Ogaumu i luga o le manava vaivai e faia oe lava

Anonim

Ma le penefiti o le talosaga o mea e fiafia ai mea i taimi uma. Ma afai e fai e faʻafetauaiga suauu ma ia, e aoga tele. O se faʻataʻitaʻiga susulu o le pito i luga o le suauʻu vaivai. E mafai ona latou faʻaaogaina ni suauu e mafai ona susunuina. FESOASOANI, Desel, masini, faʻataulaitu, fualaʻau ... lava ... E leai ni faʻafitauli i suauu mo na aotelega. O mea na latou mauaina, na latou sasaa. E le gata i lea, o le ogaumu o le galue ma o latou lava lima e faia mai i le Dead mea: O se kesi tuai ma okesene okeni, o vaega o paipa o eseese ata tifaga pe uamea.

Le mataupu faavae o le galue o le lava

A faʻapea o soʻo se suauʻu o le suauʻu e na o le faʻamalieina, o le taʻaloga o le a le alofa ma sili atu le malosi "manogi". O le mea lea, e le faʻaaogaina le taʻele. Muamua, o le vātiʻe ua faʻaolaina, ona latou susunuina foʻi lea. O le faʻavae taua lea o le faʻataʻitaʻiga. O lea, i nisi o e anetoo potu, o le ogaumu e lua fale e fesoʻotaʻi ai i le ube lea na faia ai pu.

I le potu pito i lalo, ua vaivai le pifau ma lona lemu. O seevae faʻapipiʻi e aʻea. Pasi atu i le paipa ma pu, o loʻo fefiloi ma le okesene na soloia i le ea. Ua uma ona i luga o le pito i luga o lenei paipa, o le paluga o le fefiloi, ma faʻataʻitaʻiga i le potu lona lua. E le gata i lea, o le tuʻufaʻatasiga o le Vopors e tupu i le tatalaina o le tele o le tele o le vevela ma sina laʻititi o le asu. Ma le saʻo o tekinolosi o le asu, toeititi leai, pei o paʻu.

Ogaumu i luga o le manava vaivai e faia oe lava

Manumuluga fausaga i le faʻaaluina o le suauʻu ma le ea ea

O le auala lona lua o le vavaeʻeseina o le "mamafa" suauu (suauʻu o soʻo se tupuaga) o le "vaega sili ona faigata e faʻatino. Mo le aoga le lelei i le pito i lalo o le potu, o le uʻamea ipu ua faʻapipiʻiina. Ua ia taofia, na pa'ū le paʻu i luga o le taimi e toe suia ai i totonu o ni ulugaliʻi. I lea tulaga, o le sulau e maua (ma le taumatau auala) paʻepaʻe-lanumoana, pei o le taimi susunuina plasma. Mai iinei na alu i le isi igoa mo lenei mamanu - ma le pa puipui o le plasma.

Ina ia mafai ona ausia le sili sili ona lelei o le suauu o le suauu, o le vaipuna vaivai e tatau ona faʻatumuina i tamaʻi vaega i le potu maualalo. I nisi ombodiments, drop, o nisi taimi - manifinifi. O le mea lea, latou te valaau lenei tekonolosi pumomoe fafagaina.

Ogaumu i luga o le manava vaivai e faia oe lava

Mataupu Faavae o le Taualumaga o le ogaumu i luga o le suauu o le suauu ma le plasma bowl

O taʻiala taua uma o le "gaioiga" o fale i le fale. E tele naua o tuʻufaʻatasiga ma fesuiaʻiga. O nisi o i latou o loʻo faʻamatala i lalo.

O se faʻataʻitaʻiga o le afi o le afi o le faʻataʻitaʻiga i totonu o le plasma Bowl e mafai ona e vaʻai i le vitio i lalo. Lea o le umu i luga o le galuega "kaccko", o loʻo iai se fa e fauina vai ma mafai ona galue o se moa poli.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

O le autu ma le autu, o loʻo faʻaaogaina ni suauu ma suauʻu ua faʻaaogaina, o fea la e faʻapea e tatau ona lafoaia. I le usitaʻi i tekonolosi, o le tuʻufaʻatasiga e maeʻa atoatoa e leai se afaina o le ea i totonu o le vanimonimo. O le isi vaega o mea lelei e le itiiti ifo le mamafa:

  • faigofie mamanu;
  • maualuga lelei;
  • Tau maualalo o masini ma suauu;
  • Galue i soo se suauu, orgitic, paʻivale, meaʻai;
  • Faataga i le 10% o mea filogia.

