Ua matou malamalama pe faʻapefea ona e faʻaseʻe oe lava

Anonim

Stypeshed pupuni ma tamai pauna, i luga o le pito i luga o le swag tautau i luga - o se tasi o auala sili ona lelei e faia ai le faamalama tulaga ese. O ia ie puipui e filifili ai le konoisseurs o se lelei totonu ma fiafia e vali. Suʻi o se ata matagofie o ia togalaʻau e le o se tagata uma.

Ua matou malamalama pe faʻapefea ona e faʻaseʻe oe lava

Swag i luga o pupuni

  • Faiga
  • Matou te suʻiina le swanical swag.
  • Vitio i luga o le autu
  • Swag ia lava e tuʻufaʻatasia ma Skyrequin, latou te fesoʻotaʻi le tasi i le isi ma fausia se lalelei o le omiina ma le ata. Atonu e manaia tele se fomai i luga o le faamalama o soo se potu. Fai le matagofie o puipui ie e faigata, e oʻo lava i se tagata poto masani o le a le vave ona e faia se pisinisi. Ae o le a tatou vaʻavaʻai i le auala, o loʻo mulimuli mai le mauaina o se lelei oloa o le a iai foʻi se tagata moni, o se auala masani e tuʻua ai ni tagata poto masani.

    Ua matou malamalama pe faʻapefea ona e faʻaseʻe oe lava

    E masani lava ona lauiloa mamoe i le asō mamoe i nei aso, latou te teuteuina i le tamaoaiga i itu eseese. Tele kamupani o loʻo gaosia ie pupuni sa vave ona tali mai ai e ono faʻaaogaina ma amata ona faia se afitusi mo pupuni o ituaiga uma ma mea e mafai. I le taimi ua tuanaʻi, pupuni ma tamai pauna o se faʻailoga o le manuia ma le mea taugata, o totonu faʻatasi ma i latou o loʻo tosina i ai. I tamaʻitaʻi masani, e seasea o maua, e tele taimi na latou faʻapau ai i totonu fale tetele ma mafua ai le fiafia o loʻo o mai. Mulimuli ane, ina ua faʻafaigofie le ie ona puipui lea, ina ia amata ona mataitu ia papaʻu, ae na amata ona puleaina e le auvae le suʻiloga. Talu mai lena taimi, o se faʻataʻitaʻiga o togalaʻau e le i sau i fafo.

    Faia SWGOG

    Sue se swag o se faʻafitauli e leʻo māmā ma e tatau ona taumafai e teuteu. Afai o loʻo i ai foi se ie puipui Masini e faʻaopopo ia te ia, o le ata o le a mafai ona foliga lelei ma maeʻa. Peitaʻi, e aoga le fua faatatau i le va o le sālu ma le maaloaina e tatau ona maitauina ina ia foliga lelei ai le ata. Ina ia mafai ona o mai lelei, e tatau ona e tatalaina le tama i le tolauapiga i luma ma fuafua le manaʻomia o le anotons.

    Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo le tasi itu mo le umukuka ma potumoe - o le atoatoa fofo

    Ua matou malamalama pe faʻapefea ona e faʻaseʻe oe lava

    FESTOS e tatau ona vaʻai lelei i le iʻuga, peiseai o le fatuina o se ata lautele. Mamanu, taʻitasi auiliili ma faʻaletino i lenei tulaga manaʻomia tomai ma tonu ina ia lelei lena faʻaiuga. O le mamanu o le asymmetric Wagon mo Amataga o le a tatalaina ai le malamalama o le gaosiga gaioiga ma le aumaia i le ituaiga manaoga. O le a tatau ona tatou taumafai lelei, ae na ufitia le faigata faiga e lafoai ai ia ie aulelei o le a le tatalaina.

