Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

Anonim

E mafai ona e faia le toe faaleleia o popoto palasitika o loʻo ia te oe lava, ia faʻatuina le mafuaʻaga ma le mulimuli i faʻatonuga.

Le lelei-lelei le taulaga tapunia

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

O faitotoa o aso nei o vaipanoa e faʻatuatuaina, ma le atoatoa o le vevela ma vavae ese le leo. Faatasi ai ma i latou e leai se ata, o le tapoleni e tumau ma lava mamafa ina ia mafai ona lelei le faʻaaogaina ma le faʻamau o le pusa. Ae ui i lea, o le liliuina o fualaau faasaina e manaʻomia tele. Afai e le o faʻaleagaina le vaega faʻavae, o le Glazed Windows e le motusia pe leai se loloto "atigi" luga "o loʻo mafai ai ona e foia faʻafitauli. Ae e oʻo lava i soo se tulaga, mafai foi ona toe faia na toe fausiaina ma o latou lava lima.

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

Fetuunaiga o PVC Belks

O le tele o faʻafitauli masani o loʻo feagai ma le tagata faʻaaoga o le faitotoʻa o le faitotoʻa e masani ona tapunia pe lelei. O lenei ua avea ma sili atu i le galuega o le lops. E mafai ona faʻaolaina le faitotoʻa, talu mai mataupu pe a filifilia ni mea atofaina e aunoa ma se saogalemu puipuiga - e le masani ai.

Atonu foi o le matasele e faʻaaogaina, lea e leʻo faʻamaonia i luga o le ite o le salu. Atonu e le o le mea sese o le gaosi oloa - na o le faʻatau atu o le tagata faʻatau i fafo o le faitotoʻa ma le mamafa tioata afifi, lea na fuafuaina e le Loop Developer. A faʻaolaina le faitotoʻa, ua foʻia i ni auala.

Faapitoa fetuunaiga

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

O le faʻagaioiga e matua faigofie ma vaʻaia. I luga o le matasele o loʻo i ai le lua fetuunaiga e nafa ma le tulaga o le tapoleni. Ua faaitiitia le toe faaleleia o faitotoʻa o le au palasitika i le filifilia o le tulaga sili ona lelei. E fai lenei mea e pei ona taua:

  • Aveese le palasitika decoverative i luga o le matasele.
  • Lua fetuunaiga bolts i lalo o le fili hex hex e nafa ma le tulaga o le steash. Pito i luga fetuutuunai i luga o le itu, itu - sipela.
  • Fetuunaiga e amata i le pito i luga o matasele. Liliu le ulu o le itu o le sikaina o le scww ua o le tapuni i le pusa i le pusa.

    Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

  • Afai e le fesoasoani, fetuunai le pito i lalo o matasele, o le sasaina ai le siku i le uati.
  • I le tulaga pe a le o le sifi o le fetuunaiga o fetuʻutuʻunaʻiga, e mafai ona e siʻi ai le lau e faʻaaoga ai le fao o le fetuunaiga o le fetuunaiga. Ina ia mafai ona fausia se matasele avega le paleni, e tatau ona e mimilo / e leai ni faʻaofuina i le vaega tutusa i iunite uma o tagata.

Tusiga faatatau i le autu: Taugofie pale mo le tuuina atu. O le a le taugofie e fai ai le pa?

Atonu e iai se tulaga o loʻo misi ai le faʻaaogaina, ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻia se faʻapitoa e sui ai le mata o le o loʻo fausia se isi ituaiga poʻo le faia o oe lava.

