Fafie Fafie e fai oe lava: gaosiga tekonolosi

Anonim

Fafie Fafie e fai oe lava: gaosiga tekonolosi

Ua avea oe ma se oloa taua e faʻatagaina ai oe e mafai ona avea ma oloa taua e faʻatagaina ai oe i le faʻalautele le faʻalautele o le olaga o le ogaumu. I le taimi lava e tasi, e na o nai tagata e iloa e mafai ona vave ona latou faʻailoaina lea paluga ma o latou lava lima e ala i le faʻapipiʻiina o nisi taumafaiga ma le vaʻaia lelei o le faʻatinoina o tekonolosi.

Faamoemoega ma Mea Lelei

O le vaega o le vaega o loʻo tuʻufaʻatasia e puipuia ma le pule o le oloa mai le susu, o le a ou faʻatamala i le taimi o lona faʻagaioiga. A maeʻa ona aʻoaʻoina ni vaega se tasi, o fafie fafie e tumau mamago ma maloloina mo le umi, ma ia taofi pea lo latou malosi mo ni nai tausaga. O le lisi o isi mea e lelei ai le lelei o le maualuga o le maualuga o le lelei mo le fafie e tatau ona aofia ai:

  • malo atoatoa fola;
  • Matagofie lapoa ma gaosia mea;
  • Tuʻu i ai le faʻalauteleina o se aulelei foliga;
  • Faalagolago puipuiga o fafie mai le pefu, palapala, masini faaleagaina.

Fafie Fafie e fai oe lava: gaosiga tekonolosi

O le Stutty smoothe toetoe o mea uma e maitauina faalemafaufau i totonu, o se taunuuga e avea ai ma matagofie matagofie, aoga ma aoga. Eseese lanu fesoasoani e filifili ai mea, atoatoa fetaui lelei i totonu o le potu ma aoga ia faamamafa uma lona itu mafaufau.

Aisea e te manaʻomia ai le fale o le fale?

O le pulupulu mo le laupapa laupapa i le aso e mafai ona aoga i soʻo se fale gaosi oloa. Uma faiga faʻavae mai le taʻimua o le Global Grands e iloga i se faʻavasegaina o le taimi tuai, o se mea matagofie ma fafie, faʻapea foʻi ma le faigofie o le talosaga. Ae ui i lea, e leʻo tuʻufaʻatasia uma nei palu, aua o nisi tagata gaosi taumafai e sefe i mea taua.

Talu ai o le laʻau o loʻo avea ma faʻalauteleina ma vaapiapi i lalo o faʻafitauli o tulaga tau ono, o le le lelei o le pamu malie ma le le lelei le paʻu.

Fafie Fafie e fai oe lava: gaosiga tekonolosi

Ina ia le o tupu lea, e tatau ona e faʻatau se mea taugata mo fafie, pe faia le faʻavae ma ou lima. Na o le tulaga lea ua e mautinoa o le tumau o le fola o le fola e ufiufi ma manatu o ona foliga vaaia.

Tusitusiga i luga o le autu: efuefu i le potu malolo: totonu i le le mautonu instar (67 ata)

Masani masini masini tekonolosi

O le taimi lea, o le malosiaga i luga o le laau e mafai ona fausia i le tele o auala, pei o:

  • faʻaaogaina Pva keʻe;
  • Faʻaogaina Nitrol
  • Ma le tele o vale.

O le pito sili ona maualuga e maua ai se pulupulu mo fafie o le metotia o le faʻafefiloi o le nutimomoia o le palu ma le pve glue i le tulaga o le mafiafia kulimi. I le tulaga pe a tele le faʻalavelave o loʻo i ai i luga o le foloa, o le fefiloi e mafai ona faʻaopopo i le paluga, lea o le a faʻatumu uma uma tulafono i le ogaumu. O le taua o lenei tuʻufaʻatasiga o loʻo tumau pea le umi o le manava, aua pv gluse i lalo o tulaga leaga e mafai ona faʻatau mo le 2-3 aso.

O le vae lona lua o le tapenaina o le Orety mo fafie mo fafie o le fefiloi o le paketi ma le le mautonu fausia fesuiaiga i le setete o suavai fagu. Afai o le paluga e mafiafia tele, ua faʻaleagaina ma sina vai laʻititi o le vai aʻo leʻi faʻaaogaina i luga. O lenei tuʻufaʻatasiga e lautele, o lea e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai isi mea e le o ni laupapa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei faʻafefiloi o se sili sili ona lelei mo le sima o le tino, pei o le faʻavaveina o le aisa, faʻatumuina uma o ana mea o le laufanua.

O le vaega lona tolu o le gaosiga o le fogafale mo fafie o le a palu faatasi ma le challow, studchust ma Nitrolaca. O le taimi lava lea e aoga ai le lapataiga i le le mautonu o le tagata fai mea e maua ai o le a maua ai se tulaga o le a i ai se uiga le mautonu. O lea, pe a uma le talafeagai, e manaʻomia ai le tuua o le potu mo ni nai itula, lea e faamaagi atoa ai le faʻavae. Ogartro e faʻavae i le lelei tele ile toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o le tuai o le meaa tuai, cheipbbrd, faitotoʻa, otaota o laʻau. O le lanu mulimuli o le tuʻufaʻatasia e mafai ona fetuʻunaʻi e faʻaaoga ai pigning o pigning.

O lea, o le faʻasaina fua o mea mo fafie e mafai ona tutoʻatasi tutoʻatasi tutoʻatasi muamua i le fale. O le mea aupito tele o le a faʻaali uma ai lona maelega, maitauina ma le faʻaeteete lelei le 'oa ma aua le faʻatagaina ni mea sese masani i le gaosiga.

Tusitusiga i luga o le autu: Sugh Carpet i totonu: E maeu le faigofie ma faigofie ona aumai ni ata i lou fale mautotogi (37 ata)

Faitau atili