Faʻafefea ona fai se cornice mo pupuni ma ou lava lima mai le uo teine?

Anonim

O nisi tagata e ona, faia ai se pa e fai i le faʻamalama matala, fiafia e mamanuina o se manogi ma o latou lava lima. O lenei ua faamatalaina e le tele o itu. O nisi e le talitonuina le uiga o le lelei o oloa, e le fetaui isi a latou mea. E manaʻomia e se tasi se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e te le o mauaina i totonu o le faleoloa, ma o le okaina o mataʻupu e taugata tele. O le tele o auiliiliga o faʻataʻitaʻiga vasega faʻatagaina oe e te masani ai ia te oe ma fautuaga faʻavae ma galuega i le tulaga saʻo. I aso nei i le fale, e le gata o sauaga faʻavae masani e mafai ona faia, ae o loʻo tusia foi mo Iapani pupuni, palasitika tuaoi filifiliga.

Faʻafefea ona fai se cornice mo pupuni ma ou lava lima mai le uo teine?

Faʻafefea ona fai ni faʻafatu piʻo faʻafetaui?

O manoa poʻo le uaea o le pupuni o le ie puipui o le taugofie filifiliga mo fusi fusi mata. Ae paga lea, e foliga mai o se tau faigofie lea, ma e le mafai ona fetaui i totonu o totonu. Mai le tulaga o loʻo i ai se faigofie fetuʻunaʻi - mo se manoa o loʻo i ai, o se pa puipui ua gaosia, e tapunia atoa le vaega. O le auala e mafai ona faʻaogaina uma e lua pe a faʻapipiʻi le system ma pe a faʻaleleia le ua leva ona iai le mamanu. O le eseʻesega e aofia ai na o le muamua lomiga o le faʻavasegaina atoa o le taimi muamua ona alu ai, ona nonoa lea i le taualuga poʻo le puipui. I le filifiliga lona lua, o galuega o loʻo faia i luga o le gaosiga o se laupapa, lea e na ona vaʻavaʻaia i luga o le o loʻo i ai nei o loʻo i ai i ai.

Mo le gaosiga o le oloa, o le a faia se vaega o se laupepa o se chipport o le umi umi o le 10 i le 15 cm ma le mafiafia o le 1.5 cm. O le lelei, e mafai ona faapuupuuina e hackssaw pe faaumiumi i le faʻasaʻoina o le vaega faʻaopopo ma kuli ma uʻamea. E aoga le mafaufau e mafai ona faia pe a fai o le mea o loʻo faʻaogaina naʻo le faʻatonutonuina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fata? Tele filifiliga mo le faia o le hack

Ina ua filifilia se lavea o le laulu manaʻomia, e amata galuega i ona foliga. A faʻaaogaina laupapa maualuga maualuga, e mafai ona e faʻaaogaina ni filo matagofie. Afai e te le manaʻo i faʻafitauli, vali poʻo le vaniva vaʻalele o le a lava.

Fono

O le asō o loʻo iai se lautele o filifiliga o teuteuga o le tagata lava ia-agitation ata o loʻo mafai ona suia le faʻaalia o foliga o le cornice. E iai ituaiga mea e le mafaatusalia, ma iʻuga, e mafai ai ona 'ausia le ata i lalo o laupapa taugata pe uamea foi.

I le vaega mulimuli, o le EAve lava ia na fausia. Afai e tatau, o se manoa o loʻo tusia, pe a maeʻa le lua poʻo le tolu itu ua lua o le faʻasologa o mea o loʻo faʻaseʻe ma pu e tautau ai i fao o le tautau. O le nofoaga o tulimanu e faʻalagolago i le ituaiga o faʻamau o le oloa. Ma le pa e faʻasaʻo ai, e mafai ona aveese le aitema pe a manaʻomia.

O le itu lelei o le metotia, o lona faigofie ma le mea moni o le pa puipui e mafai ona lilo e le gata i le le mautonu o faavae o o eva, ae o ni faaletonu foi i le puipui. I le isi itu, o le auala e masani ona faʻaaogaina manoa pe a le faʻaaogaina pupuni oo ie puipui ma suauʻu lapoʻa ua fiafia i ai.

Faʻafefea ona fai se cornice mo pupuni ma ou lava lima mai le uo teine?

Gaosiga o le sili ona faigofie le malosi o paipa papeta

Mo fale umukuka poʻo ni nofoaga faʻapitoa o aiga, e mafai ona e tutoʻatasi le tutusa ma le lanu palasitika paipa ofape. E lelei mo faigofie pupuni i mama, tetops poʻo ni faʻamaumauga. E moni, o le fofo e le tumau, ae e fetaui lelei mo le foai atu.

Mo galuega, o le ae manaʻomia ni nai paiko (faʻalagolago i le numera o le SHASH), e umiaina ma mea faʻapitoa mo fusi fusi. E mafai ona e faʻaogaina faʻaʻai ma viliina mo le maualuga-lelei faʻamaea, pe a maeʻa ona le tumau pu i le faʻavaʻa, ae le o le umi foi.