    Le auala faigofie

    O le mea muamua e tatau ona e aʻoaʻo o le pusi ata o le avea manino manino i se tulimanu o 45 tikeri. E le faigata tele ona oti tele, ma le 'aʻai pe a gagau le auala saʻo o le a faʻatagaina oe e maua le laumei matagofie o le a teuteu ai i le faʻamalama. Afai o le ie ua ufitia i mamanu poʻo ni foliga, e le mafai foi e faʻamama i luga o se vae - o le a le aoga e faʻatumauina le malosi o le mamanu. O se faaleagasaga o le faʻaaogaina o sina auala eseese, e tatau ona e vaʻavaʻai i filo filo. Ia, aua le galo i mea taua - e faʻaputu le swag in swag inter o lona uiga o le faʻaleagaina i luga o le aʻa.

    Ua matou malamalama pe faʻapefea ona e faʻaseʻe oe lava

    Ina ia mafai ona saʻo, e tatau ona e tausisi i nisi tulafono:

    • O le umi o aiaiga e tatau ona tutusa ma le lautele;
    • O le fanua laugatasi e tasi le loloto, ona tutusa lea ma sao le tele ma e amiotonu.

    Afai e te manaʻo e fai togalaʻau na taʻutagia, ona tatau lea ona e faia se mea tipi tipi mo le tamai mamoe, o lona uiga e sili atu le ofoofogia.

    Faia le saʻo swag o lona uiga o le faʻalauteleina o se taimi umi ma le televave. E tasi ituaiga ituaiga e manaia, ae o le suisui ina ia faʻalu faʻatasi lea filifiliga ma pupuni ma laʻau. Ioe, ma le tamaʻi mamoe o ia lava e tatau ona i ai foi i se isi itu, ae le o fetaui lelei, ae le o iai foʻi e le fesoʻotaʻi ma pupuni puipui. O lona uiga o le tamaʻi mamoe, o loʻo i lalo o ituaiga o swag ua faʻamalosia e iai se numera tonu o loʻo i ai le uumi. O le mea lea, mo le tuʻufaʻatasia o lenei mea i le tasi vaega, e tele le malosi o le malosi.

    Mataupu i luga o le autu: o le tagata faʻatauvaʻa tauaso mo le faapaologa ma ou lava lima: o le mea moni filifiliga mo Windows

    Ua matou malamalama pe faʻapefea ona e faʻaseʻe oe lava

    Swag ma pupuni i le potu malolo

    Faaleleia tomai

    O le mamanu o le asymmetric wague, pei o isi tagata fou e le vave alu vave. Vave vave fai, vave mate mai le aofaʻi ma le loloto o le pa puipui - e oʻo i le atoa o tausaga ma le faitau selau o faʻataʻitaʻiga. Ae afai e te faʻaaluina le taimi, ona aʻoaʻo lea e fai se sui ma tamai mamoe e suʻi ai pupuni mo oe le toe galue ma o se galuega le masani ai. E mafai ona e mauaina saogalemu se galuega i le filifiliga filifiliga - latou te talisapaia i latou e e opoina ai aitia ia latou lava vave.

    Afai i le taimi muamua o loʻo foliga mai e te faʻafiafiaina, ona matou faanatinati atu lea e faʻafiafiaina oe - E i ai se faʻapitoa metotia e maua ai le tele o le parter. O le mea lilo e le manaʻomia le uma ona faʻataʻoto. Aua e leai ni igoa taʻitasi taʻitasi, ua faia faʻaaogaina se siʻitia le lipine faʻapitoa. O lea o le a tatou fuafuaina pe faʻafefea ona faia le tipiina o se masini masini ma le faʻaaogaina o sea pepa faʻapipiʻi.

    Ua matou malamalama pe faʻapefea ona e faʻaseʻe oe lava

    Faiga

    E fausia lelei ma fiafia eseese faʻatonuga, e tatau ona e iloa tuʻutuʻuga o loʻo faʻaogaina i lenei vaega:

    1. ½ o le ogatotonu o pupuni;
    2. Tauau;
    3. Loloto;
    4. ½ tuʻu maualalo.

    O se faʻataʻitaʻiga, o le a matou faia se asymmetrical swga ma le uaea lautele o 90 cm ma le loloto o le 45 cm. O le umi e tutusa ai i le tasi ma le afa mita. E mulimulitaʻi i ai:

    • ½ o le ogatotonu o le 15 cm;
    • Tauau o 30;
    • Loloto 45;
    • ½ o le umi o le uaea uaea 70 cm.

