Faʻafefea ona fai le Mamoe malosi ma ou lava lima

Anonim

O le tamai mamoe, ua leva ona sau i le lisi o auiliiliga sili ona sili ona fiafia i ai mo le sili ona fiafia i ai tagata mamanuina faʻaaogaina mo le matagofie o faʻamalama matala. O lenei vaega o loʻo faʻaogaina lelei e mafai ona faʻatinoina atoa, ae i mataupu uma e faʻailoa mai ai se faʻaaliga alofa ma le matagofie i totonu. I lou malosi e suʻe ai se tamai mamoe o soʻo se ituaiga, e aoga le faʻapipiʻiina o sina onosaʻi ma le saʻo.

Faʻafefea ona fai le Mamoe malosi ma ou lava lima

O le a avea lava Labreenken o lau potu e sili atu le matagofie ma manaia, e mafai lava ona faia i auala eseese, ae o le a le mafaafitia lava.

E tatau ona maitauina, o aso nei suamalie suamalie sili atu ma sili atu ona aveʻesea ai ana sili atu le malosi-payriquent-band.

Sei o tatou iloaina pe faʻapefea ona faia le malosi o tamaʻi mamoe i le fale.

O le a le avanoa o le pa lakapi faigata

Faʻafefea ona fai le Mamoe malosi ma ou lava lima

Ituaiga o tamaikapico - basoo.

O le manatu o Skyrequeen-bando e le o le mea uma, o lenei elemene na i totonu o le i totonu o le tele o seneturi ua mavae, ae e le o le tele o galuega, na mafai ona vaaia faia se tagata lautele lautele.

Hard Grandrequen o se lauiloa lauiloa o teuteuga o fale ma fale mautotogi, aemaise lava i fale ma missions. O le taulaiga o le mea saʻo o le mea na filifilia ai le pauna i le lavelave i le auala e mafai ai ona maua mai le maualuga o le potu. E mafai e Lim Hamrequen ona fausia se taufaasese o se tele avanoa i se tamai potu.

O le tulaga lelei o lenei mea teuteu o lenei elemene o le mafai ona suʻiina i shimetrically faʻafeagai o sitaili - mai le paʻi atu i le faʻaupuga o le potu o le potu.

O le a le tamai tamai tamai tamaika

Faʻafefea ona fai le Mamoe malosi ma ou lava lima

Polokalame o pakete o tamai payrequins - bandoeo.

O le upu "batro" faʻasino i le mea faʻapipiʻi mataupu i luga o le faʻapipiʻi faʻavae, o le a le faʻavae o le faʻavae o le riged Lamrequin. Afai e te faʻalogo i le igoa Shabrank - Aua le leiloa, o se uiga tutusa mo le fusi. Naʻo le mea lea ua valaʻau mai ona o le tagata gaosi oloa. I taimi muamua, o le Rigdid Limberqun suki ma le faʻaaogaina o sytheps, manaia, fum rum poʻo le faʻalumaina. O le taimi nei, o le fuatia a le aufaʻafofoga tekonolosi ua sili atu le manino, ona talu ai lava i mea sili ona alualu i luma foliga mai o le alualu i luma. E aofia ai ma se faʻapitoa faʻapitoa-faʻapipiʻi le saʻo.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona kuka manifinifi uamea

E mafai ona gaosia Bando ma le tele o le tele, o le le gaoia o le fefiloi e mafai ona apalai i se tasi pe lua itu o mataupu. I totonu o le tagata lava ia o le umukuka, o le tasi itu o loʻo ufitia i se kulimi kulimi, mai luga o le ata o loʻo aumai e puipuia. O lenei tapoleni lea i luga o le lima e tasi e mafua ai le vevela o le vevela, aʻo le isi itu e ono iai se laina poʻo se faaputuga, lea e manaʻomia mo le faʻapipiʻi i le velctro spress.

I le faʻaaogaina o se mea taua faʻapitoa ma faʻamaonia saʻo o mamanu, e mafai ona e faia ni vaega faʻapitoa, lavalava teuteu mo le parter. E mafai ona tele ina latou tauemuga i mea ua ia teʻi atu i le potu i totonu o mea 'ai i totonu o le potu i totonu o le potu o le a maeʻa ma matagofie.

Ae e te lei amataina le gaosia o le mageso pauna, aʻoaʻo i ou lava lima, aʻoaʻo e uiga i nisi foliga o lenei teuteuga teuteu:

Faʻafefea ona fai le Mamoe malosi ma ou lava lima

Baro ua faia i se tulaga faigata.

  1. Limreryquen-Bron ua faapipiiina i se mea faigata (aisea le igoa) e masani lava o se laau. Ina ia fausia se tele voluma, e mafai ona e faʻaaogaina syttheps, cotton fulufulu poʻo ni mea faapena.
  2. O lenei elemene e mafai ona taofiofi ma le le mautonu, ua i ai ni fua. O ona autafa pito i luma ua faʻapipiʻi i le uluaʻi ituaiga o 'apalaita poʻo le taimi e faʻataunuʻu ai, ua toe faʻailoa mai le laina o le faʻamalama.
  3. O le pito i lalo o le oloa e mafai ona faia sao pe o le curved.
  4. A maeʻa mea uma, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faigaluega mo le Porter: Faʻaleleia maea o mea, pulumu, fursush, fringe, etc.
  5. O le mea itiiti faʻafiafia i le tuʻufaʻatasiga o le valiina ma le tino o mea, e mafai ona e ausia le aʻafiaga o le tele-ti.

