Fola o loʻo atagia mai moli, faʻafefea ona faʻatuina, faʻapipiʻi le faʻatonuga

Anonim

Fola o loʻo atagia mai moli, faʻafefea ona faʻatuina, faʻapipiʻi le faʻatonuga

A toe faʻaleleia pe fausia ni nofoaga, tele le mafaufau, e tele le manatu e faʻapipiʻiina ai le fao ma le faʻavae mo le faʻamaeaina o le fola o le fola.

Ina ia fesoasoani i le fatuina o le gaʻo lelei o loʻo iai ni masini e pei o moli uila mo le nonoa o le fola. O moli moli e valaʻauina le tulaga o loʻo faia ai le saofaga i le foafoa o se siʻosiʻomaga luga.

Galuega sauniuni ae le i faʻapipiʻi ni pulupulu

Fola o loʻo atagia mai moli, faʻafefea ona faʻatuina, faʻapipiʻi le faʻatonuga

Uma le pefu ma spots fungos aveese ae le i faʻapipiʻiina beacons

A toe faaleleia i le potu ae leʻi tuʻuina ni suka mo se feusuaiga, e manaʻomia le le faʻatulagaina o le tuai o le fola. Ina ua maeʻa, aveese uma le ANG30 ma matou te o i le malae tuai o le oneone-oneone i luga aʻe.

O le faʻavae e tatau ona fufulu o le pefu ma le gutu, aveese ni iʻa.

I le faʻamalosi, e manaʻomia le faʻatinoina o le vaʻai i luga o le ata ma le bipprotective ma anti-fetu fetu. Afai e i ai ni faaputuga poʻo le faatafunaina o le tuai, latou te manaʻomia e aveʻesea aua e leai se mea e tatau ona puipuia le faʻapipiʻiina o le fola.

Ina ua uma ona aveese le faaletonu o le ogaumu o le tuai, o le atoa o luga e tatau ona muamua atu mo se fesoʻotaʻiga lelei ma le sili ona maualuga le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻi o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia

Faailoga ma le fuafuaina o le zero tulaga

Fola o loʻo atagia mai moli, faʻafefea ona faʻatuina, faʻapipiʻi le faʻatonuga

Ina ia amata, fuafua le zero le tulaga

Faʻapipiʻiina o moli mo se fola e tatau ona faia i luga o le fola, apalai i puipui o le potu. O lona saʻo le aoga e faʻalagolago i le faʻaiuga o le zero tulaga.

Ina ia iloa le leai o le leai, e manaʻomia le fuafuaina o le tulaga o le potu atoa i luga o puipui taʻitasi

Afai tatou te manatu o loʻo i ai le 4 pa o le potu, ona faʻamaonia lea e le fa faʻailoga e tatau ona filifilia le Silisili Ese. E mafai ona iloa lenei mea ma le laser po o le le mautonu.

Fola o loʻo atagia mai moli, faʻafefea ona faʻatuina, faʻapipiʻi le faʻatonuga

Mai le zero le tulaga, pa'ū i le 1 m lalo - o le a le o le leai

E tusa ai ma le mea filifilia, e manaʻomia le iai lua faʻailoga i luga o puipui ma tuʻufaʻatasia i totonu o le laina.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga ma le Luga o le fafie faaalu suauu

Le isi, i luga o puipui talafeagai, e tatau ona e toesea mai le faʻailoga fou i lalo e 1 i lalo, ma tuʻu le Mareko, o le a le leai se tasi.

Ina ua uma ona fuafuaina le leai se mea o se fesili o se fesili: "Faʻafefea e seti le fola?", E le tatau ona tutuʻi. Ae le i faʻapipiʻiina ni suka, e taua le filifilia o le mafiafia o le sticks (masani 3-10 cm) ma luga o puipui o le potu o loʻo faʻaigoaina.

O faʻailoga o loʻo faia i le pito i luga o le leai o le leai o le laina o le faʻavae o le lolomiga. I le tuʻufaʻatasia uma o tautua, e aliali mai i fafo o le faʻatasiga, o le tulaga lea e manaʻomia e tuu ai le fusi mo le fola ogatasi.