Fetuunaiga Glass

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

Faasaolotoina o le tioata afifi

Lipea o palasitika faitotoʻa e ala i le filifilia o le tulaga o le tioata afifi - e seasea. O lenei mafai ona taʻua o le aveeseina o le iʻuga o le faʻauiga o le faʻatamala o le faʻaputuga. Faasologa faʻaaogaina o se taotoga e faʻasusuina pei o lenei:

  • Matou te faamanatuina le tulaga oi ai nei o le faitotoʻa tapunia ma laina (O se penitala o loʻo faʻatino i fafo, i luga o le faʻavaʻa ma le saʻo tulaga o le salu).
  • Aveese palasitika strokes. E tatau ona maitauina, poo le Tulaga o lo o nofoia ai i laua i le Laulau.
  • Laupapa laupapa po o le palasitika blade slift le tioata. I le vaʻai atu sa faia muamua laina laina (mafai ona e malamalama i le faʻatonuga o le faʻaʻoleʻoina o le faʻatupu vevesi.

    Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

    Faaluaina

  • Faʻatuʻu le tioata faʻatasi ai ma palasitika kesi. E mafai ona e faʻaogaina isi le faʻaaogaina poʻo le le maua ni mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, ave ni faʻailoga o Textolite.
  • Siaki le faiga. Afai e tapunia le faitotoʻa / tatala sili atu, seti srokes.

E tatau ona e lavea le stroke i le nofoaga lelei, ma maitauina le tulaga muamua. Lenei e mafua mai i le mea moni o ni tagata aoina e mafai ona vavaeeseina vaega o le tutusa tele ma le faaputuga o le stroke mafai ona faʻaleagaina le tioata afifi.

A leai se mea e fesoasoani

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

Faʻafesoʻotaʻi tagata faʻapitoa

Mataupu o le faʻatamala faʻapipiʻi, pei o le faanoanoa, ua maua. E tele taimi e masani ai ona tupu i lenei mea:

  • O le LATE le saʻo le muina o le fale, ma le faʻalavelave o tulimanu o ia;
  • Faʻatonutonu mea uma, e masani ona mimilo / faʻaliliina mea uma i le tapulaa;
  • O loʻo tapunia faitotoa / tatala, e tuʻuina atu galuega i le tagata faʻatau;
  • I le aluga o taimi, afai e teuina le faitotoʻa, e le mafai ona fesoasoani le fetuutuunai, ona o matasele na o se isi mea e sui ai.

Ina ia faʻamautuina ia faʻafitauli, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi o tagata faʻapitoa, ae faigofie mo i latou ona iloiloina le tulaga o le fau fale. E ono fesoasoani i le sui o matatitu, ae tele lava o taimi e le faigofie ona foia ai le galuega, pei ona le maua avanoa talafeagai. E manaʻomia le galue e ala i le suia o le tulaga o le poloka atoa.

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

Aveeseina o teuteuga

Taulimaina galuega leaga

Faatasi ai ma mea faigaluega, o le faʻagaioiga e faigofie atu. Afai o le 'au galue pe leaga galuega, e masani lava ona faia le toe faaleleia o le puipui palasitika e tele ni gaioiga faigofie:

  1. Pe a talepeina le faʻapipiʻi fusi (o le sili ona masani ai le mafuaʻaga), e tatau ona e aveese le pepa teuteu o le ufiufi. E faia lea ma le moli moli pe liliu. A maeʻa ona e faʻaaogaina le sikulukalaiva e tulei faʻamau.
  2. Afai o le 'au e galue malosi - atonu o le gaʻo gaʻo. I lea tulaga, o le toe faaleleia o le faitotoʻa o pa puipui o le tino e o mai i le uunaʻia o le masini.
  3. O nisi taimi o le le lava i le galuega - o le iʻuga o le malepe vaega o masini.

    Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

    Seti o le fetaui lelei

    Mo se faʻataʻitaʻiga, o le peleni poʻo le loka e le aoga. E mafai ona e suia le nonoa atoa, ae i faleoloa faʻapitoa e moni lava le maua o vaega faʻasa.

  4. O le mafuaʻaga o le taumafaiga pe a tapunia ma le pili ma le paʻu o le faʻafitauli i faʻafitauli ma le faʻamaufaʻailoga. O le mea lea, o le a atili ai le toe faia o faitotoʻa o le faapaologa e amata i le siakiina o lenei "sone o le tiute."

