Faʻafefea ona e tautau i luga o pupuni pulumu: faʻavae faʻavae

Anonim

O pulumu mo le ie puipui foliga matagofie tele, aemaise i luga o le malosi o vaomatua, atoa foi i luga o le tele o mamafa ma tele pupuni. E mafai ona latou auauna atu o se faaopoopoga matagofie i le maea teuteu milo, lea ilo le drapery lava ia. O oloa masani masani e tele naua e taugata tele, ma e le faigata ai le pulufana o le a le faigata.

Faʻafefea ona e tautau i luga o pupuni pulumu: faʻavae faʻavae

O le pulumu i luga o le ie puipui foliga matagofie ma matagofie, ma latou te le faigata.

E tatau i faaunegatupe i le Malo i luga i se vaega o aano o le tino eseese ma le afioaga o le a leise teuteu manifinifi gaosi. Peitai ina ua maeʻa le kuka pupuni, o le fesili e aliaʻe: faʻafefea ona tautau i luga o pupuni pulumu? O lenei e masani ona masani ai o ni tali. O se tasi o latou e faia ia "pulumu" ona tautau i latou lava i le pogai.

O le lelei o pulumu mo pupuni na faia ia latou lava

O le tau o le paʻu ua maeʻa e sili ona faʻaletonu, e ui lava i le mea moni o nei pepa laupapa i mea masani poʻo ni pefu o loʻo afifi ma maea.

Faʻafefea ona e tautau i luga o pupuni pulumu: faʻavae faʻavae

O le faiga o le faia o se pulumu mo pupuni.

Malilie, aua e sili atu le manaia ma tamaoaiga fai atu latou mai uo teine ​​masani.

Ae o le mea sili ona taua o lou papupuni o le a tulaga ese ma e patino. O sea filifiliga e sili le tamaoaiga, ma o le mafuaaga lena:

  1. O le masani a cardboard ua ave e pei o le pulumu faavae. E mafai ona faʻatauina i soʻo se fale o loʻo iai le faleʻoloa.
  2. Maea, o lopa, filo, kelu - lenei uma atonu e maua i le fale.
  3. Consumables, e pei o kelu, varnish ma vali (acrylic po gouache), atonu foi ua i ai. A leai, o le a le maualuga le latou tau.

Ae a faapea, o le tau o sea mumumu a le fale mo pupuni o le a avea ma lua taimi taugofie nai lo le faleoloa. Aemaise talu mai faleoloa latou e tutusa uma, ma o latou laina o le mamafa.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi faʻatasi le umukuka ma potu malolo?

Ina ia fausia se pulumu mo pupuni o le a manaʻomia:

Faʻafefea ona e tautau i luga o pupuni pulumu: faʻavae faʻavae

Fufulu pulumu mai le matafaga.

  • Manifinifi ma le laititi le matamuli, matatau masani, faʻapea foʻi faʻapea foʻi ma vulu;
  • Auiliiliga fuafuaina mo le le teuteuina o le pupuni o le pupuni o le pupuni o le au puipui: o aliʻi, tamai polo poʻo mama;
  • Stitionery Scissors (e mafai foi ona e maso) po o se naifi.

O isi mea taʻele mo pupuni e tatau ona filifilia i se auala faapena latou te fetaui ai ma le aotelega i totonu o le potu ma ole atu loa i le loloto loloto.

Faʻafefea ona amata le gaosi oloa oe lava?

Faʻafefea ona e tautau i luga o pupuni pulumu: faʻavae faʻavae

Faigofie o se pulumu faigofie.

