Barcs mo pupuni e faia ia te oe lava mai beads ma disk

Anonim

E teuteu le ie pupuni e mafai ai ona e faʻaaogaina ni piko, fulufulu mamoe, lipine ma isi mea faigaluega. O lauulu e faʻaaoga e faʻaputuputu ai le Porter Fabric, ie puipui ma pupuni, latou te faʻatagaina oe e fatuina matagofie ma lelei o le tino. O le ala o le mafai ona faʻaaogaina o se mea manaia o le elemene elemene. E mafai ona e faʻatauina ni mea faitino ua maeʻa gaosia, ae sili ona manaia e faʻatino ai ma o latou lava lima faʻaaogaina mo lenei ituaiga o tagata puʻe, fale ma meafale maimoa.

Barcs mo pupuni e faia ia te oe lava mai beads ma disk

O lauulu uma o lauulu ma lipine e tatau ona i ai tutusa lelei ma sili atu, ina ia o le ata vaaia e maualuga.

E mafai ona e faʻaogaina ni mea eseese mo le faia o taugofie, e oʻo lava i ni tisiki e fetaui lelei ma le faʻavae. O le faigofie filifiliga o se lipine ma se buckle pe leai foi. E masani ona faʻapipiʻi le lipine i le puipui e siitia ai le tisu teisi, ae mafai ona e faʻatapulaʻaina le pupuni naʻo.

O le tele o ituaiga e iloga e lauulu mo potu o tamaiti, e mafai ona iloa le latou fale gaosi e oʻo i tamaiti, o le a na o latou fiafia.

Lelei le faʻaaogaina o pupuni

Barcs mo pupuni e faia ia te oe lava mai beads ma disk

O le pito i lalo o piko o le a i ai, o le laiti o le matagofie o le ala o le a ulu i totonu o le potu.

O ie puipui o latou lava galuega i totonu, ae e matagofie le teuteuina o le pepe, e mafai ona e faʻaogaina lauulu faʻapitoa mo pupuni ma le uafu. Saʻo, o lipine ma isi mea lelei e i ai ni tulaga saʻo:

  1. O le tomai e le naʻo le faʻatitoliina o le moli i totonu o le potu, ae ia maua ai foʻi ni ofu faʻafiafia matagofie.
  2. Faigofie o le faʻaaogaina o ie puipui e faigofie ona matala pe tapunia.
  3. Maualuga galuega. O le mea e mafai ona tuʻuina i mea maualuluga eseese, o le tatalaina atoa o le malamalama pe maua ai se leo manaia i le aso vevela.
  4. Le mafai ona fesuiai le mamanuina o le mamanu, faaopoopo i mea manaia.

Ina ia mafai ona fai lauulu, e mafai ona e faʻaogaina ni mea eseese, fasi, lipine, elemene laupapa, mama. E mafai le selesele oloa i soʻo se sitaili, o le faʻagasologa mafai ona tosina mai i le faiga. O ni faʻataʻitaʻiga ia o aʻoga sili ona lelei e le gata i le atinaʻeina o se pasiketi, ae o faʻapoumu foi.

Master School Gouse Fatrrr Busineplins mo pupuni mai ie

Afai e faʻapipiʻiina ma mamafa pupuni ma le mamafa o pupuni, e mafai ona e faia se matagofie o pikiapi o lotoa ma ou lima lima. Ia faia lenei mea, ave:

  • Aulelei tele lapisi na faia i tioata poʻo se palasitika o ni isi foliga foliga, foliga ma lanu;
  • Faletupe o Falepuipui;
  • nila ma filo;
  • Mimilo teuteu teuteu.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa faitotoʻa ma le taulimaina: masini, ituaiga ma le malosi

O le laina fagota e mafai ona suia atoa i le uamea uaea, o le lapoa o le e tatau ona avea ma 0.10.2 cm. E masani lava o le umi o le 250 cm e masani ona manaʻomia.

Barcs mo pupuni e faia ia te oe lava mai beads ma disk

Ia teuteu le pupuni e faʻaaoga ai mea eseese, e aofia ai lauulu, pipili, lipine.

O le faʻagasologa o le gaosiga o le alalaupapa e le tali atu i le faigata:

  1. O loʻo teuteu le au taʻalo ma faʻapipiʻi i le uaea i se auala e faʻagaioi ai. O pito o le uai uaea e tatau ona toe faʻavasegaina ina ia le faʻamamaina ai 'au.
  2. E i ai ni ituaiga taua mai ia oka, o le a faʻaaogaina mo itu taʻitasi o le ie puipui.
  3. Ua afifiina lemu le maea, ua maea ona tapunia pito i se filo malosi. O le maea lava ia e mafai ona faaluaina.
  4. Ina ia teuteu le piki, e tatau ona e faʻaaogaina lopa tele, mo puipui taʻitasi e tasi 2-3 fasi.
  5. O se mama uʻamea o loʻo 'oloo i le puipui latalata i le faamalama e oʻo atu ai le maea ma lopa o le a faia. E manaʻomia le faia o lenei mea i se auala e sili ai le umi o le faʻatumu o pito e nonoa ai pupuni.