A e filifilia se ie mo lau Kindid Skyrequin, mulimuli i foliga o totonu o le potu o loʻo faʻavae ai le faitotoʻa. E foliga mai e foliga foliga malosi, oka, o le suʻi mai i se ie ma se lapisi lapisi, aua o le a leiloa i le va o galu ma punou. E le masani ai foi foliga foliga o se bandanda faia o mea ma se tulaga agai i le faatufugaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona suia le solo tuai o le taʻele o le pito i luga o le khrushchev?

Tekonolosi gaosiga malosi Lamberquin ma o latou lava lima

Faʻafefea ona fai le Mamoe malosi ma ou lava lima

Mamanuina o tamaikaquinyquiin ma le fuafuaina o le ie.

Vaʻai mo le uluaʻi taimi o Garyrequen, E toatele tagata o le a iloiloina ia te ia lima o se taleniaga o ata lafoia. E faʻapefea ona latou teʻi, aʻoaʻo le faigofie tele o le faia o oe lava le matagofie! Ua lava le mea e fai ai le pipi o le onosai ma avatu le finagalo o lau mafaufauga.

Mafaufau i se faʻataʻitaʻiga faigofie o le suʻi o le hardyrequin mo le pupuni o le mamanu.

Muamua o mea uma, e tatau ona e faia luga pepa le mamanu o lau oloa i le lumanaʻi i luga o se fua masani. Ona tatau lea ona faʻapipiʻiina le faʻatulagaina o mea tau vevela ma faʻaseʻe atu i ai. Ou te le tau faia i le au. Faamaita le fua faatatau o foliga.

A e tipi ese le foliga o le Baro Broo, faʻapipiʻi i se fasi fasi i le kulimi kulimi, i luga o le ie tele o le tamai mamoe o le sami, ma amata le ata i le pito i luga, ma amata le ata i le pito i luga, ma amata le ata i le pito i luga, ma amata le ata i le pito i luga, ma amataina le ata o le 2 Faʻasolo le uʻamea mai le ogatotonu i le periphery ina ia o le alauni mo le e le itiiti ifo i le 150 mm i isi itu e tolu. Fautuaga: Ina ia aloese mai le sifi ma le fogafale i luga o le tisu, ua fautuaina le faʻapipiʻi o le mea e faʻaaoga ai le pine i se lamolemole malosi. Liliu i luga o le galuega ma savali i le uʻamea i le pito i luma ina ia lelei le kelu.

Taumafai e filifili se mea i le tutusa mai le mea tutusa pe tutusa i le vaega ma lanu o le foliga foliga. Aua le squeak o le mataupu, punou i luma o le itu i luma i le tolona le fasi mea ina ia o le gaugau o mea i le pito i lalo o le tamai mamoe o loo tumau i le pito i lalo o le tamai mamoe o loo tumau i le pito i lalo o le tamai mamoe o loo tumau i le pito i lalo o le tamai mamoe o loo tumau i le pito i lalo o le tamai laau

Faʻafefea ona fai le Mamoe malosi ma ou lava lima

E mafai e Liko ona i ai se ata ma se vaaiga.

A o le pine ma se lua vaega o mea e faaaoga ai le PIN. Lelei pe a fai e te faʻafesoʻotaʻi le lua vaega i le laina o manatu ina ia aua neʻi afaina le faʻapipiʻi. Sii lemu i luga o le faʻaluaina o le faʻaluaina i le periphery ma le pito i lalo, taulaʻi i le mea faʻapipiʻi, mai le mea e tatau ona faia ai le 3-milimita i lalo o le 3-milimita. O le pito i luga e le talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui i le magalafu i luga o le puipui

Ina ua maeʻa lena, tipi ese le tisu e le tatau ai, faia na o le maʻa ma le mafiafia o le 5-10 mm. Ave le valea i latou i na tagata o bibes, ae aua le faaleaga ai le faaputuga. Totoina ma le faaeteete ma le faaeteete ma le faaeteete, aloese mai le masini masini.

O lenei e aveese le oloa i le pito i luga le aoga le aoga, liliu le fusi, taamilomilo ai le laina masini i le itu sese. O le laina faʻaiʻu e faʻapipiʻi i foliga. Punou i luga o atoms na tumau i le pito i luga o le oloa, e manaʻomia le punou i totonu ma faʻapipiʻi.

Ona tuʻu lea i le pito i fafo o le Riggid Lamrerequin o Welkro Sua faʻatasi ma se itu vaivai, ona faʻafetai lea ia o le tamai itu o le paseta, aua o le a tumau le afa o le pase.

Ile mea lea, o lou matagofie o manu manu, ua saunia atoatoa. E tumau lava le toe faʻavae o mea eseese i lou tofo pe tuʻu mea uma e pei ona iai.

Faitau atili