits mai le iva sikuea moffis o le 3 × 3 candhimeters ma le grese vickous. A maeʻa, e tatau ona e fesoʻotaʻi ma i latou i le tasi mama. Sili atu auiliili o le lalagaina o loʻo faʻaalia i le ata i lalo.

Mataupu i luga o le autu: Crafts mai le matua o le a faia oe lava: muamua ata - manatu

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

O le mea e mafai ona nonoa ai le laulau i le tuaoi.

Foliga faataamilo

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

Ua avea faataamilo ie laulau, ma mea masani, latou te ono vaʻaia ma ona po nei, i le taimi e fetaui lelei ma totonu o le fale. Iloilo auiliili o nei ata i auiliiliga, o le a faigofie ona faia mo le liliu mai ai tagata.

Oloa tele - 76 × 84 Setitimita.

Matou te Manaoga:

  1. Cotton vulu;
  2. Matau.

Lalo ifo o polokalame fana.

O lenei ata spormatic o loʻo nutimomoia i ni vaega se lua. Talu mai le amataga o le laʻei i le №22 ma mai le numera 23 e oʻo i le iʻuga.

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

Ua matou fanaina se filifili o le 10 afu ma tapunia i le fesoasoani a le tasi koluma le tasi koluma i le mama, pe a latou lapotopoto laina lapotopoto mai le muamua i le 47th.

O nei laina o nei rows amata i le numera o le ea na faʻaalia faʻaalia i luga o le ata faʻataʻitaʻi ma le muta ma le fesoʻotaʻiga koluma. Afai e iai se manaʻoga, ona mafai lea ona e siakiina kolone feeberns i le amataga o se fou lapotopoto laina poʻo le sefulu ma le ono lua ma le tolusefulu lua laina toe puipui le filo.

Mo le manino i se ata vaʻaia, e naʻo le vaega o le laulau o loʻo faʻaalia, o laina lapotopoto, o loʻo faʻainu faʻaiʻuga le mamanu. E tatau ona tatalaina mai le 1st i le 5th lapotopoto i luga o le 8 stapport, mai le 6th i le 21 o le tele o le tele o le 7 starport ma le 44th Roun Row 96 Vasega Row Row 96 Vasega Row Row 96 Vasega Row Row 96 Rapport.

O lenei e tatau ona e faʻapipiʻiina le auala o le laulau, ave le autau mai le ea ea e aunoa ma ni piniki e leai se mea. Ina ua maeʻa lena, ufiufi i le ie susu ma aua le paʻi atu ile faamago atoatoa.

Matuuluga foliga

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

O le sili ona masani ona faʻaaogaina le taʻotoga laupapa. E sili i latou mo aso uma ma aso uma o le olaga. Sei o tatou vaʻai i se isi faʻamatalaga pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi le ata matagofie poʻo le ata i luga.

O le tele o le oloa o le 85 × 70 pasene.

Matou te Manaoga:

  1. Cotton vulu;
  2. Matau.

Fuaitau: Summer Endnic Touncnic - Crochet

O le a le tele o le tele o le ituaiga o le la.

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

Katama i luga o pito o le laulau na faia e le masani ai na folau atu.

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

Ua matou fusiina se filifili o 6 perkekes, lasiina le koluma fesootai ma latalata atu i le mama. Ona matou faʻaofi lea o ni laina e fitu laina i le auala na taʻua i lalo. I le laina muamua, koluma 14 ea faamoemoe, o le fa o le olaola. Ma le faʻaopoopoga faʻalua: O nisi koluma ma le lua nakid, sefulu o le ea faʻamoemoe. Ina ua maeʻa, ponesi le vaega o fesoʻotaʻiga i le muamua siitia o le matasele.