E matuia foi le ogaoga. Ma le mea autu o lena pe a le usitaia le tekinolosi, o le fafiesa o suauu e le atoatoa. Ma o ulugalii pau lava le paʻu'ū i totonu o le potu, ma e matua leaga lava lenei mea. O le mea lea, o le manaʻoga autu ma le faʻapitoa o loʻo faigaluega ai: o loʻo galulue faʻatasi ma suauʻu vaivai ua faʻavaeina i totonu o potu ma le velaiaʻi faiga.

Ogaumu i luga o le manava vaivai e faia oe lava

Mo le faʻatusatusaina: O le boiofo lenei i le faʻaaluina o le suauʻu ma se belat burner. O le tekonolosi e eseese, pei o le mamanu (sili atu i le vitio toetoe lava a le pito o le tusitusiga)

E tele o mataga:

  • Ina ia mautinoa le ofu talaloa, o le chimney e tatau ona tuʻusaʻo ma maualuga - a itiiti 5 mita;
  • Manaʻomia le faʻamamaina o le pesini ma chimney - i aso uma;
  • Faafitauli Rizhag: E tatau ona e vaetofia muamua le pesini, ona faʻaaoga lea o le suauu;
  • E mafai ona avea filifiliga vai-tietie, ae o latou tutoʻatasi o le galuega o se galuega faigata - e le mafai ona tuʻu i lalo le vevela i totonu o le burning o le a paʻu ese (pei o se filifiliga o le vai, iinei mautinoa e le taofia le pala o le suauu).

Mau: Parcelaini Tile Mo le fola: Fuaitau, mamafa, mafiafia ma tuufua ma taoto; O le a le eseesega i le va o poletilaini fafie mai chramic nila?

Ona o ia foliga mo le mulumuina o nofoaga o tagata nofomau, o le tele o vaʻavaʻaia e seasea faʻaaogaina. Afai latou te tuʻu i latou, o loʻo vavaeʻese ai potu ma i le pepa mulimuli.

Vaega o Talosaga

I le faʻatupega o le faʻatinoga, o le fale teu oloa i luga o le suauʻu vaivai na faʻamafanafana ai le ea. E taʻua i sana manu felelei, vevela Elecrators po o tagata faatau. Mo le musuaina o nofoaga o nofo ai, e seasea faʻaaogaina: O le ea ua tipi, okesene mai le vevela uʻamea pa ua mu. Ae ia faʻatumauina le vevela masani i le gaosiga o le gaosiga poʻo le faʻatekinolosi o loʻo avea ma tulaga sili ona aoga: vave ave le vevela. E mafai ona vaaia i le selau, taavale musuasua, i falesaina, o aʻoaʻoga faaleagafe, lea e leai ni meaai lelei, i totonu o falesa, ma isi.

Ogaumu i luga o le manava vaivai e faia oe lava

Ova i le galue ma o latou lava lima - mo le faletaavale o le sili filifiliga

E tele filifiliga e mafai ona faʻamaeʻaina: E mafai ona latou faʻapipiʻiina se faʻi e faʻamafanafana vai pe fai se ofutino o le vai. O nei meafaigaluega ua uma ona taʻua i le vaega o vai vevela ma mafai ona tuʻuina i totonu o le vai fofoa faiga. A aunoa ma le otometi ogaumu o loʻo galue ma vai mataga e manaʻomia pea le puleaina faifai pea, ae mo fale, fale talimalo ma mea fou, ma isi mea. O se filifiliga lelei lea.

Faʻafefea ona fai le ogaumu i luga o le faʻaalu suauʻu

O le asō e leai se tasi o se tasi tasene mamanu eseese. Latou faʻaaogaina metotia eseese mo le aveeseina o le malosi o le manava, e eseʻese fausaga.

Ogaumu mo le mumu tube

E faigofie le ogaumu pe a fai o le hull ua sauni. O lea, o se kesi poʻo se kesi poʻo le okesene cylinder e mafai ona faʻaaogaina, o le mafiafia-ufiufi paepae poʻo paipa. Lalo, o le ata e faʻamatalaina ai le faia o le ogaumu i luga o le faʻaalu o le suauʻu mai le paipa.

O le galuega a lenei iunite e faʻavae i le faʻaemu i totonu o le plasma bowl. E mafai ona lafoai i le 15 kw o le vevela (i le averesi, e mafai ona vevela i luga 150 sikuea o le eria). O le tele o le vevela e mafua mai i ni suiga (faʻataʻitaʻiga o le ogaumu poʻo se siʻitia o le ea, o le a le mafai ona maua se tele o le vevela, ma e le saogalemu.

