Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

Anonim

I taimi uma, o mea na faia na faasalaga io latou lima. I le lalolagi i ona po nei, e leʻi vave puʻupuʻu o ia i le filifilia o lavalava, ae o le pito pito pito pito i luga o le a tulaga ese ma tutasi. Mo teine ​​ma fafine e taua le mafai ona mafai ona toe fai oe ma se ofu fou, e aunoa ma le alu i le fale. I lenei tusitusiga, o le a tatou iloiloina se polokalame faigofie tele ma se toʻilalo mo le amataga o le a faʻatino e teine ​​uma.

Oona fugalaau

Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

E faapena le autu e atoatoa mo le savali i aso mafanafana o le taumafanafana. I lalo o lea mea, e manaʻomia le tau i totonu o se ofutino mafiafia i luga o fusi poʻo le suisui o se ufiufi i le uma o le lisi.

Matou te manaʻomia se tasi o le lagi vulu mai le cotton o soʻo se lanu. Lautele Filemu i le itiiti ifo o le 500 mita, o le matau e sili ona ave i le numera 2 pe 3.

Mo le itu i luma, matou te tuʻufaʻatasia se laina o le ea malulu ma le umi o le 40 centimita (umi umi mo le 38/40 Europa e tele).

Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

Faʻatele, faʻatele atu i le ata luga, palakalafa 2 o loʻo nonoa 20 sene. Ona faʻaauau ai lea e faʻapipiʻi se isi 9 centimeters i lalo o le palakalafa 1 i le ata. Atoa i luma o le tatou pito i luga ua faaitiitia i le ua.

Mo le pito i tua o le pito i luga, matou te faʻatinoina foi se filifili o le umi o le umi o le lua o le 1 cm. Matou te toe faia le ofi i luga o le fuaiupu 2, ae o le maualuga o le 40 centimeters. Fetuunai le maualuga mo le fesiitaiga ma tua, matou te faamatala le umi o le lumanaivi autu. O lea, o le maualuga o le fesiitaiga ma tua e gatasi.

Mo le lima matou te maua ai se matau o se matagaluega o le 20 centimeters (o le lautele o le lima o le a faalagolago i lenei filifili), o le a matou faia le mea o le lima. E na o le na o le fusifusia o le ua o le pito i luga, faʻaaogaina o kolisi ma le isumu ma togi uma mea uma elemene faʻatasi. O fagu foi o loʻo i le auala lava e tasi e pei o le ua. Mo sili e faasaʻosiliina, tatou te fusifano ai le fasioti, faʻaaoga le numera numera e tolu i le ata luga luga. O le a lelei o le a lelei mo le teine ​​10 tausaga.

Mataupu i luga o le autu: Delll na lalagaina ma Crochet: polokalame ma se faʻamatalaga mo le amataga

Mamanu "Zigzag"

Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

O Zigzag lant e matua faigofie, o se ata lelei mo tagata ua amata. Faatasi ai ma lenei mamanu, o le isi itu o le lanu o le filo e taua. E le faia, na te le afaina ai faigata. Ina ia mafai ona nonoa se pito i luga, e tatau ona e faʻasoaina 0.1 kilokalama o le vulu o le vaega lea o le fesuiaiga, lanumoana, lanumoana, lanumoana, lanumoana ma lanumoana. Ma le faʻapipiʻi 2.5 lapopoa.

Lea e fesuiaʻi ai lanu e te manaʻomia i laina e fa, ma o le ata e le tutusa ma le lautele o fusi o le a masani ai, ae mafai ona faʻataʻitaʻiina. O le ata koʻia o le siʻosiʻomaga o le zigzag mamanu o loʻo faʻaalia i lalo.

Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

I le taimi muamua, matou te tuʻufaʻatasia le mamanu o le ovepopoport 16 ma faʻaopopo le 3 kile. O le muamua laina muamua ma ni pou faigofie ma se faʻapipiʻi e fai ai se punou, faʻaopopoina le 5 koluma i le tasi masani vertm pe a uma le 5 koluma ma le CANDS. O le isi toe 5 koluma i le tasi itu ma 5 i le isi, fai mai i le tasi tulaga o le vertex. O le polokalame e toe fai ai le tulaga manaomia o taimi. O le laina lona lua o le laina e tusa ai ma le polokalame, sui se koluma ma le faʻapipiʻi ma le ea ea. O le a foliga mai o le mea lelei i luga pe a e fesoʻotaʻi mai le melange o le vulu.