Fono

O le sili ona lelei o le va o pupuni mo lenei cornice o le a avea ma mamanu o le "Memorylass". E faigofie lava ona faia - E naʻo oe e manaʻomia le faʻasaʻo o iaves i luga o pito i luga ma lalo vaega o le sash, faʻamalosi le tapoleni.

O lenei filifiliga e mafai ona taʻua o le galuega mo le paie: O le gaioiga atoa e naʻo ni nai minute ma e le manaʻomia ni faʻataʻitaʻiga lavelave. E naʻo le manaʻomia o le tipiina o paipa pipisi i luga o vaega o le umi o le umi, nonoa e umia i luga o le puipui ma le fesoasoani o fao poʻo le puto i totonu. A faʻaaogaina le kulimi, e fautuaina muamua ia faʻalautele le faʻatulagaina o le masani o le Scotch, lea e faʻamumu pe a maeʻa le faʻavae.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi le fufuluina i le umukuka

Faʻafefea ona fai se cornice mo pupuni ma ou lava lima mai le uo teine?

Fausiaina o se cornice mo tagata Iapani ie ma tulafono mo lana faʻapipiʻi

O le sili ona faigata faiga i le gaosia o elemene o oe lava o le fausia o EAVs mo tagata Iapani ie. O le filifiliga sili ona lelei ua manatu e faʻatau le oloa atoa i taʻiala uma e mafai ai ona faia le ie pupuni, ae o se manaʻoga tele e mafai ona e ave na o oe.

O le ata o le Iapani papalagi e aofia ai le osofaʻi o ie ie o le a foliga na o le faʻapipiʻiina o le fausiaina o le taiala, o le faʻauigaina o le ono oges i luga o elemene. E ausia lea mea e ala i le faʻaaogaina o mea masani ma mea taua faʻapitoa.

O le cornice mo tagata Iapani o pupuni o ie puipui e mafai ona palasitika poʻo le alumini. O le nofoaga taʻitasi ua fuafuaina mo se tuʻutuʻuga faʻapitoa ma ua i ai le faʻavae mo le faʻasaʻoina o le lpichuku, o fea o tassue mafai ona faʻapipiʻi. Afai e te faia se ata o oe lava, e mafai ona e faʻaaogaina le lua-itu-itu-pito-itu ma velcro i itu uma e lua. Lenei o le a faʻatagaina ai le suia o foliga o le potu faʻalagolago i le ula.

O le taulaitu e tatau ona mafaufau i le numera o ala i luma atu muamua: o le fauina o vaega faaopoopo i na tulaga e matua faapogaio. E i ai mea taua e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi le le tasi i le tasi auala, ae o le tele o taiala, o le a faʻaolaina se lautele lautele o le mamanu ma o le a iloa e maua ai le avanoa avanoa.

Ina ia faʻasaʻo vaega o ie puipui a Iapani, e tele filifiliga mo le tulaga o faʻamatalaga, o loʻo tuʻuina atu le tele o fofo, ae e ono manatu mamafa i le galuega a le aiga matai. E tatau ona e mafaufau i le faiga o le faʻatautaia o metotia. A i ai se toe faʻaalia o le tusi faʻamaonia o le tagata faʻatonutonu, o se tagata faʻapitoa ua tuʻuina atu. Afai o le manaʻoga tulaʻi mai i le eletise eletise, ua fautuaina e faʻasino i polofesa. O le mea e sili ona magagana i le faʻatulagaina o le a oʻo atu i le mea moni o soʻo se gaioiga o le a liliu atu i se faigata ma le tiga tiga.

I le gaosiga o OAves mo pupuni Iapani, e le mafai ona faʻaaogaina tulaga masani, i soʻo se tulaga o le a e faʻatau ai faʻamatalaga faʻapitoa. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le tutoʻatasi o gaosia o ia oloa e le masani ai le taugofie e faʻatau ai le faʻataʻitaʻiga mulimuli ma lona faʻapolofesa. E sili le totogi o le tasi taimi nai lo le valaʻauina o le autors e togi ai le mamanu, o lona fetuunaiga ma toe faʻapipiʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: Beatfflies i luga o puipui e fai ia te oe lava: 3 manatu pei o le mea e fai

Faʻafefea ona fai se cornice mo pupuni ma ou lava lima mai le uo teine?

Gaosiga

Fuafuaina, fatuina ma faʻapipiʻi le fale o loʻo faʻaalu - o le faʻagasologa o le taimi e alu ai, ae afai o tulafono uma ua ausia, o le taunuuga o le galuega o le a sili atu faʻamoemoega. E le o tagata uma e pule i le oloa muamua i le teuteuga o lona nofo ai, o lea e sili ona talisapaia i taimi uma.

O tagata mamanu ua faamanatuina e le aoga le totogi na o le itu aoga o le mataupu. Faʻafetai i le tele o fesoʻotaʻiga, e oʻo lava i le faigofie oloa mafai ona teuteuina e tusa ai ma le ata autu o le potu ma faʻamamafaina lona tulaga ese.

A o le au puipui o tagata sa ie puipui, e sili le talitonuina o matai iinei, aemaise lava ona i le malamalama o le tau o galuega e le maualuga.

Faitau atili