    Ua matou malamalama pe faʻapefea ona e faʻaseʻe oe lava

    O nei numera taʻitasi e maua mai le le lelei o ni matematika i le aʻoga, e leai ni faʻafitauli iinei.

    O le faʻatusatusaga o le tutusa wagntol ua faia, taumafai muamua i luga o le ata, ma i luga o le ie:

    • Faʻaaogaina o se pule i luga o pepa, fausia se tulimanu sao i se faʻasino a;
    • I le itu taumatau o mea, o loʻo matou tuu ese se tamai vaega, numera numera e tutusa ma ½ o le ogatotonu o le swag. I lenei taua, faaaofia le tolu o seniteli na kiina ma fua mai;
    • Lalo o togitogiga a e tatau ona aliali mai o le Cu tipi, o le a tutusa ma le loloto o le swag. E i ai le teuteuga i le mea moni o le tofo ua sauaina;
    • Faʻaaogaina ai le lapisi, e tatau ona e tusia se asepi, o le faʻataʻamilosaga o loʻo tutusa ma le umi o le pepe;
    • Mai le itu ua faʻaaogaina, e manaʻomia le tolopoina o le vaega ma le faʻaiuga o le mea e tutusa ai ma le ogatotonu o le ulufale atu e tolu sosoʻo ai ma le tolu seneturi mo le faiaina;
    • O le iʻuga o le faʻatusa o le mamanu.

    Mataupu i luga o le autu: o loʻo taoto ai se kasa i luga o le puʻeina e aunoa ma le plywood ma ia

    Ua matou malamalama pe faʻapefea ona e faʻaseʻe oe lava

    A o tatou vaʻai, e le faigata le tipiina o le sivale, o le mea autu o le taulaiga. O le sanding craid ua pipii i luga o le laina pito i luga, mai le tauau. O le ogatotonu e le gaosia, ae le mautu. O le Gtuuga e foliga mai ua goto ifo i luga o le ufiufiga, ae faʻafaigofie le galuega, e tatau ona matou suʻi se swagn i le tamai mamoe. O sea faʻataʻitaʻiga e mafai ona suʻiina i se tulimanu o le aufaʻatau, e le gata o le 45 tikeri, o le mea autu o le manuia.

    Matou te suʻiina le swanical swag.

    O le pito i lalo o le ie e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i se lua punou, e mafai foi ona e obloqua le faga.

    Mai le pito i luga, o le pupuni uila e faʻapipiʻi e nana ai le swag e tatau ona e liliu i totonu o le itu ma taumafai e taumafai lelei. O le lipine e manaʻomia e flash se masini suisui, o le mea autu o le fuʻa i luga o le lamepa lamolemole.

    Ua matou malamalama pe faʻapefea ona e faʻaseʻe oe lava

    Vitio i luga o le autu

    Vaʻai vitio ata

    O le SWW Swag e le tutoʻatasi, ua uma ona tatou mauaina lenei mea moni. I se faʻaopopoga, o le masini faʻaseʻe e naʻo ia lea o metotia mo le amataga, lea ua fuafuaina e faʻafaigofie ai le tau suega. Ae a maeʻa le atinaʻe, o le iʻuga o le a amio lelei, ma, sili ona taua, o le mafuaʻaga lena o le faʻamaualuga i le oloa na faia e oe. O le isi faʻaopoopo - Ina ua maeʻa le faamalama muamua o ia e manaʻo e suia le isi mea, o le tomai o le a iʻu ina mafai ona tupu ma tupu. I lea laasaga i lea laasaga, o le sundwy case o le a lolo atu ia te oe ma o kopi o le a sili atu le lelei. FESOASOANI I MANATU E mafai e isi metotia e mafai ona eseese peleni aoga e aveese e tagata tomai faapitoa. I luga o le initaneti e tele, e te manaʻomia e piki mo oe lava.

    Faitau atili