Faamau i le taele

Anonim

O le fesili o le auala e te suʻi ai le taʻele o le taʻele o le taʻele o le taʻele i luma o tagata taʻitoʻatasi i le taimi o faʻapipiʻiina poʻo le taotoga.

Faamau i le taele

E masani lava o le mafuaʻaga o le sapakapi e avea ma le paʻu o le pito i luga.

Filifilia o le Sealant mo le taʻele pallet ma cab

Sealant - Mea pasty, lautele faʻaaogaina e faʻamaufaʻailogaina fesoʻotaʻiga eseese. O loʻo maua e le Soant lona faʻaaogaina pe a faʻamalosia e le fesoʻotaʻi ona sui i fale mea, vaʻaiga i autafa o faamalama poʻo faitotoʻa, faʻamafanafana ma le suauʻu vai.

Faamau i le taele

Faʻatasi ai ma faʻapitoa siligoga, e mafai ona e faʻaogaina le saʻo o le aquamith silika.

O loʻo faʻaaogaina le Sinacone Silkonts e tapunia le Slot ma le tele o vaega i le va o latou lava. O lenei mea, ona o le vai puipuia, e talafeagai lelei mo le umukuka ma le faletaele. Silkon Suafa o loʻo tu ai mo le ultraviolet storesega.

O le masani ai o le le-natura o le filogia o le a faʻaaogaina o se maupueta, e faʻapipiʻi ai le alavai, faʻapipiʻi o le taʻele o le taʻele, wiminim, o le tioata, tioata.

O le maualuga-uiga o le sili ona lelei o le sami e faia o le hydrophobic pigromeng marler (sili atu i le 45%), anictone, o le cralyst, o le sili atu o le sitaili, o le sili atu. O lenei ituaiga o le uafu o loʻo gaosia e Ansia, vevesi, Somafix. O le sili ona lelei o le sami mo le tallet pallet o le tasi lea e aofia ai na o le sili o le silika e aunoa ma le faaopoopoina o isi mea leaga. O mea faapena e i ai le laititi o le sologa lelei (luga i le 2%). I le tele o aofaiga o loʻo i ai o mea faʻasusu i lalo:

  • fua faatatau o meaola;
  • ndsratic faaopopoina;
  • Masini faʻapipiʻi (quartz falaoamata, popoto).

Afai o le faʻavae o le mea o loʻo i ai se fungicide, e mafai foi ona faʻaogaina mo se faletaele o le faletaele, aua o le fungidecide e le avatua e atiaʻe ai fungas ma gull i le potu ranus E ala i le filifilia i le va o le le mautonu ma acid silicone, o le a sili ona faigofie i le filifiliga muamua. E leai se manogi ma le tiga ma e sili atu.

Mataupu i luga o le autu: Homemade Lautry Smartry Deterter mo Heating Schediator

E le naʻo le Booths e le naʻo le faʻalauteleina o le sili ona lautele o le auvai na fuafuaina e faʻamau saʻo i le fusifusi o le taʻele fale, ae e manino foi le aquani

Eseesega o le sapalai vai ta vai

Faamaumau aofia ai le faʻaaogaina o mea nei:
  • maea maea;
  • matagi;
  • silika seleni.

Ina ia mafai ona faʻamau lelei le pallet ma taʻele fale, saunia le pito o le nonoa. Faʻamamaina o vaega tuai, palapala ma le palapala ma le pefu ma se devind latou. Faatino le faiga e sili atu i le aso o le faamauga.

Ina ia aveese se nofoaga tuai, faʻaaoga le sosoʻo mo Ilecone.

A faʻaaoga polesulusi, Iquone, Arylic, Basel, o kapela ma moli e le mafai ona faʻamamaina, ae ua mago foi. Aua le fautuaina tagata atamamai i faʻaaoga le fasimoli vai po o ni mea e ono avea ai lenei faʻamoemoe, ona ua mafai ona latou faia ni mea faʻapitoa.

O le au o loʻo avea ma faʻailoga tuai ma isi faʻamaʻi ma le sima ma maa na aveʻesea ai le faʻaaogaina o le paʻu o pulumu, faʻatasi ai ma ni faʻalavelave faʻapitoa ma le le mautonu, pe a tatau ai. Uamea, palasitika ma le tioata o loʻo taʻaʻalo ma se solvent poʻo le ava malosi-aofia ai vai, o toega o le mago solo le solo solo. Ina ia mafai ona puipuia le filosofia vaega e latalata i le le mautonu se suavai, faʻaaoga le lipine faʻapipiʻi, na aveese vave pe a uma le faʻaiuga o le galuega.

O le faʻagaioiga o le paʻu e le tatau ona malulu pe vevela. O le sili sili ona lelei le vevela o loʻo i le laina o le 5-40 ° C. Tuba ma le Sealant e fautuaina i le vevela i le vevela vevela. O le metotia o le 'autu e fuafuaina e le ituaiga afifiina. O le taligalu e aliali mai i le pito pe a uma ona uutu le faagaau. Ina ia fausia se maota matagofie ma le aveeseina sili atu mea, faʻaaoga le spatala o faʻanoanoa i le vai. E manaʻomia le faia o le taualumaga e aunoa ma le faʻatuai, aua o le ata i luga ole vaivaiga e foliga vave vave vave vave tele, mo le 5-30, e faʻatatau i le faʻavae. O le averesi o le tele o le fua o mea o le 2-4 mm i le aso i se vailaʻau o le 50% ma le vevela o le 20 ° C.