Manatua muamua o loʻo i lalo o le faʻapipiʻi mo le fola o loʻo atagia mai ai, e manaʻomia le fufuluina o le laufanua ma le totogi tele i le tulaga o le leai o le leai E le tatau ona e tuʻulafoaʻiina le faʻatinoina o fua faatatau ma le faʻatinoina o le hydro ma le faʻatamala o loʻo saofaga ai, e naʻo nei galuega ma le folasaga o le fola matagofie.

Ituaiga o moli ma latou faʻapipiʻiina

O le fesili atu ia te oe lava se fesili: "Faʻafefea ona tuʻu moli i lalo o le fusiua?", E le aoga tele ma le tali. E toatele tagata e mafai ona faʻaaoga se faʻalavelave i lenei lomiga ma fuafua o le faʻapipiʻiina o moli o moli i luga o le fola o se mataupu taua.

Fola o loʻo atagia mai moli, faʻafefea ona faʻatuina, faʻapipiʻi le faʻatonuga

Mo se tasi e, ae i se tulaga, o le scred e aunoa ma moli moli o le a le galue atoatoa. O le mea lea, ia faʻapipiʻi le tapulaʻa ma le filifiliga oa latou ituaiga, ae o le matuia o le faʻapipiʻi e le toe faʻavasegaina.

Moli uila mo le tele o feusuaiga

Bull Fuga mo le aso nei o se tasi o le fou ituaiga o le lalagaina. A faʻaaogaina lea ituaiga o le tiʻetiʻesega, e toʻatele tagata faigaluega na te le faʻatagaina ni sunava e faʻatatau i le fola, talu ai latou te talitonu o le a le tulaga o ia lava o le a faia.

Fola o loʻo atagia mai moli, faʻafefea ona faʻatuina, faʻapipiʻi le faʻatonuga

Polofesa fautuaina malosi le fola o le fogafale nali e moli, aemaise talu mai le tekonolosi mo lenei ituaiga o loʻo feoaʻi faʻapitoa e faʻasino. Foliga sili atu i lenei vitio:

O le toe fausiaina o le vaʻaiga i onapo o le moli o moli o le puʻeina, o le gaosiga lea na mafai ona tuʻuina i luga o le tafe. O se palasitika taso ma le litaea pine, lea seti i le ogatotonu o le oloa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toese se fusifusi faʻapipiʻi: sitepu-i-sitepu metotia

Le fautuaga fautuaina o le faʻapipiʻi o faʻamatalaga o vaega uma m2. O lona uiga pe a fai o le pito i totonu o le potu o le sosolo o le grid ma le feololo o laina i se itu taumatau, ina ia maua ai sela uma o le 1 m, sosoo ai Faapipii le moli moli i lalo o le fusi o le fola.

O le pine o toe setiina tapenaga e tatau ona setiina i le maualuga o le puipui. O se taimi talu ona maeʻa le faʻatumu o le lapoʻa o le tele o le itupa na tupu, moli, pe sili atu o le taialaina pine, e mafai ona ofoina.

Moli uila mo le faʻatumuina o se feitaiga

O ia fola o lologa, pei o se faʻatalofa ma le lauiloa tele i tausaga taʻitasi. Footing fola e tatau ona sasaa ma se sima faʻafefiloi pe a uma ona faʻapipiʻiina le foma poʻo polystyrex (polystyrene) i luga o le ata faavae.

Fola o loʻo atagia mai moli, faʻafefea ona faʻatuina, faʻapipiʻi le faʻatonuga

Ae le i liligiina le fola, o mea ua tuʻuina i luga o le pito i luga, ma atigi faʻapipiʻi i le va o laupepa o loʻo faʻaaoga.

Mo lenei ituaiga o loʻoeia, o le gataifale o feusuaʻiga e tatau ona faia lea o faʻataʻitaʻiga manaʻomia umi, ma taiala e mafai foi ona faʻaaogaina. E tupu le tapulaʻa i le tasi tulaga ma se faʻailoga, ae ae leʻi osofaʻia le ata, e manaʻomia le siakiina o moli uma e le masani masani poʻo tulafono.

Faapipiiina o tekonolosi e mafai ai e se tasi aso pe a uma le faʻatumu o le taʻavale, aveese le fao mo moli uila e le moli uila. Nofoaga o le faʻapipiʻiina o fanua fanua e tatau ona leiloa i le fofo ma le tulaga o le fola.

