Faʻafefea ona fai se fafie laupapa mo le faʻapipiʻi

Anonim

O le mea e sili ona lauiloa se tasi o mea e sili ona lauiloa. E faʻaoga e ogatasi ma luga, o le fausiaina o faʻalapotopotoga i le taimi o le toe faʻaleleia, faʻapipiʻi o fale eseese. E faigofie ona e galue i mea, ae o se alii foi The Tyvice Home. Amataina le faʻapipiʻi e manaʻomia mai le fausiaina o se laupapa poʻo le uʻamea. E ui lava i le mea moni o le metallic faʻavae e sili atu ona tumau ma faʻapipiʻi faigofie, e sili atu le tele o le faʻavae o le laupapa mo diamwall.

Faʻafefea ona fai se fafie laupapa mo le faʻapipiʻi

Laupapa laupapa laupapa mo le mamanu mai luga o le laupepa.

Mea mo le Watchcass

O le faʻaaogaina o se faʻavaʻa e mafai ai ona nana ni vaivaiga o soʻo se mea e aunoa ma le faʻailoga o le aoga o le potu. E taua tele e uiga i lona fausiaina. Mai le lelei o le a fuafuaina ma fuafuaina, o le faʻamanuiaina atili o isi galuega e faʻalagolago ai.

Mo fauga mea e te manaʻomia e saunia ai pa laupapa. E tatau ona avea ma ni vaega taua, o le filifiliga sili o le pine.

Faʻafefea ona fai se fafie laupapa mo le faʻapipiʻi

Faapipiiina le faʻavaʻa mo le laulau faʻapipiʻi mai pa laupapa.

O le mea e tatau ona leai ni sese ma ua mago lelei ina ia e le o lelei ma tausia avega mamafa.

Ae le i amata ona galue ma mea, e tatau ona feagai ma se vaega o le antippitetic. E le tatau i le antiseptic ona oona, aua o le a faia galuega o le a faia i totonu. E tatau ona faigofie ona tui i totonu o le fafie, e le o le pala, aua le fufuluina ae aua le manogi ae aua le manogi. E le manaʻomia le faʻaogaina o feteʻenaʻiga i luga o le suauʻu faʻavae faʻavae. Atonu o le a afaina ai le soifua maloloina o nofomau i fale fale.

O le mafiafia o pa e tatau ona le itiiti ifo ma le 40 mm. Taofia le susu - e le sili atu nai lo le 15-18%. Ae peitai, o le mafiafia o le mafiafia faʻalagolago i le tele o le lumanaʻi mamanu o GLC. Faʻataʻitaʻiga, pe a oʻo i le fausiaina o se fenuā, vaʻai lelei le matua i lona lautele ma lona toʻalua. O le tele o nei mea taua, o le lapoa o le koluse vaega o le pa e tatau ona. O le ufiufi puipui poʻo totonugalemu, o le lautele o mea o filifilia i luga o le faʻavae o le tele o le vaega aoga aoga ou te manaʻo ai e sefe. Afai o le laualuga e le tutusa, o le ufiufi o vaega eseese e tatau ona faʻaaogaina.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le lanu e filifili ai se potumoe o le potumoe: 6 fautuaga fautuaga

Faavae i lalo o le lalolagi

Faʻafefea ona fai se fafie laupapa mo le faʻapipiʻi

Ata 1. Saʻaveina le faʻapipiʻi o se laupapa laupapa i le puipui.

Ia malu le faʻavasemolu i luga o puipui poʻo pine, e lua auala. O se tasi o le sili ona talitonuina o le le mautonu fusi tuusaʻo i le puipui (Ata 1). Muamua, o le tuʻu ese o loʻo faia. Afai ua fauina le faʻavaʻa i luga o le totonugalemu, ona faʻapipiʻi lea o pa i puipui. Afai e faia le faʻavae laupapa mo le pa, o le mauga o pa o loʻo faia i le taualuga, o le fola ma le puipui o loʻo i masani.