Faasologa o faatinoga

Faamau i le taele

Faapipiiina o polokalame o le itu itu o le fale o le vai.

Tusitusiga i luga o le autu: "tolu faitotoa" (Tambov) - Faʻatonuina o le ulufale ma potu potu

O galuega uma e faʻatinoina faʻapitoa i luga o se matutu luga. Faaalu le fono taele e tusa ai ma faʻatonuga: Faʻapipiʻi le puipui i autafa ma muamua saogalemu o taiala uma e faʻaaoga ai le faʻafanua, fusi le pito i luga ma le matau.

Laʻipuʻoga lautele faʻapitoa o loʻo aumai faʻatasi ma se aotelega o fesoʻotaʻiga uma ma ni soʻotaga faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, ia mautinoa o ni pu mo faʻavaveina o elemene (fao, fao) tumau "i fafo". Ona o lenei, o le mafutaga mulimuli o le a faia le kapota e aunoa ma le faʻaleagaina o le sami laupapa.

O le ufiufi o le sami o le sami ma le fao ma le tuʻua seʻia oʻo i le matutu. Afai e i ai se faaluaina o Inocone, e tatau ona faʻamaualu ma le faʻaeteete e le matagi seʻia oʻo i le taimi o le faʻamaualuga atoa.

O le isi o le faʻamaufaʻailoga o le taʻele o le taʻele mai le pito i luma. O loʻo faʻaaogaina nei se faʻaiuga o le faʻamaufaʻailoga. E faʻaofi i totonu o le nofoaga o le faʻaaogaina o le faʻavaʻa o le cab ma tioata ma ua togafitia ma faʻaopopo ma se maupuʻu e faʻaleleia ai le susu susu o nofoaga.

Ina ua uma mago, siaki le maumaututu o le fausaga, ua lava e lafo mai le malosi o le vai mamafa mai le taʻele vai i fesoʻotaʻiga uma. E masani lava ona toe maua ni ata puʻupuʻu, aʻo leʻi toe faia le faamauga, e manaʻomia mo le matui mago o le fale mai le susu mai le susu mai le susu mai le susu mai le susu. Toe oʻo mai lava, pasi ma le faʻaeteete le taligalu mo le "faʻafitauli" nofoaga.

Aveesea o le Faasalalauga mai le pale tallet

Ina ia aveese le sili atu o le tele o le vaʻa, e mafai ona e faʻaogaina se naifi, o se osofaʻiga mataʻutia, seleulu, o se sikulukalaiva ma se fasi pimbol.

E masani lava ona iai ni tulaga e manaʻomia ai le toe faaleleia o galuega ma faʻavaivaia le mea tuai o le vele e vevela le taʻele pulou. Aveese le tuai silig o le maltaint mai le pallet faaaoga paʻepaʻe agaga. E manaʻomia lea o le agaga paʻepaʻe, fula, ie lavalava, faʻapipiʻiina. O se mumū mama i le lauʻeleʻele i le paʻepaʻe o le agaga ma solo le nofoaga ma le sili ona mapiacone, faʻatali 30 sekone. I le taimi lea, o le Simiko Sealant maua se jelly-pei o le sili ona lelei ma faamaluluina. Ave le mata ma mafaufau i le sami mai tioata po o le tapu. I le vaaiga a Ituaiga Ituaiga, o le gaʻo samasama, mafai ona tumau, mo lona faamaapeina, toe solo le nofoaga.

Mau i luga o le autu: O a lanu o le a tuʻufaʻatasia ma bitge wondpaper?

O le 'aveʻeseʻesega o le sili o le siliva mai le pallet e mafai ona o loʻo faʻaalia i luga o le foliga o scratches. Aveesea le taligalu e faia ma le manifinifi naifi ma pumice. O le faʻamamaina o meaʻai e amata i le aveeseina o le tele tele tele tele, o le taualumaga e tatau ona saʻo, faʻapea foi ona faʻaosoina ai le faʻaaliga o scratches.

Oto 'olo' ai fale o le fale mautotogi e mafai foi ona masima. E pau le moe i totonu o le gasu, gagau i ni nai faaputuga, kafesega lakapi o lo o solo ai le nofoaga ma toega o Ileni.

Ina ua uma ona aveese le taligalu, ua aveese le cab mai le pallet. Afai e le uma se mea sili sa leʻi aveese, tipi ma se naifi, tuu le mea faigaluega i le soʻotaga i le va o le pallet ma puipui. Ina ua uma ona aveese le puipui o le Kamupani o Inocone, aveese mai pito o le pallelet ma le fesoasoani o pumace. Faatasi ai ma le talafeagai o le galuega o le laufanua o le arrylic, latou te le afaina. Ina ua maeʻa, o elemene o le vai taele solo ma se ie mama matutu.

Faitau atili