Afai o le faʻatauga mo pupuni o le a faʻaaogaina i totonu o le potu o tamaiti, aua le o le autilo, e mafai ona ave palasitika o manu, o le toa o ata, lanu. Pearl Beads e talafeagai, faia i le ituaiga o Geomemac vogimen fuainumera.

Master O le vasega faia lauulu mai le faʻaaogaina o taʻavale

Aua o ie puipui foliga matagofie, e mafai ona e faʻaogaina le alalaupapa. Auā o ana fuaʻoa, e manaʻomia ai le tapenaina o mea nei:

  • CD disk (e mafai ona e faia se mea le talafeagai);
  • Lautele i lalo o le lanu o le ie puipui;
  • E tele lanu na faia o ie. E mafai foi ona faigofie ona faʻatau i se faleoloa suisui poʻo le na o oe lava;
  • Seleulu, filo, nila.

Barcs mo pupuni e faia ia te oe lava mai beads ma disk

E masani ona faʻaaogaina e le laulu e faʻaputu ai le fusifu o ie ma pupuni, latou te faʻatagaina oe e fatuina matagofie ma lelei le fatu.

O le faʻagasologa o le gaosiga o le alalaupapa e matua faigofie lava:

  1. Muamua, e manaʻomia le tipiina o le autu mai le disk e maua ai se lio ma le 3 cm lautele.
  2. O le tisiketi ua teuteuina i le fesoasoani a se lipine, o le mea lelei e faʻapipiʻi i le tulaga lautele o le galuega.
  3. O pito o le lipine o loʻo faʻatulaga i se auala e le vaaia ai le suiā e le o vaaia, talu ona faia lena mea, seʻi faia se tagi mai le lipine lona lua. Mo lenei, o le lipine o lo o faapipii i le afa, mimilo i foliga o le ponaivi.
  4. I le mama e tatau ona e suʻiina se rosa ma ni nai lanu faʻatau, na nana lelei ma le faʻaeteeteina uma le ie.
  5. Mo le fetuʻutuʻunaʻi, e mafai ona e faʻaogaina se mea manifinifi. Afai o loʻo iai se nila le aoga, ona mafai lea ona tipi i le 2 vaega, manaʻomia e le tagata e selesele le lipine.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona aoina se lua-laina uʻamea enoves: o se faʻamatalaga auiliili

O lenei faigofie, ae matua manaia lava togafiti mo pupuni manifinifi, o le a le mafai foi ona taofi e le palapala gotisina o le fusipaʻu.

Ituaiga o Picles mo pupuni

O le aso, auā o matapupuni ua mafai ona e faʻaaogaina ai pikitiko e eseʻesega i foliga, mea, ma taunuʻu. E tele na masani ona faʻaogaina, o loʻo i ai i pito e malosi ai, teuteu teuteu, ma isi. Nai lo o le maea, e mafai ona e faʻaogaina le piapi, lipine, manava matagofie na aoina i luga o le laina fagota. A filifilia, o le faʻaaliga o pupuni e tatau ona iai, o mea faʻale fai latou te faia. Mo pupuni lamolemole, e sili le faʻaaogaina o lipine i lalo o le lanu o le tapoleni poʻo se lanu ese. Mo mea mataʻina, e mafai ona faʻaaogaina gataʻoga e faiva, laulu vaʻai, o le vaʻai atu lea o le a o gatasi ma se ie.

Matagofie foliga pei o le pipili mai le lua-itu-itu-itu-itu i lalo o le lanu o le pupuni o le ie puipui, ma o le isi o se faatusatusaga o le paolo. Afai o le ie ua faʻaaoga i le mamafa, ona mafai ai lea ona e faʻamalosia le FESTO, Lē o le FEETO, Lē o matasele, ma sili atu.

Aulelei manaia ma e le masani ai vaʻai i lauulu, e faia i le ituaiga o lapoʻa. E mafai ona faʻamalosia i latou i fugalaʻau, fasi, matagofie lalagaina. Lauiloa ma faʻapitoa pusa puipuia ma matau, o loʻo faʻaaogaina i luga o le Windows. Ua faapipiiina pupuni i Picups i le tulaga manaʻomia, o le sivaina o le faʻamalama. O se tasi o metotia masani o le ie lipine i foliga o se sulu, o le a sili ona leaga le tapoleni. Mo le pa'ū i totonu o le piopio, o le suauʻu o loʻo suʻi poʻo le mafiafia ie.

