O moli utu: ituaiga ma faʻapipiʻi tulafono

Anonim

O moli utu: ituaiga ma faʻapipiʻi tulafono

I le taimi nei, o le utupoto mo le ogaumu o le fola e tutusa lelei o se mea taua e fausia ai se tulaga lelei. O se tulafono, o fasipuna o fale o loʻo i totonu o le potu eletise e iloga i ni faʻafitauli, faʻanoanoa ma faʻamalosi, o le iʻuga lea o mea o loʻo masani ai le aoga i fafo. Faʻaaogaina le oloa taua, e mafai ona e vave faasaʻo le faaletonu o le fausaga e ala i le faia o se tulaga maualuga o loʻo siʻomia mo le tau maualalo o le taimi.

Ituaiga o moli ma foliga o latou faʻaaogaina

Ile taimi e tele filifiliga mo suo ia tutusa le faʻavae, o oloa taʻitasi e iai ona faʻapitoa faʻapitoa o le talosaga. O le lisi o ituaiga meaola o loʻo mafaufauina o loʻo aofia ai:

  • Moli uila mai pa laupapa;
  • Sa fai ai ato apamemea e ofu pulupulu.
  • Moli ata mai le ata o le fofo mo le tosoina;
  • Molighoustole mai Alamanuia P-ata poʻo t-ata ata, ma isi.

O moli utu: ituaiga ma faʻapipiʻi tulafono

Masalo o le sili ona faʻaaogaina ni punavai mo le ogatusa o le fola ma o latou lava lima na avea ma paʻu o ia oloa, talu ai o le faʻapipiʻiina o le tele o mea o le a faʻatupuina ai le tele o tau,. lalo o pa i lalo o pa. Faatasi ai ma lenei metotia e manaʻomia ai le i-laʻau fale laʻau, a le o le a afaina ai le leaga o le fofo. I le pito o le faʻatumu ma le faʻaʻaisa le paluga, o pa e manaʻomia ona ave ese mai le laʻei, tapuni le gaogao i le isi fofo.

O moli utu: ituaiga ma faʻapipiʻi tulafono

Maualuga-Malie Hourttors mai Swel Ropec Paicles e matua iloga lava pe a mamafa le mamafa o le laga i nofoaga tetele. O oloa masani e le mafai ona tatalia le itu o vaifofo, aua o le mafiafia o le pito i lalo nei mafai ona ausia le sefulusene o leitio. O le maualuga o paipa e mafai ona fetuʻunaʻi ma le mamafa i le faʻaʻaisa poʻo le ufiufi le paluga i nofoaga o le tulaga o le oloa e matua manatu maualalo.

Tusitusiga i luga o le autu: Wall Cladding Panels mai DVP - 3 auala

O moli utu: ituaiga ma faʻapipiʻi tulafono

Faʻafefea ona tuʻu moli mai le ata o le fofo, a e le iloa tagata atamamai uma i luga o le tagata e puʻeina, o lenei metotia e talafeagai foʻi pe a tulaga le faʻavae ma le paʻu. Muamua, i tulimanu o le potu o loʻo taoto i lalo o ata o le susu o le fofo, o loʻo fesoʻotaʻi ma le numera faʻailoga. O le mamao i le va oi latou e tatau ona i lalo o le umi o le tulafono, o le a faigofie atu ai le faʻafaigofieina o le faʻapipiʻiina o le faavae. Ina ua uma ona 'aisa, o mauga i le va oi latou na tufa pea le fofo.

O le a le oloa alamanuia?

O le aso, o le galuega tele o le vaega o Alamanuia o Alamanuia o loʻo faatinoina e ogatasi o le fola o le faʻatulagaina i luga o le tulaga tutusa i lona laina atoa. I le vaega o fausiaina, o metotia eseese o le faʻapipiʻiina o se tulaga e faʻaaoga ai le igoa faʻaalia o oloa o loʻo faʻaaogaina, ae o moli moli latou te le tele mai le tasi ma le isi. I fafo, o i latou o le p po o le t-slopped chobng wounted na gaosia masani mai le alumini o le O oloa taʻitasi e tele ni laʻau mo le nana o le ipu i le laualuga o le faʻavae.

O moli utu: ituaiga ma faʻapipiʻi tulafono

O moli uila mo le ogatusa o feusuaiga e tetee i le malaia, lea e mafai ai ona e faʻalautele le latou tautua i le tele o tausaga. O le maualuga o le teteʻe i le faʻamalosi a Amid-Alkuline media na maua ai le avanoa e tuʻu ai oloa i le sima i le sima atoa. Latou te leʻi leiloa le mamanu, ma afai e tatau ai, e faigofiegofie ona latou aveeseina mai le fofo.

