Crochet mamanu ma polokalame ma se faʻamatalaga o le koloting "lau" ma "meli meli"

Anonim

CRACHOT ua faʻatagaina, e aunoa ma le tele o taumafaiga ma tau e osia ai mea tatau ma, e taua tele mea. Mo knitting, e manaomia le onosai, attentiveness ma le aoaoina o tomai faapitoa. Ae ina ua mavae le faatauina vulu ma tui, i luma o le toatele, o se fesili faigata e tulai mai, lea mamanu e filifili ai e fusifusia o se oloa faapitoa. Ina ia foia lenei faʻafitauli, ua lava le suʻesuʻe o ata eseese eseese ma polokalame ma faʻamatalaga ma iloa ai le vulu e talafeagai, faʻapea foʻi ma le poto o loʻo manaʻomia.

A faʻaoʻo mai oloa laiti, crochet e tatau ona faʻalogoina i vaega o fuafuaga o faʻataʻitaʻiga lea e manatu ai le tele o filifili. O ia fua, e masani lava o faʻafesoʻotaʻi vaega o meaola ma e ono avea ma mea e faʻaavanoaina ai, pei ona manaʻomia le "mea lelei". O lea, i le poloaiga mo le mamanu o mafiafia, o le polokalame e tatau ona filifilia i se aofaiga tele o koluma lauolaola pe koluma e fesootai i se tasi matasele.

Ina ia iloa ai le filifiliga o le mamanu, e manaomia ai le iloa muamua lea o loo faaaogaina loops pe a knitting ma amata galulue, ia mautinoa o le a latou lē maua faafitauli ma o latou seti.

A o le broched crochet, o ituaiga nei o matape o loʻo faʻaaogaina tele:

  • ea;
  • fesootai
  • pou e aunoa ma nikid;
  • Semi-solo ma Nakid;
  • o se koluma ma le tasi, lua pe sili atu foi o le Nakid;
  • lua pe sili atu pe sili atu koluma ma tasi faʻavae;
  • lua pe sili atu pou ma le tasi vertex;
  • Fesoasoani Konens (Convex ma Concave);
  • nodules (pio);
  • Umi (ea le ea) matapo;
  • faaiu se koluma e aunoa ma se nakid;
  • sopoia koluma;
  • LUSH CNENN.

O nisi o nei mataseti, e pei o ni faasee pe o ni kosi o loʻo faʻaogaina e teuteu ai le oloa, o isi o lo latou tuʻufaʻatasia.

Mataupu i luga o le autu: manaia le lalagaina o tagata intriania

Tatala fua

I le numera o mamanu, pe a faʻaaogaina ni filo manifinifi faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi le Bankwork Panvas, auai i le "Fan", faʻapea foi ma le "atigi" ma le "atigi".

I le "Fan" Mamanu, o elemene autu ua fausia mai koluma e fesoʻotaʻi ma le tasi matasele. I se faʻaopopoga, o le ea o le ea o loʻo faʻaogaina, o koluma ma le tasi nakid ma fesoʻotaʻi. O le fesoʻotaʻiga o lenei faʻatulagaina o le 16 teops ma 4 laina. Mo tomai aʻoga, e masani ona faʻaaogaina o lenei mamanu o loʻo faʻaaogaina - i totonu o lenei metotia e mafai ona e fesoʻotaʻi ma le solosolo, e naʻo le tele o eseesega - i le ituaiga o loʻo tuusaʻo ma se lio.

Crochet pasters ma kolose fuafuaga ma faʻamatalaga

"Honeycombs", e liliu, fusia mai loops ea, pa e aunoa ma se nakid ma nakid, i le masani ma le tasi faavae. O le faʻamalosi o lenei faʻatulagaina o le 4 laina ma le 15 matape.

