O le suti o le Tausaga Fou "Rainbow Daes"

Anonim

Sui usufono №14, Rainbow Dash Beep. Tauvaga "O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou 2019" na faia i lima.

Le aoauli lelei, e mananaʻo le matou aiga e auai i le tauvaga ma lona posty o le "Rainbow Dashbow (Dessh nuanua: O laʻu pese laitiiti."

O le teuga ona o loʻo i ai ma se tinamatua mo le afafine o Irina 6 tausaga le matua i le Tausaga Fou o le Tausaga Fou i Kindergarten.

Tausaga Fou Tausaga

  • O le faʻavae o le afu ma le lima i le tulilima ma pupuʻu, o le mea o le 100% polyester. Ae paga lea, o le igoa tonu o le ie e le i manatua ai.
  • Mai i mea lava e tasi, "hooves - o loʻo teuina i luga o vae. O se vaega ese lea o le suti, i luga o le paʻu paʻu i luga aʻe o le tulivae.
  • O le siʻusi ma mane e faia i le iʻuga o lanu eseese. O le o le a suʻi o le a le puʻupuʻu o le auupega. Mo le mane tipiina le gaʻo i luga o fasi ma nonoa i se lauulu lauulu.
  • O mea tau togafiti e le pepelo ma pipii le tasi i le isi, ae mo i matou na pei o - Lochmato ma sa tatau ai.
  • Na ou faia ou apaʻau mai le lagona, ua mou atu ma le vali lanumoana mo le ie, ae o le tekinolosi e leʻi matauina atoa, faʻaitiitia ai le gaioiga, ma ua suia ai apamemea, ma o le faʻasologa, ma ua suia apamemea ma le faʻagaioiga, ona faʻatumuina ai lea o apaʻau, ona liliu lea ole apaau, ona faʻafoʻi ai lea o apaʻau, ona liliu ese lea o apaʻau, ona liliu loa lea o apaʻau, o le gaioiga na liliu ese ai lilla. Ua faʻapipiʻi i le suti i le tupe alu o le tala a le kulimi.

    Tausaga Fou Tausaga

  • O taliga faʻapipiʻi i luga o le rim, i totonu o lagona tutusa.
  • Aulelei-brand-zipper i luga o le fatafata lolomiina i le ata o le kapeti o le tagata lava ia, ae o le stick i le Super-Gulu, ao ia le taofi i le ie.

    Tausaga Fou Tausaga

Mataupu i luga o le autu: oloa mai palasitika paipa mo le fale ma ata ma vitio

Faitau atili