Ie pupuni ma tamai mamoe, lelei, ituaiga ma fautuaga ma le filifilia

Anonim

O pupuni ma Skyrequin o se tasi lea o sili ona lauiloa vaega o le teuteuga ma le mamanu o Windows. O a ituaiga o tisiki o ata? Faʻafefea ona fai se mea sese i le filifiliga o le manaʻomia faʻataʻitaʻiga?

Ie pupuni ma tamai mamoe, lelei, ituaiga ma fautuaga ma le filifilia

O le lelei o le tamai mamoe, o loʻo latou faʻapipiʻiina le cornice ma mafai ona tautua ma le faʻamamafa atili i le decor o le faʻamalama avanoa

Tulaga lelei o teuteuga

Ulufale i le potu, na amata loa ona mafaufau le tagata i le faamalama, o lea e manaʻomia se teuteuga faapitoa. Faatasi ai ma se masini teuteu, o le tamai mamoe o le atoatoa - na sopoia mai le ie, o loʻo i luma o pupuni e mafai ona e faʻatau pe o le a e faʻatau pe o ai ma ou lima. Faatasi ai ma lenei elemene, e faigofie ona tuʻuina atu se peneloa le ata ua maeʻa. O le tamai mamoe, o loʻo faʻaaogaina eseese ma faʻatasi ai ma isi teuteuga: PARS, Turle, Turle, Taua. Filifilia lelei ie pupuni ma tamaifana, e mafai ona e faia se siosiomaga manaʻo i totonu.

O lenei elemene ei ai le isi taua lelei. O le tamai mamoe e fulufulu ai o oave ma le pito i luga o pupuni, ulaula vaaia ni faaletonu e iloa ai. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e vaʻaia le fetuutuunai o le faʻamalama, faia le amataga poʻo le lautele. E mafai e tamaʻi tamaʻi mamoe ona mafai ona faʻaleleia le lagona o le potu atoa o le potu atoa ma avea ma maʻoti.

Pupuni ma pauna e talafeagai i le potu malolo, potu 'ai, potumoe, ipu kesi. I tamaiti ma umukuka, e seasea ona faʻaaogaina e le aunoa, pei ona le mafaamale nai lo nei potu, ma faʻatupu faigata i faʻamamaina. O le tamai mamoe e mafai ona faʻatumuina soʻo se potu potu: masani, atunuʻu sitaili, faʻamaonia ma isi. Ae o le faaumaina o faamalama o le a le fetaui i onapo nei mimilo ma Iapani sitaili. O elemene o mea e mafai ona avea ma teuteuga o faʻamalama e le gata i fale mautotogi, ae faʻapea foi i fale faʻapaʻaga, faleaiga ma isi vaega lautele, pe a manaʻomia.

Ie pupuni ma tamai mamoe, lelei, ituaiga ma fautuaga ma le filifilia

Lanu Lamberquen i le ata o tamaiti

Ituaiga o labren

Mauaina o ata nei:

Vaivai

O manu povi o se ea e fausia mai le tasi pe sili atu fasi fasi moli o le ie mama. O latou e sili ona lauiloa i le taimi nei. Pupuni, Shiryqulde luga o le fea o le a malu, o le a mautinoa lelei ai le matagofie o soo se faamalama. Tufatufa 2 ituaiga o se teuteuga:

  • O se faigofie, e aofia ai se fasi ie, lea e mafai ai ona faʻalautele le 'augapale (o lenei ituaiga e faigofie ona faia ma o latou lava lima);
  • Mafuaʻaga e aofia ai le tele ituaiga o aano o aano ma isi elemene, pe a fai o le aotelega o faʻavae e fegalegaleai; Mafai ona tuʻufaʻatasia ma le pa manulelei.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le fola i totonu o le moega i totonu o le moega o le laupapa ma sima o laupapa ma sima

Ie pupuni ma tamai mamoe, lelei, ituaiga ma fautuaga ma le filifilia

Masini faigata, mai le tele o ituaiga o ie

Faigata

Sa i ai muamua, o lenei ituaiga na faia i fafie. I le taimi nei, o se mautu e leai se malosi o loʻo faʻaaogaina mo lona suʻega, au paso. O nisi taimi o le ie ua matua faʻamalosia i se isi mea i soʻo se faʻamaufaʻailoga, o loʻo faʻafaigofie le totini i le tulaga manaʻo. E mafai ona tele ituaiga o ituaiga o mea e maua ai le tele o faiga - mai le faigofie geometric i nofoaga o manu. E masani ona latou faʻapipiʻiina i le fesoasoani a velcro lipine poʻo puʻeina - uʻamea pe palasitika. O lenei ituaiga o mamoe o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tauaso, Roma poʻo Tendon ie puipui ma e lelei tele mo le faʻaaogaina i le ofisa, faletusi, o le kesi. Ina ia avatua le faʻamaoni i se oloa faigata, pupuni ma e mafai ona faʻafouina i ou lava lima, piki i luga tauau poʻo isi teuteuga.