I le o le tau po o pa puipui mo le plasterboabboabbbbbbbbbbbbbbbbboang i se isi auala: Faatasi ai ma le fesoasoani a uamea papa. O le lelei o lenei metotia o le a vave faʻapipiʻiina, ma o le le atoatoa o le maualalo o le le malamalama o le fausaga.

A o le i faia se faʻavaʻa laupapa, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se taualuga o fafie, e manaʻomia le faia o se faʻailoga (Fig 2). Ia faia lenei mea, o le pito sili ona maualalo o le taualuga o loo fuafuaina. Mai ai e tatau ona e solomuli i le 50 mm ma faʻaalu le laina faʻamilo i le pito i luga o le potu. O lenei matagaluega o le a faʻasaʻoina mo le fusi. Mo le saʻo laina laina i tulimanu o le potu, o loʻo faia faʻailoga i le tulaga manaʻomia. I le va oi latou o loʻo i lalo o le maea ma le laina sao ua faʻamau. I le nofoaafi, e tatau ona e viliina pu mo fusi ma le lapoa o le itiiti ifo nai lo le fausia o oe lava pe o le afu.

Faʻafefea ona fai se fafie laupapa mo le faʻapipiʻi

Ata 2. Faʻavaʻa Faʻailoga: 1 - Saunia se penitala, angler o le pule ma le tulaga, 2 - faʻaaogaina le tulaga ma le penitala e tatau ona faia e faia ai se screding devices ma puipui , 4 - Faavasegaina O le nofoaga o faʻapipiʻi faʻatasi ai ma le fesoasoani a le aufaigaluega, 5 o se faʻavaʻa ma le maualuga o tulaga.

O le nofoaafi e apalai i le laina i luga o le puipui ma o igoa o le lumanaʻi o loʻo tuʻuina atu i le laualuga ma se penitala. Ona o le pu o le a tapunia ai le au meataʻalo poʻo le laupapa laupapa mo le faʻaaogaina o oe lava. O talo o loʻo taofia i le tulaga atoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe fausia le faapaʻunisi ma ou lava lima: o le faigofie algorithm o gaioiga

O le isi tulaga o le setiina lea o le faʻavae mai pa i luga o le pito i luga. O le laasaga o le faʻapipiʻi o pa tutusa pa e le tatau ona sili atu ile 800 mm. O lenei mea e mautinoa ai le amanaʻia o le lumanaʻi Fuafuaga. O loʻo sologa lelei le faʻapipiʻi o pa, o le a mulimuli ane tuʻuina atu i luga o le laupepa.

O le faʻavaʻa mo le puipui e mafai ona faʻaputuputu i luga o le fola ma na o faʻapipiʻi i luga o le puipui. O le tele o le puipui e fuaina ia lea o le a suia le laupapa. Mai le iʻuga na mauaina, Dentracract 5 mm i itu uma ma tipi ni i totonu o le lapoʻa o fanua e fetaui. Aoina mai o le 2 laina faalava ma le 2 tulaga. O isi nofoa faaopoopo e faʻamautuina ma le sitepu o le 600 mm, e masani lava i latou o le crossbars ua faʻasaʻoina. Ua faʻatumauina le faʻavaʻa ma ni faleʻoloa, fao poʻo ni mea-fao-fao i le atoa o le puipui. Faatasi ai ma lenei metotia gaosia, o le vevela vevela o loʻo faʻapipiʻi sao i totonu o le puipui, ma o le vaega tapuni.

I le gaosiga o le faʻavaʻa, e mafai ona e faia e aunoa ma le faʻaliliu o pa, pe afai o lona umi e le sili atu i le umi o le glc ma faʻamalama matala i luga o le puipui.

Faia o le faʻavaʻa mo le Vaega

Aʻo leʻi fausia se faʻavaʻa mo Miti, e manaʻomia le tusiau i le ata o le lumanaʻi vasega, i lea mea e faʻailoa ai le nofoaga o le faitotoʻa. O le uuina o le le mautu o le fausaga, o le numera o vaega o sizriptic vaega e tatau ona amanaia.