I le laina lona lua, matou te kolo atu le fa o mata maualalo, o le tolu o le pito i tua. Mulimuli i le sili atu. I lalo o le adā o le sefulu o le ea faletalimalo, e lima pou ma Nakud. Mulimuli i le 17 tagata Youps, lima koluma ma se faʻapipiʻi i lalo o le tutusa o le amo, o le ea o le tasi ea o loʻo i le pito i luga o le koluma ma le tasi le ea. Matou te toe faia lena faatolu. O le koluma mulimuli ma Nakad suia le Connect Coply Columan i le lona tolu siitia le matapo.

I le laina lona tolu, matou te koni le fa o le ea, o le mea e tolu o le ola ai. O lea o laina uma o le a amata. Ona ave lea o le fesoʻotaʻiga: I luga o tumutumu o pou ma Namud, e lima pou ma Nakud. Ona 15 ea le ea faʻamoemoe, o le isi 5 koluma ma Nakud, 1 Air matasele, koluma ma nakid ma toe o le ea ea. Ia toe fai tolu taimi. Ina ua maeʻa, Blue se tasi fesoʻotaʻiga o loʻo feololo le koluma i le liliuina mulimuli.

I le laina lona fa, koni e fa foliga foliga. Ona o le Rapapopopopoport o le lima koluma ma Coud, 13 Vaʻalele, lima koluma ma se faʻapipiʻi, ona faʻapipiʻi lea o le ea ma le tele o le ea. Matou te faia faatolu.

I le laina lona lima, koluma fa foliga tutusa. Ona o le faʻaaogaina o le lima koluma ma Nakud, ono Baips Yous, i lalo o ala taʻavale o le tolu laina, e lua o le ea, o le tasi le ea o le peni. nakid ma toe se ea o le ea. Matou te faia faatolu. Faauma uma laina e le koluma fesootai.

Mataupu i luga o le autu: manifinifi eseese ie: ituaiga, ulutala, foliga

I le ono laina laina o le fa e fa o foliga. Ona o le 'auʻaunaga o le lima koluma ma nakid, valu le ea o loʻo supa, tasi koluma e aunoa ma nikida i luga o le koki, e toʻafa vaalele ma se ea. Faʻatopeʻa, tasi koluma ma nakid ma toe o le ea o loʻo supa. Matou te faia faatolu.

I le ono laina laina o le fa e fa o foliga. Ona sui lea o le lima koluma ma nakida, iva o le ea faʻamoemoe, i lalo o le arc o latou nofoaga e fa, e 30 laina o le ea e aunoa ma se pekida , tasi le ea o loʻo suʻi, tasi koluma ma nakid ma toe o le ea o loʻo supa. Matou te faia faatolu.

Faʻafesoʻotaʻi Moffis pe a lalagaina o le Andular Barches, mai le 11 Aircases e faia ai le ono o le ea faʻamoemoe, o lea matou te faia le matau e ala i le laina o le 200 o le paʻu o le 2) mata o le laina.

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

O itu o le mafuaʻaga o le faʻapipiʻiina i luga o le pito i luga o le pito i luga o le ato. A o le i faapipiiina se koluma ma se faʻapipiʻi, matou te ave le matau mai le fale faigaluega, ulu atu i le 'ai o le isi alavai i le verchod i le vermud o le vermpot o le vermpot o le vela o le vela. Ma koni se koluma ma Nakud. O lenei ua matou faʻaauau, faʻaleleia o le faʻatatau i luga ma tuia ma pou o le isi mafuaʻaga.

Lalaga le vaega taua, e fesoʻotaʻi le aila i luga o le ato.

Tatala Tapunia Tatala

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

Courkit Taxlock ma ata ma vitio mo tagata amata

O ia iinei faapena o se laulau ofoofogia i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le flpet flatgotting, faʻaaoga le polokalame o loʻo faʻaalia i lalo.

Vitio i luga o le autu

I le faaiuga, o ni nai ata sili atu ma lesona i le fausiaina o se ituaiga o laulau o laulau.

Faitau atili