Ie pupuni ma tamai mamoe, lelei, ituaiga ma fautuaga ma le filifilia

Tuʻufaʻatasiga filifiliga filifiliga

Tuʻufaʻatasia

O nei tamai mamoe, o se tuʻufaʻatasiga o se faʻavae malosi ma le malamalama mama. Latou te taua tele pe a manaʻomia e tuuina atu ia faiga matilatie matagofie ma matagofie. Tele na masani ai, o le tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga teuteuina o faamalama tetele i potu ma maualuga taualuga.

A fausia na faʻaaogaina e le tele o mea teuteu o mea teuteu. O mea taua o:

  • Swag - o se ie i le ituaiga o le lio, na faliu e le puipui;
  • Keke - faaolaina swga;
  • Jabro - o se elemene, o loʻo i le itu, o loʻo sipaina e le fogafale o le ie ma ua ia te ia pe o le laʻo le pito i lalo;
  • Kookle o se Symmetric Jab, ese "Skir";
  • Fusi - o le elemene o Skyrequin, o loo i ai i le ogatotonu, na taoto i lalo ma le 'ava ma le tasi luga o le isi;
  • Buffes - fono, o ata o loʻo faʻaalia i luga o le auala.

Ie pupuni ma tamai mamoe, lelei, ituaiga ma fautuaga ma le filifilia

Suiga o Skyinen Austrian ituaiga

Faa-Vaiaufua

Filifilia o tamai mamoemaquins, Fua faatatau i totonu o lou potu ma le faamalama o le faamalama. O le filifiliga saʻo o le a fesoasoani e fausia ai se siosiomaga i se siosiomaga. O ituaiga masani masani e aofia ai:

  1. Luluina. O lona pito i luga e taulai atu i le palu, ma o le pito i lalo o le i lalo ifo e aunoa ma le tatala fua. Ona o le seti o Ruffles, o lenei faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo le fausiaina o se siosiomaga alofa.
  2. Austrian. O pupuni ma Skyrequini o se faʻataʻitaʻiga o le a foliga manino ma talafeagai mo le teuteuina o le Windows o nofoaga afi. O lenei ituaiga o loʻo faʻaalia e le i ai o le fogafale o fogalaʻau ma se faʻamaligiina o le pito.
  3. Ma fata. O lenei faʻataʻitaʻiga e sili ona lelei mo le teuteuina o potu teuteu i le itiiti ifo sitaili sitaili. E tuʻufaʻatasia atoa ma ni ie faʻamalosi poʻo ni pupuni o tagata Roma.
  4. Meinnah ma le komiti. O nei faʻataʻitaʻiga e tutusa lelei ma le ata. O lo o latou o ni tamai mamoe mamai e maua ai le manaia. Le ituaiga "Taʻitaʻi" mafai ona faʻaolaina i le ogatotonu. O pupuni ma teuteuga o lenei ituaiga e talafeagai mo le potumoe, potu malolo, faʻapea foi ma fausia se tulaga fiafia i isi potu.
  5. Sese Roma. O se faʻataʻitaʻiga e pei o le tausamiga o Roma. E foliga lelei i luga o faamalama o fale. Ina ia faʻamalieina le sitaili matataʻo le sitaili, e mafai ona teuteu i ou lava lima faʻaaogaina le ie lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: Cuttinisina Clamps - lauiloa metotia o fusi

Ie pupuni ma tamai mamoe, lelei, ituaiga ma fautuaga ma le filifilia

Pupuni ma tamai mamoe i totonu o le umukuka i totonu

Diecky Fautuaga

Mo pupuni ma packyrequinis fetaui lelei i le potu siosiomaga, ma tautua foi mo se taimi umi ma tumau ai i le tulaga lelei, faʻaaoga fautuaga lelei:

  • Aua le faʻaaogaina ni moli puʻupuʻu i luga o faamalama laiti;
  • Aua neʻi galo o lena ie malamalama atonu e le saosaoa tele avega, mafaufau i lenei mea pe a ia filifilia se tamai mamoe o loʻo masani ona asiasi iai;
  • I le filifilia o pupuni ma Skyrequinin i totonu o le umukuka, ia maua le fiafia i aano faigofie: cotton, flaton, visa, o le a faʻaputuputu pea lava i taʻaloga;
  • Afai e le mafai ona e faʻatauina se fomaʻi, saili i se faʻapolofesa, saili se faʻataʻitaʻiga faigofie ma ou lima, ina ia epaia le lipine;
  • Afai e te suʻiina se tamai tamai tamaʻi lima ma ou lava lima, aua e te soona fai i le umi: O le umi o le umi o le 1/6 o le mamao mai le alatele i le fola.

Manaʻo e fai se faʻamalama manino i lona tulaga, mafaufau e le o le a talafeagai tamaʻi mau uma. Afai e te filifilia ni faʻataʻitaʻiga lavelave, faʻafesoʻotaʻi se faʻapitoa, lea, o le mea e faʻailoa ai foliga o le faʻamalama, o le a fautuaina oe ma filifili oe le manaʻomia o le fetuunaiga. Mulimuli i le fautuaga a se polofesa, e mafai ona e aloese mai le ova tele i auiliiliga ma isi mea sese i le mamanu.

Faitau atili