Teuteuga mo tamaikaquin ma o latou lava lima: foliga (vitio)

Anonim

O le sili ona lauiloa ma le tagata faʻatau o loʻo faʻaauau pea ona faʻaaoga le tele o ituaiga o tamai fana, pei o le fatuina o le vanimonimo o le sili ona lelei manatu o le nofoaga. Aemaise pe a fai e te faia ni mea teuteu mo payrequin ma ou lima lima.

Teuteuga mo tamaikaquin ma o latou lava lima: foliga (vitio)

O se faʻataʻitaʻiga o le mamanu o se ie faʻamalosi tino ma tamaʻi teine.

Masini ma foliga

Soʻo se tamaʻi mamoe a, muamua o mea uma, swag. I le latou ituaiga, o lenei faʻamatalaga e pei o se magoto. Mai itu uma e lua, o se fasi laau na faia, lea e i lalo ifo o le pito i lalo o le afa o le lio. Ina ia mafai ona teuteu le maopoopo ma fesuiai le oloa, o le pepa e le mafai ona faia le tulaga, ae o Asymmetric, o loʻo faʻapipiʻi ai se mea faʻapitoa.

O le vaega lona lua o le tamai mamoe o le afa. O se mea masani lenei swag, i le pito i luga o le mea e faia ai se pu faapitoa.

Sosoo ai mulimuli ia Jabot. O se tasi o sili ona taua vaega. O le piili, o loo tapi i luga o le pito i luga o le ie. O le mea moni o itu o loʻo faia e eseese ituaiga, faʻataga oe e momoli se taʻaloga faʻapitoa o le malamalama i luga o le eleele.

Nonoa - I lenei faamatalaga, o taalili o loʻo faʻataʻotoina solo i le itu tulaga o le tipi pito i luga, e fai ma sui o jabs o loʻo fesoʻotaʻi i vaega uumi o le vaega.

Passk, o loo pipii ai le tamai mamoe i Oaves.

Faʻafefea le tamai mamoe tipi? O le amataga e te manaʻomia e filifili i le filifiliga o ie. Ina ia faʻataunuʻuina le tamai mamoe, e sili atu le taofi o lau filifiliga i luga o aano o le tino o le tasi faʻafitauli pe filifilia se mea ma le le faʻaaloalo.

Faʻafefea ona suʻe se tamai tamai tamai mamoe

O le auiliiliga o le Swag faʻamanatu mai i ona foliga i le trapezoid ma sina lapopoa pito i luga.

Teuteuga mo tamaikaquin ma o latou lava lima: foliga (vitio)

Mea fuafuaina polokalame mo Skyrequin "Fan".

  1. Ina ia mafai ona faagasolo i le mamanu, o le ie ua tipi i se tulimanu o 45 tikeri. Lenei e manaʻomia ina ia foliga malu ai le ata i le taimi e mafai ai.
  2. O lenei vaega e faʻaaoga ai le tele o mea, tusa lava poʻo le a le tele o le tele o le swag.
  3. A maeʻa ona le aoga, e tatau ona e teteʻe ma le faʻaeteete muamua ma pe a maeʻa le faʻagaioiga o le paʻu pito i lalo.
  4. I le mea e faapea, e le mafai ona e agavaʻa ona faʻateleina le gaugau o le ato peʻa o le faʻaliliuina, sina itu teisi solo ma lulu le pito i lalo pito i lalo e tutusa.
  5. Ina ia ia otootoina tuaoi o le lumanaʻi, e manaʻomia le faʻaputuputu o se penitala laina ma faʻailoga uma ituaiga i totonu o le pepa mulimuli.
  6. Le isi, o le maʻa na aoina i nofoaga saʻo e le puao i lenei auala o loʻo faʻaeʻe ai le ogatotonu. Ina ua maeʻa, e manaʻomia le totogi o galuega faʻatonu i luga o le faletaʻo.
  7. O le SAvag o loʻo lapa ai loa i luga o le laulau ma leai se totogi faʻailoga i le laina o le lumanaʻi Seam.

Mataupu i luga o le autu: GLLL Vaega: Faʻavasegaina ma faʻapipiʻi

Aua neʻi e ita pe a fai o le 'aʻai e le galue i le taimi muamua. Faʻatau le tele o mita o le taugofie a o ia lava ma le muaʻi galue i ai.

Teuteuga o mamoe fanafanua

O le filifiliga o mamoe anamua e faalagolago lava i foliga o le potu. O le lambonen o loʻo faʻamoemoe i le fausiaina o le tapulaʻa o le aofaʻi o le faʻamalama matala, fesoasoani e nana ai le le le mautonu foliga o le cranice.

Ina ia mafai ona filifilia le filifiliga sili ona lelei o le tamai mamoe i totonu o le potu, e sili le vaʻai i ata o galuega uma.

O isi lauiloa e maua ai ni vaega faigata o Skyrequins, viliina le fusi ma faʻatagaina le tuʻufaʻatasia ituaiga o ie, faʻapea ai ona faʻatupuina ai se faʻavae masani o tamaikaquition.

I le tulaga lava lea e tasi, afai e te fuafua e fai asoa mo pake, e mafai ona e faia ni gaioiga teuteu, apamemea e faia ai fasi fasi.

Teuteuga mo tamaikaquin ma o latou lava lima: foliga (vitio)

Ituaiga o tamaikapico - basoo.