  1. E manaʻomia le ave o se fasi vailaau mafiafia, aumai le mea moni o lona lautele lautele e tatau ona tutusa ma le umi atoa o le faʻasoasoaina atoa. Ona e manaomia e afifi le vulu i le mafiafia filo po o se leise manifinifi i le faavae o le pulumu mo pupuni (uga po o pepa malo) seia oo ina e taunuu atu i le mafiafia manaomia. Mai luga, uma taimi e tatau ona fusi mau i luga, ma i le pito i lalo i lona mafaufau e tipi ma seleulu. Manoa, ma lea e te fesoʻotaʻi ai i lenei vulu, e le mafai ona vavaeeseina.
  2. O mama ma polo e tatau ona filifilia i se mea tutusa. O le filo e aoga e oso ai i luga o le mama masani ma toe faaleleia i luga o le polo masani.
  3. O le nofoaga o faamatalaga auiliili i fafo laupapa i le fale po o fale mautotogi e tatau ona e maua se uluai mea ei ai le ituaiga o cones eseese. E mafai ona auiliili mai le sili ona tuugalamepa puupuu masani, faamau tetele ma le Kerisimasi meataalo palasitika. O le tele o logo e fetaui lelei talafeagai.
  4. E mafai ona e suia le vulu i le shoelars ona suia i filo masani i lopa po o le tuu atu i le auiliiliga teuteu i latou lava i le pito i luga o le faavae. O le pulumu o filo o filo e mafai ona teuteuina i le faaofi i luga o laina masani o le mimilo. mea faapitoa e tatau ona e faaaogaina, talu ai o le ie puipui i latou lava e masani ona eseese o filo atamai po o le pupula e mafai ona tulai mai.
  5. Vaai i lou tuai pusa lopa po ula e lei ofuina mo se taimi umi. O a latou auiliiliga uma e tatau ona faʻaaogaina mo le faʻamalieina pulumu teuteu mo pupuni. O le mea moni, o le mea moni, e foliga matagofie. Mea manaia ma matagofie mea e mafai ona e mauaina i lou faletaavale, i tafatafa o moli tuai ma moli. Ae o le matagofie o le crystal tagata uma ma polo o le a susulu foliga foliga sili i luga o se pulumu uumi mo pupuni mai le cortthics
  6. Manifinifi lipine mai fafo mai Satin e mafai foi ona e tuʻituʻi atu foʻi i lenei pepa malo. E matua manaʻomia lava le faia o se lamolemole ma le saʻo o pito, talu ai o le polo o le televave tioata mafai ona nonoa i le pito o nei lipine uma.
  7. E tatau ona filifili le mea e faavae i totonu atoa ma le faiga o le potu lava ia. E mafai ona e faʻaaogaina le uʻamea na afaina ai o le tele o ituaiga meaola e aoina i se tamai fusi ma tuu le fusi mai le paʻu moni ma se pipili faʻapitoa. O le a latou faʻamaonia e faʻamaoti i totonu o soʻo se potu poʻo se potu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se vaega o loʻo iai se vaega o loʻo i ai - sitepu-i-sitepu metotia

A sēleselega vine suede lona teuteuga o pea lava foi ma autasi, faapea foi ma vaega apamemea o loo i ai se mamanu eseese, openwork leise ma eseese lanu fulu, laces laiti paʻu ma auiliiliga masani mai palasitika.

Faʻafefea ona tautau pulumu i luga o pupuni?

Faʻafefea ona e tautau i luga o pupuni pulumu: faʻavae faʻavae

Brushes - fringe i luga o pupuni.

O le tuufaatasia o Ealing o e sili ona lauiloa. O le filifilia ma le faʻamalolo lelei i luga o le faʻatauaina o ie puipui ma pupuni e mafai ona avea o se teuteuga moni o soʻo se potu poʻo se potu sili ona faʻatuatuaina mo lau moe malosi o le la i le taeao.

Ina ia pupuni vaai manaia tele ma le autasi, ae i le taimi lava e tasi sa latou le maua lo latou functionality, e tatau ona faavasega mai i le auiliili ma le fesili e pei o le aia tatau e tautau ai le pulumu i luga o le ie puipui i le eaves taualuga po nei.

O tulafono autu e pei ona taua i lalo:

  1. Afai, e faaopoopo atu i le mafiafia ie puipui ma ie mamae malamalama, e tatau ona faapipiiina se tamai mamoe, o le ae manaomia se cornices e fa laina e fa. I le leai o se vaega o lenei vaega o le tolu-laina karnis.
  2. Mo le sili atu o le sili atu ma le pomu, e mafai e se tasi ona faia se tasi pulumu mai le tele o le tele o taliga pe a tuʻufaʻatasia ma le tele o cords e matua mafiafia.
  3. Le pulumu ua lelei e talafeagai ma i lalo o le ie puipui o Eleni po o faiga a Roma. E tele i le umukuka, tagata faʻapupula malamalama pupuni pupuʻe ma pupuni, ae o le nofoaga e mafai ai ona e tautau ma pupuni tele e te faʻaalu ma le umi.
  4. O lo o tupu pea i le faaputuga, lea ua amata ona avatu i pulumu i pulumu ma faʻapipiʻi faʻapitoa vaega, aemaise lava lenei tulaga o loʻo lauiloa i le ogatotonu o le Taiala o Rusia.

O pulumu suamalie e mafai ona faʻaaogaina ma se vaega o pupuni o loʻo aofia ai ma oloa latou lava. o se vaega itiiti lenei o le ie o lo o afifi lea pepa malo po o palasitika. Faʻafetai i lenei, latou o le a le tuʻufaʻatasia manino ma e faigofie ona faʻamalosia ma mea matagofie.

Tusitusiga i luga o le autu: Fai se potu malolo o le potu malolo i luga o le umukuka ma o latou lava lima

Faitau atili