Ogaumu i luga o le manava vaivai e faia oe lava

O le ogaumu i le galue mai i le paipa e mafai ona faia i ou lava lima i luma o le USlder tomai

O le faʻasologa o le faʻapotopotoga o le:

  1. Faia o le mataupu.
    1. Matou te ave le paipa mafiafia ma le lapoa o le 210 mm, o le mafiafia o le puipui o le 10 mm. Maualuga 780 mm.
    2. Mai le pepa faʻapipiʻi, o le mafiafia o le itiiti ifo i le 5 mm ua tipiina ma le pito i lalo ma se lapoa o le 219 mm ma well i le tasi itu. O le pito i lalo.
    3. O le pito i lalo o le pito i lalo i le pito i lalo (e mafai ona latou faia i noataga).
    4. I le mamao o le 70 mm mai le pito i lalo faia se lisi faamalama. E ala i ai, o le a mafai ona suʻe le mu ma tiaʻi le pesini i luga o le vaega o le "Amata". Fuaitau, faʻapitoa, faia lelei mo oe. O le gutu lava ia na faia mai le vao maʻa o paipa, ma faʻamama ai se pini manifinifi. Ae o mea uma e tatau ona faʻaumatia ma le mālie, i le faitila, ua faʻataʻatia faitotoa o le falesa pei o abde. E mafai ona e faʻaaogaina se ogaumu pasi, ona tipiina lea o le pu o loʻo tipi i lalo. E mafai ona tulia i luga o polts tuusaʻo i fale (Asbestos Corrd e manaʻomia ma iinei).
    5. Mai le isi itu o le tino, toe fetuunai mai le pito i luga 7-10 cm, fufulu le paipa mo le aveeseina o le flusus kesi. O lona tino o le 108 mm, o le puipui mafiafia o le 4 mm.
  2. O le Mastery tapuni.
    1. Mai le uʻamea ma le mafiafia o le 5 mm, o se liʻo ma se lapoa o le 228 mm ua tipi.
    2. Bill mai le uamea fasi o le 40 mm lautele, o le uʻamea mafiafia o le 3 mm.
    3. O le tatalaina o le 89 mm ma le lapoa o le 89 mm ua tipi i le ogatotonu, o le sekone ma le lapoa o le 18 MM ua tipi mai le itu. O le pugggg e avea ma se isi vaʻaiga o le faʻamalama, o le ufiufi ua gaosia, o loʻo faʻaaoga e tuʻufaʻatasia ai o se auala saogalemu.
  3. Matou te faia se paipa mo le ea ma suauu.
    1. Ave se fasi paipa paipa 89 mm, ma le puipui mafiafia o le 3 mm, 760 mm umi.
    2. Tau mai le pito o le 50 mm faataamilo i le lio, 9 pu o le 5 mm i le shimeter drill.
    3. I le 50 mm i luga aʻe o nei pu, lua isi laina o pu ma se lapoa o le 4.2 mm i laina taʻitasi.
    4. Faʻalauiloaina le maualuga o le 50 mm faia le lona fa laina o le 3 mm pu i le lautele. E tatau ona iai 9 fasi.
    5. Mai le itu lava e tasi, i le pito o le ata tipiina o slots ma le mafiafia o le 1.6 mm ma le maualuga o le 30 mm. I le sologa lelei o le paipa e tatau ona latou faia 9 PC.
    6. Mai le isi itu o le paipa, toese 5-7 mm tipi le pu ma le lapoa o le 10 mm.
    7. Faaofi le suauu 'ai paipa i totonu o le pu tipi. O lona tino o le 10 mm, o le mafiafia o le puipui o le 1 mm. E muta i luga o le tulaga tutusa ma le ea o le ea. O le umi ma le tulimanu e faʻalagolago i le mea o le a iai le koneteina o le suauu.