O le faia o galuega o le a talafeagai:

Faʻafefea ona fai se fafie laupapa mo le faʻapipiʻi

Faapipiiina o mea faigaluega.

  1. Maualuga.
  2. Penitala.
  3. Perforator pe gaoioi.
  4. Vaai.
  5. Sikulukalaiva.
  6. Lava-Taaloga o fao poʻo le fao, o loʻo tipiina o afiafi.
  7. Tulimanu tulimanu.
  8. Sikulukalaiva.
  9. Brks: Mo mea faʻapipiʻi i luga, o se kolosi-vaega o le itiiti ifo ma le 40x70 mm, mo le lautele - 30x50 mm.

Faapipiiina o le faʻavaʻa e amata i le teuteuina o le fola, puipui ma le taualuga o pa fusi (Ata 3). O le faia o lea mea, latou te faʻaogaina le le tagolima ma le faʻamoemoeina, pe a fai o loʻo lelei le tumutumu o loʻo i luga o fola laupapa. Mo le nonoa i luga o lela o le a manaomia ai taula.

Muamua, o le Mauga o le Mauga e tupu i luga o le taualuga. O le tuaoi o le nofoaga i le lumanai ua tuʻuina, pe a maeʻa le pa o pa. Faʻaaogaina se faʻailoga faʻailoga i luga o le fola. Mo sili atu le saʻo o laʻu faʻailoga i luga o puipui, e manaʻomia le faʻatagaina o ni faʻailoga. A maeʻa le faʻailoga ua maeʻa le faʻailoga, e faʻasaʻo le paʻu i luga o le fola.

Tusi i luga o le autu: o le sili sili 5 sovatets: faʻafefea ona fufulu se pusi fufulu meafale ma puipui

Faʻafefea ona fai se fafie laupapa mo le faʻapipiʻi

O le Ata 3. Lolomiina o le Faʻavae Amata mai le sauniaina o pa o loʻo fusifusia i puipui o pa, fola ma taupuʻu.

O le isi laasaga o le satia o le stingm strapping, o fea e fesootai ai le taualuga ma fola laupapa. O fata fata o le a tauaveina le avega autu i le mamanu, o lea o le Mauga e tatau ona malosi e mafai ai ma faaopoopoga faaopoopoga o le sili atu nai lo le 400 mm. Afai o pa autu i totonu o le potu e le o mea e le aoga, ona faʻaaoga lea o ni fao o le faomea mo le faʻapipiʻi. E mafai ona e viliina i le pa o le pu o loʻo tuu ai le fusi mai laupapa laupapa ma faʻaseʻe le fao pe sikoa fao.

Afai e mafai ona tumau ma lamolemole le puipui autu, o le mafai ai ona faʻasaʻoina le faamalu i le faʻamalologa tuusaʻo o loʻo faʻaaogaina mo le uʻamea.

Ina ua sauni le fusiua, o fata ua sauni i le 600 mm. O se laasaga lea e faʻatagaina ai le faʻapipiʻi o pepa taʻitasi taʻitasi o kulupu i luga o le lua fata. E mafai ona faʻaaoga le carnat racks ma uʻamea tulimanu.

Mo faʻapopoleina o vaomatua, o le pa e faʻaaogaina ma le tutusa kolosi e pei o le faʻavae atoa. O lo o faʻapipiʻiina ia lava-ata. Tulimanu tulimanu e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻatuatuaina sili ona faʻatuatuaina.

O le tatalaina mo le faitotoʻa i le tulaga fou e manaʻomia ai le faʻailoga. Mo lenei, faʻaopopo racks ma faʻailo o loʻo faʻaogaina. O le auina le tu i lalo o le pito i lalo o le faavaa.

E le fautuaina le suiga o fesoʻotaʻiga i sea vaʻaiga. Ae ui i lea, pe a tatau ai, o pu o le sili atu o le sili ona galue i totonu o fata. O le uaea eletise e faʻapipiʻiina i totonu o le faʻapitoa puipuia o paipa poʻo ni pusa.

Faitau atili