Faafitauli ma se faamaufaailoga

E tatau ona maitauina le vave o le palasitika o loʻo faʻatagaina o se elemene manaʻomia i le tausiga. Afai e le faia lea, e le tago, nutimomoia, nutimomoia, leiloa le faigofie, i se upu, ua le mafaia.

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

Suia le faamaufaailoga

O nisi ituaiga o faʻailoga e iai se vaitaimi manino o galuega, pe a maeʻa ona taua. O le tasi tautua lava i le ono masina atoa ole tausaga.

O le vaega o le lelei toe faaleleia aofia ai se setete siaki ma faʻapipiʻi se mea lelei i le nofoaga - o le paʻu "o le paipa e masani ona pa'ū mai le groove. Afai o le mea leaga o loʻo maitauina ona o le aʻafia poʻo le malaia mai lea taimi i lea taimi, e sili atu le sui o le faʻamaufaʻailoga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e mauaina le ituaiga manaʻo, e faʻatau ai le lava umi, ma faʻapipiʻi mea uma i luga o le "masani" nofoaga o le a faigata - e te manaʻomia sina saʻo ma onosaʻi.

Mamafa faʻaleagaina: Faʻaputuga se vaega o le tioata afifi

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

E le tatau ona faia na o latou lava. E sili le faʻasino i le faʻatau atu o le oloa ina ia mafai ai ona faʻatonuina se afifi fou. Ae, afai mo le tele o mafuaaga e faia ai e le mafai, o le faafitauli o se tasi tioata solia mafai ona foia.

O sea toe faaleleia e faʻaititia i le le mautonu o le tioata afifi, o le saʻo o le faʻamaufaʻailogaina o le faʻamaufaʻailoga o le faʻamaufaʻailoga mai le iʻuga ma leai se mea e tuʻua ai le faʻafilemu o le tioata galugalu o le tioata gau. Ina ua uma lena, o le fou ma le sili ona manaʻomia o loʻo tipi.

Faʻapipiʻiina o loʻo faia i tulaga o le pefu o le pefu. Tioata fou ma le faʻaluaina o le glazing e tatau ona fufuluina loloto. O le faʻapipiʻiina o loʻo faia i luga o le taligalu i luga o le faʻaputuga, manino. A maeʻa lena, o le pito o le tioata afifi e tuʻufua foi. O lenei mafai ona faia e pei o le faʻaaogaina o se taligalu, faʻapea foʻi ma le sili ona faʻafiafiaina o le vevela.

Faʻamatalaga taua: Ina ia faʻaitiitia le tulaga lamatia o le faʻamalosia o le faʻamalosia (atoatoa faʻamaufaʻailogaina, e le liliu i luga, ma le ea i le va o mata tioata o le susuga itiiti.

Mamafa faʻaleagaina: scratches ma malosi liliu i luga o luga

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

Glass poling meafaigaluega

Le toe malosi atoatoa o le a le aoga. Ae afai e te faia mea uma mea moni, e mafai ona e ausia se faigofie taliaina vaaia foliga vaaia.

  1. O otaota e mafai ona aveeseina i le polesi ma se faʻapipiʻi faʻapitoa poʻo le faʻaaogaina o le nifo papaʻeina.
  2. O faʻailoga loloto o loʻo faʻamamaina sa faʻamaufaʻailogaina, ina ia aua neʻi afaina le tagata so sone, faʻamama ma faʻaitiitia. A maeʻa lena mea, e mafai ona sasaa le sone ma vai vai vai o le vai, ogatasi le laualuga ma moli.
  3. E faʻaumatia le faʻaleagaina o le komeminated cuting, e iai peni faʻapitoa, e aofia ai lanu.

A o mafai ona e vaʻai, o le liligiina o fualaʻau palasitika e le masani ai o le faʻagaoioiga. E tatau ona e faia lelei mea uma ma tusa ai ma faʻatonuga.

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

(O lou leo ​​o le a muamua)

Toe faaleleia le PASMA Corsors: O le mea e fai pe a siaki le faitotoa

Utaina ...

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se grid mo se gazebo ma ou lava lima: Fautuaga mai le Matai

Faitau atili