    Ogaumu i luga o le manava vaivai e faia oe lava

    Faʻataʻitaʻiga o se fale teu oloa mai le paipa

  4. O le paʻu o le suauʻu ua maeʻa le ea ma suauu o loʻo faʻafefeteina i le tapuni. O loʻo faʻaalia ina ia le o le 120 mm i le pito i lalo o le fale.
  5. Matou te faia se pesini mo suauu
    1. O lenei mai le paipa ma le lapoa o le 133 mm, ma le mafiafia o le puipui 4 mm, o se fasi o 30 mm ua vavaeeseina.
    2. Oti ese mai le pepa faʻapipiʻi ma le mafiafia o le 2 mm liʻo ma se lapoa o le 219 mm.
    3. Matou te le olofia i vaega o paipa. Na aumaia se pesini i le mea o tautua ai suauu.
  6. Faiaoga.
    1. I totonu o le mataupu i se mamao o le 70 mm, o se pesini ua faʻapipiʻi i le pito i lalo. O le a mafai ona tausia (ma le le fiafia) mai le maualalo le matauina
    2. Faapipii le faavaa ma le suauu / Air sapalai masini.
    3. O le chimney e faapipiiina i luga o le fllung nozzle. Paipa ma le lapoa o le 114 mm, puipui 4 mm. O lona maualuga e le itiiti ifo 4 mita. O se vaega e tumau i totonu e le mafai ona tuʻuʻesea, i luga o le auala e sili ona faʻaputuputu. Chimney - na o le faʻamino i luga, o loʻo faʻatatauina ai nofoaga.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le suauʻu-tane, e mafai ona e amata suʻea. I le taimi muamua, o nisi pepa ua tuʻuina i totonu o le pesini, suauu manuʻa paʻu, ua uma ona afi mea uma. A uma ona susunuina le pepa, o le suauʻu suauʻu tatala.

O lenei ata o le ogaumu i le suauu vaivai e le mo le aoga i se faʻailoga saʻo o mea. E manaʻomia le faʻaaogaina o ia faʻamatalaga. O le iʻuga o le galuega a le tagata lava ia-maua o le ogaumu, i le tau o le 1-1.5 lita o suauu i le itula, e mafai ona e lafo le potu i le 150 ".

Oamuga o loʻo tusia mai i se paipa poʻo le paluni i le ata vitio

O le ogaumu i le faʻaaluina o le suauʻu mai le cylinder (okesene poʻo kesi) o loʻo faʻaalia ai e le tusitala i Vitio. O le mamanu e tali tutusa ma le mea lea ua faamatalaina, ae i le uluaʻi suiga (ma o sina faigofie faigofie)

O le oven oveven i le galue ma ou lava lima

O lenei fale teu oloa ma le tele o le tele ma mamafa (10 kg), o le taupulega e tusa o le 0.5 lira i le itula e ave ai le 5-6 k i le vevela. E mafai ona ia faʻamalosia le malosi, ae e le o se mea taua: e mafai ona pa. E fiafia tele le fuafuaga i le taʻavale a le taʻavale: o le falepasa e tau malulu tele, o loʻo faʻaalu le tamaoaiga, ma puʻupuʻu. O lea la, e mafai ona taʻua o le "faletaavale".

O le fula o le moli o lenei tamai ea o le ea e potopoto mai le pito i lalo ma le pito i luga o le Standard 50-lita kesi kesi. E aliali mai i fafo se mamanu faʻatuatuaina tele (sefe ia le itiiti ifo i le tasi lapotopoto le sili atu o le cylinder - o loʻo iai se mama faʻamaufaʻailoga, o le a maua ai se malosi sili atu o le 200-400 mm ma o le maualuga o le 350 mm.

Ogaumu i luga o le manava vaivai e faia oe lava

Little Ova i le galue ai, e fuaina ai le 10 kg, ma ona lima e faigofie ona faia

I le faʻaopopoina o le suauu tane, e tatau ona e faia se paipa o loʻo fefiloi le suauu ma le ea. O le mafiafia mafiafia iinei a itiiti mai 4 mm. E mafai ona e faʻaogaina le paipa o se lautele talafeagai. O le kone ua faʻapipiʻi mai le fausaga o le gaoi e le manifinifi nai lo 4 mm.

O fuaitau faʻaalia i le ata i le ata i le vaipuna o le suauu e mafai ona fetuʻunaʻi i se lapoʻa lapoʻa pe laitiiti, ae naʻo le 20 mm - leai se isi. Aemaise le manaʻomia ma le faʻaeteete le uuina o le pito i nofoaga o malie: O lenei o le suauu ma le ea fefiloi ua tuai mo se taimi umi.

O le umi o le paipa paipa e le sili atu nai lo 3.5 mita. A leai, aua o le lelei foi o le osofaʻiga o le a alu ese ai i le tamaʻi vio, o le a faʻateleina ai le faʻateleina o le tafe ma faʻaititia le vevela faʻaliliuina.

O le ata saʻo e faʻaalia ai le vai-ham lomiga o le o loʻo avea ma ogaumu. O ni nai suiga o le uʻamea uʻamea ua faia i luga o le pito i luga o le sone, o loʻo pasi le vai. Ina ia mafai ona pau le paʻu e le o le pau le paʻu, o le a tapunia le Palemia le vevela o le vevela-faʻafouina o le uʻamea. Ole malulu ole vai ua faʻaititia mai i lalo, o loʻo pasi atu le pusali, vevela i luga ma alu i le system.