Pulumu. E mafai ona e teuteuina le tamai tamai pamrene ma au oe lava 'au, fesiitai atu i ai se manatu taitoatasi. E sili ona manaia le pulumu o le alofa e vaai i le tamai mamoe.

Ioe, mafai ona e faʻatau se vailaʻau-faia tapenaga i totonu o le faleoloa, ae o tau o ia mea o le a tele taimi. I se faʻaopopoga, o le a le faʻamalosi tino o le a tosina mai ai le mafaufau i le tagata taʻitoʻatasi.

Ina ia galue, o le a e manaʻomia se tele tele o le aofaʻi o le eseese vulu ma lelei tele le corththetic cord. I powybity na faia ai le pulufana teuteuina i maʻa pele, o lenei ua mafai e soo se tasi ona faʻamalosia tamai payrequins mai matafaga ma lopa.

A faia se pulumu, e mafai ona e faʻaogaina le faʻatapulaʻaina o le numera o lanu, piki le filo i le lanu o le pupuni poʻo le faia o le sili atu feteʻenaʻiga.

O lenei o le teuteuina o tamaikaquins o loʻo faʻaauau pea ona maua le faʻateleina o le taʻutaʻua. Afai e talafeagai, o mea teuteu teuteu e mafai ona filifilia e oo lava i se sitaili faigata, pei o le maualuga-tekonolosi, fatuina se muamua ma tulaga ese.

O le lautele o le pulumu e filifilia taʻitasi i tulaga taʻitasi, fesoasoani e faʻatupu se isi faʻamafanafanaga i totonu.

  1. O se faatafafa o loʻo tipi mai i le cardboard i le lapoʻa o le lumanaʻi.
  2. O le pulu mafiafia e lavea ai i luga, o le mea lea na tatau ai ona fusifusia. Mafaufau i lena galuega, o le iʻuga o le filo e tatau ona tipi i luga o ona luga le pito i lalo.
  3. E faia ai le faʻamalolo i totonu o latou lava, o loʻo lalagaina ai maea manifinifi. O se mama o fafie o le a manaʻomia ona faʻapipiʻi le vulu, ma o le polo e suʻi.
  4. O le faaiuga mulimuli ane o le filo e manaʻomia ona lilo i lalo o le mimilo muamua, malaga i ai i le polo ma le mama. O lenei ua maeʻa le vaega o le laupapa i le polo, o le pulumu o le a saunia atoa.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga filifili manatu i le tafatolu faamalama

Fugalaʻau ma le latou faʻaaogaina e pei o teuteuga

O le faigofie auala e fausia ai mea teuteu mo Lambrequiin o le teuteuina i fugalaau mai le ie. O mea uma o le a manaʻomia tele lenei o se laʻititi tele o mea malamalama. O le filifiliga sili ona lelei mo le faia o lenei galuega o le a avea ma veli.

E manaʻomia e tatalia ni fusi, o le lautele o le mea o le a le sili atu i le 12 cm. E manaʻomia le tipiina i fafo atu o le okeli.

I le maeʻa ai, o le veli e tatau ona punou i le tele o taimi ma le faia o le maʻeili e faʻagaoioi, faʻapea ma le faaluaina o le pepa. Faatulagaina o lo o faia i le tele o lavalava. A e galue, e manaʻomia le amanaia o le e latalata i le pito o le peneo e tatau ona avea atili.

Ina ua maeʻa se afi o fugalaʻau, ua faia, e mafai ona teuteu pupuni. O le maualuga o le talosaga i lenei mataupu e tatau ona faʻaitiitia ai se isi e faʻalauiloaina, poʻo lalo. Sili ona lelei, o fugalaʻau fugalaʻau o le a vaʻai pe e te tu i le tele o lanu lanu o le a mamago pe a e agaʻi atu i ie pupuni.

O le isi auala e teuteu ai mo Lamrerequin o le fausiaina o fugalaʻau mai le ie, faʻaaogaina ni laʻau matagofie na filifilia i le leo.

Mai le ie o le a e manaʻomia e tipiina liʻo faʻasolosolo ona faʻaitiitia le tele. Taitasi tu i luga o le a manaʻomia ona piilima i le afa ma faʻamalamalamaina i le ogatotonu o le lio.

Ina ua mavae lena, mai le tinse tisu tipi ese ese le faavae. O le mea lea na faia ai le fasi kipe ua uma ona saunia i le ogatotonu, lea e suā ai le utu.

O le iʻuga, o le toʻatele o Dhuas o le a aliali mai i luga o le tamaʻi manu, lea e matua iloga le ata o le potu.

Afai e te manaʻo, e mafai lava ona e faia le 'au o le tutusa lanu e pei ona sauniaina-teuteu faʻalelei vaega. O le faia lea o lenei mea, e manaʻomia le faʻaaogaina o le veli tutusa, uaea, atigi ma faʻafefe beyk.

Liʻo ese mai le ie, o loʻo pipiʻi foi i pefusi, faia o le le puipuia. O le ogatotonu o le paketi e teuteuina i ofu. O le uaea o loʻo faʻaofi i totonu o le au paʻoa, taʻalo le matafaioi a le 'au o loʻo suʻi atu i le fugalaʻau. Ona teuteu lea o le nofoaga o faʻapipiʻi i se ie, e iʻu ai i matua mea e sili ona faʻaletonu i luga o pupuni.

Tusitusiga i luga o le autu: Wall Cladding Panels mai DVP - 3 auala

Faitau atili