O fea e faʻalelei ai piko ma lauulu?

O lauulu uma o fulufulu, piki ma lipine e manaʻomia i pupuni lemu ma sili atu, ina ia o le faʻaaliga vaaia. Ae le i faia le faʻamaumau, e sili le faʻapipiʻiina o se lipine, iloilo foliga o le ie puipui. O le umi o pupuni, maualuga ma le ituaiga o le faʻamalama sill, vavae ese faʻamatalaga auiliili o loʻo faʻaalia. O le sili ona lelei pikups ma lipine e tumau i le maualuga o le 2/3 mai le pito i luga, uma matau e tatau ona faʻasaʻo i le 10-15 cm mai le pito. Afai o ie pupuni o loʻo i le foloa, o lea e masani ona i ai se lauulu i le 1 m mai ia. A iai se manaʻoga, e mafai ona e tuʻuina i latou teisi i lalo ifo o le mea sili. E fuafua lava i le ituaiga o ie, o le i ai o le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai, o isi vaega o totoe.

Mo pupuni malamalama, e sili ona faʻaalu lauulu e ave ai laiti, lipine - vaapiapi, nai lo le mafai ona faʻaogaina cords. E le mafai ona tuu ni pipili, ae na o le pikiina o le ie maualuga. A maeʻa ona toe faʻaleleia le potu, e tatau ona lava moli e pa'ū ai, ae a na o le mea e mafai ona oʻo mai ai le tusi i lalo o le 1 m, o le mea e sili ona taoto ai i totonu.

Mataupu: O le itu faaonapo nei i totonu

Faʻafefea ona filifili se ivi asoaso?

O le faia o le mamanu i lalo o le piki mo pupuni, e tatau ona e muamua fuafuaina le pasene o le lumanaʻi o le lumanaʻi. O le umi o le lipine e tatau ona misia e faʻasaʻo le pupuni, faʻatupu le aulelei. E le tatau ona malamalama le lipine i le siata, ae sa le tatau ona moe faatatau. I le faʻaopopoga i le umi, e tatau ona e faʻalogo lelei i le lautele o le lipine. E le tatau ona vaʻavaʻai tele mo uumi pupuni poʻo le lautele lautele mo sina taimi puʻupuʻu. E masani lava, o le lautele o le lipine o le 10-15 cm, ae a o tosoina le ata e tatau ai ona ave se tau umi, o lona uiga, o le lautele o le gaioiga o le a 20-30 cm faaopoopo i luga o le galuega.

O le umi o le lipine o le a faʻalagolago i le numera o tagata faʻatau faʻaaogaina mo pupuni:

  • Aofai o ie - 1 PC., Umi mo le lipine - 45 cm;
  • Aofai o ie - 2 PCs. O le umi o le umi mo lipine - 61 cm;
  • Aofai o ie - 3 PCs. O le umi o le umi mo lipine - 76 cm;
  • Aofai o ie - 3.5 pcs., E tusa ai ma le umi mo lipine - 84 cm.

Faʻafefea ona fai se faʻataʻitaʻiga mo ie pipi?

Ina ia faia lou lava lima uu ie puipui, e tatau ai i le tapenaina o le mamanu. E le sili ona faigata le galuega, ae manaʻomia le tausiga ma le saʻo, e ui lava o le taumafaina o le ie e le sili. O loʻo fai le faʻatusa i se faʻasologa i se faʻasologa:

  1. Muamua e tatau ona e tipi ese se fasi ie manaʻomia, o le lautele e tatau ona 25 cm. O le tipi o loʻo pipiʻi i le afa i le afa atoa.
  2. O le lautele mulimuli o le faila e fuaina e le pule, o le manatu e faailogaina i se fasimomo. Ina ua mavae lena, afa o le umi mo le pikiina o luga e fuaina.
  3. Mai le pito e tatau ona e maitau le mamao o le 2.5 cm itiiti ifo nai lo le lautele. Mai le pito i lalo, ua lava lea e tolopo 27.5 cm (lautele ma faaopoopo 2.5 cm). O lea la o le iʻuga iʻuga o loʻo vavaeeseina mai se fasi ie, e le o faaalia. Mo le Spolalder, o le suauu na faʻaaogaina poʻo le isi laei malulu, lea e fusi foʻi ma le fuafuaga fuafuaina.

Ia teuteu le ie pupuni, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea eseese, e aofia ai lauulu, pikitipi, lipine. O mea ia e faʻatagaina ai oe i le matagofie o le teuteuina o le ie, faʻatupu ai le aulelei. E mafai ona tele ni foliga vaʻaia, e faigofie ona latou faia ma o latou lava lima faʻaaogaina a latou lima, loseʻu, lipine.

Faitau atili