Crochet pasters ma kolose fuafuaga ma faʻamatalaga

I le "Listi" mamanu, o le elemene autu fusia mai koluma lauolaola ma koluma ma nakidami, openwork fesootai vaega - mai loops ea. O lenei ata e manaʻomia ai le faʻamuamua ona o le faʻapitoa o le faʻatulagaina o le fesoʻotaʻiga o koluma fausia "lau".

Crochet pasters ma kolose fuafuaga ma faʻamatalaga

"Spores" - O se tasi o tulaga faigata, mo lona fausiaina, faʻaaoga filifili o mata maualalo, pa ma se faʻapipiʻi, tapuni i se tasi matasele, e pei foi o le tasi matasele. Faʻataʻitaʻiga o le fesoʻotaʻiga - 8 laina ma le 18 matape.

Crochet pasters ma kolose fuafuaga ma faʻamatalaga

"Sheull" - O le fuafuaga o lenei mamanu e talitutusa ma le "fan" ae ui i lenei mea, o le ata e sili atu le mapusaga, aua na fai mai mush pi.

Dense filifiliga

ua faia filo mafiafia i mamanu e fusia o le "asterisks", "rhoms", "fili" ma le "fao".

"Roma" ua manatu se tasi o le mafiafia faigofie mamanu crocheted. Mo i latou, e manaʻomia le matai naʻo koluma ma nakid ma le ea. Peitaʻi, o le faʻatiga auala lava ia e manaʻomia ai le tausiga ma le saʻo, aua o laua o loʻo faia, faʻafetai i le itu saʻo o matasele. Faʻataʻitaʻiga o Rapport - 10 laina ma 10 matape.

Crochet pasters ma kolose fuafuaga ma faʻamatalaga

O le "Asterisk" mamanu (poʻo "Snowflakes") ua fausia mai Lush Koluma, o loʻo faʻaaoga foi le mata o le ea. E lelei e talafeagai mo le mamanu o le toetoe lava oloa uma: uma sikafu, ma sweaters, ma aemaise lava - o le pulou lea e le saʻo e faafesootai ai le tumutumu o le a le avea e pei o le iloa ona o le nofoaga lapotopoto o le elemene o le meateuteu. Faataʻitaʻiga o le tele - na o le lua laina.

Tusitusiga i luga o le autu: Tamaiti o tamaiti. Polokalame

Crochet pasters ma kolose fuafuaga ma faʻamatalaga

Ona o le ata vaʻaia foliga, o le faʻatusatusaga tutusa o nisi taimi e taʻua o le "fugalaʻau". O le vaega o le ata e sili e pei o le fugalaau e faaaoga ai ni vulu mafiafia - lea o le koluma matagofie e fesootai i se tasi matasele e le tele faaitiitia i le faaiuga ma le faʻafua e tutusa i foliga, e pei o le laufuga.

O "Spicelet" ua manatu o se ata faigata, e fau ai poʻo fea e te manaʻomia e tusitusi malie ma alu atu i koluma. O lenei ata e mafai ona avea faalava po tūsaʻo, ae le o le mataupu faavae lava lea e tasi o ana knitting. O taimi uma spikelets na gitu mai le le fiafia o koluma, e fesoʻotaʻi ai i le ie - Mai le mapusaga. Peitai, o lenei mamanu ua a openwork faigofie, e aofia ai na o loops ma koluma ea.

Crochet pasters ma kolose fuafuaga ma faʻamatalaga

"Feanu", lea ua manatu i ai o se mamanu masani o mea taumalulu - o se tasi o le tele o mamanu lavelave. Ina ia fausia, e manaʻomia le puleaina o metotia o komiti faʻamalosiʻau, pei foi ona matauina le faʻasologa mo le pasiaina o le auʻaiga i le taimi nei

Crochet pasters ma kolose fuafuaga ma faʻamatalaga

Raps o koOS, aemaise i latou e, I se isi tagata tatou te tausia i le faʻavaega, aapa i totonu o le faʻavaega, pe a mafai ona amanaia le tele o laina e manaʻomia ona amanaia pe a faʻauo.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili