Sensers i kesi kesi

Anonim

Sensers i kesi kesi

O se laina kesi o le laina o le faʻatuatuaina o se mea e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le fefe i le soifua maloloina o tagata i le potu e tasi ma le masini. E mafua mai i le i ai o se faʻapitoa saogalemu faiga e aofia ai ma le poto faʻapitoa faʻatonutonuina masini.

Sensers i kesi kesi

Ituaiga ma lo latou tofiga

O le kesi kolisi puipuiga puipuiga o loʻo aofia ai elemene nei.

Taʻutaʻua

O loʻo faʻaigoaina foʻi le vaega o le fesoasoani. O lana galuega autu o le pulea o le iai o le afi. A o le tagata e taʻe, i totonu o le sesi, o le unaʻikou, ona o le tagi, ua suia le uunaiga, o loʻo galueaina i le alatopo Afai e mou ese le afi, o le vevela e faʻaititia, o le mea e tau ai i le soona faʻaalu o le kesi.

I nisi papasite o loʻo iai foʻi se pepe e seona leaga i le susunuina o le sefumeona. O loʻo faʻailoa mai i se faʻauluulu o eletoniotonuina i totonu o le afi, ma o le a faʻatupuina le faʻaititia o le afi, tape le mea e mu.

Sensers i kesi kesi

Mea taumafa

O loʻo tulaʻi i le pito i luga o le masini e fesoʻotaʻi ai le chimney koluma. O le galuega autu o lenei vaega o le faaiuga o le lava o le ventilation. Afai e le suia lenei lagona, o le koluma o le a le toe liliu ma o le a amata ona vevela le vai, lea o le a taofia ai le mu i le potu i totonu o le potu.

Sensers i kesi kesi

Sensor Trade

Oversheeting (Hermestat)

O lenei vaega o loʻo i luga o paipa o le vevela vevela, ina ia mafai ai ona puipuia le vai o loʻo vevela i luga o le tulaga tau vevela. Afai e faʻasaʻoina le tele o le vevela vevela, o le koluma o le a otometi ona tape e puipuia ai le vevela vevela paipa mai le faʻaleagaina. E masani lava, lagona le mafai e le vevela i le Atua 285-1012E.

Sensers i kesi kesi

Lolo

E faʻatonutonu le tatalaina o le tatalaina o le vai vai vevela, Afai ua tapunia le tagata pavini, o le a tapunia le koluma o le koluma.

Sensers i kesi kesi

Faaitiitia vai o le vai

O le vai o le suavai e taofia ai mea faigaluega e tu ai pe a fai o le vai o le vai e laititi.

Tusitusiga i luga o le autu: Will I lalo o Plasterboard: Teuina sao

Sensers i kesi kesi

Saogalemu le va o le Saogalemu

O lenei faʻamatalaga e puipuia ai paipa mai le malologa i le tulaga o se siʻitia o le suavai mamafa i totonu o paipa.

Sensers i kesi kesi

I le isi ata vitio "vevela tautua ovk", e mafai ona e mauaina ni faʻamatalaga sili atu ma manaia e uiga i le kesi kesi.

Ma o le isi vitio faʻamatala auiliili ai le mea e manaʻomia ai le le tagata i le le mautonu o le tagata. O loʻo manaʻomia ma pe faʻapefea ona faʻatulaga.

E mafai ona faʻapipiʻi faavaivaia?

Afai e leai se mea e manaʻomia ai i le mea na faʻatau atu, e mafai ai ona faʻapipiʻi se faʻaopopoina. E masani lava o lenei fesili e popole i le ie maulalo, e le mafai ona i ai i nisi o failauga Saina. O lona i ai e taua tele mo le saogalemu o le faʻaaogaina o meafaigaluega, o lea e sili ona lelei le mautinoa o le koluma filifilia e faʻaaogaina i lenei vaega.

Sensers i kesi kesi

Afai o le le lava o le sesise ua uma ona maua i le fale pe a maeʻa ona faia se faʻatau, e mafai ona faʻaofi i totonu o le masini ese, tusa lava poʻo le a le vaega ia lava, ma luga o lona faʻapipiʻi.

Sensers i kesi kesi

Faitau atili