Mataupu Faavae o le Malamalama Faapipiiina

Ina ia fausia se tulaga atoatoa faʻavae ma le fesoasoani a oloa i lalo o le iloiloina, e mulimuli i taimi uma i taimi uma i lalo o faʻavae taua:

  • tulaga saʻo "leai" tulaga;
  • Tausisia i le tau i le va o le taiala.

O le "zero" tulaga tele o se tasi o le sili ona faigata faiga o le iuga mulimuli o le fofo o le fofo ma le malilie. E tatau ona manatua e fatuina ai se tumau o fua, o lona mafiafia i le nofoaga o vanu e le tatau ona sili atu nai lo le 3 cm. O le iʻuga, o mea taua o loʻo taʻua o le muamua faia o se taʻiala e iloa ai le leai o le zero.

Tusitusiga i luga o le autu: Willow Windows mo galuega: foliga, lelei ma le le atoatoa

O moli utu: ituaiga ma faʻapipiʻi tulafono

Talu ona o le faʻaaliga o le au faipule e faia e le zero le tulaga, ona manaʻomia lea e vaʻai i lana finauga. Muamua, i le tulimanu sili ona maualuga ma le fesoasoani a le fafie tapena, o se mamao o le 100 cm mai le foloa e fuaina, pe a uma le susu. Ma le isi, o le fausaga lea, o lenei faʻailoga ua maeʻa ona tuʻuina atu i totonu uma o totoe tulimanu uma o le potu. O le faiga o le a faʻavavevave tele pe a fai o faʻailoga o loʻo taʻu mai e faʻaaoga ai se aoga laser nister.

O moli utu: ituaiga ma faʻapipiʻi tulafono

Matou te fuaina le mamao mai le tuaoi tulaga i le faavae

Mai le mea na maua i le laina (o le mamao e fuaina i le pito i luga i itu uma o le fola e aofia ai le fola o le a maua ai le tele o le fola. E faia ai se faʻailoga, lea e tatau ona sili atu nai lo le fola o le 3 cm, ma e fa laina eseese o le potu e faʻataunuʻuina mai lenei faʻaiuga o le potu. Lenei o le a avea ma mea faʻapitoa o le "zero" tulaga mai le mea e manaʻomia e solomuli ai pe a faʻapipiʻi ni suka.

Faʻafefea ona tausia le mamao i le va o sukalati?

O le maualuga-lelei le malamalama o loʻo faʻaalia ai le usitaia o se tulaga leaga o le va o latou. O loʻo i ai oloa oloa i luga o le potu, i le faʻatonuga o le lumanaʻi o le faʻavae o le faʻavae. Ae i le taimi lava e tasi, o le tagata muamua e masani o le taʻiala e tatau ona faʻaalia i se mamao e le sili atu i le 300 m o le toilalo o le fola i luga e le maalofia. O isi mea o totoe o moli mo le ogalaau o le fola e faʻaseʻe i se mamao pe tusa o le 200-300 mm mai le tasi ma le isi. Faatasi ai ma se mamago mago o le becon ma le fesoasoani o le faʻavaveina o vaega, o loʻo tuʻuina atu i latou i se mamao latalata i le 150-200 mm o le taeao umi).

Foliga o le faatumuina o le fofo

O moli utu: ituaiga ma faʻapipiʻi tulafono

Afai o le fesili pe faʻafefea ona avea ma moli moli o se tasi o sili ona faigata, o le faʻagasologa o le faia o se faʻavae mautu o le a le mafua ai ona leai se faigata. O le pepa kuka ma se tupe teu e laga lava ua tuuina i totonu o le malologa i le va o laina lua o suka o le sukalati, e amata mai le puipui. Le isi, faʻaaogaina tulafono, o le faʻafefiloi o loʻo feagai pea ma sucon i le taimi atoa o le potu o le potu, faʻatusatusa le 'aʻai ma le "zero". O le tele o faʻavae e sili atu ona tufatufaina i luga o le vaega o le toe faʻaleleia galuega. Faatasi ai ma se fofo fefiloi fefiloi, o le faʻagasologa o le faia o le faʻavae mo le fola o le a tele taimi, ma o le lauʻeleʻele mafolafola o le a mautinoa e le o se tasi sefulu tausaga.

Mataupu i luga o le autu: mafanafana o le baxmoniny palasitika faitotoa mo le taumalulu

O le mea lea, o le faʻapipiʻiina o mulivae mo le fola o le ki i le fausiaina o se ofu tao, ia e lelei atoatoa ma ua leva ona e faʻaaluina lona aoga e aunoa ma se taimi umi e te leiloa ai.

Faitau atili