Fanua mo semi-mago ma susu susu

E tafafao faamasani, o ituaiga o ni pese e masani ona faaaogaina i le fausiaina. E faigofie lava le latou faʻalapotopotoga, ma aʻo leʻi faia moli moli i luga o le fola, o le laʻau o le tuai o le pito i luga o le pito i luma o le tumutumu.

Fola o loʻo atagia mai moli, faʻafefea ona faʻatuina, faʻapipiʻi le faʻatonuga

Moli uila mo Corree Bie

Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le faʻatapulaʻaina, o le avanoa o le faʻatumuina o se vaifofo o le sima-oneone fefiloi o le tele o fesoʻotaʻiga (susu ma semi-nonoa).

Mo le faatulagaga o laei, eseʻese taʻiala e faʻaaogaina, ae o le sili ona lauiloa pepa ua mauaina o le faitotoʻa o le faʻatatauina o se suʻega. Uma le poto o le faiga, vaʻai lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: fola popping - o le sili filifiliga mo taʻaloga taʻaloga

A o le i faia se fola sima, lagolago mai le tamai fofo o loʻo faʻaalia i luga o le ata muamua, lea e mafai ona taofi le taiala i le puipui.

Fola o loʻo atagia mai moli, faʻafefea ona faʻatuina, faʻapipiʻi le faʻatonuga

Ina ua maeʻa faʻapipiʻiina o le laufanua e tatau ona tuua e faʻamago ai le faʻamamaina

Ma, o fasi pepa faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i luga o le Interes Repress elemene ma le faailogaina. O mamao i le va o taiala o loʻo faʻalagolago i le tele o tulafono na faʻaaogaina ma le fua o le potu.

Ina ua uma ona tuʻu saʻo i le tulaga o lenei ituaiga, e manaʻomia le tuʻuina atu ia i latou e faʻaʻaisa (1-3 aso), pe a maeʻa le liligiina o le fola o le fola.

O loʻo faʻaaogaina pea moli sima o loʻo iai i tua. O le faʻavae o le faʻatulagaina o le fanua o le ituaiga lea o lenei ituaiga ma o le faiga o loʻo faʻaalia i le laulau.

Fola o loʻo atagia mai moli, faʻafefea ona faʻatuina, faʻapipiʻi le faʻatonuga

Faaaogaina o moli uila mo le matutu

Fola o loʻo atagia mai moli, faʻafefea ona faʻatuina, faʻapipiʻi le faʻatonuga

O le mamago o le fola o le fola i totonu o ato e fai e faʻaaoga ai ni meaola eseese, e masani ona faʻamago pe omea. I le avea ai o se fanua fanua mo se ituaiga eseese o le laga, e fautuaina e faʻaaoga le puipui o uʻamea tala mo le susu.

O lona mafiafia e tatau ona pei o se faʻavae o le vaega o le lalagaina (pe itiiti ifo nai lo le 1 cm). O se faʻapipiʻiina o atopau i luga o le fola e tatau ona faʻatuatuaina ma le malosi, aua o le a i ai le mamafa mamafa mea i le va o le faʻamatalaga-taiala, lea o le faʻavasegaina o le sima. O le a le auala e fai ai le matutu o le mea matutu i laufanua, vaʻai lenei vitio:

E tatau ona iloa o le faʻatulagaina o faʻalavelave e faʻaaoga ai se fofo mai se fofo mo taiala, o le tele o fatufatu e le mananaʻo e faʻatali i ni nai aso ae o le a leai se taimi. Ina ia faʻavaveina le faʻaitiitia o le faʻamago, e mafai ai ona faʻafefiloi soʻoga i le sima lea i le faʻasologa, o le a le mafai faʻaititia le oti o le fanua laumei.

Faʻavae i luga o le mea i luga, e mafai ona tatou fai mai o le saʻo faʻapipiʻi o supa i le fola o se mea nafa. Talu mai, o le lelei faʻapipiʻi o fanua o loʻo maua ai avanoa sili o le mauaina o se sili atu le lelei o le iʻuga o se gaioiga lelei i le sasaina. Fausia lau saʻolotoga sese, e le tatau ona ou faʻanatinati, faia uma i luga mea tutupu, ma o le a le iʻuga e le manaʻomia.

Faitau atili