"Coral Zigzag"

Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

Matagofie le tatala i luga o le cotton. O le a sili atu le tele o taumafaiga e fausiaina ai, ae o le a fiafia tele lava. O lenei mamanu o loʻo fetaui lelei i tamaiti e fetaui ma le 1 tausaga.

O le vulu mo le pito i luga ua filifilia mai i ana mea e fiafia ai, ae o le atoatoa lomiga o le 100% mersered lelei cotton. Vulu umi - 250 mita. Matau manaʻomia lua, numera 1.5 ma le 2.

O le asitaga

Mo le pito i tua, matou te ave le numera numera 2 ma sikoa 150 faigofie mata. Aveesea mai le polokalame, lalagaina le faʻataʻitaʻiga i fafo o le 19 o loʻo i lalo, matou te toe faia 8 taimi. A tatou ala i le maualuga o 28 maualuga, matou te puʻeina sina matauga laiti, o le ai ai se sulugatiti o le lumanaʻi. A tatou pasia le paʻu maualuga, ave le matau muamua. Matou te tuua se nofoaga mo le pro. Aua le vaai ia i latou. A o latou o ese mai le 20 sene tulaga mai i fasipepa, matou te tuua ai se nofoaga mo le ua ma le iloa foi. O le polokalame o loo maua i lalo.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le suamalie ea e tatau ona i le fale

Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

Mo tauau taitasi, e te manaomiaina 4 avega. O le itu taumatau ma le itu tauagavale e tatau ona lalagaina ese le 1.5 cm. O le pito i tua ua sauni.

E faapena foi, amata ona lalagaina i luma o le tua. I se mamao o le 18 cm mai le puigi, matou te tuua le 4 totonuga o le raport i le faai.

Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

O le faʻaputuputu faʻatasi uma o auiliiliga faʻatasi e suʻi ai. A maeʻa ona faʻagasologa le ua ma le pito i lalo o le oloa ma piki i Pito. Luga i le "Coal Zigzag" togafiti ua sauni.

"Pa"

Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

O le a ave le vulu, pe tusa o le 250 g. Hook numera 4. E faʻafesoʻotaʻi se pito i luga o le pito i luga o le sitaili o le "pa", e manaʻomia le amataina o le faʻagasologa e le o le faʻamalosi, ae mai le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le tagofia poʻo le ogatotonu o le taulimaina poʻo le ogatotonu o le tagofia pe ogatotonu.

O le a valivaliina le ie, mai le lima lima i le lima. O le tauau o tauau i lenei pito i luga e le manaʻomia, e mafai ona e nonoa i le tasi 'upega tafaʻilagi.

Iapani Tapwork Modef

Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

O le "lily" foliga pei o le malamalama, matagofie ma le ea. Faigofie. O loʻo tuʻuina mai i lalo faʻamatalaga ma polokalame.

Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

O le pito i tua o loʻo 'ai tutusa pei o luma, ae e aunoa ma le tuʻua o le ua mo le ua. Oti ma le LILIYA mamanuina proux e fusifusia ma semi-prosads ma le "rachy laasaga".

I luga o le Courquet Coquette

Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

Matagofie taumafanafana lomiga o le autu i luga o le vao lapotopoto. O le polokalame o loo tuuina atu i lalo.

Lalaga se crochet mo tagata amata mai i le melangeng yarn

Vulu mo se tasi e le tatau ona ave mafiafia ma mafanafana. E sili le faʻatapulaʻaina o le vavaeʻese filo.

O nai suiga o le fausiaina o le fausiaina o le pito i luga o loo mafaufauina ma o latou lava lima. Tofotofoina, ma o le a lelei mea uma.

Vitio i luga o le autu

Matou te fautua atu e faamasani ia te oe lava i ata lata mai:

Faitau atili