O se vavega gaoi i luga o le galue

O lenei filifiliga e sili ona lauiloa i fale taumafanafana ma faletaavale. Manumalo Laʻivale Laʻau, o loʻo faia i le taamilosaga poʻo le sikuea e tanu ai sone. O le fuafuaga ua manuia tele e iai ni filifiliga a le fakasinaaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o atinaʻe na te mauaina le "Aai". O le ata ua tuuina mai uma itu taua.

Ogaumu i luga o le manava vaivai e faia oe lava

O le polokalame o le ogaumu i luga o le suauu o le suauu ma fua - o mea uma e te manaʻomia ina ia mafai ai ona e faia oe

Vitio lipoti i le auala e tuʻuina mai ai lenei ogaumu o le a fesoasoani e folau i le faʻasologa o galuega.

O le vitio i lalo o loʻo faʻaalia ai le filifiliga ma sikuea tane, o lona toe faʻamau ma tele.

Fale gaosi filifiliga

Mafaufauga galulue i le suauʻu vaivai e le gata i le faʻataʻitaʻiga metotia, o loʻo latou gaosia ma alamanuia. Ma e i ai uma le faʻaulufale mai ma le Lusia. Ae o le ituaiga fausiaina e ese.

Europa poʻo le American Boulers i luga o le aʻoga e auai i le vaega o ogalaau i luga o le vai vai. Latou te faʻaaogaina le faʻavae o le brost: Ua faʻamilo atu le suauʻu i ni tamaʻi mataua, e fesoʻotaʻi ma le tafe o le ea. Ma ua uma ona o le suauu ma le ea o le afi. O mea leaga e mafai ai e le tagata ona faʻaaogaina ni mea tau fale o galuega faʻasoasoaga, e naʻo se paʻu faʻapitoa, o loʻo malupuipuia le lapisi aʻo leʻi feʻaveaʻi.

O le fuafua o le eseesega i tekinolosi ma fau, vaai le vitio lenei. E ese le masini.

I le tele o le tele o le Rusia-na faia i luga o le faavae, o le muamua faavae o loʻo faʻaaogaina - e i ai le vevela (plasma) o loʻo faʻalavelaveina ai le suavai o le suavai o le suavai. O lenei mataupu faavae o loʻo fausia faʻatasiga nei:

  • Gecko. Gaosia i Vladivostosk. Fai ni faʻaputuga ma le mafai o le 15, 30, 50 50 ma le 100 kw / itula. O vai vai nei ua susu ai tagata faipisio, o loʻo puipui i totonu o le vai vevela. Tau mai le 70,000 na ave le uili mo le 15 KW Broleirs.

    Ogaumu i luga o le manava vaivai e faia oe lava

    Boilers i le atinaeina o Rusia gaosiga "Geccko"

  • Talatala. E gaosia e le kamupani "belamin". O ile vevela nei: Air hatter luga. E lua filifiliga - typhon tm 15 ma tgm 300, ave 20-30 kw / itula (tau: 45 000 rubles,.
  • Kerisimasi Tupu Tape-Turbo, o loo i ai 15 kk, ei ai le 30 kw. O nei faʻapipiʻi paʻu le ea, ae e mafai ai ona faia se ofutino vai.
  • Vevela vevela ma se malosi o le 5 kw / itula i le 50 kw / itula. Faʻasino i le Faʻatulagaina o fana vevela (faʻamafanafana ea le ea). Amata ona galue mai le eletise eletise plations plasma, o le suauu sapalai amata ona ausia le manaʻomia o le vevela ma o le faʻamalosia o le ea o loʻo kiina i totonu o le faʻasologa o le sone. O le tau o nei tulaga e mai i le 30,000 rotables mo se tuʻufaʻatasiga ma se malosi o le 5-15 kw.

Ata ma polokalame

Faʻataʻitaʻiga o ogalaau na faʻaaoga ai le faʻaaluina o le faʻaaluina o le tele o le suauu na faia ni nai. Ma i lalo ifo o ni togafiti e mafai ona tuleia oe i luga o le manatu, ma o le ogaumu luga o le galueai ma o latou lava lima o le a lelei, tamaoaiga ma saogalemu.

Ogaumu i luga o le manava vaivai e faia oe lava

Okesene cylinder ogaumu

Ogaumu i luga o le manava vaivai e faia oe lava

Polokalame o le ogaumu "geccko"

Ogaumu i luga o le manava vaivai e faia oe lava

Taofi i le faʻaaluina o le suauʻu povi "

Mataupu i luga o le autu: Teu Mea i luga o le Pa: Faʻalapotopotoga, taga, ato ma isi mea e teu ai

Faitau atili