Mamanu "Star" Crochet: Polokalame ma faʻamatalaga ma faʻamatalaga vitio

Anonim

O le malamalamaaga o le matau-feololo mamanu e matua faʻalagolago i le lagona, faʻapea foi ma le lanu o le maeʻa o oloa ma le mafiafia o le filo. O nisi e mafai ona tutusa fetu, e ono foliga paʻepaʻe pe mafua ai fegalegaleaiga ma fugalaʻau - i so o se mataupu, o le aʻafiaga ma faʻafaigofie o lenei faʻavae na faʻaalia ai o se tasi o sili ona lauiloa. Ia koni se "faʻailoga, o le faʻavasegaina o tomai faʻapitoa e le manaʻomia: o le tele o mamanu o loʻo i ai nei ona faʻatinoina. O lenei mamanu e lautele - e mafai ona faʻaoga mo le lalagaina o ipu, meaola, pulou, sikafu, mimiti.

Se sikafu mafanafana

Mo lenei metotia, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se sikapuʻe faigofie, o le a faʻasalalauga uma o le a fausia mai le ono chish koluma.

Togafiti

I lalo o ni laufanua matagofie o se faʻatagata lava ia e malamalama ai i le umu mai le tele o numera o ni elemene e le mafai ona feoaʻi mai le tasi matasele. O lenei elemene elemene e pei ona taua:

  • Muamua o mea uma, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le faavae o filifili, ona mafai lea e le siʻitia o le ea - a latou numera o le a iloa ai le maualuga o le mush pou;
  • Ona fai lea o le matau i le nakid ma faailoa atu i se tasi o mata o le faavae o le faavae. O le mea - faʻalagolago i le mamanu, o le numera o loto leiloa mai le amataga o le oloa o le a iloa ai le lautele o le elemene;
  • Ona ui lea i le matasele o le faʻavae, e tatau ona e toso i fafo le filo faʻapitoa - i le maualuga tutusa ma le maualuga o le fesoʻotaʻi filo;
  • O le suiga o le Nakidov ma le umi o le maualalo e tatau ona faʻaauau seʻia taʻua o le pelatitu o loʻo taʻua ai;
  • O ia api o ia e fesoʻotaʻi i auala eseese, o le faigofie ma sili ona faʻaaoga - o le tino masani o le ea, o le laʻei le filo na tosoina e ala i le filo na tosoina e ala i le filo na tosoina e ala i le filo na tosoina e ala i le filo na tosoina e le filo sikoa.

I le Matai vasega o loʻo i lalo, o le a oʻo mai ai i le ono i le ono i na koluma.

Mataupu i luga o le autu: pulou mo le teine ​​faia oe lava: Polokalama ma Faʻamatalaga ma Vitio

Fuafuaga Faaket:

Togafiti

Mo le faavae, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se numera o le ea. O le Spoppoport Stmatade - lua laina. O le laina muamua e fai ai le fa o le ola. Ona ala lea i le lona tolu matasele o le Faavae, e tolu laina mush e tatau ona fesoʻotaʻi. I le isi tulaga, e tatau ona e nonoa le tolu sili atu le maualuga o le ea ma se tasi tulaga matagofie le koluma i totonu o le matasele, e fesoʻotaʻi i le muamua tolu. O le matasele o lenei koluma e tatau ona tuua i luga o le matau, nonoa lua sili atu (tasi i le lona tolu, ma le lona lua - i le lona fitu filo o i luga o filo. E faʻapena foʻi, pe a faʻaauau le koloneti i le laina atoa.

Togafiti

I le lona lua, o le ogatotonu o fetu suia: Ina ua maeʻa le sifi i luga, o le laina e tatau ona amata i le tolu o le ea, sosoo ai ma le fa o vaʻa ea. O le tasi o latou e faʻaofi i totonu o le fa o le lap, o le lona lua - i le koluma o le laina muamua ma lua camids, o le lona tolu - i le ogatotonu o le fetu.

Laugatasi filifiliga

E matua faigofie ma o se filifiliga o le lalagaina o se mamanu o se faʻailoga o se lio e talafeagai e faʻaaoga e fausia ai se pulou pe faʻatauvaʻa. E fausia foi ile aoga o le lalagaina o le lauola, naʻo le faʻatonuga o le taʻamilosaga e ese. Amata ona lalagaina ma le lua o le ea. Ma, o le muamua o latou e fetaui ma le sosh cown, e fesootaʻi ai le ea ea, e nonoa se isi ea. E manaʻomia le tusia o le filifili mai le numera manaʻomia o ia koluma, o le mea mulimuli e fesoʻotaʻi i le Air Hoop i luga o filo ua faʻasaga atu i le koluma ma le muamua o le ea. Ona fetaui lelei lea o le koluma le koluma i le matasele tutusa. I totonu o le matasele e fesoʻotaʻi i ai, e tatau ona e siaki se tasi koluma, ae le faʻamau ai le Toluloaina. O le isi koluma e leʻi maeʻa i le matasele, na o le laina muamua lea sa fesoʻotaʻi ma le mama, o le koluma lona tolu - i le isi itu tauagavale o le laina muamua. O lea, i luga o le matau e tatau ona sikoa ni togitogiga ma loppi uumi, o le numera o le a fetaui ma le tolu vaega. Na o le pau lava le mea e mafai ona latou tuʻufaʻatasia ma le matasele.

Mataupu i luga o le autu: Frog orgemi mai pepa mo tamaiti: Polokalama ma Ata ma Vitio e Frafts

I le taimi lea, o le afa o le sāketiʻe ua fausia i le laina lona lua, o le filo e faigaluega o loʻo i lona ogatotonu. I luga o le matau, e tatau ona e toe faia se matapou o le tolu koluma e le fesoʻotaʻi i le pito i luga. Tasi le naifi i le ogatotonu o le fetu, o le lona lua - i le matasele o le muamua laina, o fea la e tolu koluma ua uma ona fesoʻotaʻi, o le lona tolu o loʻo i le isi itu. O le koluma ua toe fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi. O lea e fetaui lelei le laina atoa.

Togafiti

O le Asteris mulimuli i lenei laina e tatau ona faʻapipiʻi i le pito i luga o le pito i luga o le koluma, lea na tulaʻi mai. O le mea lea, o le a le faʻauo, e tatau ona e faʻaoʻo i le lua utupoto, ona tuʻufaʻatasia ai lea o le matasele.

I le mea na tupu o le anittings o loʻo faʻaaogaina mo le pulou poʻo le oti, i le pito i luga o laina e manaʻomia e faia ai le tagata talitonu o le ata. Ina ia faia lenei mea, ina ua maeʻa le lifi le koluma, o le nifo o loʻo faʻafaigaluegaina mo lua utupoto e ala i le lua tutusa ma le tolu, o le mataua o le matasele: O le itu tauagavale muamua o le pito i lalo), lua sili atu - i le isi agavale. O le mea la lea, o le elemene o le mamanu e sili atu ona faasee i le agavale. O le isi faamaoniga o lalagaina, e pei ona masani ai, o le mulo e tatau ona faia e ala i le tasi o fua o le ata.

Vitio i luga o le autu

Ia koni se mamanu, e mafai ona taʻitaʻia e oe nei lesona vitio.

Faitau atili